Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
A Barcának visszanyal a fagyi... Ahogy ők "kikényszerítették" egyes játékosokkal, hogy lázadjanak, most Messi szépen visszaadja ugyanazt "arcba". Megérdemli az egész bagázs.
numberone1 írta: Es mi a helyzet Griezmannal? Gondolom o is arra a tizes posztra fog palyazni ha Messi lep, egyeb mas poszton rosszabb, mint Coutinho.
Koeman mar korabban kritizalta az eddigi edzoket, hogy a szelen jatszatjak es kijelentette, hogy beljebb fogja tolni. Igy vagy o is arra a posztra palyazik, vagy kilences lesz most, hogy Suarez szenaja sem all jol.
Ha valoban 4-2-3-1 lesz es a francia a csatar mogott jatszana (raadasul Coutinho maradna), azzal kinyirnak Puig Barca-karrierjet, amit nagyon sajnalnek. Egyebkent nagyon elrontottak a csapattervezest, mert Griezmann igazabol nem kilences, Coutinhonak nincs posztja, ha pedig megis, Puig megszivja. Esetleg Ansu, ha a brazil a szelre kerul.
Szerintem nem fog a klub oriasi penzeket kolteni a piacon, mert szepiteni kell a merlegen. Igy ha Jesus jatekjogat nem sikerul belevonni a Messi tranzakcioba, nem gondolom, hogy erkezik kilences. Emiatt szerintem valami ilyesmi lesz elol: Dembele, Coutinho/Puig, Ansu - Griezmann.
A Messi-temahoz: a hirek szerint ha megjelenne a teszteken es edzesen reszt venne a szezon elejeben, igy nem tudna hivakozni a szerzodeseben levo szezon vegi zaradekra. Vagy igaza van es ingyen tavozhat, ha pedig nincs, elvileg a szerzodese utolso eveben nem ervenyes a 700 millios kivasarlasi ar, igy alacsonyabb kompenzacioert tavozhatna.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Túloldalról itt sincs idézés, ha jól tudom, de az ottaniak alapján vagy komolyan elhiszi, hogy már nem a klub játékosa, mert küldött egy faxot, vagy csak köti az ebet a karóhoz és provokálja az elnökséget.
Szerintem amúgy utóbbi, ha tényleg elhinné, hogy már szabadúszó és nincs több dolga Barto-val, akkor adott volna valami "életjelet" magáról.
Szerintem amúgy utóbbi, ha tényleg elhinné, hogy már szabadúszó és nincs több dolga Barto-val, akkor adott volna valami "életjelet" magáról.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
még nem beszéltek egy kézenfekvő megoldásról a távozása kapcsán
1 évnél kevesebb idő van vissza a szerződéséből, kivásárolhatná "magát" belőle
persze ezt a későbbi csapata a magasabb fizetéssel tudná kompenzálni
amíg ezek a hírek nem jönnek, én nem hiszem h annyira komoly a helyzet
1 évnél kevesebb idő van vissza a szerződéséből, kivásárolhatná "magát" belőle
persze ezt a későbbi csapata a magasabb fizetéssel tudná kompenzálni
amíg ezek a hírek nem jönnek, én nem hiszem h annyira komoly a helyzet
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
Lehet én vagyok maradi de ez milyen viselkedés, hogy nem jelenik meg ott ahol kötelessége lenne. Élő szerződése van igen komoly fizetéssel és kivásárlási árral. Teljesen egyszerű ez szerontem, ha menni akar fizessék ki, ha nem akkor lehet megjelenni a munkahelyén és teljesíteni. Amennyiben nem teszi szerződést szeg. Lelátó és fizetésmegvonás. Legenda meg a f.szom. Túl egyszerűen gondolom?
-
Grizi megy vissza csatarnak.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Es mi a helyzet Griezmannal? Gondolom o is arra a tizes posztra fog palyazni ha Messi lep, egyeb mas poszton rosszabb, mint Coutinho.Petr írta:Realista24 írta: Coutinho marad?
Ha Koeman igenyt tart ra, maradni fog Barto szerint. A hirek alapjan a holland fog neki eselyt adni.
Elvileg Koeman a 4-2-3-1-gyel szimpatizal, tizes pozicioban talan meg tudna is jatszani, ha Leo valoban megy. Szelsonek nem az igazi, 4-3-3-ban a kozeppalyan gyenge, igy lehetne posztja. Bar en sajnalnam, hogy Riqui elol veszi el a perceket, de megfelelo rotalassal talan kevesbe artalmas.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem a sajtonak, a szurkoloknak. Gaz amit csinal
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
mondjuk ha tájékoztatást küldött a klub felé, akkor a klub is nyugodtan kiadhatná a saját hivatalos álláspontját, messinek a sajtó felé semmilyen kötelessége a helyzetet kommunikálniarolandantal írta:Elméletileg igen, Koeman és Coutinho is nyilatkozott valami olyasmit, hogy visszatér a klubhoz, elbeszélgetnek és meglátják hogyan tovább. Remélem marad.Realista24 írta: Coutinho marad?
Messi pedig hírek szerint tájékoztatást küldött a klub felé, hogy már nem a klub játékosa, az egyoldalú felmondási záradékra támaszkodva. Nem értem mi történik, mostmár komolyan - ez a hozzáállás közel sem szimpatikus, álljon ki, nyilatkozza le és ne szarozzon..
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- rolandantal
Elméletileg igen, Koeman és Coutinho is nyilatkozott valami olyasmit, hogy visszatér a klubhoz, elbeszélgetnek és meglátják hogyan tovább. Remélem marad.Realista24 írta: Coutinho marad?
Messi pedig hírek szerint tájékoztatást küldött a klub felé, hogy már nem a klub játékosa, az egyoldalú felmondási záradékra támaszkodva. Nem értem mi történik, mostmár komolyan - ez a hozzáállás közel sem szimpatikus, álljon ki, nyilatkozza le és ne szarozzon..
Realista24 írta: Coutinho marad?
Ha Koeman igenyt tart ra, maradni fog Barto szerint. A hirek alapjan a holland fog neki eselyt adni.
Elvileg Koeman a 4-2-3-1-gyel szimpatizal, tizes pozicioban talan meg tudna is jatszani, ha Leo valoban megy. Szelsonek nem az igazi, 4-3-3-ban a kozeppalyan gyenge, igy lehetne posztja. Bar en sajnalnam, hogy Riqui elol veszi el a perceket, de megfelelo rotalassal talan kevesbe artalmas.
- davi10
Azt lehetett olvasni, hogy a BL döntő után Őt is felhívta Koeman és elvileg számítana rá.
Gondolom rendes áron eladni úgyse lehetne, úgyhogy szerintem maradni fog.
Közben elvileg Messi nem jelent meg a mai kötelező tesztelésen.
Gondolom rendes áron eladni úgyse lehetne, úgyhogy szerintem maradni fog.
Közben elvileg Messi nem jelent meg a mai kötelező tesztelésen.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Leganés üzente, hogy segítenek megtartani Messit
https://mobile.twitter.com/CDLeganes/st ... et%3DTweet
https://mobile.twitter.com/CDLeganes/st ... et%3DTweet
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Coutinho marad?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- davi10
Jaa, azt hittem a játékosokra érted, hogy kibulizzák maguknak az ingyen lelépést.Realista24 írta:
Tipikus Barcás az az elnök jelen pillanatban.
Nincs gondom Messi viselkedesevel. Ha menni akar, menjen. Menjen ingyen, megerdemli.
Biztos nagy visszaesés lesz Messi és Lajos nélkül, de lehet 1-0kal is bajnokságot nyerni
Ha tényleg ekkora mozgás lesz a keretben, akkor tényleg nem érdemes nagyon kupákban reménykedni, de akkor lássuk azt, hogy mit tudnak a játékosok, ha nincs a pályán Messi, akit folyamatosan keresni kell.
Koeman meg próbálja meg kihozni a maximumot Griezmann-ból meg Coutinho-ból, egyik se volt kutyaütő, mielőtt idejöttek, valamire csak jók lesznek...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha ez igy működne... Suarez és Messi. Évi 70-100 gól, gólpassz.Anthony írta: Kapnak 2-3 játékost, + vagy 120 milliót, simán jól járnak
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kapnak 2-3 játékost, + vagy 120 milliót, simán jól járnak
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogyne. Ikernek meg a fizetésének egy részét is álltuk.davi10 írta:Jól emlékszem, hogy Raul és Casillas amikor ilyen "örökre szóló" szerződést kapott, akkor utána ők is ingyen mehettek el?Realista24 írta: Az elvek miatt tettem be. A milyen a tipikus Barcás tökéletes példája.
A tipikus Barcás jelzőt nem igazán értem, Xavi, Iniesta és Puyol sztorija teljesen más, ők egyértelműen levezetni mentek/visszavonultak. Másról meg nem tudok, akinek ingyen lelépési lehetőség lenne a szerződésébe.
Tipikus Barcás az az elnök jelen pillanatban.
Nincs gondom Messi viselkedesevel. Ha menni akar, menjen. Menjen ingyen, megerdemli.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- davi10
Jól emlékszem, hogy Raul és Casillas amikor ilyen "örökre szóló" szerződést kapott, akkor utána ők is ingyen mehettek el?Realista24 írta: Az elvek miatt tettem be. A milyen a tipikus Barcás tökéletes példája.
A tipikus Barcás jelzőt nem igazán értem, Xavi, Iniesta és Puyol sztorija teljesen más, ők egyértelműen levezetni mentek/visszavonultak. Másról meg nem tudok, akinek ingyen lelépési lehetőség lenne a szerződésébe.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az elvek miatt tettem be. A milyen a tipikus Barcás tökéletes példája.davi10 írta: Elvileg erre hivatkozva szeretne ingyen menni Messi, csak a szerződésében nem szezon vége, hanem konkrétan Június 10 szerepel, addig kellett döntést hoznia.
Nem fog ingyen menni, de mostmár remélem kierőszakolja, hogy elengedjék. Garcia+Jézus+pénz és zárják le ezt az egészet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema