Később kezdenek az augusztusban kupaszereplő csapatok.DinhoL írta:Mih? Azt, hogy? Az nem bajnoki nap már?Realista24 írta: Elvileg szeptember 12en lesz egy barátságos meccs a Barca ellen
A harmadik fordulóban csatlakozunk, nem?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. szeptember 2., szerda 9:20
Később kezdenek az augusztusban kupaszereplő csapatok.DinhoL írta:Mih? Azt, hogy? Az nem bajnoki nap már?Realista24 írta: Elvileg szeptember 12en lesz egy barátságos meccs a Barca ellen
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. szeptember 2., szerda 9:12
Mih? Azt, hogy? Az nem bajnoki nap már?Realista24 írta: Elvileg szeptember 12en lesz egy barátságos meccs a Barca ellen
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. szeptember 2., szerda 8:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 2., szerda 8:10
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. szeptember 1., kedd 22:07
Realista24 írta: Én úgy gondolom, hogy a mi problémáink csak azért tűnnek kisebbnek, mert odaát ég a ház.
Egyáltalán nem vagyok nyugodt a keretünket illetően. Tele vagyunk félmegoldásokkal, és olyanokkal, akiket már pótolni kéne vagy legalább dolgozni rajta, gondolok itt Ramosra és Karimra legfőképpen, de egy jó szélső sem ártana.
Casemiro helyét remélem átveszi Camavinga, Modric helyét Odegaard.
Szóval nekünk ez ilyen szempontból jókor jön, mert kicsit több idő jut rendezni a sorokat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 1., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. szeptember 1., kedd 21:57
Ezzel egyetértek viszont mi ledomináltuk a világot az aranygenerációnkkal. Nekik szinte csak rossz emlékeik vannak az elmúlt 4-5 évből. És hiába nyertek bajnoki címeket,ők azthitték bl győztes csapataik voltak így minden szezon után elégedetlenek voltak,amikor mi nyertünk meg pláne.Realista24 írta: Én úgy gondolom, hogy a mi problémáink csak azért tűnnek kisebbnek, mert odaát ég a ház.
Egyáltalán nem vagyok nyugodt a keretünket illetően. Tele vagyunk félmegoldásokkal, és olyanokkal, akiket már pótolni kéne vagy legalább dolgozni rajta, gondolok itt Ramosra és Karimra legfőképpen, de egy jó szélső sem ártana.
Szóval nekünk ez ilyen szempontból jókor jön, mert kicsit több idő jut rendezni a sorokat.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. szeptember 1., kedd 21:56
Én is így vagyok vele.Realista24 írta: Én úgy gondolom, hogy a mi problémáink csak azért tűnnek kisebbnek, mert odaát ég a ház.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 1., kedd 21:56
Valahol 800 millió körül van, nem?Babinho írta:Tedd melle a szumma összeget. Légyszi naaaa...Realista24 írta: 2015 óta ők érkeztek:
Arda Turan, Aleix Vidal, Umtiti, Digne, Cillesen, André Gomes, Marlon, Semedo, Coutinho, Dembelé, Paulinho, Yerri Mina, Vidal, Lenglet, Malcom, Arthur, Murillo, Wagué, Todibo, Boateng, Neto, Griezmann, Junior Firpo, Braithwaite, De Jong, Pjanic.
És mi meg Viniciust szidjuk.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. szeptember 1., kedd 21:48
Tedd melle a szumma összeget. Légyszi naaaa...Realista24 írta: 2015 óta ők érkeztek:
Arda Turan, Aleix Vidal, Umtiti, Digne, Cillesen, André Gomes, Marlon, Semedo, Coutinho, Dembelé, Paulinho, Yerri Mina, Vidal, Lenglet, Malcom, Arthur, Murillo, Wagué, Todibo, Boateng, Neto, Griezmann, Junior Firpo, Braithwaite, De Jong, Pjanic.
És mi meg Viniciust szidjuk.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. szeptember 1., kedd 21:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 1., kedd 21:38
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. szeptember 1., kedd 21:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 1., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: füst » 2020. szeptember 1., kedd 20:54
Durva mi megy ott, de öregem ha ilyen szartenger lenne nálunk, én is falnak mennék.dzsi91 írta: Jurobarsza utóljára a bl győzelmeinknél volt talán ilyen szórakoztató. Ebben a pár napban volt ott már minden messi a féregtől az autistáig
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. szeptember 1., kedd 20:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 1., kedd 20:44
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. szeptember 1., kedd 20:32
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. szeptember 1., kedd 16:43
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. szeptember 1., kedd 15:18
Berti írta: Rakitic hivatalos.
1.5 millio lett a 78 euro helyett, ami különböző feltételek esetén 10.5 millió lehet.
Ha van egy kis esze a barcanak, akkor EL győzelemhez kötötték.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem