Real Madrid vs. Barcelona
- flori
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Azt írják elméletileg ma vége, és bejelenti a maradását. Valami vidi lesz...
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
én írtam is a bm meccs után, amikor még kb 1 napig forradalmi hangulat volt "otthon", hogy nem lepődnék meg ha jövő tavasszal ugyanez a csapat járatná le magát menetrendszerűen a bl-ben.davi10 írta: Pique is marad, jó az öreg a háznál.
Alba is marad, úgysincs helyettese.
Busquets is marad, kell egy vkp, nincs más.
Robi is marad, olyan sok poszton bevethető.
Látjuk még azt a kezdőt, akik a Bayern ellen játszottak (talán minusz Vidal).
erre felé megy a sztori.
persze Rakitic elment, aki már tavasszal biztos volt hogy távozik, meg Vidal, két "hatalmas" vezéráldozat.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Pique is marad, jó az öreg a háznál.
Jól belengették itt a fiatalítást, Koeman szabad kezét meg a "nincs érinthetetlen játékos" dumát, aztán ebből egyelőre nem látunk semmit.
Ingyen elosztogatjuk Rakitic-et meg Vidal-t, és az elvileg kifejezetten Koeman kérése van de Beek-nél talán ajánlatig se jutottunk.
Jól belengették itt a fiatalítást, Koeman szabad kezét meg a "nincs érinthetetlen játékos" dumát, aztán ebből egyelőre nem látunk semmit.
Ingyen elosztogatjuk Rakitic-et meg Vidal-t, és az elvileg kifejezetten Koeman kérése van de Beek-nél talán ajánlatig se jutottunk.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Deal. + 80 millió hűségbónusz és meg is vagyunk.
Mi sem haladunk eddig nagyon az újáépítéssel (bár azért apró biztató lépések történnek) de még mindig jobb mint ott.
Mi sem haladunk eddig nagyon az újáépítéssel (bár azért apró biztató lépések történnek) de még mindig jobb mint ott.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Teljesen érthető, máskülönben nem tudnának többé együtt aludni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Messi marad, ha Suarez maradhat.
True love.
True love.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nézd, meglátjuk. A cirkusz ment korábban is és utána megjelentek “tárgyalni”, a barca meg fizette a kívánságokat.Anthony írta:Szerintem túltolodSteve írta: Megelpő fordulat ez nekem és továbbra sem tudok hinni benne.
Mmint abban, hogy a kisember csak úgy szívességet tesz és nem kapja meg az ez évi jól megérdemelt fizetésemelését. Mert ugye ő a csapatra is gondol.
Ha ez így van akkor a legrosszabbul járt a Barca.
A mérges kisember marad, totál motiválatlan, a vezetés ami a gondja marad, Barto szétzúzta a morált a játekosok beárazásával és jövőre ingyen mehet a jó Leo.
Most persze a barcások(már aki nem gondolja át) örülni fognak, hogy a kisember marad megváltani a csapatot, de igazából szerintem ez a legrosszabb forgatókönyv nekik az elmúlt hetek hírei alapján.
Vagy rosszul látom a helyzetet?
Legalábbis elég hülye kell legyen hogy a pénzt nézze. Neki már annyi van hogy még az apja sem tudja elkölteni. Mondom, szerintem menni fog ingyen, hacsak a következő elnök meg nem győzi. De egy "jó" év Koemannal és esélytelen lesz )
Ezek az emberek és az ő fantasztikus tanácsadóik nem úgy gondolkoznak, mint te vagy én. Elegendő pénze a múltkori emelés előtt is volt..??
Meglátjuk. De ha kötelességből/jogi kötelességből marad, az a lehető legjobb nekünk.+1 évig fizetik a magas fizetését, teljesítmény már nem lesz az, mint anno. Jövőre meg ingyen megy.
Nem hangzik jól se túltolva, se nem túltolva ..szerintem
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem túltolodSteve írta: Megelpő fordulat ez nekem és továbbra sem tudok hinni benne.
Mmint abban, hogy a kisember csak úgy szívességet tesz és nem kapja meg az ez évi jól megérdemelt fizetésemelését. Mert ugye ő a csapatra is gondol.
A mérges kisember marad, totál motiválatlan, a vezetés ami a gondja marad, Barto szétzúzta a morált a játekosok beárazásával és jövőre ingyen mehet a jó Leo.
Most persze a barcások(már aki nem gondolja át) örülni fognak, hogy a kisember marad megváltani a csapatot, de igazából szerintem ez a legrosszabb forgatókönyv nekik az elmúlt hetek hírei alapján.
Legalábbis elég hülye kell legyen hogy a pénzt nézze. Neki már annyi van hogy még az apja sem tudja elkölteni. Mondom, szerintem menni fog ingyen, hacsak a következő elnök meg nem győzi. De egy "jó" év Koemannal és esélytelen lesz )
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És remélem kap megint 80-100 millió loyality bónusztdzsi91 írta: Szerintem csak húzzák mint a rétes tésztát aztán végül megy. De ha mégis marad az tényleg a legrosszabb forgatókönyv barszáéknak. Mégha aranylabdás formában motiváltan nyomná végig a szezont már az is kevés mert megfojtja a csapatot a jelenlétével.+ ha most nem megy jövőre az új vezetőség miatt fog maradni. Sose szabadúlnak meg tőle.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem csak húzzák mint a rétes tésztát aztán végül megy. De ha mégis marad az tényleg a legrosszabb forgatókönyv barszáéknak. Mégha aranylabdás formában motiváltan nyomná végig a szezont már az is kevés mert megfojtja a csapatot a jelenlétével.+ ha most nem megy jövőre az új vezetőség miatt fog maradni. Sose szabadúlnak meg tőle.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, akkor történt elvileg a fordulat amikor Bartomeu mondta hogy mehetünk a bíróságra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Megelpő fordulat ez nekem és továbbra sem tudok hinni benne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bartomeu vs Messi 2-0
Öreg meg repült 20 órát a semmiért
Öreg meg repült 20 órát a semmiért
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Max jövő nyáron fog hosszabbítani ha leváltják Bartót. Úgy még van rá esély, habár szerintem amint lehet aláírja az előszerződést a Cityvel.
Miért írna alá? Nem kötelezhetik semmivel, azt meg úgy sem mondják, hogy akkor mész a lelátóra.Tjacks írta: Ha marad akkor aláír + 1 évet fixen. ingyen nem megy sehová. btw ha idén nem megy akkor szerintem soha, jövőre választások, aztán valószínűleg jöhetnek az ő emberei. Azt fogom szeretni hogy utólag hogy fogják mosdatni a fiút.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ha marad akkor aláír + 1 évet fixen. ingyen nem megy sehová. btw ha idén nem megy akkor szerintem soha, jövőre választások, aztán valószínűleg jöhetnek az ő emberei. Azt fogom szeretni hogy utólag hogy fogják mosdatni a fiút.
a nemzeti csapattal hányszor játszotta el, h visszavonul aztán mégse?
miért lenne más a klubcsapat?
költői kérdés. nincs itt semmi sztem, egyszerűen szar kedve volt, azt kicsit rimánkodik érte a fél világ és marad. nem volt itt semmilyen taktika soha, csak messi kedve.
miért lenne más a klubcsapat?
költői kérdés. nincs itt semmi sztem, egyszerűen szar kedve volt, azt kicsit rimánkodik érte a fél világ és marad. nem volt itt semmilyen taktika soha, csak messi kedve.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Persze.Csukott szemmel rúg 20 gólt a ligában messi, ha nálunk befőnek megint a támadók, akkor nagy bajban lehetünk.
Ha marad, akkor a kicsik ellen kb egyedül fogja hozogatni a meccseket, ha épp van kedve játszani.
És 1-2 rangadót is el fog dönteni talán.
Jelenlegi helyzetet nézve, nagyobb érvágás lenne a Barca-nak, ha most lépne, mintha maradna.
Hosszútváon már más a történet.
BTW, igen.
Valaki kelleni fog Karim mellé, aki hozza a gólokat (és nem Ramos).
De nem látom senkiben igazán jelenleg.
Edenben már nemigazán bízok, Vini szimplán hülye hozzá... Talán Rodrygo vagy Odegaard.
Bár utóbbi meg nem igazán gólerős játékos.
Na... igazolni kéne gecire igazából.
Szélen gyengék vagyunk, Karimnak és Case-nak pedig rohadtul nincs pótlása továbbra sem.
ZIDANE
- flori
Georginio Wijnaldum can sign for Barca in the next few hours. [cuatro]
Thiago meg valószínűleg akkor költözik Liverpoolba.
Thiago meg valószínűleg akkor költözik Liverpoolba.
Csukott szemmel rúg 20 gólt a ligában messi, ha nálunk befőnek megint a támadók, akkor nagy bajban lehetünk.Újabb év kuka, nincs építkezés.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Igen a Barca számára a legrosszabb ha jövőre ingyen távozik.
Lehúzza őket még kb 60 millió ojróval ( kb annyi lehet a bruttó fizetése) . Közben mint a csapat legfontosabb eleme motiválatlanul végiglézengi a szezont így negatívan hatva a többiekre és sz eredményekre.
Újabb év kuka, nincs építkezés.
Messi után meg lehet elkezdeni, ami idő. Az első nélküle töltött szezon nem lesz egy fáklyás menet...
Szal így sok penz és legalább 2 év menne a kukába.
Nekünk ez perfekt lenne.
Lehúzza őket még kb 60 millió ojróval ( kb annyi lehet a bruttó fizetése) . Közben mint a csapat legfontosabb eleme motiválatlanul végiglézengi a szezont így negatívan hatva a többiekre és sz eredményekre.
Újabb év kuka, nincs építkezés.
Messi után meg lehet elkezdeni, ami idő. Az első nélküle töltött szezon nem lesz egy fáklyás menet...
Szal így sok penz és legalább 2 év menne a kukába.
Nekünk ez perfekt lenne.