Az biztos, hogy utóbbi időben már nem kellett félni a Barca meccsektől, még a tartalékcsapattal is lezúztuk őket.R.M.C.F írta:Más lesz carloval mint joséval....ha még josé lenne,és nem lett volna az ikeres balhé....egy picit sem verne a veriték. Na de most,megint nekiláttunk felépiteni egy csapatot,egy ujat....az meg idő....hónapok,fél év....
Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ettől félek a legjobban, mármint a kontrázástól, kötetlen posztoktól, a védelmünk azért még korántsem tökéletes, Bale oldalán Adriano fog védekezni, gondolom, úgyhogy a brazilnak elég nagy valószínűséggel be fog csúszni egy lap, CR meg mindig veszélyes sajnos.Galacticos írta:remélem jövőhét szombaton inkább ancelotti mourinhosra veszi a figurát, és kontrákra rendezkedünk be. én egyébként csatár nélkül játszanék hátul varanenal, carvajallal a többi adott, modric, illarra,isco,bale,dm,cr. elöl kötetlen posztok és fussanak, cselezzenek...
Iscóról pedig nem is beszélek.
De szerintem Carlo nem fogja azt meghúzni, hogy rámegy a birtoklásra és a saját fegyverünkkel akar legyőzni minket, valószínűbbnek tartom a kontrázgatást, amit írsz.
Neymartól sokat várok majd amúgy, szvsz Carvajalnak vagy Arbeloának meggyűlik majd vele a baja.
Közben még mindig 0-0 az AtMa-meccs, csak így tovább, Espanyol!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát igen, más lesz.Más lesz carloval mint joséval....ha még josé lenne,és nem lett volna az ikeres balhé....egy picit sem verne a veriték. Na de most,megint nekiláttunk felépiteni egy csapatot,egy ujat....az meg idő....hónapok,fél év....
De azért Carlonak most erre a meccsre nem kell feltalálnia a spanyolviaszt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hányinger kerülget amikor meglátom ezt a Costát... Espanyol eddig meglepetés... Bízom benne, hogy itt is lesz valami meglepi
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Más lesz carloval mint joséval....ha még josé lenne,és nem lett volna az ikeres balhé....egy picit sem verne a veriték. Na de most,megint nekiláttunk felépiteni egy csapatot,egy ujat....az meg idő....hónapok,fél év....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Azért "fos"-nak nem mondanám... Erre a legjobb szó szerintem a hullámzó, és nem elég kiegyensùlyozott... A barca ellen megtanultunk védekezni, és remélem, hogy ez nem fog változni mert nem szabad gólt kapni... Bízom a kontrákban ilyen téren...
- Galacticos
ez jogos igazad van de én akkor is azt akarom látni ahogy mondjuk busquets eladja és cr, bale és dimaria vércseként lecsap, és vérben forgó szemekkel vezetik rá puyolra és piquére...Mike írta:ezek a meccsek nagyban fejben dőlnek el, és ott végre sikerült felnőnünk a feladathoz.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ezek a meccsek nagyban fejben dőlnek el, és ott végre sikerült felnőnünk a feladathoz.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Galacticos
azért a barca verésekben mourinhonak hatalmas szerepe volt. ellenük építette fel ezt a csapatot három év alatt, most ancelotti totál mást akar. bár az látszik hogy amikor van terület, amikor van hely futni, cselezni még mindig akkor a legjobb a csapatunk.Mike írta:én úgy vagyok vele h jelenleg jobban tartok bármilyen más csapattól mint a Barcától. Az nem kérdés h sokkal előrébb tartanak, de az egymás elleni meccs az más. Ez a csapat megtanult nyerni ellenük, és mostmár elhiszik hogy képesek legyőzni őket, idegenben is. Függetlenül attól h egy fos amit eddig művelünk, a klasszikust sztem behúzhatjuk.
remélem jövőhét szombaton inkább ancelotti mourinhosra veszi a figurát, és kontrákra rendezkedünk be. én egyébként csatár nélkül játszanék hátul varanenal, carvajallal a többi adott, modric, illarra,isco,bale,dm,cr. elöl kötetlen posztok és fussanak, cselezzenek...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
én úgy vagyok vele h jelenleg jobban tartok bármilyen más csapattól mint a Barcától. Az nem kérdés h sokkal előrébb tartanak, de az egymás elleni meccs az más. Ez a csapat megtanult nyerni ellenük, és mostmár elhiszik hogy képesek legyőzni őket, idegenben is. Függetlenül attól h egy fos amit eddig művelünk, a klasszikust sztem behúzhatjuk.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Galacticos
tökéletesen egyetértek, az atletico majd kipukkan ezt nem fogják tudni tartani végig, főleg costa előbb-utóbb majd elfogy aztán egyre több pontot fognak elhullajtani.R.M.C.F írta:A barcára kell figyelni,az AM majd lekopik.....most van 3 pont köztünk.....ezt kell tartani,a mi csapatunk szerintem tavaszra fog robbanni.
de most nem lesz 20 a második és a harmadik közt.
a lényeg hogy most mínusz három, amit jövőhéten le lehet dolgozni, de nem várom el. egy x se lenne nekünk rossz eredmény szerintem, aztán majd tavasszal megcsapkodjuk őket egy már beépült balelel és illarramendivel.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A barcára kell figyelni,az AM majd lekopik.....most van 3 pont köztünk.....ezt kell tartani,a mi csapatunk szerintem tavaszra fog robbanni.
- ateeemadrid
végre bazzeg. na ikszeljenek a férgek is az espanyol ellen, és gyönyörű nap lesz.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
TBone írta:nem tripla lesz, csak valami ide-oda pattogó, végül persze a lába elé kerülő csicska gól...
az alexisé....
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
nem tripla lesz, csak valami ide-oda pattogó, végül persze a lába elé kerülő csicska gól...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, majd jön Messi a 2. félidőben, aztán vág egy triplát figyeljétek meg. Túl szép lenne egy botlás
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Külön megnézem a barca szenvedését az Osasuna ellen... Az AtMa viszont benne van, hogy X-el...de neked legyen igazadpetiamadridista írta:ma este a mindkét ellőttünk álló nagyon meg fog szenvedni.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
ma este a mindkét ellőttünk álló nagyon meg fog szenvedni.
Többi gyereknek a csapatában nem sok kapura lövésre van lehetősége
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
csak belenéztem, de az a finishing...iniesta te vagy az?Daffius írta:Már 8 évesekért megy a harc; Atleti elhappolta a kis Hugo Pacheco-t a Barca orra elől. Persze sok minden mehet még félre, de ha nem siklik ki, akkor a kis srácból még lehet nagy spíler. 8 évest ilyen mozgás kultúrával ritkán látni...
Akit érdekel:
http://www.youtube.com/watch?v=O81Fc8nIwOo
Nem illik.