Griezmann lesz a rendező?flori írta: Azt írják elméletileg ma vége, és bejelenti a maradását. Valami vidi lesz...
Kabaré.
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. szeptember 4., péntek 13:17
Griezmann lesz a rendező?flori írta: Azt írják elméletileg ma vége, és bejelenti a maradását. Valami vidi lesz...
HozzászólásSzerző: flori » 2020. szeptember 4., péntek 13:16
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. szeptember 4., péntek 11:52
én írtam is a bm meccs után, amikor még kb 1 napig forradalmi hangulat volt "otthon", hogy nem lepődnék meg ha jövő tavasszal ugyanez a csapat járatná le magát menetrendszerűen a bl-ben.davi10 írta: Pique is marad, jó az öreg a háznál.
Alba is marad, úgysincs helyettese.
Busquets is marad, kell egy vkp, nincs más.
Robi is marad, olyan sok poszton bevethető.
Látjuk még azt a kezdőt, akik a Bayern ellen játszottak (talán minusz Vidal).
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. szeptember 4., péntek 11:48
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. szeptember 4., péntek 11:34
HozzászólásSzerző: füst » 2020. szeptember 4., péntek 11:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 4., péntek 11:15
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. szeptember 4., péntek 0:29
Nézd, meglátjuk. A cirkusz ment korábban is és utána megjelentek “tárgyalni”, a barca meg fizette a kívánságokat.Anthony írta:Szerintem túltolodSteve írta: Megelpő fordulat ez nekem és továbbra sem tudok hinni benne.
Mmint abban, hogy a kisember csak úgy szívességet tesz és nem kapja meg az ez évi jól megérdemelt fizetésemelését. Mert ugye ő a csapatra is gondol.
Ha ez így van akkor a legrosszabbul járt a Barca.
A mérges kisember marad, totál motiválatlan, a vezetés ami a gondja marad, Barto szétzúzta a morált a játekosok beárazásával és jövőre ingyen mehet a jó Leo.
Most persze a barcások(már aki nem gondolja át) örülni fognak, hogy a kisember marad megváltani a csapatot, de igazából szerintem ez a legrosszabb forgatókönyv nekik az elmúlt hetek hírei alapján.
Vagy rosszul látom a helyzetet?
Legalábbis elég hülye kell legyen hogy a pénzt nézze. Neki már annyi van hogy még az apja sem tudja elkölteni. Mondom, szerintem menni fog ingyen, hacsak a következő elnök meg nem győzi. De egy "jó" év Koemannal és esélytelen lesz )
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. szeptember 3., csütörtök 23:02
Szerintem túltolodSteve írta: Megelpő fordulat ez nekem és továbbra sem tudok hinni benne.
Mmint abban, hogy a kisember csak úgy szívességet tesz és nem kapja meg az ez évi jól megérdemelt fizetésemelését. Mert ugye ő a csapatra is gondol.
Ha ez így van akkor a legrosszabbul járt a Barca.
A mérges kisember marad, totál motiválatlan, a vezetés ami a gondja marad, Barto szétzúzta a morált a játekosok beárazásával és jövőre ingyen mehet a jó Leo.
Most persze a barcások(már aki nem gondolja át) örülni fognak, hogy a kisember marad megváltani a csapatot, de igazából szerintem ez a legrosszabb forgatókönyv nekik az elmúlt hetek hírei alapján.
Vagy rosszul látom a helyzetet?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 3., csütörtök 21:13
És remélem kap megint 80-100 millió loyality bónusztdzsi91 írta: Szerintem csak húzzák mint a rétes tésztát aztán végül megy. De ha mégis marad az tényleg a legrosszabb forgatókönyv barszáéknak. Mégha aranylabdás formában motiváltan nyomná végig a szezont már az is kevés mert megfojtja a csapatot a jelenlétével.+ ha most nem megy jövőre az új vezetőség miatt fog maradni. Sose szabadúlnak meg tőle.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. szeptember 3., csütörtök 21:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 3., csütörtök 21:04
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. szeptember 3., csütörtök 18:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 3., csütörtök 17:27
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. szeptember 3., csütörtök 15:28
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. szeptember 3., csütörtök 15:13
Miért írna alá? Nem kötelezhetik semmivel, azt meg úgy sem mondják, hogy akkor mész a lelátóra.Tjacks írta: Ha marad akkor aláír + 1 évet fixen. ingyen nem megy sehová. btw ha idén nem megy akkor szerintem soha, jövőre választások, aztán valószínűleg jöhetnek az ő emberei. Azt fogom szeretni hogy utólag hogy fogják mosdatni a fiút.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. szeptember 3., csütörtök 15:02
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. szeptember 3., csütörtök 15:00
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. szeptember 3., csütörtök 14:59
Persze.Csukott szemmel rúg 20 gólt a ligában messi, ha nálunk befőnek megint a támadók, akkor nagy bajban lehetünk.
HozzászólásSzerző: flori » 2020. szeptember 3., csütörtök 14:51
Csukott szemmel rúg 20 gólt a ligában messi, ha nálunk befőnek megint a támadók, akkor nagy bajban lehetünk.Újabb év kuka, nincs építkezés.
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem