Real Madrid vs. Barcelona
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
https://e00-marca.uecdn.es/assets/multi ... 400863.jpg
óriási revolúció. kapus ugyanaz, védelem ugyanaz, középen de jong, aki amúgy is játszott, amikor nem volt sérült. mellette a 32 éves buszkecc helyett a 30 éves pjanic, nem a posztján természetesen. elől dembele, aki eddig többet volt sérült mint nem, messi ugye alap, mellé meg fati mert ugye muszáj. így mivel griezmannak nincs posztja mehet centerbe.
óriási.
óriási revolúció. kapus ugyanaz, védelem ugyanaz, középen de jong, aki amúgy is játszott, amikor nem volt sérült. mellette a 32 éves buszkecc helyett a 30 éves pjanic, nem a posztján természetesen. elől dembele, aki eddig többet volt sérült mint nem, messi ugye alap, mellé meg fati mert ugye muszáj. így mivel griezmannak nincs posztja mehet centerbe.
óriási.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ne csináljátok ezt már, de komolyan. Tele vagyunk klasszisokkal és azt se mondanám, hogy náluk több a tehetség, akárhogy Ansu Fati is folyik most a csapból. Semmivel nem minőségibb a keretük.Steve írta:míg nálunk a minőség hiányzik sok játékosból
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én egyáltalán nem röhögcsélnék amúgy.
Szerintem Koeman és a keményebb munka kimondottan hasznos lesz s katalánoknak. Náluk azért még van minőség jópár játékosban.
Nálunk kik nyertek meg meccseket? Ramos, Benzema, meg Courtois. Nem a csoda szerzemények.
Én tartok tőle, hogy míg nálunk a minőség hiányzik sok játékosból, ott a motiváció, munka.
Az egyikben reménykedni lehet, hogy változik. A munkán meg szinte azonnal változtatni lehet.
Szerintem Koeman és a keményebb munka kimondottan hasznos lesz s katalánoknak. Náluk azért még van minőség jópár játékosban.
Nálunk kik nyertek meg meccseket? Ramos, Benzema, meg Courtois. Nem a csoda szerzemények.
Én tartok tőle, hogy míg nálunk a minőség hiányzik sok játékosból, ott a motiváció, munka.
Az egyikben reménykedni lehet, hogy változik. A munkán meg szinte azonnal változtatni lehet.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Dehogy viccbőlflori írta:Viccből írta még itt valamelyik barcás kolléga, hogy nem lepődne meg, ha ugyanazzal a kezdővel indítanák az októbert, mint a Bayern ellen. Most már lehet én sem.
A Mundo szerint Koeman el van ájulva Sergi Roberto edzésen nyújtott teljesítményétől.
Remélem Koeman tényleg odab.sz a sok elkényelmesedett jómadárnak. Igaz Setien-nél is jöttek a hírek, hogy mostmáraztán húdekemény edzések folynak...
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nem viccből írtam.flori írta:
Viccből írta még itt valamelyik barcás kolléga, hogy nem lepődne meg, ha ugyanazzal a kezdővel indítanák az októbert, mint a Bayern ellen. Most már lehet én sem.
biztos vagyok benne, hogy Koeman eleinte ha esetleg le is rakja Piquét, Lajos, Busit a lelátóra, előbb utóbb szépen vissza fognak szivárogni a kezdő környékére.
a nagy reformokból annyi lett, hogy elment Rakitic, akiről már tavasszal tudtuk hogy elmegy a Sevillába, meg talán Vidal még lelép.
óriási reformok
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- flori
Még a végén Suárez is marad itt a nagy reformokban. Ezt talán még azzal tudnák megfejelni, ha jönne Depay és Fati idejét venné el.
Viccből írta még itt valamelyik barcás kolléga, hogy nem lepődne meg, ha ugyanazzal a kezdővel indítanák az októbert, mint a Bayern ellen. Most már lehet én sem.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Érdekes lesz ez, Koeman majd akar nyomatni egy modernebb, hollandosabb-németesebb focit, ami európában többet érhet, viszont ehhez csak pár embere lesz meg. A Messi féle bandának ez nem fog tetszeni és nagyon feküdni se, szirintem könnyen beletörhet a bicskája.
Nem illik.
- ___Samy___
Mondom én, hogy az lesz a tipikus, ha ebből a Messi komédiából is ők jönnek ki jobban, nem mi...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem olyan biztos az. Jöhetnek a sérülések és a túlterhelések. Bár a gumibogyószörp tuti segít nekik ebben is majd...
Eddig hozzá voltak szokva a jóhoz, jöhet majd a durcizás meg a széthúzás.
Eddig hozzá voltak szokva a jóhoz, jöhet majd a durcizás meg a széthúzás.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Mondjuk az a lehető legrosszabb nekünk ha elkezdenek dolgozni és munka lesz ott.Anthony írta: A Marca arról számolt be, hogy Koeman hatvanról kilencven percre emelte az edzések hosszúságát, amelyek jóval intenzívebbek is az eddigieknél – ezt a lap szerint meg is érezték a játékosok, akik közül néhányan már „Koeman őrmester” becenévvel illetik új edzőjüket.
A holland szakember a fegyelemben is új szintre lépett: a futballistáknak legkésőbb egy órával az edzések előtt meg kell jelenniük az edzőközpontban, valamint a gyakorlások kezdetekor is pontosan kell a pályára érniük – ebben a tekintetben sem volt rend az utóbbi években.
Ernesto Valverde edzésmódszereiről utólag a klub korábbi játékosa, Malcom is nyilatkozott – azt mondta, 40-50 perces tréningekhez volt szokva, ezért új klubjánál, a Zenitnél emiatt sérült meg, amikor az addiginál jóval nagyobb terhelést kapott.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A Marca arról számolt be, hogy Koeman hatvanról kilencven percre emelte az edzések hosszúságát, amelyek jóval intenzívebbek is az eddigieknél – ezt a lap szerint meg is érezték a játékosok, akik közül néhányan már „Koeman őrmester” becenévvel illetik új edzőjüket.
A holland szakember a fegyelemben is új szintre lépett: a futballistáknak legkésőbb egy órával az edzések előtt meg kell jelenniük az edzőközpontban, valamint a gyakorlások kezdetekor is pontosan kell a pályára érniük – ebben a tekintetben sem volt rend az utóbbi években.
Ernesto Valverde edzésmódszereiről utólag a klub korábbi játékosa, Malcom is nyilatkozott – azt mondta, 40-50 perces tréningekhez volt szokva, ezért új klubjánál, a Zenitnél emiatt sérült meg, amikor az addiginál jóval nagyobb terhelést kapott.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Na, hát ez van, elég rég elvesztettem már a fonalat. A régieket rajongásig szeretem, a csapatommal még képben vagyok, de amúgy tök homály vagyok egy ideje, és motivációm sincs megtudni ki az a Depay...
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Remélem nem okozok nagy lelki törést ha elárulom hogy Reus már betöltötte a 31-et Bár végülis közelebb van a 30-hoz, mint a 20-hoz, ez tény!füst írta: Negatív, abszolút nem vagyok képben a fiatal játékosokkal, és amúgyis a dajcsokért rajongok inkább. Én még ott tartok fejben hogy Reus mekkora csillag lehet, és hogy Draxler is szorosan ottvan mögötte. Aztán már ők is közelebb vannak a 30hoz mint a 20hoz.
- Süti
Én voltam, de még mindig csípem Depay fiamat, elnézegetném itt is, ennyi aprópénzért.füst írta:Negatív, abszolút nem vagyok képben a fiatal játékosokkal, és amúgyis a dajcsokért rajongok inkább. Én még ott tartok fejben hogy Reus mekkora csillag lehet, és hogy Draxler is szorosan ottvan mögötte. Aztán már ők is közelebb vannak a 30hoz mint a 20hoz.poronty írta: süti vagy füst volt az egyik úgy emlékszem, meg talán numberone komálta nagyon.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pár ember kipottyant az akadémiáról mostanság, de egyértelműen lemaradásban vannak, nem sikerült egy német szintű resetet tolni, addig ez lesz.kiserik írta: Tegnap is megmutatták az olaszok ellen, hogy egyelőre nem ez az a holland generáció, amelyiktől annyira tartani kellene. Jó játékosok, de nem kiemelkedőek. Nem félek, ha a Barca elhollandosodik.
Nem illik.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Negatív, abszolút nem vagyok képben a fiatal játékosokkal, és amúgyis a dajcsokért rajongok inkább. Én még ott tartok fejben hogy Reus mekkora csillag lehet, és hogy Draxler is szorosan ottvan mögötte. Aztán már ők is közelebb vannak a 30hoz mint a 20hoz.poronty írta: süti vagy füst volt az egyik úgy emlékszem, meg talán numberone komálta nagyon.
Tegnap is megmutatták az olaszok ellen, hogy egyelőre nem ez az a holland generáció, amelyiktől annyira tartani kellene. Jó játékosok, de nem kiemelkedőek. Nem félek, ha a Barca elhollandosodik.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jó játékos, de valahogy nem tudja megugrani a szintet. valami hiányzik belőle. nem hiszem hogy előbbre vannak vele mint fatival vagy egy egészséges dembelével.Realista24 írta: Ez a Depay stroy egyre komolyabb.
A játékos nem akar hosszabbítani a Lyonnal, ezért eladnák még idén. Barca 25 milliót fizetne érte.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
igeeen, sokkal előbb is érkezett mint kellett volna!wZoLee7 írta: BBenonak kb annyi fia van, mint csapata Messi jól viselkedett edzésen?
Som i Serem!
6oat
6oat
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
BBenonak kb annyi fia van, mint csapata Messi jól viselkedett edzésen?