Eden Hazard
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Eden Hazard - 7
Én még mindig bízok benne. Főbb problémának még mindig a sérülését látom, elvileg nem kezelhető és ki fog újulni. Az elhízás tavaly is meg volt. El kell hagyni buci barátját...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Te is csak fifában láttál akkor focilabdát.RealAsensio írta: ... nem lesz itt gond, a suly a legkisebb problema.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Válogatt szünet alatti kép az alapja.RealMadridFanatic írta: Az elhizas es 7-8 kilo plusz a korabbi kep alapjan van, vagy volt hiteles forras? Azon kivul, hogy megjelent par cikk. Nem kotekedes, komolyan kerdezem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Az elhizas es 7-8 kilo plusz a korabbi kep alapjan van, vagy volt hiteles forras? Azon kivul, hogy megjelent par cikk. Nem kotekedes, komolyan kerdezem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Galacticos
Igen csak a chelseatol volt meg feljebb es ez volt az alma. Teljesult, ugyhogy leengedett.RealAsensio írta: Kicsit tul van ez tolva, mar a Chelseaben is milliokat keresett, mar akkor is 5-10 autoja volt, es nem am zsiguli...
Miert lenne kis problema hogy nem tartja magat karban egy el sportolo? Pont ez mutatja a hozzallasat. Az a legkisebb problema hogy plusz 7-8kg-val jelenik meg?RealAsensio írta:nem lesz itt gond, a suly a legkisebb problema.
Reg rossz ha a legnagyobb klub tortenelmenek legdragabb tamadojaval aki egy ev alatt egy golt lott, le kell ulni beszelgetni es nem erzi magatol. Pedig ugy latszik nem, kulonben nem hizott volna el megint..RealAsensio írta: A hozzaallasan is lehet valtoztatni, el lehet vele beszelgetni.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Kicsit tul van ez tolva, mar a Chelseaben is milliokat keresett, mar akkor is 5-10 autoja volt, es nem am zsiguli... nem lesz itt gond, a suly a legkisebb problema. A hozzaallasan is lehet valtoztatni, el lehet vele beszelgetni... a boka az, ami nagy problema lehet. Ha az sosem lesz 100%-os, es tovabbra is serulekeny marad, akkor bukta van. Akkor az nem az o hibaja, az a klub hibaja, es a szakembereke, vagy ha ok jol vegeztek a munkajukat akkor szimplan csak beszoptuk.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
annyiból hasonlítom hozzá hogy neki is volt egy ilyen időszaka és szarul is játszott. de együtt a stábbal megoldódott. semmi több.Realista24 írta:
Mondjuk még véletlen sem hasonlítanám Marcelóhoz, csak azért, mert ő is volt puffancs.
ha igaz hogy ZZnek se tetszik a dolog akkor gondolom csak beszél vele és dolgoznak rajta. ha meg nem akkor minden irányból bukó a dolog
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Rendesen benézte a vezetőség ha tényleg levezetni jött
Ennyi pénzért hogy lehet igy hozzáálni a csapathoz
Ennyi pénzért hogy lehet igy hozzáálni a csapathoz
Mert Ce mentalitasa egyedulallo. Erted, idejosz Madridba ugy, hogy tenyleges nagycsapatban 0 km-es vagy (mert w Chelsea sosem volt es soha nem lesz az), de mar a tied a legnagyobb fizu, teljesitmenytol, mindentol fuggetlenul. Balenek is volt ket eve amikor odatette magat aztan annyi, rajott hogy meg se kell mozdulnia a nagy gazsiert, kovetkezmeny nuku. Hazardnal nem ez a helyzet, de azert be kell latni hogy max a sajto altal van barmilyen teljesitmenykenyszerre hajtva. Gecire mindegy, mit csinal, megvan a nagy love, a ceges audi, a csaladi haz Madridban. Szornyen rossz politika ez szerintem.Steve írta: Én egy dolgot nem értek igazán és ezt nem értettem Bale esetében sem:
Itt van a világ egyik legjobb csapata. Itt volt egy olyan fazon, mint CR. Most eltűnt. Lett egy űr a helyén.
Ha egy kicsit oda teszed magad CR utáni helyet vehetnéd át, a világ egyik legjobb csapatában lehetnél a világ egyik legjobbja. A konkurenciád Vini Juni és Rodrygo...
...erre baxol bele, miért??
Számomra totál érthetetlen. Ezek az emberek egy életen át ezért a sportért, ezért a karrierért küzdöttek. Minden adott lenne nekik.
Tuti be akarnám ezt a lehetőséget húzni. Nem Figo, Ronaldo, CR a vetélytársad most..fura na
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én egy dolgot nem értek igazán és ezt nem értettem Bale esetében sem:
Itt van a világ egyik legjobb csapata. Itt volt egy olyan fazon, mint CR. Most eltűnt. Lett egy űr a helyén.
Ha egy kicsit oda teszed magad CR utáni helyet vehetnéd át, a világ egyik legjobb csapatában lehetnél a világ egyik legjobbja. A konkurenciád Vini Juni és Rodrygo...
Számomra totál érthetetlen. Ezek az emberek egy életen át ezért a sportért, ezért a karrierért küzdöttek. Minden adott lenne nekik.
Tuti be akarnám ezt a lehetőséget húzni. Nem Figo, Ronaldo, CR a vetélytársad most..fura na
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk még véletlen sem hasonlítanám Marcelóhoz, csak azért, mert ő is volt puffancs.RaúlCF írta: nem kell a dolgok elébe menni. Marcelonak is volt időszaka amikor kis hambi fej volt. váltottak odafigyeltek rá és elég jó kis játékos lett
ott az edzői stáb látják mi van dolgozzanak rajta. nem mindenkinek megy minden magától, ellenben ha odateszik elé hogy ezt csinálod akkor megy. nem látunk mögé hogy mi van. itt a lehetőség dolgoztassák meg, figyeljenek oda rá, ZZ szépen informálja hogy ez így nem oké és ha így se megy akkor viszlát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Majd 1 éve pont ezt írtam. Sajnos azóta sem tudott ezen változtatni. Én irigylem srácok ezt az optimizmust, amivel hozzá álltok azok után amik történtek. De igazatok lehet, kezdjük tiszta lappal. Új szezon, új remények. Ami sajnos már ismétli önmagát, hogy a szezon előtti hírek ismét a telt idomokról és a tragikus fizikai állapotról szólnak. Bíztató...Remy írta: Én inkább a MU-s Alexishez hasonlítnám az embert jelenleg. Ami nem kis negatív kritika.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem kell a dolgok elébe menni. Marcelonak is volt időszaka amikor kis hambi fej volt. váltottak odafigyeltek rá és elég jó kis játékos lett
ott az edzői stáb látják mi van dolgozzanak rajta. nem mindenkinek megy minden magától, ellenben ha odateszik elé hogy ezt csinálod akkor megy. nem látunk mögé hogy mi van. itt a lehetőség dolgoztassák meg, figyeljenek oda rá, ZZ szépen informálja hogy ez így nem oké és ha így se megy akkor viszlát.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Valahogy így látom, ahogy kodo írja.
Annyi az én részemről,- egyébként a munkahelyemen a kollégáimmal is így vagyok -, hogy leszarom, hogy ki és mit csinál a szabadidejében, de teljesítsen, amikor kell.
Ha meghízik és utána lefogy és a szezont teljes gőzzel csapatja, nem érdekel semmi. Ezért mondom, hogy a megítéléssel még várni kellene.
Viszont az elég sokat elmond szerintem, hogy a tavalyi műsor után megint nincs topra gyúrva, ahogy lehetősége lett kicsi plusz szabadidőt nyerni már nyert..
Valahol ezek a dolgok emelnek ki élsportolókat az átlagból. Nem véletlen Ramos és Benzema jó formája sem, mert ha megnézi az ember az instákat, ők ketten tolják extra erővel a különböző edzéseket, hogy mondjuk CR-ről ne is beszéljünk..szvsz meg lesz a következménye Hazard hozzáállásának.
Viszont azt, hogy ki mit kezd a szabadidejével az az ő dolga. Teljesítsen ha éles szituáció van.
Annyi az én részemről,- egyébként a munkahelyemen a kollégáimmal is így vagyok -, hogy leszarom, hogy ki és mit csinál a szabadidejében, de teljesítsen, amikor kell.
Ha meghízik és utána lefogy és a szezont teljes gőzzel csapatja, nem érdekel semmi. Ezért mondom, hogy a megítéléssel még várni kellene.
Viszont az elég sokat elmond szerintem, hogy a tavalyi műsor után megint nincs topra gyúrva, ahogy lehetősége lett kicsi plusz szabadidőt nyerni már nyert..
Valahol ezek a dolgok emelnek ki élsportolókat az átlagból. Nem véletlen Ramos és Benzema jó formája sem, mert ha megnézi az ember az instákat, ők ketten tolják extra erővel a különböző edzéseket, hogy mondjuk CR-ről ne is beszéljünk..szvsz meg lesz a következménye Hazard hozzáállásának.
Viszont azt, hogy ki mit kezd a szabadidejével az az ő dolga. Teljesítsen ha éles szituáció van.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én inkább a MU-s Alexishez hasonlítnám az embert jelenleg. Ami nem kis negatív kritika.
Bale-t nem venném ide, Bale azért tett ezt azt ezért a klubbért. Kaká mentalitására sem volt panasz, neki a teste adta fel.
Mindegy... én szurkolok neki, mert rohadtul kéne egy jó Hazard, kupákat érhetne. DE... elképesztő, hogy egy ekkora kaliber esetén arról kell beszélnünk, hogy milyen jó lenne, ha hozna egy elfogadható szintet.
Én megmondom őszintén azt hittem, hogy mivel a korából adódóan kb ez az utolsó nagy dobása, itt aranylabdáért fog küzdeni és a BL címért akar meghalni. Ehelyett ott tartunk, hogy... inkább hagyjuk.
Bale-t nem venném ide, Bale azért tett ezt azt ezért a klubbért. Kaká mentalitására sem volt panasz, neki a teste adta fel.
Mindegy... én szurkolok neki, mert rohadtul kéne egy jó Hazard, kupákat érhetne. DE... elképesztő, hogy egy ekkora kaliber esetén arról kell beszélnünk, hogy milyen jó lenne, ha hozna egy elfogadható szintet.
Én megmondom őszintén azt hittem, hogy mivel a korából adódóan kb ez az utolsó nagy dobása, itt aranylabdáért fog küzdeni és a BL címért akar meghalni. Ehelyett ott tartunk, hogy... inkább hagyjuk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Így is úgy is megadják neki, szóval kár idegeskedni.LiamGallagher írta: Hatalmas csalódás sajnos. Megadtam volna neki ezt az 1 évet még, de ilyen mentalitású emberre nincs szükség a klubnál.
Van egy nagyon bölcs mondás; örülj az esőnek, mert úgysem tudsz mit tenni ellene.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Hát, nekem konkrétan jobb felsőtestem van, mint egy 160 millió euros milliókat kereső élsportolónak. Sose gondoltam volna, kösz Eden, be is dobok egy csokit.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Hatalmas csalódás sajnos. Megadtam volna neki ezt az 1 évet még, de ilyen mentalitású emberre nincs szükség a klubnál.
Jó, abban igaza van, hogy ezzel az elpaterolás dologgal várni kéne még.
Engem is idegesít, hogy megint túlsúlyos(vagy még mindig), de tényleg adjunk neki 1-2 hónapot. Én a tavalyi évét elfelejtem neki, nálam tiszta lappal indul. Amin meg is van az első feketepont azzal, hogy nem figyelt a testtömegére. Azért valószínűleg nem akkora sörhasa van mint nekem, meg michelin baba, csak felszaladt pár kiló. Az a geci bosszantó, hogy nem az első neki, és tavaly is megalapozta a szezonját. Ezek alapján Zidane és mindenki joggal dühös rá, de azért nem kéne átesni a túlsó ló túlsó oldalára, legalábbis én ezzel óvatos vagyok körte tavalyi szezonja után.
De egyből nem hasonlítanám a Bale meg Kaká féle sztorikhoz.
Majd amikor mindenkinél kijön a forma, és ő sem lesz sérült, csak szimplán szar, akkor lehet jogosan baszogatni.
Engem is idegesít, hogy megint túlsúlyos(vagy még mindig), de tényleg adjunk neki 1-2 hónapot. Én a tavalyi évét elfelejtem neki, nálam tiszta lappal indul. Amin meg is van az első feketepont azzal, hogy nem figyelt a testtömegére. Azért valószínűleg nem akkora sörhasa van mint nekem, meg michelin baba, csak felszaladt pár kiló. Az a geci bosszantó, hogy nem az első neki, és tavaly is megalapozta a szezonját. Ezek alapján Zidane és mindenki joggal dühös rá, de azért nem kéne átesni a túlsó ló túlsó oldalára, legalábbis én ezzel óvatos vagyok körte tavalyi szezonja után.
De egyből nem hasonlítanám a Bale meg Kaká féle sztorikhoz.
Majd amikor mindenkinél kijön a forma, és ő sem lesz sérült, csak szimplán szar, akkor lehet jogosan baszogatni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mire várjunk, mikor még el sem kezdődött a szezon, de már bealakított?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots