OFF
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Nem akarok úgy tenni mintha értenék hozzá. De kötve hiszem hogy a halottak száma miatt hozták meg a döntést. Szerintem a kórházak telítettsége vagy várható telítettsége miatt döntöttek a vesztegzár miatt, hogy lassítsák a terjedést, ezáltal kevesebb fertőzöttel kelljen egyidőben megbírkóznia az eü-nek. Pláne hogy csak 3 hetes az intézkedés, tök egyértelmű hogy csak lassítani akarnak az egészen.
Annyit azonban még én is tudok hogy sehol sem az a cél az intézkedésekkel, hogy eltüntessék a vírust. Ha így lenne, tényleg teljesen hülyék lennének.
Annyit azonban még én is tudok hogy sehol sem az a cél az intézkedésekkel, hogy eltüntessék a vírust. Ha így lenne, tényleg teljesen hülyék lennének.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
https://index.hu/kulfold/2020/09/13/kor ... be_izrael/
Ezek teljesen hűlyék...remélem nem követi senki a példájukat...
Szerintem eléggé bebizonyosodott, hogy nincs értelme a fullos vesztegzárnak..nem tudják teljesen eltűntetni a vírust úgy sem. Február óta 1100 covid halott van Izraelben, az azért nem egy katasztrofális szám..
LOLPéntektől lép életbe a három hétig tartó második országos zárlat Izraelben
A háromhetes időszakban az országban mindenki csak maximum 500 méterre hagyhatja el otthonát. Zárva lesz minden oktatási és szabadidős intézmény, csak az élelmiszerboltok és a gyógyszertárak tartanak nyitva.
Ezek teljesen hűlyék...remélem nem követi senki a példájukat...
Szerintem eléggé bebizonyosodott, hogy nincs értelme a fullos vesztegzárnak..nem tudják teljesen eltűntetni a vírust úgy sem. Február óta 1100 covid halott van Izraelben, az azért nem egy katasztrofális szám..
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
+1 Joma. Évekig nyűttem őket, rohadt jó kis cipők voltak.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nekem jelenleg Nike van, itt nem lehet kapni Jomat.Victor írta: Köszi a válaszokat srácok. Megnézem a Joma cipőket is, hátha azok barátibb áron vannak
Viszont nekem is volt korábban amíg Magyarországon laktam Joma, két különböző is és komolyan azok voltak a legjobb cipőim. Ár-érték arányban gondolkodás nélkül megéri. Mondjuk ez már jó régen volt és nem tudom azóta mennyit változott a minőség, de ha a többiek azt írják, hogy még manapság is nagyon jó akkor csak ajánlom. A nagy márkákhoz hasonlítva pedig nincs olyan hatalmas különbség minőségben.
Amúgy ha a két nagy márka között kell választani, akkor nekem a Nike jobban bejött mindig. Valahogy jobban passzol a lábamhoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2020. szeptember 13., vasárnap 9:19-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Isco
Sziasztok, van köztetek valaki aki Magyarorszagon használja a DIgiOnline-t és esetleg megengedi, hogy kipróbáljam Erdélybõl? Ha esetleg van valaki akkor pls pm-be írjon. Köszi
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én is a Joma-t mondanám. Igaz, a hernyótalapasát nem ismerem, de terembe sokkal sokkal hamarabb megvenném még egy 30/40 ezres Adidas/Nike-nál is. Szerintem nagyon kényelmesek és furcsa, de hiába olcsóbbak, sokkal strapabíróbbak. Nekem volt egy még a 20as éveim elején, vagy 5 évig nyúztam.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Használt felejtős.Victor írta: Milyen focicipőt ajánlanátok műfüves pályára? A keret nem túl nagy, szeretném 10 ezer környékén végezni, főleg Adidas vagy Nike érdekelne, az sem lenne baj, ha magasszárú lenne (tartaná a bokám). Közel 7 éve nem rúgtam betegségem miatt labdába, most azonban a helyi klubnak valószínűleg besegítek egy kicsit, és nagyon izgatott vagyok, de viszont nincsen cipőm
szerk: attól sem riadok vissza, ha használt, mert csak párszor fogom használni, szóval ha ismertek valami jó Facebook csoportot vagy helyet, ahol lehet venni, ne tartsátok magatokban
Akkor inkább egy joma műfüves, elég jó áron vannak.
Sportdirectben is vannak akciók mindig (aréna mall).
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A boraros teren. A dunahazban van egy adidas outlet de biztos van az ország tobb pontjan is, mindig vannak akciók is, sztem ki lehet fogni egy jot, olcsonVictor írta: Milyen focicipőt ajánlanátok műfüves pályára? A keret nem túl nagy, szeretném 10 ezer környékén végezni, főleg Adidas vagy Nike érdekelne, az sem lenne baj, ha magasszárú lenne (tartaná a bokám). Közel 7 éve nem rúgtam betegségem miatt labdába, most azonban a helyi klubnak valószínűleg besegítek egy kicsit, és nagyon izgatott vagyok, de viszont nincsen cipőm
szerk: attól sem riadok vissza, ha használt, mert csak párszor fogom használni, szóval ha ismertek valami jó Facebook csoportot vagy helyet, ahol lehet venni, ne tartsátok magatokban
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Használtat szerintem még véletlen se vegyél.Victor írta: Milyen focicipőt ajánlanátok műfüves pályára? A keret nem túl nagy, szeretném 10 ezer környékén végezni, főleg Adidas vagy Nike érdekelne, az sem lenne baj, ha magasszárú lenne (tartaná a bokám). Közel 7 éve nem rúgtam betegségem miatt labdába, most azonban a helyi klubnak valószínűleg besegítek egy kicsit, és nagyon izgatott vagyok, de viszont nincsen cipőm
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Milyen focicipőt ajánlanátok műfüves pályára? A keret nem túl nagy, szeretném 10 ezer környékén végezni, főleg Adidas vagy Nike érdekelne, az sem lenne baj, ha magasszárú lenne (tartaná a bokám). Közel 7 éve nem rúgtam betegségem miatt labdába, most azonban a helyi klubnak valószínűleg besegítek egy kicsit, és nagyon izgatott vagyok, de viszont nincsen cipőm
Sziasztok!
SOS
SZTE BGE
Kreditátviteli kérelemnél csak a döntés alatt álló tárgyakat kell felvenni, vagy a már teljesített és ekvivalencia vizsgálaton elfogadott tárgyakat is?
Előre is köszi a választ!
SOS
SZTE BGE
Kreditátviteli kérelemnél csak a döntés alatt álló tárgyakat kell felvenni, vagy a már teljesített és ekvivalencia vizsgálaton elfogadott tárgyakat is?
Előre is köszi a választ!
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mivel egyre több melóhely home office-os, így sok helyen nem gond már szerintem.'shutterisland írta: volt olyan opcio is, bar apa-anya munkahelyen nem tudom mennyire dijaznak, ha megtoljak 2 het karantennel a ket hetes kiruccanast.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
volt olyan opcio is, bar apa-anya munkahelyen nem tudom mennyire dijaznak, ha megtoljak 2 het karantennel a ket hetes kiruccanast.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vagy két hét karantén, nem? Én fix ezt választanám.'shutterisland írta: ezt a reszet ertem mondjuk, pl 5 fos csalad ha szeptember 1 utan ment haza valahonnan akkor 3 kilo.
Mondjuk volt olyan ismerős akit említettek kapcsolati kutatás során, teszt kellett. Negatív lett. Mondták nem baj, karantén
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Gyorstesztet ne keverjük ide. Kb semmire sem jók.Mekk Elek írta: Több teszt, több hamis eredmény. Gyermekorvosnő mondta a héten, hogy amikor megkapták a teszteket, kipróbálták magukon a két asszisztensével együtt. Többször, több napon át. Az eredmény: egyszer pozitív, egyszer negatív, egyszer pozitív, egyszer negatív...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ezt a reszet ertem mondjuk, pl 5 fos csalad ha szeptember 1 utan ment haza valahonnan akkor 3 kilo.
Több teszt, több hamis eredmény. Gyermekorvosnő mondta a héten, hogy amikor megkapták a teszteket, kipróbálták magukon a két asszisztensével együtt. Többször, több napon át. Az eredmény: egyszer pozitív, egyszer negatív, egyszer pozitív, egyszer negatív...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Több teszt, több bevétel.'shutterisland írta: en nem vagyok hive a bezarasoknak, de mikor napi 20 eset volt hetekig atlagban, akkor mindent elkaszaltak, most meg amikor hetente tobb ezer, akkor meg egymas hegyen hatan ugralnak a discokban, meg autos talalkozoktol kezdve lakodalmakig mindent csapatnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema