Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Szerintem ez nem igaz, hogy csak Xavira, a nosztalgiara es a sajat nevelesekre epitene.
Celja ismet bizalmat adni az akademianak, ahol baromi tehetseges fiatalok rugjak a bort. Illetve szeretne bevezetni egy teljesen uj (legalabbis a mostanihoz kepest) szervezeti strukturat valodi szakmai vezetessel, akik felelosseget kapnanak. Nyilvan ha Xavi megbukik, az kellemetlen, de ha jo a szakmai irany, erkezhet helyere mas is, aki sikeres tud lenni.
Laporta lesz szerintem az, aki a nosztalgiaval probal nyerni, de oszinten remelem, hogy ram cafol.
Na de nektek mindegy, csak egjen a haz tovabbra is.
Celja ismet bizalmat adni az akademianak, ahol baromi tehetseges fiatalok rugjak a bort. Illetve szeretne bevezetni egy teljesen uj (legalabbis a mostanihoz kepest) szervezeti strukturat valodi szakmai vezetessel, akik felelosseget kapnanak. Nyilvan ha Xavi megbukik, az kellemetlen, de ha jo a szakmai irany, erkezhet helyere mas is, aki sikeres tud lenni.
Laporta lesz szerintem az, aki a nosztalgiaval probal nyerni, de oszinten remelem, hogy ram cafol.
Na de nektek mindegy, csak egjen a haz tovabbra is.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mindig lehet rosszabbcsababarca írta: Font engem nem győzött meg, erőteljesen épít a nosztalgiafaktorra Xavival, meg a saját nevelések mantrával, ez kevés.
Persze Bartoéknál kb bárki jobb lehet.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
3 év papíron, de hát tudjuk milyen az edzők élete.Marky írta: Mitől olyan biztos, hogy Xavi jó edző lesz? Tűzoltás gyanánt be lehetett volna dobni, adni neki egy évet, de egy komplett projektet egy még tapasztalatlan edzőre rábízni? Anno Guardiola is inkább csak egy kétségbeesett próbálkozás volt, akit fel lehetett tolni a B csapattól, Zidane is hasonlóan a Benitez féle mélyrepülés fékezésére jött. Ők bizonyítottak 0.5-1 év alatt és maradhattak.
Xavi megérdemel látatlanban 3 évet? Ha februárban az 5. hely környékén tanyáznak, mert Messi már lelécelt, akkor is bízni fognak benne?
Nekem ez a Font féle program nem kevésbé populista baromságnak tűnik, mint amit Bartomeu művel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Mitől olyan biztos, hogy Xavi jó edző lesz? Tűzoltás gyanánt be lehetett volna dobni, adni neki egy évet, de egy komplett projektet egy még tapasztalatlan edzőre rábízni? Anno Guardiola is inkább csak egy kétségbeesett próbálkozás volt, akit fel lehetett tolni a B csapattól, Zidane is hasonlóan a Benitez féle mélyrepülés fékezésére jött. Ők bizonyítottak 0.5-1 év alatt és maradhattak.
Xavi megérdemel látatlanban 3 évet? Ha februárban az 5. hely környékén tanyáznak, mert Messi már lelécelt, akkor is bízni fognak benne?
Nekem ez a Font féle program nem kevésbé populista baromságnak tűnik, mint amit Bartomeu művel.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Font engem nem győzött meg, erőteljesen épít a nosztalgiafaktorra Xavival, meg a saját nevelések mantrával, ez kevés.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Pique lesz az uj marketing fonok. Shakiraval csinaljak majd a contentet. Csodalatos lesz. Minden Barca fan elofizet majd ra a vilagon es 3 milliardos marketingbevetelt fog termelni evente.In the summer of 2018, Antoine Griezmann rejected a move to Barcelona, and Gerard Pique made a documentary on it. Font thought that it was an extremely creative idea.
De nyilvan a bankban fog allni halomban a sok marketing love kibasznalatlanul mert kozben kinevelik az uj Messi-t a nagy La Masian, Xavi pedig Cruyffot es Pepszi-t megszegyenito modon reformalja meg a futballt es sarbatipor minden ellenfelet szintiazta sajatnevelesekkel.
Egy igazsagos demokracia lesz ahol a kulék hangja meghallgattatik es kozos erovel sikerre vezetik a klubot.
Kihagytam valamit?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Egyebkent itt a hivatalos oldal, szinten angolul:
https://sialfutur.cat/en/#programa
https://sialfutur.cat/en/#programa
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
AngolulM1Ö írta: Azon kívül, hogy Xavit ígéri edzőnek, mi a programja?
A túloldalról nem tudom szabad-e linkelni, ott van róla magyarul is írás.
Vannak itt érdekes dolgok, ezt a kontentkészítős-feliratkozós dolgot le is nyúlták, nemrég indult a Barca Tv+.
De nekem úgy jön le, hogy kicsit vaskalaposan ragaszkodik a függetlenséghez, csak saját játékosok, csak a klub által kitermelt pénz, stb.
Ezt a nyakas-mentalitást erősítheti az is, hogy kijelentette, hogy az Ő elnökségi tervében nem Koeman az edző, szóval egy esetleges tripla ( ) után is repülne a holland.
Nincs köze Laporta-hoz, egymás ellen fognak menni. Amúgy igen, egymás után 3x nem lehet valaki elnök, úgyhogy a márciusi választások után már indulhat megint Barto
Laporta-nak még nincs hivatalos programja, de nagyon remélem, ha lesz, akkor az nem fog annyiban kimerülni, hogy Bartomeu gonosz, visszahozzuk Neymar-t, stb.
Vannak még elnökjelöltek (azt hiszem eddig összesen 5), de valószínűleg kettejük közül lesz valaki az új góré. Annyira csak róluk hallani, hogy nem hiszem, hogy lenne esélye egy nevető harmadiknak, bár még nincs nagy "kampány".
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
La masia, tobb mint egy klub, 433, tikitakaM1Ö írta:Azon kívül, hogy Xavit ígéri edzőnek, mi a programja?Petr írta: Font regota keszul erre a valasztasra, jol kidolgozott es remek programja van
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Messi, Messi, Messi.M1Ö írta:Azon kívül, hogy Xavit ígéri edzőnek, mi a programja?Petr írta: Font regota keszul erre a valasztasra, jol kidolgozott es remek programja van
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
De Font nem Laporta embere? Mégis ellene indul?
Amúgy úgy emlékszem, hogy egymást követően nem lehet 3-szor vagy 4-szer elnök egy ember.
Amúgy úgy emlékszem, hogy egymást követően nem lehet 3-szor vagy 4-szer elnök egy ember.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Azon kívül, hogy Xavit ígéri edzőnek, mi a programja?Petr írta: Font regota keszul erre a valasztasra, jol kidolgozott es remek programja van
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Szerintem egymás után lehet max 2, de összességében lehet több is.Pipita írta:Mert megvolt a két ciklusa, ezért már nem lehet FCB elnök. Vagy nem így működik?Petr írta:
Indulhat. Miert ne indulhatna?
Egyebkent nem bannam, ha megsem tenne vagy beallna Font moge. Szerintem ha Laporta indul, megnyeri. Meg nem jott elo a programmal, de legutobb annyival tudott eloallni, hogy Bartomeu gonosz, o pedig nem. Font regota keszul erre a valasztasra, jol kidolgozott es remek programja van, morcos lennek, ha csak a nosztalgia-faktor miatt elbukna.
Amennyiben o is jol kidolgozott programmal jon, aldasom ra. Ha tippelnem kene, benyogi Guardiola nevet, esetleg Neymaret is, amit eros lenne tervnek nevezni.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Mert megvolt a két ciklusa, ezért már nem lehet FCB elnök. Vagy nem így működik?Petr írta:Pipita írta: Laporta nem indulhat, csak alelnök lesz valamelyik jelölt mellett, nem?
Egyebkent nem bannam, ha megsem tenne vagy beallna Font moge. Szerintem ha Laporta indul, megnyeri. Meg nem jott elo a programmal, de legutobb annyival tudott eloallni, hogy Bartomeu gonosz, o pedig nem. Font regota keszul erre a valasztasra, jol kidolgozott es remek programja van, morcos lennek, ha csak a nosztalgia-faktor miatt elbukna.
Amennyiben o is jol kidolgozott programmal jon, aldasom ra. Ha tippelnem kene, benyogi Guardiola nevet, esetleg Neymaret is, amit eros lenne tervnek nevezni.
Pipita írta: Laporta nem indulhat, csak alelnök lesz valamelyik jelölt mellett, nem?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Laporta nem indulhat, csak alelnök lesz valamelyik jelölt mellett, nem?
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
"Egy négyéves szerződést kínáltunk Thiago Alcântaranak, de ő az utolsó pillanatban visszautasította ezt azzal az indokkal, hogy új kihívásokat szeretne. Talán már meg is egyezett a Liverpoollal vagy a Manchester Uniteddel, talán mindkettővel a klubváltást illetően.Kercsó írta: pletykálnak róla, de Thiago egyáltalán miért akarna elmenni? most ért csúcsra a Bayern projekt. több kakaó van abban a csapatban, mint a Poolban vagy Barcaban. a MU még nagyobb downgrade.
- Uli Hoeneß (volt B. München elnök)
vagy a tékozoló fiú hazatér
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- h3x0r
2009-ben jott vissza, azota 2x ujravalasztottak, szoval nalunk is jovore kell legyen. A stadion projektet nem fogja itt hagyni, de lehet hogy a kovetkezo lesz az utolso mandatuma.Babinho írta: Nálunk mikor lesz?
Perez vajon vállal e még következő etapot?
És Laporta is indul, így van 5 induló. Szép lesz.Realista24 írta: Nagyon jó. Elnokvalasztas lesz március 20/21en.
Szezon legkomolyabb időszaka. Grande.
Nálunk mikor lesz?
Perez vajon vállal e még következő etapot?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagyon jó. Elnokvalasztas lesz március 20/21en.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema