A hosszútávú szövődményeket meg szarjuk is le.Nika91127 írta:...füst írta: Nem akarok úgy tenni mintha értenék hozzá. De kötve hiszem hogy a halottak száma miatt hozták meg a döntést. Szerintem a kórházak telítettsége vagy várható telítettsége miatt döntöttek a vesztegzár miatt, hogy lassítsák a terjedést, ezáltal kevesebb fertőzöttel kelljen egyidőben megbírkóznia az eü-nek. Pláne hogy csak 3 hetes az intézkedés, tök egyértelmű hogy csak lassítani akarnak az egészen.
Annyit azonban még én is tudok hogy sehol sem az a cél az intézkedésekkel, hogy eltüntessék a vírust. Ha így lenne, tényleg teljesen hülyék lennének.
Ez az egész COVID, kicsit felfújt. Nagyon kicsi az a szám, aki direktben a COVID miatt hal meg. A sok végstàdiumú beteg amúgy is meghalna, bármilyen banális infekcióban. Most épp ez van felkapva.
Csinálnék egy konkrét levelezőlistát és arra küldeném a maileket. Ha elment az üzeneted, akkor a fogadóoldalon is lehet gond, megéri először onnan vizsgálódni.sámat írta: Ért valaki az Outlookhoz? Vagy esetleg milyen levelező rendszert javasoltak, ha kb 3-500 e-mail címre akarok kiküldeni nem gmailes e-mail címről üzenetet? Éjjel kiküldtem titkos másolatban 300 embernek, valaki megkapta, valaki nem, ötletem nincs, hogy mi alapján. Mert a rendszer visszadobta, de páran válaszoltak rá, tehát oda meg elment.