rövidke cikk.Nika91127 írta: Meséjetek, mi a legnagyobb baj vele. Tudományos, orvosi kutatásokkal alátámasztott érveket várok. Balesetsebészként dolgozva, sajnos én “hülye vagyok ehhez”. Nem tudni semmilyen hosszútávú szövődményről - mert még nincs vele hosszútávú tapasztalat -> félünk az ismeretlentől.
De mindegy is, itt szerencsére mindenki, mindenhez, mindenkinél jobban ért. A magyar mentalistás - focihoz és az eü-höz mindenki konyít.
OFF
Re: OFF
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nem vagyok nagy hozzáértő, de egyik orr része sem valami erős, ezek pár használat után megadják magukat, jobban szeretem azokat amiken van még plusz "anyag" az orrán
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Tudom ajánlani még a Két Rombuszt a Rómain. Nagyon hangulatos, lehet bográcsozni, grillezni, ha hozol alapanyagot. A pultban normális italokat lehet kapni, van kaja is.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom, a hely felfedezése rád vár. Aztán beszámolhatsz. Annyit hallottam róla valahol, hogy délután nem szerencsés menni.Kera írta:
Köszi, ezek jó ötletek
Azt sajnálom, hogy most a vírus miatt nem mennek a hajók Viszont, ha mennek szóljatok, mert akkor futok hajózni
A szexmozit lehet egyedül is, vagy lesz ott aki boldogít?
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Köszi, ezek jó ötletekfüst írta:BKV hajózásKera írta: Budapestre kerültem kocsival 1 hétre, szabad vagyok 0-24-ben.
Mit ajánlanátok programnak egy 25 éves férfinak közép európa egyik legjobb városában? A budai hegyeket már bejártam, túrázásból egyelőre elég. Flippermúzeumban voltam, az király volt. Már több múzeumot is bejártam. Abból is elég
A kommersz, elcsépelt turista helyeket már ismerem, nem most vagyok itt először, de most kifogytam az ötletekből.
Mit ajánlanátok?
Budapest gardenben grillsütőt bérelni, grillezni, szabadtéri mozizni
Római part bejárása
Népszigeten dekkolás a Kabinnál, hekkezés a Vasmacskában
Városligetben barangolás
Vásárcsarnokokban zabálás
Szexmozi a Király utcában
Állatkert
Várkert bazár & Budai vár
Margit-sziget körbejárása
Fradi-Zágráb meccs megnézése valami kiülős helyen
Alábbi nagyon király vendéglátó-egységek:
Big Daddy burgerező
Buffalo steakbár
Nagyi palacsintázója
Óbudai lángosos
Rapaz
Pizza Manufaktúra
Azt sajnálom, hogy most a vírus miatt nem mennek a hajók Viszont, ha mennek szóljatok, mert akkor futok hajózni
A szexmozit lehet egyedül is, vagy lesz ott aki boldogít?
Dunaparty megálló közel van, nem a legszebb (ha "jó" irányba nézel, a csodás Csepel sziget a kilátásod, de van egy mókás kiülős hely, múltkor odajött három hód is veretni, jó kis hely.kierkegaard írta: Akkor már én is feltennék egy kérdést a bp-i lakosoktól. Ismertek e olyan kiülős helyet mint a kopaszi gát? Mármint ahol leülhetsz a lépcsőn és nézed a dunát.
11. kerületi lakos vagyok, szóval nem bánnám ha nem kellene messze mennem.
Köszi szépen
- füst
A Népszigetet én is nagyon bírom, de fáj a szívem érte amiért ennyire kiépítették és boldog-boldogtalan odajár, pont az emberundorom miatt szerettem ott lenni, de sajnos ennek vége. Mondjuk még így is decent.
A hajógyári-szigetcsúcs az új Népsziget, de ne mondjátok el senkinek.
A hajógyári-szigetcsúcs az új Népsziget, de ne mondjátok el senkinek.
- füst
A 11. kerület pont az a rész ahol nem a legszebb a Duna, mert a túlparton ipari épületekkel van kicsipkézve a part, de amíg ott laktam, a Dunaparty Megálló volt a törzshelyem.kierkegaard írta: Akkor már én is feltennék egy kérdést a bp-i lakosoktól. Ismertek e olyan kiülős helyet mint a kopaszi gát? Mármint ahol leülhetsz a lépcsőn és nézed a dunát.
Köszi szépen
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
13. kerület, Marina Part. Simán le lehet ülni, kajak-kenu megy folyamatosan jó időben, stb.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
Akkor már én is feltennék egy kérdést a bp-i lakosoktól. Ismertek e olyan kiülős helyet mint a kopaszi gát? Mármint ahol leülhetsz a lépcsőn és nézed a dunát.
Köszi szépen
Köszi szépen
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Fradi zagreb kozos meeccsnezes is lesz ma a sasnal a stadion mellettfüst írta:BKV hajózásKera írta: Budapestre kerültem kocsival 1 hétre, szabad vagyok 0-24-ben.
Mit ajánlanátok programnak egy 25 éves férfinak közép európa egyik legjobb városában? A budai hegyeket már bejártam, túrázásból egyelőre elég. Flippermúzeumban voltam, az király volt. Már több múzeumot is bejártam. Abból is elég
A kommersz, elcsépelt turista helyeket már ismerem, nem most vagyok itt először, de most kifogytam az ötletekből.
Mit ajánlanátok?
Római part bejárása
Városligetben barangolás
Állatkert
Big Daddy burgerező
Buffalo steakbár
Nagyi palacsintázója
Óbudai lángosos
Rapaz
Pizza Manufaktúra
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Rosszlanyokponthu
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
BKV hajózásKera írta: Budapestre kerültem kocsival 1 hétre, szabad vagyok 0-24-ben.
Mit ajánlanátok?
Római part bejárása
Városligetben barangolás
Állatkert
Big Daddy burgerező
Buffalo steakbár
Nagyi palacsintázója
Óbudai lángosos
Rapaz
Pizza Manufaktúra
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Budapestre kerültem kocsival 1 hétre, szabad vagyok 0-24-ben.
Mit ajánlanátok?
Mit ajánlanátok?
Vélhetően a gyulladás következtében visszamaradt tüdőfibrózis miatt. De mondom, hosszú távú vizsgálatok MÉG nincsenek róla. Mert nem is lehetnek. Majd ennek is meglesz az epidemiológiai vonzata, a kettős kohorsz vizsgálatok, stb. stb.h3x0r írta:Valamikor múlt héten volt egy hír, hogy a bergamoi korhaz visszahivta a már meggyógyult koronavirusos betegeket kontrollra. (Nem csak olyanokat, akik lélegeztető gépen voltak) Sokuk még mindig nem gyógyultak fel teljesen, sokkal szarabb állapotban vannak, mint egy közönséges influenza vagy tüdőgyulladás után. Nap kozben faradekonyak, egy emeletet lepcsoznek, majd percekig pihenniuk kell, stb. Belinkelnem, de nem talalom a cikket.Nika91127 írta:
Meséjetek, mi a legnagyobb baj vele. Tudományos, orvosi kutatásokkal alátámasztott érveket várok. Balesetsebészként dolgozva, sajnos én “hülye vagyok ehhez”. Nem tudni semmilyen hosszútávú szövődményről - mert még nincs vele hosszútávú tapasztalat -> félünk az ismeretlentől.
De mindegy is, itt szerencsére mindenki, mindenhez, mindenkinél jobban ért. A magyar mentalistás - focihoz és az eü-höz mindenki konyít.
- h3x0r
Valamikor múlt héten volt egy hír, hogy a bergamoi korhaz visszahivta a már meggyógyult koronavirusos betegeket kontrollra. (Nem csak olyanokat, akik lélegeztető gépen voltak) Sokuk még mindig nem gyógyultak fel teljesen, sokkal szarabb állapotban vannak, mint egy közönséges influenza vagy tüdőgyulladás után. Nap kozben faradekonyak, egy emeletet lepcsoznek, majd percekig pihenniuk kell, stb. Belinkelnem, de nem talalom a cikket.Nika91127 írta:Meséjetek, mi a legnagyobb baj vele. Tudományos, orvosi kutatásokkal alátámasztott érveket várok. Balesetsebészként dolgozva, sajnos én “hülye vagyok ehhez”. Nem tudni semmilyen hosszútávú szövődményről - mert még nincs vele hosszútávú tapasztalat -> félünk az ismeretlentől.DinhoL írta:
A fókuszcsoport videója a tökéletes reakció erre a témára. Nagyon kemény..
Meg az is, hogy még mindig vannak olyanok akik azt hiszik, hogy a halálozási ráta a legnagyobb baj a koronával.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Meg a politikához. 10 millió szakértő országa vagyunk. Igen, a csecsemők is.Nika91127 írta:
Orvosként a gödény féle görényekről mi a véleményed?