Anthony írta:
Hát jó kérdés, hogy Thomas és Froome mennyire voltak gyenge formában? Vagy csak elosztotta az Ineos, hogy minden nagy versenyre elküldi az egyik top emberét. És Froome eligazol ugye, ő gondolom büntiben lehet a csapatnál.
Bernal meg állítólag sérült volt, fájt eleve a háta, és a térdét is beütötte.
Thomas és Froome is nagyon gyenge formában volt, nem ők hiányoztak abból a sorból.
Elment pl. egy Poels, aki még törött bordával is jobban tekert, mint az ineos segítők 90%-a. Sivakov nem segítő, van Baarle nem hegyi segítő, Kwiato se igazán, mégha nagyon felül is teljesített, Carapaznak első éve (és szerintem nagyon jól ment, sokkal jobban mint pl. Egan), szóval gyenge sor volt ez a korábbi évekhez képest. Még Landáék is több szakaszon álltak előre, mint ők. Pogacarnak De La Cruz többet ment kis túlzással, mint Bernalnak az egész sora.
Atival múltkor összefutottam, de úgy került ki hegynek fel, mintha állnék, úgyhogy nem tudtam megkérdezni, hogy melyik csapatba megy, és visz e magával domestiquenek.
Én egy Treknek tudnék örülni, vagy az épülő Sunwebnek, ők is nagyot mentek az idei Touron. De AG2R-ről pletykálnak a legtöbben.