Real Madrid vs. Barcelona
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
hat en nem tudom, megkapta a lehetoseget? van alternativaja?
Caraway írta: Semedo -> Wolves.
O nem a Barca egyik ude szinfoltja? Nem teljesen ertem ezt az atigazolast.
Meg nem hivatalos, de egy negativ iq-val megaldott labdatemeto az emberunk. A PL-ben jo lesz.
A hirek szerint a helyere Dest erkezhet az Ajaxbol, vagy Aarons a Norwich-bol. Elobbi remek jatekossa noheti ki magat, utobbirol nem sokat tudok. Elvileg az amerikai a preferalt. Egyebkent a Bayern ugyanezert a ket jatekosert erdeklodik, ha minden igaz.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2020. szeptember 20., vasárnap 13:51-kor.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Semedo -> Wolves.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Én azt javasolnám, hogy legyen messi a sztárjátékos, az edző és a klubelnök is egyben. Ugyanúgy lenne minden, mit most, csak két nagy fizetést megspórolnának.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezzel a kerettel soha nem fog.Yazid írta: a holland csúcs futball azért nem fog beérni pár meccs alatt.
Nem illik.
a holland csúcs futball azért nem fog beérni pár meccs alatt.
Inkább segget csináltattak a szájából. Messi becsicskította a komplett csapatot mindenestül. Koeman változtatni akart, de nem ő parancsol ott.csababarca írta:egy új taktikai elem, Alba beindul...Messi megtalálja...Karim the king írta: Ajánlanám a mai Grízes győztes gólt!
Micsoda változások várhatóak katalánéknál
Már most látom, mekkora szenvedés lesz nekik ez a szezon, pedig még el sem kezdődött!
Ez a Koeman is segget csinált a szájából, belengette a nagy dumákat, erre ugyanaz a vacak megy, ugyanazokkal az emberekkel.
lehet ő nem látta az elmúlt évek lebőgéseit.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
egy új taktikai elem, Alba beindul...Messi megtalálja...Karim the king írta: Ajánlanám a mai Grízes győztes gólt!
Már most látom, mekkora szenvedés lesz nekik ez a szezon, pedig még el sem kezdődött!
Ez a Koeman is segget csinált a szájából, belengette a nagy dumákat, erre ugyanaz a vacak megy, ugyanazokkal az emberekkel.
lehet ő nem látta az elmúlt évek lebőgéseit.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Ajánlanám a mai Grízes győztes gólt!
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Gondolom olyasmi lehet a háttérben, hogy 1 körrel tovább mentünk a BL-ben -> +1 forduló pihi.El Sie7e írta: A barca ma miért nem játszik?
De amúgy lesz ma Gamper kupa, ha nagyon unatkozol este 7-től tudom ajánlani
A Puig-os témához:
Teljesen érthetetlen, szerintem Thiago óta nem jött fel a B-ből ilyen tehetséges gyerek. A sörmeccseken se volt rossz, sőt...
Eladni semmiképp se szabad, inkább menjen 1 évet kölcsönbe valahova, ahol folyamatosan játszik, és akkor talán jól is kijöhetünk belőle.
A túloldalt leírtam, előbb írnám alá Messi távozását, mint Puig-ét. Az egyetlen, amit fel lehet hozni ellene az az alkata, de olyan rohadt erőszakos, hogy ezt eddig tudta kompenzálni. Amúgy az újraindulás után az egyik legjobbunk volt.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A barca ma miért nem játszik?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Farkas Norbi belezavarodik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
így van, valaki mondta is ezt a minap. talán pont veletek kapcsolatban. remélem igaz a hír. szerintem agilis játékos, lett volna helye a csapatban a következő években.Petr írta:Realista24 írta: Koeman has told Puig that he doesn't count on him. [@gerardromero]
A tanulsag, hogy mindig van lejjebb.
Realista24 írta: Remélem Busi alapkezdo lesz.
Mehet ra a haz gyerekkel, mindennel.
Szerintem meg nem is lenne katasztrofa egy mukodo rendszerben, de egy rendezetlen semmiben kijon az osszes hianyossaga, az erossegei pedig nem. A valogatottban peldaul egesz korrekt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Remélem Busi alapkezdo lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem fantasztikus jatekos. Remekul lat a palyan, talan a legjobban helyezkedik a kozeppalyasok kozul. Az utolso passzaiba neha hiba csuszik, de az betudhato meccshianynak is.
Egyszer sem ereztem, hogy hatrany lenne a fizikuma. Sem a B csapat meccsein, sem a nagyoknal. Emellett igazi kullancs, veszettul kuzd a labdaert es faradhatatlan. Raadasul dobog benne a Barca sziv, hatalmas kincs lehetne egy ertelmes edzo alatt, aki megadna neki a lehetoseget. Ehhez viszont kene valami sportszakmailag eloallo terv, erre a Bayern talan a legjobb pelda, de nektek sem kell szerenykedni.
Na nem baj, a Busi, Pjanic es De Jong harmasbol allo kozeppalya majd biztos butitani fog es eleg kreativ/mozgekony lesz. (Nem.)
Egyszer sem ereztem, hogy hatrany lenne a fizikuma. Sem a B csapat meccsein, sem a nagyoknal. Emellett igazi kullancs, veszettul kuzd a labdaert es faradhatatlan. Raadasul dobog benne a Barca sziv, hatalmas kincs lehetne egy ertelmes edzo alatt, aki megadna neki a lehetoseget. Ehhez viszont kene valami sportszakmailag eloallo terv, erre a Bayern talan a legjobb pelda, de nektek sem kell szerenykedni.
Na nem baj, a Busi, Pjanic es De Jong harmasbol allo kozeppalya majd biztos butitani fog es eleg kreativ/mozgekony lesz. (Nem.)
- RealMadridFanatic
Es van valami tenyleg ebben a gyerekben, vagy csak epp O az ugyeletes La Masía kiraly, aki mindenkinel is jobb lesz? Persze rogton Ansu Fati utan.
Utobbi ugyesnek tunik viccen kivul, lehet benne nagy karrier, Puigtol viszont nem nagyon lattam olyat, amitol hasra kellene esni. Ezzel a fizikummal szerintem nem fog sok sot megenni, izmot meg okosan kell ra pakolni, hogy ne menjen a dinamika es fordulekonysag rovasara tulzottan.
Mindenesetre nem ez alapkan itelnem meg Koemant.
Utobbi ugyesnek tunik viccen kivul, lehet benne nagy karrier, Puigtol viszont nem nagyon lattam olyat, amitol hasra kellene esni. Ezzel a fizikummal szerintem nem fog sok sot megenni, izmot meg okosan kell ra pakolni, hogy ne menjen a dinamika es fordulekonysag rovasara tulzottan.
Mindenesetre nem ez alapkan itelnem meg Koemant.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Realista24 írta: Koeman has told Puig that he doesn't count on him. [@gerardromero]
A tanulsag, hogy mindig van lejjebb.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Koeman has told Puig that he doesn't count on him. [@gerardromero]
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Olyan hírek vannak, hogy ha Messi lelép a válogatotthoz, akkor 3 bajnokit is ki kell hagynia. Na vajon hova fog húzni a szíve? Most az egyszer lehetne argentin hős és haza repülhetne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots