Magas letámadással megfojtani az ellenfelet, hibára késztetni és abból veszélyeztetni. Erre jelenleg a 4231 a legjobb felállás, gyors, melós szélsőkkel és egy remek irányítóval. Persze, nekünk még szokni, tanulni kell, de amit ma láttam, az bíztató.flori írta:
Itt mire gondolsz?Az irány jó. ZZ felismerte, hogy merre halad a football.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Benzema ezekben sose volt tulzottan jo. Viszonylag gyakran hagy ki ilyesmi lehetosegeket. Viszont ezzel egyutt kell elni a kovetkezo szezonban mert nem fogunk igazolni egyelore osztonos golvagot. Benzema azert ellensulyozza jatekkal es mostanaban golokkal is az ilyeneket.a tobbieknek kellene felnoni a feladathoz,folega szeleken, de a KP is jobban kivehetne a reszet.realistahuni írta: Október 5-ig csak kéne egy csatár, ha Benznek nem megy akkor sok ilyen meccset fogunk látni.
A meccs szokasos Zidane meccs volt. Lehoztuk viszonylag stabilan, ezuttal nem akadt be a gol, van ilyen. Sociedad ellenidegenben nem elfogadhatatlan an X.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
De mi volt a szepseg? H friss elso forduloskent volt par gyorspasszos akcionk? Viniben volt kakao es ennyi.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
első meccs, Anoeta 1 pont nem vészes.
viszont a támadó harmadban továbbra is gyenge a buli. a 2ik félidőre taccson voltak erőnlétileg. nem kell nagy következtetéseket levonni ez volt Ödegaard első meccse de ettől sokkal de sokkal több kell. Benzema ma inkább retro Benzema volt. Courtois viszont ott folytatta ahol abbahagyta. ez remek. Varane-on érződött a City elleni meccs nagyon kapart és beton volt végig, remélem megtartja ezt huzamosan. Carvajal volt a legveszélyesebb támadónk kb. szeleburdi Vinicius meg raj Vini jr lett. csak ez semmiben nem látszik továbbra sem.
idegenben Soci letudva, 1 pont, lehet fejlődni.
viszont a támadó harmadban továbbra is gyenge a buli. a 2ik félidőre taccson voltak erőnlétileg. nem kell nagy következtetéseket levonni ez volt Ödegaard első meccse de ettől sokkal de sokkal több kell. Benzema ma inkább retro Benzema volt. Courtois viszont ott folytatta ahol abbahagyta. ez remek. Varane-on érződött a City elleni meccs nagyon kapart és beton volt végig, remélem megtartja ezt huzamosan. Carvajal volt a legveszélyesebb támadónk kb. szeleburdi Vinicius meg raj Vini jr lett. csak ez semmiben nem látszik továbbra sem.
idegenben Soci letudva, 1 pont, lehet fejlődni.
- flori
Semmi átütőerő nincs a csapatban. Konkrétan zéró. Vini meg Rodrygo lehet, hogy jók lesznek, de ehhez kell 5 év. Nincs ennyi idő itt, nem csoda, hogy néhány megmozdulásuk után a plafonon van mindenki.
Itt mire gondolsz?Az irány jó. ZZ felismerte, hogy merre halad a football.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
ZZ felismerte, hogy merre halad a football. Ne haragudjatok, de aki nem látta a szépséget ebben az első félidőben, az inkább tényleg nézzen sakkot. Persze még sok meló kell bele, de az irány jó. Az egyetlen nagy hibának azt tartom, hogy a szélső védőkkel akár támadót játszatni. Gyakorlatilag támadásban szinte kiherélte a két brazilt, akik moziztak végig a vonal mentén, Carvajal és Mendy viszont támadónak alkalmatlanok. Remélem ezt hamar elfelejti a mester. Ami még várható a jövőben, hogy Case ebben a rendszerben nem annyira lesz használható. Most azt mondom, a Kroos-Fede kettős kellene középre.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Tetszett a játék, az első félidő henger volt, a másodikra sajnos megfáradtunk, aztán a csere kp pedig már nem volt annyira bitang a gyerkőcökkel.
Sajnos a kecsapos köcsög ma beszáradt, emiatt sokaknak epeízű a fagyi, de jó lesz ez.
Sajnos a kecsapos köcsög ma beszáradt, emiatt sokaknak epeízű a fagyi, de jó lesz ez.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez nekem is kerdeses. Na mind1, latszott, hogy nincs bennunk a golToti írta: Hogy ebben kinek mi tetszett az nekem rejtely.. de az elso felidoben mast se lehetett olvasni.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
Újabb meccs ahol nem sziporkázott a csapat, a játék hol jó volt, hol akadozott, kapura annyira nem volt veszélyes a csapat DE ezen a meccsen is volt Benzemának egy 100%-os ziccere ami mellett nehéz elmenni. Nem szidni akarom, mert mezőnyben hasznos tud lenni, jól mozog el, jól nyit területet, ráadásul nem kellene neki 3 védőt kicselezni majd a végén átemelni a kapust és beverni, csupán az ilyen, ellenfél hibájából kialakuló 100%-os (Benzinél ezek inkább 99%) helyzeteket bekotorni, mert ilyen meccseken kellenének ezek a gólok ahhoz hogy be tudja gyűjteni a csapat mind a 3 pontot egy gagyi 1-0-al.
Tudom első meccs...nagy következtetéseket nem kell levonni de azt azért nem nagy bátorság kijelenteni, hogy olyan hatalmas elvárásunk nem lehet a szezonnal kapcsolatban. Valaki tényleg komoly potenciált lát ebbe a Vinicius, Rodrygo vonalban, erről a 20 kilós gyerekről ne is beszéljünk akit becserélt...a nevét se tudom. A sírás kerülget milyen játékosokat csodáltam itt évtizedek óta most meg ilyen bohócok ( már elnézést) viselhetik ezt a mezt.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Október 5-ig csak kéne egy csatár, ha Benznek nem megy akkor sok ilyen meccset fogunk látni.
Hogy ebben kinek mi tetszett az nekem rejtely.. de az elso felidoben mast se lehetett olvasni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Marca:
Real Madrid recorded just three fouls against Manchester City
Végig hátrányban lévő csapattól nagyon kevés.
Real Madrid recorded just three fouls against Manchester City
Végig hátrányban lévő csapattól nagyon kevés.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem láttam a meccset, éppen hétvégi házban voltunk bulikázni.
Viszont kb. az történt, amire számítottam (ok, az egyéni hibákat sosem lehet előre bekalkulálni).
A lényeg, hogy a BL-ben ez a keret teljesen le van maradva, hiába van pár klasszis játékosunk, akik közül ráadásul többen is mennek kifelé a korban, ha - főleg támadásban - egyszerűen nincsen meg a megfelelő minőség.
Ott van Bale, (és Hazard), papíron 2 szupersztárunk, akik semmit nem érnek. A belgában még lehet(ne) bízni, de már ő sem fiatalodik, esetleg 1-2 jobb szezonja lehet. És ott vannak a brazilok, őket sem tartom túl sokra...
Rengeteg pénz kellene a következő években megújítani a keretet, de a koronavírus miatt ki tudja hogy lesz..nekem a BL-ben nem lesznek túl nagy elvárásaim egy darabig.
Viszont kb. az történt, amire számítottam (ok, az egyéni hibákat sosem lehet előre bekalkulálni).
A lényeg, hogy a BL-ben ez a keret teljesen le van maradva, hiába van pár klasszis játékosunk, akik közül ráadásul többen is mennek kifelé a korban, ha - főleg támadásban - egyszerűen nincsen meg a megfelelő minőség.
Ott van Bale, (és Hazard), papíron 2 szupersztárunk, akik semmit nem érnek. A belgában még lehet(ne) bízni, de már ő sem fiatalodik, esetleg 1-2 jobb szezonja lehet. És ott vannak a brazilok, őket sem tartom túl sokra...
Rengeteg pénz kellene a következő években megújítani a keretet, de a koronavírus miatt ki tudja hogy lesz..nekem a BL-ben nem lesznek túl nagy elvárásaim egy darabig.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem ertem honnan szedik paran ezt a megtagadast.SzB írta: Egyébként szerintem Bale-lel születhetett valami háttér-megegyezés, mert a szerződése szerint már tegnap előtt szabadlistára tehették volna, amikor megtagadta a játékot. Lehet, hogy bevállalja a kölcsönadást... Csak a nagy hallgatás van James-nél is... Persze amíg nincs üzlet, addig ez nem tartozik ránk.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
De nem tagadta meg Bale a játékot...SzB írta: Egyébként szerintem Bale-lel születhetett valami háttér-megegyezés, mert a szerződése szerint már tegnap előtt szabadlistára tehették volna, amikor megtagadta a játékot. Lehet, hogy bevállalja a kölcsönadást... Csak a nagy hallgatás van James-nél is... Persze amíg nincs üzlet, addig ez nem tartozik ránk.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Imadom az ilyen okoskodast Miert ne lehetne kikapni Europa top5 csapatatol? Ha meg Ramos elengedi Jesust es 1-3, akkor azert lenne szidva.SzB írta:Persze, nem kell kikapni otthon a City-től, és nem kell kiállítatni magát a csapkapnak a 86. percben, és akkor nincs ez a görcs.
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Egyébként szerintem Bale-lel születhetett valami háttér-megegyezés, mert a szerződése szerint már tegnap előtt szabadlistára tehették volna, amikor megtagadta a játékot. Lehet, hogy bevállalja a kölcsönadást... Csak a nagy hallgatás van James-nél is... Persze amíg nincs üzlet, addig ez nem tartozik ránk.
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Én sajnos nem nagyon tudok mentegetni senkit. A világ első számú klubja vagyunk. És az első számú csapat játékosai hibázhatnak, de nem viselkedhetnek úgy a pályán, ahogy tegnap tették a játékosaink. Ahogy megnéztem a Juve meccs összefoglalóját, összeszorult a szívem Ronaldo második góljánál. Az a tűz, az az akarás, és az a profizmus hiányzott tegnap a csapatból, ami bele volt sűrítve a lövés előtti másodpercbe.
Persze, nem kell kikapni otthon a City-től, és nem kell kiállítatni magát a csapkapnak a 86. percben, és akkor nincs ez a görcs. A többit "kiserik" leírta.
Persze, nem kell kikapni otthon a City-től, és nem kell kiállítatni magát a csapkapnak a 86. percben, és akkor nincs ez a görcs. A többit "kiserik" leírta.