Bajnokok Ligája
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Félidőben 2-1-re vezet a Salzburg, Szoboszlai gólt lőtt ismét büntetőből.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha nincs kassai akkor is kitalálnak valamit, 2014ben az volt a gond,hogy 5 perc volt a hosszabbítás matrac ellen lényegtelen,hogy a gól a 93ik percben esett, meg hogy az atletico a 60ik perctől csak az időt húzta.kodo írta: Sose kaptuk meg a hypeot mer kASsAi.
Ezelott valami olyan velemenyennel találkoztam valamelyik radioban hogy elvette kassai a bayerntol a bl gyozelmet.
Egy akciogolt nem tudtak rugni a bernabeuban.
Nyomorultak.
Aztán a dzsuve ellen is a jogos tizi nem tizi, isco érvénytelenített góljáról szó nem esik, mint ahogy lewandowski lesen volt a góljuk előtt 2017ben,meg hogy münchenben a bayern kapott egy ajándék tizit... de kassai az kassai igaz,hogy a 60 meccsünkből a bl-ben fújt vagy 2t.
aztán a pool kamu tizije a bl döntőben amivel meg is nyerték arról egy cikk nem született
nálunk amúgy az a hype ha varoznak meg kifogásokat keresnek.Ha vergődés van tuti megy a szekér. Minden más csapatnak megy az istenítés, volt már az atletico meg a juve is istenitve arra a hányásra amit leműveltek
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Sose kaptuk meg a hypeot mer kASsAi.
Ezelott valami olyan velemenyennel találkoztam valamelyik radioban hogy elvette kassai a bayerntol a bl gyozelmet.
Nyomorultak.
Nyomorultak.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
petiamadridista írta: Engem nem különösen érdekel a Bayern.
Összességében sztem is űrfocit tolnak (jelenlegi mezőnyhöz képest mindenképpen) ahogy a Pool is azt tolt tavaly.
De ennek van egy hátránya.
Egyszerűen nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tartható fenn hosszútávon.
Sztem a mi BL triplánknak pont az volt a kulcsa h inkább volt nagyon stabil a csapat, mintsem rendkívül úgymond rock'n roll.
Szak végülis leszarom.
Jöjjön hozzánk Cavani, mert az nagyon kéne.
Volt azert bennunk rock n roll.
Juve elleni döntős evunk elegge kibebaszott mod cool volt.
Csak nem kaptuk meg a hypeot.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Engem nem különösen érdekel a Bayern.
Összességében sztem is űrfocit tolnak (jelenlegi mezőnyhöz képest mindenképpen) ahogy a Pool is azt tolt tavaly.
Sztem a mi BL triplánknak pont az volt a kulcsa h inkább volt nagyon stabil a csapat, mintsem rendkívül úgymond rock'n roll.
Szak végülis leszarom.
Szak végülis leszarom.
-
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa, Alonso, Khedira, Di Maria, Isco
- Kedvenc csapatod: Liverpool FC, Real Madrid
Ha a 2016/17-es szezonra gondolsz, ott elég erős pl. a Bayern elleni párharcot szarrá verésnek nevezniRealista24 írta: Azért én bőven emlékszem arra a BLre amikor szarrá vertunk mindenkit. Ha nem is nyolckettore, de egy másodpercig nem volt kérdés hogy ki fog nyerni.
Szerintem sem érdemes emiatt felhúzni magunkat, ráadásul a Bayern most tényleg megérdemli a dícséretet.
Tény, hogy 32 tétmeccsből 31-et megnyertek az elmúlt fél évben, egy döntetlen mellett (108:25-ös gólkülönbséggel). Szóval ez a verhetetlenségi mítosz magától adódik, hiszen ilyen sorozatot nagyon ritkán szokott egy csapat elérni topligás szinten. Én most nem fogok utánanézni, de szerintem ilyenre a top 4 ligában az elmúlt 20 évben valószínűleg nem volt példa. Az újságírók meg szeretik a hangzatos megfogalmazásokat, ez náluk szakmai ártalom.
Tény, hogy 32 tétmeccsből 31-et megnyertek az elmúlt fél évben, egy döntetlen mellett (108:25-ös gólkülönbséggel). Szóval ez a verhetetlenségi mítosz magától adódik, hiszen ilyen sorozatot nagyon ritkán szokott egy csapat elérni topligás szinten. Én most nem fogok utánanézni, de szerintem ilyenre a top 4 ligában az elmúlt 20 évben valószínűleg nem volt példa. Az újságírók meg szeretik a hangzatos megfogalmazásokat, ez náluk szakmai ártalom.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
AMúgy meg ott a sajtó jobban tele volt a barca bukásával meg Messivel, a bajorokról alig írtak. Mint a német brazil meccs. Továbbra is szerintem feleslegesen foglalkoztok ezzel.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért én bőven emlékszem arra a BLre amikor szarrá vertunk mindenkit. Ha nem is nyolckettore, de egy másodpercig nem volt kérdés hogy ki fog nyerni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
h3x0r írta:Nem nyertünk csúcs focival, de nem is volt tele a sajtó és az átlag szurkolói közgondolkodás azzal, hogy rettegj Európa, ki fogja megállítani a Madridot. Pedig azért a Bayernnek se volt sima a döntő, a Lyon elleni meccsről nem is beszélve. Ezek után persze, hogy röhögünk amikor kiesik a Pool, vagy megjegyezzük, hogy a Bayern nem épp azon a szinten játszik.TheBull6 írta:
Mi sem csúcsfocival nyertük a bl címeinket, szenvedtünk azért 3 döntőben is (két Tico meg azért ha nincs Karius, más lett volna a Pool elleni is), szerencse is volt bőven egy nagyon jó csapat mellett. Ahogy most a Bayernnek is a PSG ellen pl.
Azért nem volt tele a sajtó mert mi senkin nem gázoltunk át 8-2es eredménnyel. Ha jól emlékszem a la decimanál sikerült a bayert ütnünk, kb ennyi.
Azért valljuk be mi egyik címünket se úgy nyertük hogy felborult a pálya és lemostuk az ellent a pályáról. Hozzáteszem így sokkal édesebb volt a siker. Soha nem felejtem el Ramos fejesét, Casemiro mákos bombagólját a Juve ellen amivel kb megtörtük őket, A tizi párbajt az atleti ellen, Bale ollózását Liverpool ellen. Csak a döntőkre gondolva......
- h3x0r
Nem nyertünk csúcs focival, de nem is volt tele a sajtó és az átlag szurkolói közgondolkodás azzal, hogy rettegj Európa, ki fogja megállítani a Madridot. Pedig azért a Bayernnek se volt sima a döntő, a Lyon elleni meccsről nem is beszélve. Ezek után persze, hogy röhögünk amikor kiesik a Pool, vagy megjegyezzük, hogy a Bayern nem épp azon a szinten játszik.TheBull6 írta:
Mi sem csúcsfocival nyertük a bl címeinket, szenvedtünk azért 3 döntőben is (két Tico meg azért ha nincs Karius, más lett volna a Pool elleni is), szerencse is volt bőven egy nagyon jó csapat mellett. Ahogy most a Bayernnek is a PSG ellen pl.
Erre +1ezek.illgner írta: Nem értem, hogy egy alapvetően tét nélküli szuper kupa meccsből miért akarunk következtetéseket levonni. A csúcs Barca annak idején 3:0-ra kikapott ettől a Sevillától Messivel, Eto'o-val, Ronaldhinhoval, akkor miről beszélünk?
Ez egy idény eleji felkészülési meccs, amiért mellékesen kupát adnak. Az más kérdés, hogy a Bayern minden trófeát be akar zsebelni, így aztán a végén szokás szerint bedarálták a Sevillát, akik már az ellenfél kapujáig is alig tudtak eljutni az utolsó negyedórában.
Tegnapit szerencsére nem fognám. Azért a rendes játékidőben is már bőven bedarálták a Sevillát a látottak alapján, a hosszabbításban meg főleg.
Az első 45-ben paliban volt a Sevilla, néha még jobb is, de onnantól a meccs 80%-ban inkább a Bayern-ről szólt.
Egy bl címre meg mindig mindenki esélyes a top csapatok közül szerintem. Lehet bármilyen a keret, a bl más kávéház azért, de ezt úgyis tudja mindenki.
Simán nyerhetünk mi is Vini-Rodrygo kezdő szélsőpárossal, ahogy nyerhet akár az Atletico is végre, vagy a Cselzi stb. De ez még annyira messze van, hogy felesleges róla beszélni is...
Nem értem, hogy egy alapvetően tét nélküli szuper kupa meccsből miért akarunk következtetéseket levonni. A csúcs Barca annak idején 3:0-ra kikapott ettől a Sevillától Messivel, Eto'o-val, Ronaldhinhoval, akkor miről beszélünk?
Ez egy idény eleji felkészülési meccs, amiért mellékesen kupát adnak. Az más kérdés, hogy a Bayern minden trófeát be akar zsebelni, így aztán a végén szokás szerint bedarálták a Sevillát, akik már az ellenfél kapujáig is alig tudtak eljutni az utolsó negyedórában.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem simán csalódás volt.
Nem néztem meg kb egy meccsuket sem, gondoltam megnézem most őket, 5-1 volt a tippem a "hírek" alapján.
Aztán jött ez a fostenger, mintha magunkat láttam volna. Semmi elképzelés, semmi atuto erő, aztan kis német tikkentaken, az sem jött be. Oldjuk meg erőből, az sem jött be. Közben Neuer megmentette a segguket és végül nyertek. Pont mint a mi tavalyi évünk.
Nem néztem meg kb egy meccsuket sem, gondoltam megnézem most őket, 5-1 volt a tippem a "hírek" alapján.
Aztán jött ez a fostenger, mintha magunkat láttam volna. Semmi elképzelés, semmi atuto erő, aztan kis német tikkentaken, az sem jött be. Oldjuk meg erőből, az sem jött be. Közben Neuer megmentette a segguket és végül nyertek. Pont mint a mi tavalyi évünk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Jó hát az ő fórumszerverük nem bírja azt az új 6 rajongót már aki odament a bl győzelem után.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én csak leírtam hogy semmi extra nincs bennük, aztan jött a pannonbajor habzó szájjal.ziro4vr írta: De ki kiáltja ki őket verhetetlennek? Komolyan rémeket láttok.
Többet foglalkoztok velük mint saját magukkal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
A pannonbajorok sokszor a legrosszabbak, ha 6-0ra vezetnek a bundásban és nem kapnak meg egy tizit még akkor is sírnak.
Na de hogy értelmeset is mondjak. Az tetszik a keretükben, hogy sok benne a multifunkciós játékos. Itt van a mi keretünk, 24-5 ember, aztán ki igazán multi benne? Jó persze nyomatunk mindenkit a jobboson, sok eredménnyel. Viszont tényleg vékony lett a keretük, Perisicet pl biztos megtartottam volna.
Na de hogy értelmeset is mondjak. Az tetszik a keretükben, hogy sok benne a multifunkciós játékos. Itt van a mi keretünk, 24-5 ember, aztán ki igazán multi benne? Jó persze nyomatunk mindenkit a jobboson, sok eredménnyel. Viszont tényleg vékony lett a keretük, Perisicet pl biztos megtartottam volna.
Nem illik.
Amúgy a meccs embere címet vajon mire kaphatta Müller?? Értem én hogy a kapusokat nem szeretik elismerni, de ez....
Igen ez bennem is felmerült már párszor, hogy itt egyesek nagyon belepörögnek ebbe. Az hogy a sajtó mit ír róluk, sok közük nincs hozzá, az hogy jó néhány szurkolójuknak bilibe lóg a keze (tök indokolatlanul) megint nincs hatással a csapatra.ziro4vr írta: De ki kiáltja ki őket verhetetlennek? Komolyan rémeket láttok.
- ziro4vr
De ki kiáltja ki őket verhetetlennek? Komolyan rémeket láttok.
Nem illik.