Csak azert kerdem, mert az eddigiek alapjan en azt lattam tole legnagyobb problemanak, h rendre jobboldalon jatszik, ami nem az a poszt amibol a legtobbet kitudna hozni. De ha baloson is olyan mint jobboson, akkor nincs mirol beszelni rola..Babinho írta:Jobb és baloldalon is feltűnt. De játszani nem játszottnumberone1 írta: Nem lattam a meccset jobb vagy baloldalt jatszott?
Rodrygo Goes - 11
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Rodrygo Goes - 27
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Jobb és baloldalon is feltűnt. De játszani nem játszottnumberone1 írta: Nem lattam a meccset jobb vagy baloldalt jatszott?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk ezeket a játekosmegfigyelőket is megkérdeznem, akik beajánlották a új brazil sztárokat, jövő reménységeit, hogy nem tűntek fel nekik a hiányosságaik? Pedig mind a kettőben van bőven.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem lattam a meccset jobb vagy baloldalt jatszott?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Rodrygot szertorna, Jimet a bordasfal tetejere kuldtek max mert mindig faszsagokat pofazott.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jim vagy Rodrygo?ziro4vr írta: Az ilyen gyerekeket küldték anno tesiórán szertornázni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
abban előnyös a spanyol tucat brazil, hogy csak pár millió euróba és nem 45be kerültRealista24 írta:Meg egy ilyen és mész pihenni. Következő Raulnal terhetsz vissza.Jim írta: tucatbrazil
ilyenek vannak spanyolban is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg egy ilyen és mész pihenni. Következő Raulnal terhetsz vissza.Jim írta: tucatbrazil
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
tucatbrazil
- BlancoMark
Annyira gyér ez a csávó is hogy még a topicját is alig találtam meg, annyira nem érdekel senkit. Semmi rafinéria, vagányság, jó értelemben vett arrogancia . Nulla.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A heten rej legalabb a foldreszt eltalalta, afrika-afrika de egy del-amerikai duo karara europai csapatok nem juthatnak ki vb'reziro4vr írta: A brazilnál már csak az argentin keret szarabb, nem baj majd nézzük az olaszokat meg a görögöket a vbn.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A brazilnál már csak az argentin keret szarabb, nem baj majd nézzük az olaszokat meg a görögöket a vbn.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hehe eljinxelte a brazikokat mint Remy a Real veretlensegi meg góllövő sorozatat.ziro4vr írta: Most nézem váleszbe őt hívták be nem Vinot. Kell neki is a hájp, mondjuk a braziloknál is baj van ha befér.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Most nézem váleszbe őt hívták be nem Vinot. Kell neki is a hájp, mondjuk a braziloknál is baj van ha befér.
Nem illik.
nekem annyi a bajom ezzel a gyerekkel, h ha kezdő akkor van egy jó első félórája általában és kész. szinte 10ből 10x a második félidőben a nevét se lehet hallani, legalábbis tavaly ez volt, de tegnap is. csereként meg nem üt eléggé sztem. dehát kibaszott fiatal még, ideje is van, pláne, h nem jött semmi bomba, bale is lelépett, hazard meg asensio meg legnagyobb kérdőjelek. úgyhogy a helye megvan, amíg LV el nem kezd jatszani
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Vagy esetleg Rodrygo sebessege es Vinicius hatekonysaga: Vinicius Goes. Biztos vinnek mint a cukrot.reeed_ati írta: Sokszor elő szokott jönni, hogyha ezt a két brazilt egybe lehetne gyúrni, akkor milyen pöpec kis játékos lenne belőlük..
Vini sebessége, tökössége, Rodrygo higgadtsága, lövőtechnikája és kész is van: Rodrygo Junior, még kva jól is hangzana..
Szerintem Rodrygo többet fog játszani, lévén nincsenek olyan riválisai a jobboson, mint Vinyónak Hazard.., épp ezért én is tőle várnám a nagyobb fejlődést.
Baloson nyilván Hazardot kell formába hozni, nyomatni orrba szájba, ha megint kuka lesz, akkor nincs más opció, jöhet Vini. Benne van az is, hogy egy Hazard rásérüléssel, megfordul az, amit fenn írtam és Viniből lesz főszereplő a baloson..
Egyébként Rodrygo nem lenne jó ilyen second striker szerepkörben?, vagy akár kétcsatáros játékban?
Csak mert itt lesz Ödegaard, tuti kipróbálnék egy 4-3-1-2-őt, ahol a norvég osztogatna a két támadó mögött és akkor elől Benz+Rodry..
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez valószínű, csak ő sem jobbszélső.Szerintem Rodrygo többet fog játszani, lévén nincsenek olyan riválisai a jobboson, mint Vinyónak Hazard..,
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Sokszor elő szokott jönni, hogyha ezt a két brazilt egybe lehetne gyúrni, akkor milyen pöpec kis játékos lenne belőlük..
Vini sebessége, tökössége, Rodrygo higgadtsága, lövőtechnikája és kész is van: Rodrygo Junior, még kva jól is hangzana..
Szerintem Rodrygo többet fog játszani, lévén nincsenek olyan riválisai a jobboson, mint Vinyónak Hazard.., épp ezért én is tőle várnám a nagyobb fejlődést.
Baloson nyilván Hazardot kell formába hozni, nyomatni orrba szájba, ha megint kuka lesz, akkor nincs más opció, jöhet Vini. Benne van az is, hogy egy Hazard rásérüléssel, megfordul az, amit fenn írtam és Viniből lesz főszereplő a baloson..
Egyébként Rodrygo nem lenne jó ilyen second striker szerepkörben?, vagy akár kétcsatáros játékban?
Csak mert itt lesz Ödegaard, tuti kipróbálnék egy 4-3-1-2-őt, ahol a norvég osztogatna a két támadó mögött és akkor elől Benz+Rodry..
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nem lenne rossz, ha az egyik brazilunk idén szintet lépne. Hamarabb tőle várom