Első randi, nem tudom biztosan. De az ötlet jöhet. Majd feldobok pár eltérő lehetőséget, és eldöntjük mi legyen.babaking írta: Mennyire vagytok sportosak? Illetve mennyire vagytok versengő típus?
OFF
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: OFF
Fussatok versenyt, aki veszit, fizeti a mozit/kajat.babaking írta: Mennyire vagytok sportosak? Illetve mennyire vagytok versengő típus?
joabulicsak
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mennyire vagytok sportosak? Illetve mennyire vagytok versengő típus?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Srácok!
Pécsett valami az átlagostól kicsit is eltérő, jópofa randit kéne kitalálnom csütörtökre. Bármilyen program ötletet szívesen fogadok, aztán igyekszem a legoptimálisabbat kiválasztani. Ha esetleg van valakinek valami jó ötlete megköszönném!
Pécsett valami az átlagostól kicsit is eltérő, jópofa randit kéne kitalálnom csütörtökre. Bármilyen program ötletet szívesen fogadok, aztán igyekszem a legoptimálisabbat kiválasztani. Ha esetleg van valakinek valami jó ötlete megköszönném!
- h3x0r
Nem kell sajnalni, nem egy 30 negyzetmeteres panelben toltik el azt a 2 hetet.Kercsó írta: Trump és a felesége is covidos.
sajnálom az asszonyt, 2 hét karantén azzal a bohóccal.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Trump és a felesége is covidos.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én most nézem, zseniális a műsor.
Nem tudom eldönteni melyikük a rosszabb, és a moderátort is idevenném, helyet kéne cserélnie Bidennel.
Kína röhöghet a markában.
Nem tudom eldönteni melyikük a rosszabb, és a moderátort is idevenném, helyet kéne cserélnie Bidennel.
Kína röhöghet a markában.
En meg fent is maradtam miatta.ziro4vr írta: Fú ez az amerikai elnöki vita..igazi gyp harc, mint egy live-action south park rész.
CNN jol osszefoglalta, it was a shit show
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
Köszi :-)Marky írta: Van egy ilyen kalkulátor, ahol megadod a saját paramétereidet és megkapod, hol a legolcsóbb. Szerintem igény függő, mire van szükséged. Én letiltottam az OTP-nél az SMS értesítőket, így gyakorlatilag díjmentes a számlám, mivel nem szoktam utalni.
Magánnyugdíj nekem a Prémiumnál van, de nem ajánlanám őket, mert egy év alatt most kaptam az első email értesítőt tőlük, hiába utal a munkahelyem minden hónapban a számlára. Legalább egy értékelést elvárnék negyedévente, hogy mennyi pénzt játszottak el
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Van egy ilyen kalkulátor, ahol megadod a saját paramétereidet és megkapod, hol a legolcsóbb. Szerintem igény függő, mire van szükséged. Én letiltottam az OTP-nél az SMS értesítőket, így gyakorlatilag díjmentes a számlám, mivel nem szoktam utalni.
Magánnyugdíj nekem a Prémiumnál van, de nem ajánlanám őket, mert egy év alatt most kaptam az első email értesítőt tőlük, hiába utal a munkahelyem minden hónapban a számlára. Legalább egy értékelést elvárnék negyedévente, hogy mennyi pénzt játszottak el
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
Ola Madridom mindenttudó népe,
Úgy alakult, hogy sok-sok èv után visszaköltözök Magyarországra.
Mivel, amikor kiköltöztem, akkor megszüntettem minden bankszámlámat és hasonló dolgokat és csak Transferwise-t használtam, ha itthon tartózkodtam, ezért bankos témákban meg vagyok lőve.
Ha számlát, megtakarìtást, magánnyugdíjat akarok itthon nyitni, akkor melyik bankot ajánlanátok?
Előre is köszi
Úgy alakult, hogy sok-sok èv után visszaköltözök Magyarországra.
Mivel, amikor kiköltöztem, akkor megszüntettem minden bankszámlámat és hasonló dolgokat és csak Transferwise-t használtam, ha itthon tartózkodtam, ezért bankos témákban meg vagyok lőve.
Ha számlát, megtakarìtást, magánnyugdíjat akarok itthon nyitni, akkor melyik bankot ajánlanátok?
Előre is köszi
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Eddig csak 13-14-ig tartóról tudtam Gondolom ez annyira underground, hogy az új rendelet sem állítja megrevolver írta: van 06-23-as techno buli is
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Lehet, hogy talarítóként dolgozik egy buli helyenfüst írta:A délelőttös műszak?Marky írta: Az igazi bulik 6-13-ig tartanak amúgy is
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
par helyen mar lattam, hogy keso delutani kezdessel 11-ig szervezik egyes szorakozohelyek a bulikakat.
mily' lelemenyes a magyar.
mily' lelemenyes a magyar.
Csak én nem találom h3x0r-t a zárkában?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K