Spanyol bajnokság
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Spanyol bajnokság
gds sokkal jobb képességű játékos annál, hogy ipswichekben meg racingokban tűnjön el, remélem végre lesz egy igazán jó szezonja.
mindig is csipáztam.
az atletico-betis meccsen pedig kezd oliver torres, nem tudom, mennyire ismeritek, de akárhányszor láttam játszani (főleg utánpótlás tornákon), mindig az volt az érzésem, hogy ebből a gyerekből világklasszis lehet még.
a mozgása is azt sugallja.
hopp...gólt is vert a 14. mp-ben.
mindig is csipáztam.
az atletico-betis meccsen pedig kezd oliver torres, nem tudom, mennyire ismeritek, de akárhányszor láttam játszani (főleg utánpótlás tornákon), mindig az volt az érzésem, hogy ebből a gyerekből világklasszis lehet még.
a mozgása is azt sugallja.
hopp...gólt is vert a 14. mp-ben.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Valencia is meg akarta venni a nyár folyamán, de sajnos nem volt rá pénzük - a soldado eladásból befolytat is törlesztésre kellett félretenni illetve átutalni már egyből. Valencia-fan volt szaktársam is épp mondta, hogy sok-sok évre visszamenőleg ez a legrosszabb valencia keret. elől még úgy ahogy meglennének (Pabon, Jonas, Postiga), de a többi szekció nem valami acélos az idén... sem. Villarreal meg otthon nagyon jó, idegenben vannak problémáik ahogy a Realnak is... de egy 4.helyre jók lehetnek, úgy is azért megy a csata a maradék 17 csapat között.GT37 írta:Giovani dos Santos mérlege:
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Elképesztő ez a Villarreal, most a Valenciát verték 4-1-re.
Giovani dos Santos mérlege:
- 2 gól
- 1 gólpassz
- 1 kihagyott büntető
- 1 kapufa
Továbbra is negyedikek a tabellán.
Giovani dos Santos mérlege:
- 2 gól
- 1 gólpassz
- 1 kihagyott büntető
- 1 kapufa
Továbbra is negyedikek a tabellán.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Real Madrid - MalagaKerlon írta:hosszabb összefoglalóval valaki nem tudna megdobni?
Elso felido
Masodik felido
Osszefoglalo, ami az osszes helyzetet tartalmazza (1.felido)
Osszefoglalo, ami az osszes helyzetet tartalmazza (2.felido)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Azám,de ha valamilyen furcsa mód esetleg behúznánk még is,akkor jönne "az èn megmondtam hogy meglesz ez" szöveg,és akkor senki,de senki sem ismerné el,hogy szeptemberbe temette a csapatot....Már elbuktuk a ligát.....jobb ha tudod. Ja és esélyünk sincsen.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
múltkor ment a temetés,hogy jaj,tessék nézni,már 5 pont hátrányba vagyunk,stb stb.
Már elbuktuk a ligát.....jobb ha tudod. Ja és esélyünk sincsen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Bukott az atma,pontokat vesztett a barca...múltkor ment a temetés,hogy jaj,tessék nézni,már 5 pont hátrányba vagyunk,stb stb...akkor mondtam,nem kell még kongatni a vészharangot,mert bukhatnak az ellenlábasok is...és tessék itt is van.Ahhoz képest,hogy elvileg idén nem várunk a csapattól sokatt,nem olyan rossz ez...A classico lesz az igazi megmérettetés,bár én sem tartom őket olyan hajde erősnek idén,még Messivel sem,és Neymaral sem...bár a brazil meccsről meccsre jobb...
Az hogy lehet e a fejlödést látni a Real Madridon,az fogós kérdés...azt mondom hogy nyomaiban valami látszódik.De még igen az elején vagyunk...nekem biztató.Nyilván a tudományosan,a tökéletességet kereső embereknek,azoknak nem az.
Az hogy lehet e a fejlödést látni a Real Madridon,az fogós kérdés...azt mondom hogy nyomaiban valami látszódik.De még igen az elején vagyunk...nekem biztató.Nyilván a tudományosan,a tökéletességet kereső embereknek,azoknak nem az.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tíztől megy a sport2-őn. Lassan vége az első félidőnek...Kerlon írta:hosszabb összefoglalóval valaki nem tudna megdobni?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A barca ellen egy döntetlennel már vígan boldog lennék. Idegenben az a meccs egy rémálom lesz, mondjuk sokat dobna a dolgon ha a Juvet sikerülne megverni. Sokan írjátok, hogy nyöszörgés volt a meccs...nem lehet mindent simán nyerni, 0 kapott gól és 3 pont, szerintem ez jó
hosszabb összefoglalóval valaki nem tudna megdobni?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ne hisztizz, legalább nem felejted el (amúgy csak poén, nem kell komolyan venni, intézd el annyival, hogy bekaphatjátok és kész)Géci írta:Még vagy tizen írjátok már le... Kösz! Elhiszem, hogy okosak vagytok, de elég, ha egy valaki szól, hogy bazd te segg ezt nem így kell írni...
Hát ha a mai meccsükből indulok ki, akkor azért ők sincsenek olyan hű de nagy formában. Xavi lassú, Iniesta formán kívül van, a védelmük alapból lassú. Egyre körülményesebb az egész csapatuk, Neymarra és Messire viszont nagyon oda kell majd figyelni, mert két sebességgel gyorsabbak a többieknél. De ha őket megfogjuk, akkor én nem félek, csak aztán a helyzeteinket ne úgy használjuk ki, mint ma.Remy írta:nem vagyok pesszimista, de szerintem jelenleg még nem állunk készen arra, hogy üssük a barcát. 1 lépéssel minimum előrébb járnak, és ez ki is fog jönni a hétvégén. Persze én leszek a legboldogabb, ha nyerünk, de még akadozik a gépezet.zalkrisz írta: Szerintem ütjük őket,
+ Khedira úgyis kezdő lesz, ami -1 ember.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
nem vagyok pesszimista, de szerintem jelenleg még nem állunk készen arra, hogy üssük a barcát. 1 lépéssel minimum előrébb járnak, és ez ki is fog jönni a hétvégén. Persze én leszek a legboldogabb, ha nyerünk, de még akadozik a gépezet.zalkrisz írta: Szerintem ütjük őket,
+ Khedira úgyis kezdő lesz, ami -1 ember.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Még vagy tizen írjátok már le... Kösz! Elhiszem, hogy okosak vagytok, de elég, ha egy valaki szól, hogy bazd te segg ezt nem így kell írni...
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Nem is kicsit, de csúnya így leírvaToti írta:uh odabasz.elfelelyteni
Amúgy is a saját kezünkben van. Szerintem ütjük őket, ha a Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo védősor jó napot fog ki.. Bár Carlo nyilatkozata alapján lehet, hogy Arbeloa fog játszani hétvégén. Viszont elől osztálykülönbségnyi a sebességkülönbség a támadóink és a védőik között, csak ki kell használni.petiamadridista írta:Mindenesetre ha jövő szombaton is nyernénk, az hatalmas előrelépés lenne, és úgy gondolom, hogy onnantól már a mi kezünkbe lenne a sorsunk, bár ilyet nagyon korai kijelenteni még az első 10 forduló során.
-
Látom szörp is voltKerlon írta:Jók voltiun? Amúgy "papíron" nekünk eddig az összes idegenbeli meccsünk nehéz volt. Egy nagy szarok voltunk4 Amúgy Pápa-MTK meccsen voltam ezért nem láttam a mi nyöszörgésünk(?)... Benzemával mi volr, hogy még padra se fért fel? Bale viszont undorítóan jól esik....
Elfelejteni*
Nyelvtanból világ életembe kettes voltam... Ez van. Angolból ötös voltam viszont ... Az én időmben még angol volt a cartoonnetwork ...
uh odabasz.elfelelyteni
mégiscsak mennyei.Amúgy Pápa-MTK meccsen voltam ezért nem láttam a mi nyöszörgésünk
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Jók voltiun? Amúgy "papíron" nekünk eddig az összes idegenbeli meccsünk nehéz volt. Egy nagy szarok voltunk4 Amúgy Pápa-MTK meccsen voltam ezért nem láttam a mi nyöszörgésünk(?)... Benzemával mi volr, hogy még padra se fért fel? Bale viszont undorítóan jól esik....
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Azt nem szabad elfelelyteni, hogy nem volt meg AtMa vs Barca, de a Villareal ellen sem játszottak. Viszont mi papíron szombat után a nehezén tùl leszünk, de csak papíron persze...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hát ez egy jó nap volt