Premier League
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Re: Premier League
az ágyusokra tettem, ez most jó lehet náluk, és csak jobbak lesznek...és ott van még cazorla és walcott is a háttérben..
sincearsenallastwonatrophy :Đ
sincearsenallastwonatrophy :Đ
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
city nálam... a chelsea jó lesz, JM összekapja őket, de nincs a speciálisnak egy olyan stabil góllövője aki nehéz helyzetben ha gyenge a csapat akkor is hozza magát és eldönti, illetve a kp közepe nincs megoldva, ramires jó, de az öreg "frenkilámpárddal" nem elég stabilak. city jó, kun, yaya, silva, kegyetlen sor, a védelmük viszont sebezhető most, ezen változtatni kell (szerintem összefügg azzal, hogy yaya mellé nem ilyen fernandínó kell, mivel az elefánt kinőtte a vkp szerepkört és jobban jár a csapat ha őt tehermentesítik egy rabszolga-típusú emberrel). arsenal: az a bajom velük, hogy a téli, tavaszi terhelés egyikét nem fogják bírni, illetve kevés nálam a vezéregyéniség/nyerő játékos. most megy a ramsey-wilshere-özil hármasnak, de lesz ez még így se. ettől független szép focit játszanak, de amikor bergkampék játszották akkor nem voltak ennyire cuppantva, pedig... ha özil a zseni, akkor a holland nem tudom mi volt.
többiekkel számolni nem érdemes szerintem, tottenham, pool mehet a negyedik helyért...mu-t én nem nézem semmibe, hiába rvp meg rooney meg a kis szamuráj vagy ki...rossz koncepció, rossz edző, tucat játékosok
többiekkel számolni nem érdemes szerintem, tottenham, pool mehet a negyedik helyért...mu-t én nem nézem semmibe, hiába rvp meg rooney meg a kis szamuráj vagy ki...rossz koncepció, rossz edző, tucat játékosok
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nincs kérdés... idén az Arsenal behúzza a bajnokságot. Szépen fociznak, eredményesen, a pad is erős. Ennyi elég a bajnoksághoz idén.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én is a City és a Chelsea közt vaciláltam. Mou miatt Chelsea felé dőlne a mérleg nyelve, de valamiért azt érzem, hogy a Touré-Silva-Agüero hármas meghozza a sikert a Citynek. Meg ugye azért Pellegrini sem kutyaütő, már ennyi idő alatt szebben és jobban játszanak, mint Mancinivel valaha is tették. Arsenal meg tuti, hogy kipukkan, erre nagyobb összegben is mernék fogadni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pheco 2013. október 20., vasárnap 14:34-kor.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Arsenal előnye, hogy régóta együtt vannak, most a keret is jó, ha nem lesznek sérülések, esélyesek nagyon. De valahogy mégis azt mondom: City.
- Galacticos
chelseare nyomtam. két ponttal vannak lemaradva, szerintem a keretük erősebb mint a pl-ben bárkié és az edzőjük is jobb mint a pl-ben bárkinek az edzője csak még fiatal a csapat főleg azok akik húzóemberek vagy azok lesznek.
bár én schürrlét nem tartom túl sokra, meg igazából oscart sem, 4231ben a három tkp-nak hazardnak, matanak és williannek kéne lennie szerintem. jó ez a chelsea csak még nincsenek akkora összhangban mouval.. majd a szezon végén dől el úgyis, nem rég még a mu is elbukta +8ról pár forduló alatt.
az arsenal meg most nagyon jó sőt talán európában jelenleg ők a legjobb formában lévő csapat -nem érdekel a roma mert seria a- de szerintem nem fognak nyerni, simán kinézem belőlük hogy majd a cél előtt hasalnak el, ott ahol mourinho féle csapat nem fog.
a mu nem faktor, nagyon nem hála istennek. legalább a sok nagy arcú szurkolójuk visszavesz.
a city még odaérhet.. de inkább chelsea.
bár én schürrlét nem tartom túl sokra, meg igazából oscart sem, 4231ben a három tkp-nak hazardnak, matanak és williannek kéne lennie szerintem. jó ez a chelsea csak még nincsenek akkora összhangban mouval.. majd a szezon végén dől el úgyis, nem rég még a mu is elbukta +8ról pár forduló alatt.
az arsenal meg most nagyon jó sőt talán európában jelenleg ők a legjobb formában lévő csapat -nem érdekel a roma mert seria a- de szerintem nem fognak nyerni, simán kinézem belőlük hogy majd a cél előtt hasalnak el, ott ahol mourinho féle csapat nem fog.
a mu nem faktor, nagyon nem hála istennek. legalább a sok nagy arcú szurkolójuk visszavesz.
a city még odaérhet.. de inkább chelsea.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha pozitívan jön ki a rangadókból,akkor a Liverpool...egybe vannak idén nagyon.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Chelsea JM miatt,mert összeszedettek lesznek nagyon tavaszra vagy a city.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Eddig egész jól áll a Spurs, nem tudom, ki szavazott rájuk, de jól tette.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Idén én a poolt valamint az arsenalt látom esélyesnek.A poolnak könnyebb dolga van,hisz nincs nemzetközi kupában,de viszont a pad rövid.Ha a támadószekcióból kiesik a Moses/Sturridge/Suarez triobol valamelyik,akkor lehetnek bajba.Az arsenalnal kérdés hogy nem pukkadnak e ki a terheléstől,hisz PL,BL,FA kupaba mindenhol helyt kell állni.Az állomány alapján birni kell.Aztán ott a city,a chelsea,őket se írnám le még,de még a manchestert sem...viszont a spurs nem lesz négybe idén sem,annyira nem jók...sajnálom GT....nagyon kiegyensúlyozott lesz az idei PL szezon, rejtély, hogy ki fogja nyerni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Egy kis Ramsey show
Nem tudom mi lett ezzel a gyerekkel de mintha kicserélték volna, nagyon összekapta magát!
Nem tudom mi lett ezzel a gyerekkel de mintha kicserélték volna, nagyon összekapta magát!
- GT37
Tudod, el is lehet ismerni az ellenfél jó teljesítményét, bármennyire is hihetetlenül hangzik.BBarni írta:GT?
Amúgy kíváncsi lennék, mi lenne, ha megnyernétek mondjuk az FA-kupát (most eltekintek attól, hogy ez fizikai lehetetlenség ). Nagyjából megötszöröződne az Arsenal-drukkerek száma.
Más: WHU-City is coming.
WEST HAM: Jaaskelainen, Demel, Rat, Tomkins, Reid, Noble, Diame, Downing, Nolan, Morrison, Vaz Te.
MAN CITY: Hart, Richards, Garcia, Nastasic, Clichy, Nasri, Fernandinho, Toure, Silva, Aguero, Negredo.
Kapjon ki mindkét csapat.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Nagyon jól küldték a srácok!
Az első gól, hihetetlen volt, de Ramsey gólja sem volt kutya!
Nagy meccs lesz a Dortmund ellen!
Hirtelen mennyi Arsenal szurkoló lett!
GT?
Az első gól, hihetetlen volt, de Ramsey gólja sem volt kutya!
Nagy meccs lesz a Dortmund ellen!
Hirtelen mennyi Arsenal szurkoló lett!
GT?
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezzel azt akartam írni, hogy attól mert most jobbnak tűnnek a tavalyi Liverpooltól meg az azelőttitől és stb, attól még nem lehet 100%-osan (még) megbízni bennük.Galacticos írta: hogy lehet formán felül teljesíteni?
- GT37
Ez a Wilshere-gól tényleg brutál volt, nem rossz ez a Senal.
United meg ismét ikszelt...
A Sunderlandnél pedig továbbra is vannak problémák, 4-0-ra elverte őket a Swansea.
United meg ismét ikszelt...
A Sunderlandnél pedig továbbra is vannak problémák, 4-0-ra elverte őket a Swansea.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Ki gondolta volna ezt a szezon elején,amikor kikaptunk az Aston Villa ellen?
Remélem kitart a forma az év végéig és 8 év után ismét szerzünk egy trófeát.Özil nagyon jól beilleszkedett,Ramsey meg egy állat.
Remélem kitart a forma az év végéig és 8 év után ismét szerzünk egy trófeát.Özil nagyon jól beilleszkedett,Ramsey meg egy állat.
mondani sem kell Özil dupla.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Özil dupla Ramsey ismét gólt lőtt... elképesztő. Meg kell nyerni ezt a bajnokságot idén!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
http://www.dailymotion.com/video/x165xj ... zard_sport
eto'o egy támadáson belül megmutatta miért van ott, de közben miért nem ér már sokat
eto'o egy támadáson belül megmutatta miért van ott, de közben miért nem ér már sokat
Nem illik.