Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
mocsok

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: mocsok » 2020. szeptember 30., szerda 23:23

Hat ez ma is eléggé fájdalmas volt.

Ez az utolsó vinci megmozdulás meg, eh.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. szeptember 30., szerda 23:22

Courtois a meccs legjobbja egy kiesőjelölt ellen. :kivagyhe:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. szeptember 30., szerda 23:22

6-0 lett volna, ha Vini és Jovic tudna gólt lőni :roll: :D
a győzelem megvan, a többit felejtsük el

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2020. szeptember 30., szerda 23:21

Prime Vini :lol:
joabulicsak

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. szeptember 30., szerda 23:20

Jo szinvonaltalan szar volt ma is, a fradi molde tegnap jobb vokt. :lol:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. szeptember 29., kedd 23:45

Toti írta:
Toti írta: Kezdjuk ott,h a betis leszophat mert minden evben kihajtjak a belunket ellenunk,szo szerint. Sztem par jatekosnak kellett a lelegezteto az oltozoben.

Kedd este belenezek mit muvelnek a getafe ellen,de van egy kisebb tetem ra,h barna gatyesszal mennek fel es 0 ponttal mennek haza.
De gyonyoruu :lol: :lol: :lol:
loáááááááál :D :D én is pont ezen gondolkodtam este, h fax betis mit játszik majd utánunk. erre veretes getate 3sima...
am. teljesen törvényszerű. leírták 1000ren, real ellen minden mindenki vért hugyozik, de hiába erős a liga, 3 nap alatt ua. a csapat (nem úgy, h ua a 11 ember) nem hoz 2szer csodát, ahhoz még kicccsikók, az csak a nagyoknak megy.. ott van mélység-felépített kultúra hozzá, h a játékosok bírják..
pusz Pelle :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. szeptember 29., kedd 22:16

Toti írta: Kezdjuk ott,h a betis leszophat mert minden evben kihajtjak a belunket ellenunk,szo szerint. Sztem par jatekosnak kellett a lelegezteto az oltozoben.

Kedd este belenezek mit muvelnek a getafe ellen,de van egy kisebb tetem ra,h barna gatyesszal mennek fel es 0 ponttal mennek haza.
De gyonyoruu :lol: :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. szeptember 27., vasárnap 15:48

Steve írta:
petiamadridista írta: Nyertünk.
Ha nehezen is (egy nehéz pályán!).
És nagyon szórakoztató meccs volt. Voltak nagy helyzetek itt is ott is. Fordulatos volt. Volt 5 gól.
Rég játszattunk ilyen fordulatos gólgazdag meccset ahol nyertünk is.
Szal így utólag én élveztem egyértelmű.

Persze sok a hiányosság. Javulni kell.
Én is így éltem meg egyébként! T.köm ki volt már a 0-0 és 0-1 2,5 kaput eltaláló lövéses meccsekkel.

Nyilván veszélyes volt ez, de miután Modric bejött nem volt annyi eladott labda, a támadások veszélyesebbek lettek, így nem tudott a Betis sem visszatámadni. Az elején sajnos Ødegaarddal nem volt ez meg és elég nagy fejetlenség volt.

A meccs maga élvezetes volt.

Az egy más kérdés már, hogy én nem látom, hogy hova javulhatunk..ez a jovicvinirodrygomayoralvazquezmarianoasensio vonal ez ennyi.Ezek a játékosok nem fognak egy prime vonalat képviselni.Ez van, ebből kell főzni.

A minőségi Hazard meg még az ő szintjükön sincs :lol: Már ha véletlen egészséges :roll:

Ez az év ilyen lesz. Szerintem ez a max, amit tegnap láttunk. A BL-ben a nagyok meg majd kivernek az egyenes kieséses részen, de ott is azért lehet keresni valónk a kicsik ellen abszolút, de a nagy(nem legnagyobbak) ellen is, ha csapatként ügyesek leszünk.

A helyén kell kezelni ezt a csapatot elés ezt az évet és nem sokat elvárni. Meg megbecsülni az ilyen több gólos meccseket, mert amúgy komolyabb szinten nincs aki gólt szerezzen.

Ez egy teszkógazdaságosmadrid idén(is) ezt el kell fogadni.Minden gól egy ajándék idén.
Nem kötekedni akarok, de egy pár szám a két legutóbbi meccsről:

---------------------Sociedad---------Betis
Shots:................16...............11
Shot on target:......4.................4 (3 + a tizi)
Keypasses:..........15.................8

Beszédes még az ellenfél lövései: Soci: 6, Betis: 15.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. szeptember 27., vasárnap 15:27

Dupla D írta: Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem küldte be Zidane a fáradt védelem ellen a braziljainkat.

Szerintem csak nem akart formációt váltani, mert a helyzeteink megvoltak.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. szeptember 27., vasárnap 15:25

Jovic-csal a legnagyobb baj, hogy totál nem érzi a társakat. Nincs ott fejben. Az jön le róla, hogy azt se tudja mi van. Gondolom a spanyollal sincs kibékülve.
Számtalanszor indult be, kaphatta volna a labdát, de vagy nem volt jó az ütem vagy inkább másnak passzoltak a többiek. De ez sajnos máshogy nem fog javulni, csak ha huzamosabb ideig játszik több meccset.

Az első percektől kezdve látszott, hogy itt bőven lesznek gólok. Nem volt jó a védekezésünk, de legalább a támadásaink veszélyesebbek voltak, mint a Soci ellen, és jobb volt ezt a Betis elleni meccset nézni. Én is maradnék ennél a felállásnál.

Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem küldte be Zidane a fáradt védelem ellen a braziljainkat.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. szeptember 27., vasárnap 15:23

Gascoigne írta:
Nagyon leadtuk az igenyeinket. Az igazsag az, hogy egy elkepeszto sorozat utan a vezetoseg (es ebben Zizou is vastagon benne van) csunyan elhanyagolta a fokozatos ujjaepitest, es ezzel megteremtette a mai helyzetet. Dicserjuk oket, amikor megerdemlik, es boven megerdemeltek korabban, de nyugodtan szidjuk is oket, amikor felmunkat vegeztek, es itt most pontosan ez tortent.
Azért szerintem ment itt az újjáépítés, csak nem sültek el jól a dolgok, még a bajnoki cím ellenére sem..
Voltak elhibázott költések, gondolok itt a 60millás Jovicra.
Én cserének inkább hoztam volna egy rutinos gólvágót, Cavani/Aspas, vagy ingyen Mandzu, úgyis sokszor ívelgetünk, Benz meg osztogatott volna visszavontan..
HAzaerdért mindenki odáig volt, meg vissza, ha kapunk egy Chealsea féle Hazardot, akkor az nagyon top erősítés a támadóalakzatban.., én ezt nem nevezném elhibázott transzfernek, egyelőre balul sült el..
Béla szintén zenész, Céer után vezérbika, vagy ló :D lehetett volna, jól is indult, aztán látjuk mi lett belőle..
Arra akarok kilyukadni, hogy egy Hazard-Benz-Bale triónak papíron az egyik legbaszóbb támadóhármasnak kellene lennie jelenleg is..
Melléjük beugrónak tökéletesek lettek volna a brazil fiatalok.
Most ott vagyunk, hogy maradt nekünk egy szem Benz, a még félkész fiatalokkal kiegészítve, akadozik is a gépezet rendesen..
Ez olyan, mintha a poolnak kéne játszania egy szezont pl. a Mané-Salah páros nélkül, valszeg ők is nagy kakiban lennének elől, az egy szem Firminóval..
Középpálya, meg a védelem szerintem rendben van eléggé, a támadókkal vannak gondok, baromira nem vagyunk szerencsések, ami a két top szélsőnket illeti..
Remélem, legalább Hazardot visszakapjuk..
+Lehet én nézem csak be és én találom túl jónak a kicsit, de én tuti meghúztam volna azt, hogy Kubót visszahozom, főleg a Béla és a Brahim kölcsön után. Ott van benne a váratlan és a kreativitás, ami piszok mód hiányzik most támadásban.
Rodrygo kölcsön és Kubo vissza, ez lett volna szerintem a helyes döntés.

De egyébként ez még tényleg csak egy előszezon nekünk, próbálgatjuk a felállásokat, mindenki kap lehetőséget, nem baj, ha akadozik a gépezet.. :D
Azért reménykedek, hogy valaki majd felnő Benz mellé és húzóember tud lenni elől..(Hazard/Ödegaard/Vini/Asensio) :hmmm:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. szeptember 27., vasárnap 15:14

Szerintem európai szinten ezzel a játékkal nagyon kevesek vagyunk, bár 1-1 meccsre ha az öregek is a maxot nyújtják, akkor bárki ellen lehet esély, de ahhoz mindennek úgy kell kijönnie.

Gyengének érzem a csapatot, de úgymond beletörődtem, most ilyen spórolós covid időszak van, de jövőre jó lenne már építkezni is kicsit, mert hosszú évek óta ugyanaz a csapat magja, kell a frissítés na. A Barcánál nagyon nagy gáz van, úgyhogy azért a bajnokságot illene most is behúzni ettől függetlenül.

A meccset Ödegaard és Jovic miatt extrán vártam, aztán ők 2en voltak a leggyengébbek. :lol: Messzemenő következtetéseket mondjuk ebből nem vonnék le, a norvégon látszott, hogy nem is nagyon volt posztja, olyan esetleges volt, hogy éppen hol bukkan fel, +mélységi labdákat egy Benz Jovic duónak nem igazán lehet adni. A szerb ismét gyenge volt, de addig nem írnám le, még 4-5 meccsen zsinórban nem kap lehetőséget, addig igazságtalan szerintem temetni.

Amúgy nagyon felbaszott a csapat az utsó 20percben, olyan röhej volt a Betis védekezése, hogy minimális koncentrációval 4-5 gólt ellehetett volna rakni, nem is védekeztek, csak sétáltak. Helyette izgulhattunk, nehogy a semmiből kialakítsanak egy helyzetet.

Benz játékát meg öröm nézni, csak ne baszna fel ennyire a befejezéseknél. :mrgreen:

Most jön pár papíron könnyebb meccs, a Barca meg nyomja a Villarreal, Celta, Sevilla, Getafe 4es ellen, utána pedig Clasico. Jó lenne addig előnyt szerezni.

Sporinak meg jár a pacsi, volt töke megítélni az amúgy egyértelmű szitukat.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. szeptember 27., vasárnap 14:46

Alapvetően nem lenne probléma.
Az alapjáték jó. Stabil.
Alakulnaknazok a fiatalok akik a jövő reménysegei lehetnek (Mendy, Ode, Valverde).
De a támadósorban Benzemán kívül egy darab egyéniség sincs.
Hazard nagyon lutri.
Ezeket a fiatalokat én majd mindet pénzzé tenném. A 2 brazilt tuti, Jovicot is, és hoznék komoly sztárokat előre.
Akkor lehet versenyezni BL címért megint.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2020. szeptember 27., vasárnap 14:35

Steve írta:
Ez az év ilyen lesz. Szerintem ez a max, amit tegnap láttunk. A BL-ben a nagyok meg majd kivernek az egyenes kieséses részen, de ott is azért lehet keresni valónk a kicsik ellen abszolút, de a nagy(nem legnagyobbak) ellen is, ha csapatként ügyesek leszünk.

A helyén kell kezelni ezt a csapatot elés ezt az évet és nem sokat elvárni. Meg megbecsülni az ilyen több gólos meccseket, mert amúgy komolyabb szinten nincs aki gólt szerezzen.

Ez egy teszkógazdaságosmadrid idén(is) ezt el kell fogadni.Minden gól egy ajándék idén.
Nagyon leadtuk az igenyeinket. Az igazsag az, hogy egy elkepeszto sorozat utan a vezetoseg (es ebben Zizou is vastagon benne van) csunyan elhanyagolta a fokozatos ujjaepitest, es ezzel megteremtette a mai helyzetet. Dicserjuk oket, amikor megerdemlik, es boven megerdemeltek korabban, de nyugodtan szidjuk is oket, amikor felmunkat vegeztek, es itt most pontosan ez tortent.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. szeptember 27., vasárnap 12:40

petiamadridista írta: Nyertünk.
És nagyon szórakoztató meccs volt. Voltak nagy helyzetek itt is ott is. Fordulatos volt. Volt 5 gól.

Én is így éltem meg egyébként! T.köm ki volt már a 0-0 és 0-1 2,5 kaput eltaláló lövéses meccsekkel.

Nyilván veszélyes volt ez, de miután Modric bejött nem volt annyi eladott labda, a támadások veszélyesebbek lettek, így nem tudott a Betis sem visszatámadni. Az elején sajnos Ødegaarddal nem volt ez meg és elég nagy fejetlenség volt.

A meccs maga élvezetes volt.

Az egy más kérdés már, hogy én nem látom, hogy hova javulhatunk..ez a jovicvinirodrygomayoralvazquezmarianoasensio vonal ez ennyi.Ezek a játékosok nem fognak egy prime vonalat képviselni.Ez van, ebből kell főzni.

A minőségi Hazard meg még az ő szintjükön sincs :lol: Már ha véletlen egészséges :roll:

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. szeptember 27., vasárnap 11:22

Nyertünk.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. szeptember 27., vasárnap 11:13

Valaki szerint ez tenyleg nem 11es? :lol: :lol: :lol:

A faszi szo szerint bedobta magat a golhelyzetben levo tamado elé es kezzel hazasodorta a labdat. Hat ha ez nem bunteto akkor semmi. Mivel lett volna masabb ha megfogja a labdat kezzel es odaviszi a kapusnak,h tessek teso fogd meg. Semmivel mivel nincs kulonbseg h kis kez vagy nagy kez. Ez van,cumi.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. szeptember 27., vasárnap 10:42

Teljesen egyértelmű volt minden VAR-os ítélet, a leshelyzeteket meg szépen megrajzolták. Örüljünk a 3 pontnak és nagyon gyorsan felejtsük el ezt a felállást. Előre sokat nem nyerünk vele (kevesebbet lőttünk kapura, mint a Soci ellen például) míg hátra nagyon sebezhetőek vagyunk (hát még ha nem a nagypapa Joaquin rohamozott volna...). Jovic 70 perc alatti 14 labdaérintését pedig nem kell magyarázni. Nagyon nem ide való és nagyon nem az a játékos, amit sokan bele akarnak látni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. szeptember 27., vasárnap 10:23

Kerlon írta: Hozzáteszem, hogy az égvilágon semmilyen lökés nem volt Mayoral részéről, már rég dobja magát elé Bartra, amikor ott a "lökés".

Tessék megnézni, aztán OKozni, ha nem látjátok, akkor meg elviszek bárkit egy szemészeti bemérésre
Lfc lökés nem volt ebben, sztm.
Ráfutnak labdára, megy a test, aztán sikerül megkerülnie, a másik meg végső soron bedobja magát, hátha lehet valamit menteni.
Azt nem úgy sült el.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. szeptember 27., vasárnap 10:01

Kerlon írta: Hozzáteszem, hogy az égvilágon semmilyen lökés nem volt Mayoral részéről, már rég dobja magát elé Bartra, amikor ott a "lökés".

Tessék megnézni, aztán OKozni, ha nem látjátok, akkor meg elviszek bárkit egy szemészeti bemérésre
Ez olyan 11es mint a ház. Bartra miután Mayoral beforgatta próbál vert helyzetből pozíciót fogni és kiszorítani Mayoralt, de ott a csatár már nyertes helyzetben van, végső elkeseredésében bevetődik elé, mintha ellöknék. Pechére belekezel, ami ugye vétlen volt, ő csak be akart esni, de hát így járt a kis looser. Simaliba.

Jovic ellökése meg még amerikai fociban is szabálytalan, minimum sárga, de utolsóként adható volt a piros. Legalább akkora a hiszti mintha ezért 11est kaptunk volna, mert benezte a bíró hogy belül volt e...

Vissza: