Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2024. június 17., hétfő 18:51-kor befejeződött.

Igen
15
14%
Nem
94
86%

Szavazatok száma: 109

kiserik

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 1., csütörtök 18:15

Kerlon írta:
kiserik írta:

Pedig nem is olyan egyszerű az. Nézd csak: https://www.youtube.com/watch?v=XWkdjiiCSCs (első 1 perc) :lol: Volt kitől tanulni :mrgreen: (bocsi főni)
remélem érzed, hogy miért nevetséges az összehasonlítás
Persze, igazad van, egy szélsőt nem illik egy középcsatárral összehasonlítani lövések terén :kalapos: Vininek van hová fejlődnie, de nem volt véletlen az ""elbenzemázta"" szófordulat sem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 1., csütörtök 18:09

kiserik írta:
Kerlon írta:
örülök neki, hogy 7 méterről semmitől sem zavartatva elbírta lőni
Pedig nem is olyan egyszerű az. Nézd csak: https://www.youtube.com/watch?v=XWkdjiiCSCs (első 1 perc) :lol: Volt kitől tanulni :mrgreen: (bocsi főni)
remélem érzed, hogy miért nevetséges az összehasonlítás
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 1., csütörtök 18:06

Kerlon írta:
Realista24 írta: Én sem kedvelem, de ez a folyamatos ekézés, ráadásul azok után, hogy győztes gólt rúgott, kb legalja szint.
Pedig nem is olyan egyszerű az. Nézd csak: https://www.youtube.com/watch?v=XWkdjiiCSCs (első 1 perc), https://www.youtube.com/watch?v=xltJCTVE53c :lol: Volt kitől tanulni :mrgreen: (bocsi főni)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2020. október 1., csütörtök 18:09-kor.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. október 1., csütörtök 18:02

Ebben a gyerekben még látok rációt, meg Rodryban is.

Nem túl acélos a kapu szájában, kva élet....de ők még érdekelnek, foglalkozom velük, akár így akár úgy.
Számomra pozitívum amit Vini lerendez.

Sajnos van , nem is egy olyan figura a csapatnál, aki arra sem elég, hogy jót röhögjek rajta vagy hogy belemásszak neten.
Annyira gáz az egész....

Remélem azért megkapja a továbbiakban is a bizalmat ( ki más kapná :hmmm: és akkor még bármi is lehet belőle, ha más nem legalább hülyítse az ellenfeleket, leginkább majd katalánékat meg matracékat.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 1., csütörtök 17:51

Realista24 írta: Én sem kedvelem, de ez a folyamatos ekézés, ráadásul azok után, hogy győztes gólt rúgott, kb legalja szint.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. október 1., csütörtök 12:39

Rodrygot kicsit ide vennem, mert Vini sem megoldas a balszelunkre. En jegelnem Vinit par meccsig, Rodrygot jatszatnam kicsit baloldalon, mert az az igazi posztja neki is. Kellene neki is par meccs ott, h tisztabb kepet kapjunk Rodrygorol, milyen ha kapna bizalmat es ott jatszhatna ahol jobban tud. Nem tudom, h meccsen jatszott baloldalon, en egyre emlekszem, de nekem azon jobbnak tunt Vininel.
Mar abbol kiindulva, h Vini is volt mar jobboldalon es sokkal rosszabb volt Rodrygonal(regi Jeset idezte), szerintem nagyot nyernenk vele ott.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. október 1., csütörtök 12:22

Faust, csak most látom az avatarod.
Jössz egy ebéddel mert ezt a mostanit kiköptem.

:lol: :lol: :lol:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. október 1., csütörtök 11:39

Faust írta: Hat legalabb rajta szorakozhatunk iden. :mrgreen:
Ez az avatar zseni :lol: :lol: :lol: Zokogunk amikor tüzel. Amúgy gondolom már ő is ráparázik, mikor helyzetbe kerül :roll: Nem tudom, hogy lehetne ezen javítani, vmelyik exbrazilunk igazán kezelésbe vehetné, RC, Baptista. Vagy Pepe egy best kicks vs Casquero előadást tarthatna neki. Ilyen szarul esküszöm megye 2-ben nem lő a cserekapus
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. október 1., csütörtök 11:30

Nagyon max 20 perces csere szint lesz belőle.
Ez a max. A prime Vini Jr max időhúzó, keretmélyítő csere lehet egy Realhoz hasonló nagycsapatban.
Sztem a másik brazilban sincs több.

A 2008-2009es Real támadósor volt hasonló szinten.
De még az se. 2 hollanddal tavaszra meg lett boostolva a dolog. Robben felépült, jott Huntelaar, aki eke volt de legalább tudott gólt rúgni egy Valladolidnak.
Jovic még nem tudja hozni a fiatal Realos Higuaín szintjét...
Benzema most jobb mint azok a támadók voltak, Ruud végig sérült volt, Raúl kiégett.
De mivel Benzema egyedül van mint használható ember, abban a Realban meg volt kb 3 használható (nem.feltétlen klasszis, bár Robben az volt) játékos így ja.
Még az a támadósor is jobb volt bazze...

Elképesztő.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 1., csütörtök 11:23

Hat legalabb rajta szorakozhatunk iden. :mrgreen:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. október 1., csütörtök 11:22

ateeemadrid írta: Még mindig nem teljesen tettem túl magam ezen a tegnapi meccsen, nagyon várom már a következő szezont.
Na jólvan. De mi lesz idén? Igyuk le magunkat hetente 2x, vagy csináljuk meg az asszonyt meccs helyett? Hát hogy lehet ezt bírni? :lol:
Lesz idén 60 meccs megint, mi a recept?

Ha egy valladolid ellen otthon ez van... Közünk nincs egy gálához, elképzelhetetlen. Egy 3-4-5 gólos győzelem... Ki ellen? Még a kupában is azt érzem, hogy egy ilyen támadósorral izzadságszagú lesz az egész.

Komolyan a bernabeu felújításról lenne hetente 2x 1,5 órás stream megnézném inkább, ez most jobban izgat :mrgreen: Marianot szimbolikusan kidaruzni stadionon kívülre ilyesmi.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. október 1., csütörtök 11:13

Viccesnek vicces, én is jókat röhögök rajta, meg amúgy látszik rajta, hogy gyökér, de előbb küldeném el a halál faszára az összes többi támadót, leszámítva Karimot. Szóra nem érdemes ez a támadósor, amióta én focit nézek biztos nem láttam nálunk ilyen szar felhozatalt. Még mindig nem teljesen tettem túl magam ezen a tegnapi meccsen, nagyon várom már a következő szezont.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. október 1., csütörtök 11:09

Vinicius akármilyen nevetséges és (még?) nem szint, legalább időről időre fejlődik, javulást mutat a játékát illetően, nem mellesleg a belét is kihajtja és mostmár meccset is képes eldönteni. (el clasico?)

A baj nem ebben a topikban keresendő...
De tény hogy vicces

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. október 1., csütörtök 11:04

ziro4vr írta: Továbbra sem az ember nevetséges, hanem a helyzet, hogy egy ennyire kapu előtt suta ember tud témát szolgáltatni egy Real Madridban. :lol:

Viniről lehet beszélni ez igaz, egy Asensiotol meg Iscotol mit várunk? Meg Hazardtól? Semmit. Csak vicces, hogy egy ilyen mém fazontól várnánk a segítséget, korábban az ilyenek fociztak a Getafeben.
Ez itt a lényeg.

Ase-t meg Iscot ne keverjük ide.
Többségünk már arra sem méltatja őket, hogy bele legyen kötve.
Egy normális világban, már évekkel ezelőtt kukázva lettek volna.
Isco pláne...
ZIDANE

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 1., csütörtök 10:53

Továbbra sem az ember nevetséges, hanem a helyzet, hogy egy ennyire kapu előtt suta ember tud témát szolgáltatni egy Real Madridban. :lol:

Viniről lehet beszélni ez igaz, egy Asensiotol meg Iscotol mit várunk? Meg Hazardtól? Semmit. Csak vicces, hogy egy ilyen mém fazontól várnánk a segítséget, korábban az ilyenek fociztak a Getafeben.
Nem illik.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. október 1., csütörtök 9:50

p.csabi1 írta: Őt már divat lett szidni kinevetni csinálhat akármit mindig csak ez lesz.
Arról nem is beszélve hogy tegnap szerintem annál a helyzetnél a szufla is kiment belőle azért is sikerült úgy ahogy az a lövésecske.
Nem baj lehet rajta nevetni a lényeg az hogy Hazard Asensio Isco mind tökéletes teljesítményt nyújtanak. :lol:
Pontosan, rajta legalább még lehet nevetni. A másik háromnál már elment mindenki kedve ettől, róluk már beszélni sem érdemes, az a legalja szint.

De attól még sajnos továbbra is elmondható róla hogy fut-kapar-lelkes de valószínű ezen a szinten megragad. Ne legyen igazam.

Egyébként én csípem(Amióta Piquet megfektette) és ahogyan a legtöbben úgy én is sokkal inkább nézem őt, mint Iscot vagy Asensiot.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. október 1., csütörtök 9:43

Őt már divat lett szidni kinevetni csinálhat akármit mindig csak ez lesz.
Arról nem is beszélve hogy tegnap szerintem annál a helyzetnél a szufla is kiment belőle azért is sikerült úgy ahogy az a lövésecske.
Nem baj lehet rajta nevetni a lényeg az hogy Hazard Asensio Isco mind tökéletes teljesítményt nyújtanak. :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2020. október 1., csütörtök 9:29

Azert vicces, hogy gyoztes gol utan is tobbet van basztatva, mint egy Benzema, Asensio, Isco. Az igaz, hogy o viccesen balfaszkodik el dolgokat minden meccsen, mig Isco meg Asensio csak szimplan szar. Nekem Vini tobbet er.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 1., csütörtök 9:25

Én sem kedvelem, de ez a folyamatos ekézés, ráadásul azok után, hogy győztes gólt rúgott, kb legalja szint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 1., csütörtök 9:20

Kerlon írta: Borzalmas, tenyleg csak dinamikaja es sebessege van.
Meg 3 pontot érő gólja :lol: :mrgreen:

Egyébként szerintem az volt az utolsó mozzanatnál a nagy probléma, hogy nem tudta eldönteni, hogy emeljen vagy lőjön. Mint mondtam, láttunk már ilyet nagyobb játékosoktól is.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Vissza: