Vinícius Junior - 7
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Vinícius Junior - 20
Szépen eltetted a bogyót !
Remélem lesz még jó pár hasonló megmozdulás.
Remélem lesz még jó pár hasonló megmozdulás.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A tehetségén szerintem lehetne vitázni mert akkor nem kellene neki egy rakat dolgot megtanulni mint mondjuk kapura lőni. A többi melo, alázat az stimmel. A másik dolog hogy ha érte nem 40 millat szurkolt volna le a klub hanem mondjuk 2-őt több mint valószínű már kölcsönben lenne vagy eladva, csak hát nagy volt befektetés és ezért nyomni kell hátha focista lesz belőle. Amúgy a legjobb forgatókönyv szerintem is az ha sikerül majd jóárasítva bevonni egy dealbe (mondjuk Mbappe). Nagyot kell fejlődnie hogy hosszabb távon ő meghatározó játékos legyen a Real Madridban. Másrészt nem ő tehet arról hogy ide hozták és olyan siralmas a keret hogy simán lehetőséghez jut, ezért nem is tudok haragudni rá. Próbálkozik az is valami. Viszont a körülmények sem tudják álcázni legalábbis nekem azt hogy ő ide hosszabb távon kevés. Jelenleg ha nincs ló jó a szamár effektust kell "élvezzük".kiserik írta:Gyakorlatilag az is. Egy tradicionális mezkiosztású csapatban 20-as, csere ember. Egy tehetséges fiatal játékos, akiben láttak, látnak annyit, hogy a csapatnál tartsák mint kiegészítő játékost. Az, hogy mi lesz belőle (eladás, örök csere szerep, fejlődés, aranylabda ) majd kiderül idővel. Amit most látunk, hogy a munka, az akarás, a tisztelet, az alázat és a tehetség (igen, ez is, máskülönben a Real Madrid közelében nem lehetne) az mind megvan. Az meg ne az ő szégyene legyen már, hogy elköltött 100 milliók ide (Bale-t is ide veszem), spanyol őstehetségek oda, CR utáni éra top2-es szélsője a csapatnak ez a kiegészítő, cserejátékos. Mert az. Azon lehet vitázni, hogy melyik brazil a jobb, de ez a két cseregyerek túl nagy falat egy Balenek, egy Hazardnak egy Asensionak és nem feltétlenül azért, mert olyan hű de penge játékosok...wZoLee7 írta: Ha van eszünk úgy is bevonjuk az MBappe üzletbe. Úgy is a Neymar féle PSG vonal illene neki, az ilyen swag yolo stílus amit úgy imád
Kerlonnak abban igaza van, hogy hatalmas hiányosságai vannak, amiket nem fog megtanulni. Én tartom, hogy ha Rodrygo ennyi lehetőséget kapna a baloson, jobb teljesítményt tenne le, nem is értem miért nem kapta meg, mert indoklásnak az, hogy a kettő balszélsőből Ő az aki jobban tolja jobb oldalon nagyon karrier gyilkos. Aztán itt van nekünk Asensio aki egyik oldalon sem tud játszani
Vinicius lehet egy remek beugró ember, egy jó csere, és van olyan ellenfél akik ellen kezdhet is, de 1-2 éven belül bekell vonni valami üzletbe
A két brazil közül meg szerintem Rodri fog komolyabb karriert befutni...persze nem nálunk.
Gyakorlatilag az is. Egy tradicionális mezkiosztású csapatban 20-as, csere ember. Egy tehetséges fiatal játékos, akiben láttak, látnak annyit, hogy a csapatnál tartsák mint kiegészítő játékost. Az, hogy mi lesz belőle (eladás, örök csere szerep, fejlődés, aranylabda ) majd kiderül idővel. Amit most látunk, hogy a munka, az akarás, a tisztelet, az alázat és a tehetség (igen, ez is, máskülönben a Real Madrid közelében nem lehetne) az mind megvan. Az meg ne az ő szégyene legyen már, hogy elköltött 100 milliók ide (Bale-t is ide veszem), spanyol őstehetségek oda, CR utáni éra top2-es szélsője a csapatnak ez a kiegészítő, cserejátékos. Mert az. Azon lehet vitázni, hogy melyik brazil a jobb, de ez a két cseregyerek túl nagy falat egy Balenek, egy Hazardnak egy Asensionak és nem feltétlenül azért, mert olyan hű de penge játékosok...wZoLee7 írta: Ha van eszünk úgy is bevonjuk az MBappe üzletbe. Úgy is a Neymar féle PSG vonal illene neki, az ilyen swag yolo stílus amit úgy imád
Kerlonnak abban igaza van, hogy hatalmas hiányosságai vannak, amiket nem fog megtanulni. Én tartom, hogy ha Rodrygo ennyi lehetőséget kapna a baloson, jobb teljesítményt tenne le, nem is értem miért nem kapta meg, mert indoklásnak az, hogy a kettő balszélsőből Ő az aki jobban tolja jobb oldalon nagyon karrier gyilkos. Aztán itt van nekünk Asensio aki egyik oldalon sem tud játszani
Vinicius lehet egy remek beugró ember, egy jó csere, és van olyan ellenfél akik ellen kezdhet is, de 1-2 éven belül bekell vonni valami üzletbe
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
A belinkelt ziccere után beírtam, hogy borzalmas és tényleg csak futni tud, erre belém álltatok kb 3an.
Az egészben a legszomorítóbb, hogy egyikőtök azzal jött, mert nem szeretem a magánéleti stílusát - pedig nem is csövesbánatoztam.............
Az egészben a legszomorítóbb, hogy egyikőtök azzal jött, mert nem szeretem a magánéleti stílusát - pedig nem is csövesbánatoztam.............
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha van eszünk úgy is bevonjuk az MBappe üzletbe. Úgy is a Neymar féle PSG vonal illene neki, az ilyen swag yolo stílus amit úgy imád
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kerlon is visszavehet két fokkal, meg mindenki más a személyeskedő, flegma szar stílusból. Puszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Engem nem erdekelsz kulonoskeppen mint jelenség, ugyanúgy olvasom a te hozzászolasaid is, mint mindenki másét. Az meg hogy visszaugatsz nem gond, nem túl érzékeny a lelkem ilyen szempontból, bar jobban örülnék ha nem ugatas lenne hanem érdemi gondolat.Kerlon írta:
Ne csak nezz, lass is, aztan utana imadkozzunk, hogy eljusson az agyadig
Hat akkor hajra?
(Eljut az agyamig a mondadod, de a fele igaz, a masik fele meg a kepzeleted, de gondolom az en mondadom nem jutott el melyebbre, csak a csunya rossz Kerlon -akibe belealltal- visszaugatott )
Értem én, hogy teged zavar hogy suta a tag, meg hogy a Real kozeleben sem kene lennie, foleg ilyen hypeal ami van neki, de ilyen korszakot élünk, ez van. Az meg hogy messze o a legveszelyesebb szélsőnk a tobbit minősíti, inkább azokat kéne jól tockon verni ezért.
Az általad felhozott masik brazil sem sokkal jobb, mert bar tudasa van, de esze neki sem tobb, de legalább hozzaallasban is kritikán aluli. Nem sokkal tartom többre pont ezért őt sem, de a tudását elismerem.
Ezzel meg is érkeztunk a lenyeghez, hogy egy gyoztes gól után lehet hogy nem a folyamatos frocsogest kene nyomni tovabb, hanem mondjuk elismerni, de ha az fáj akkor legalább kussban maradni.
En is fogtam a fejem annal a befejezesnel a 94. percben, meg sem lepődtem, bar egy pillanatra elkepzeltem hogy ellovi a kapus mellett es golt mire ezzel vegeztem, mar a kezebe emelte a labdát. De pont leszarom mert az o goljaval nyertunk, nem ereztem késztetést arra hogy most itt jól megmondjam micsoda balfasz.
Azzal nem ertek egyet hogy az egesz itteni karrierje abból áll,hogy jokor volt jo helyen, láthatóan sokat melozik, o képes egyedül megcsinalni egy sikeres cselt előre (most azt hagyjuk neha hogyan), nem hiába Zidane is hozza nyúl ha több veszélyt kell teremteni elől.
Remelem tényleg az egész karrierje ilyen lesz itt, hogy jokor lesz ott ahol kell, mert most epp pont ez hiányzik elorol. Aztan ha lesz pénz, johet valaki aki jobban hasonlít egy futballistara.
Ne csak nezz, lass is, aztan utana imadkozzunk, hogy eljusson az agyadigkodo írta:Hát akkor hajrá.Kerlon írta: Aztan a fassagot be is lehet fejezni
Nem igazán jutott el a mondanivalom az agyadig, helyette idehanytal csak valamit.
Latom mit művel a pályán, hozott most epp 3 pontot.
Hat akkor hajra?
(Eljut az agyamig a mondadod, de a fele igaz, a masik fele meg a kepzeleted, de gondolom az en mondadom nem jutott el melyebbre, csak a csunya rossz Kerlon -akibe belealltal- visszaugatott )
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Hát akkor hajrá.Kerlon írta: Aztan a fassagot be is lehet fejezni
Nem igazán jutott el a mondanivalom az agyadig, helyette idehanytal csak valamit.
Latom mit művel a pályán, hozott most epp 3 pontot.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Kerlon&Kiserik!
Kell keresni valami közös ellenséget és közös nevezőre kell jutni. Utáljatok engem mondjuk
Amúgy nem csak ezért, de érzekes lesz mi lesz a gyerekből. Tök jó lenne, ha a hiányosságait tanulással pótolni lehetne és kikupálódna itt. Később, mondjuk ha apa lesz akkor férfi is lehetne és eltűnne a homorítós, fukszos pózolós, nyelvnyújtogatós insta figura.
A remény hal meg utoljára!
Kell keresni valami közös ellenséget és közös nevezőre kell jutni. Utáljatok engem mondjuk
Amúgy nem csak ezért, de érzekes lesz mi lesz a gyerekből. Tök jó lenne, ha a hiányosságait tanulással pótolni lehetne és kikupálódna itt. Később, mondjuk ha apa lesz akkor férfi is lehetne és eltűnne a homorítós, fukszos pózolós, nyelvnyújtogatós insta figura.
A remény hal meg utoljára!
Ismét egy gyönyörű megnyilvánulás Kerlon stílusban. BrávóKerlon írta:Mi a pocsomrol beszelsz? Latod a palyan mit muvel? Uristen... Neymar is egy csovesbanat, de legalabb ketseg kivuli TUDASA van. Ha szerinted engem a kinezete zavar, akkor csalodast kell keltenem. Hulyeseget meg nem kell bele latni, mert Benzema stilusa sem eppen peldaerteku szamomra.kodo írta: Nem kell tapsolni, de 3 pontot ert a golja, gondolom ezt nem kell magyarazni.
Micsoda sírás lenne itt enélkül.
Az a nevetseges, hogy folyamatosan szapulod csorot, ha kell ha nem, mert hulyegyerek feje van es ez triggerel teged.
Engem is idegesít az instas viselkedes, de pont leszarom ha hajt es hozza a meccseket. Eddig egyet hozott a harombol.
Aztan a fassagot be is lehet fejezni
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Mi a pocsomrol beszelsz? Latod a palyan mit muvel? Uristen... Neymar is egy csovesbanat, de legalabb ketseg kivuli TUDASA van. Ha szerinted engem a kinezete zavar, akkor csalodast kell keltenem. Hulyeseget meg nem kell bele latni, mert Benzema stilusa sem eppen peldaerteku szamomra.kodo írta: Nem kell tapsolni, de 3 pontot ert a golja, gondolom ezt nem kell magyarazni.
Az a nevetseges, hogy folyamatosan szapulod csorot, ha kell ha nem, mert hulyegyerek feje van es ez triggerel teged.
Engem is idegesít az instas viselkedes, de pont leszarom ha hajt es hozza a meccseket. Eddig egyet hozott a harombol.
Aztan a fassagot be is lehet fejezni
K
K
Nem kell tapsolni, de 3 pontot ert a golja, gondolom ezt nem kell magyarazni.
Nem fáj, de mit tapsoljak ilyenre? Tipikis jókor volt jó helyen... az egesz real karrierje ennyi.kodo írta:Jobban fáj ez neked mintha 0-0 lett volna.Kerlon írta:
örülök neki, hogy 7 méterről semmitől sem zavartatva elbírta lőni
Mai nap masodik nevetseges osszehasonlitas volt, egyik Benzema masik Casemiro, akit nem szerettem, de ugy jatszott, hogy megvaltozott a velemenyem, hala neki.
Mindketto bizonyitott eleget mar itt, ViniJr meg annyit, hogy futballista letere a labda a legnagyobb ellensege.
K
K
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Sok hiányossága van, de megnézhetnénk magunkat nélküle. Legalább helyezkedik, meg lehet találni a labdákkal, befut mindent, amit lehet, és néha legalább csinál hasznos dolgokat is. Asensio, Hazard, Lucas, stb. mennyivel jobb ? Elég szomorú, hogy újabban itt van a léc. Ez viszont nem változtat azon, hogy korunk Realjában nélkülözhetetlen.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Jobban fáj ez neked mintha 0-0 lett volna.Kerlon írta:
örülök neki, hogy 7 méterről semmitől sem zavartatva elbírta lőni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez világos, de most nem erről volt szó.Csabi írta: jó de kázmér 25-ről is képes verni egyet. vjr-nak ez fizikai képtelenség kb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jó de kázmér 25-ről is képes verni egyet. vjr-nak ez fizikai képtelenség kb.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Casemiro négyről kihagyta.Kerlon írta:örülök neki, hogy 7 méterről semmitől sem zavartatva elbírta lőniRealista24 írta: Én sem kedvelem, de ez a folyamatos ekézés, ráadásul azok után, hogy győztes gólt rúgott, kb legalja szint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ha Vininek lesz 50 gólja a realban, akkor meghívlak egy tálca sörrekiserik írta:Persze, igazad van, egy szélsőt nem illik egy középcsatárral összehasonlítani lövések terén Vininek van hová fejlődnie, de nem volt véletlen az ""elbenzemázta"" szófordulat sem.Kerlon írta:
remélem érzed, hogy miért nevetséges az összehasonlítás
20-21 éves FUTBALLISTÁT kell megtanítani, lőni, labdát vezetni, labdát kezelni és gondolkozni a pályán
K
K