Premier League
Re: Premier League
Nem is egy meccs alapján mondom ezt Úgy konkrétan az egész tavalyi szezon alapján
Bár aki Redknappet jobb edzőnek tartja AVBtől azzal vitázni is felesleges
Bár aki Redknappet jobb edzőnek tartja AVBtől azzal vitázni is felesleges
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem egy meccset néztünk....Pont, hogy rendre remekül nyúl bele a meccsekbe :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Pont, hogy rendre remekül nyúl bele a meccsekbemorientes írta:Ez igaz,ettől függetlenül viszont sokszor elcseréli magát,vagy egyáltalán nem akkor cserèl mikor kell
- morientes
Ez igaz,ettől függetlenül viszont sokszor elcseréli magát,vagy egyáltalán nem akkor cserèl mikor kell...nem véletlen hogy 2 év alatt egyszer sem sikerült a BL hely,még Bale-el sem,a jóöreg Harryval viszont sikerült...AVB-ben, szerintem egyáltalán nem gyenge láncszem, tavaly is gyakorlatilag ő "találta ki" Bale új szerepkörét,
LEGIO PATRIA NOSTRA
Ki lesz a bajnok? Nagyon meglennék lepődve, ha nem a City lenne
Az Arsenalt meg nagy divat lett most imádni, fényezni de csak idő kérdése és visszakerülnek az elmúlt években megszokott helyükre. A 3.-4. helyért fognak küzdeni
Az Arsenalt meg nagy divat lett most imádni, fényezni de csak idő kérdése és visszakerülnek az elmúlt években megszokott helyükre. A 3.-4. helyért fognak küzdeni
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mondom, hogy nem én voltam.BBarni írta:Jól áll a szavazás, GT tipszmikszűté?Mi az a 1 szavazat a csirkéken?
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Jól áll a szavazás, GT tipszmikszűté?Mi az a 1 szavazat a csirkéken?
- GT37
Ezeket én is olvasgatom, azért túlzás ennyire egyértelműen kijelenteni, hogy ő Bale utódja, meg hasonlók, de tény, hogy idén a legjobb játékosunk nagyjából. Bőven túlteljesítette az elvárásaimat, tavaly figyeltem a QPR-ben, nem játszott rosszul, örültem is, hogy visszajött, mondom, kiegészítő emberkének tökéletes lesz - erre majdhogynem betonbiztos helye van a kezdőben hetek óta, miközben olyan játékosok üldögélnek a padon, mint Lamela, Holtby vagy éppen Chadli.morientes írta:Igen,egyre erősödnek a hangok,hogy megtalálták azt az arcot aki kitölti az űrt amit Bale hagyott.Egyébként jól is erősített a spurs,de azért játékban van hova fejlődni még,ha tegnap az elején a villa helyzetei bemennek akkor lehetett volna gond....mondjuk a fociba nincsen ha...
Egyébként a londoniaknál én AvB-t érzem a leggyengébb láncszemnek,elég műanyag a pali,nagyobb a füstje mint a lángja....túl van ő picit értékelve....
Szóval nagyon elégedett vagyok vele, csak így tovább, Andros!
http://www.youtube.com/watch?v=0sTZFqLhzkM
Persze, van hová fejlődni még, de azt hiszem, nem meglepő, hogy bő másfél hónap alatt még nem sikerült teljes mértékben összerakni a csapatot, rengeteg érkező és távozó volt, Bale kiesését pláne megsínyli a csapat, szóval van még min javítani bőven, de bízom AVB-ben, szerintem egyáltalán nem gyenge láncszem, tavaly is gyakorlatilag ő "találta ki" Bale új szerepkörét, ami által világklasszis játékos vált a walesiből.
Szvsz idén is meg fogja találni a helyes taktikát, a keret pedig mély, minőségi, annyi variációs lehetőség van, ahány sérült játékos az Arsenalban ( ), nem aggódom. Még ha nem is lesz meg a BL-hely, legalább összeérik a csapat.
Más: A hétvégi PL-forduló álomcsapata (Eurosport)
Andros
- morientes
Igen,egyre erősödnek a hangok,hogy megtalálták azt az arcot aki kitölti az űrt amit Bale hagyott.Egyébként jól is erősített a spurs,de azért játékban van hova fejlődni még,ha tegnap az elején a villa helyzetei bemennek akkor lehetett volna gond....mondjuk a fociba nincsen ha...A Spurs-meccsen meg 2-0 lett a végeredmény, a WhoScored szerint is Townsend a meccs legjobbja, elképesztő, mit művelt megint.
Egyébként a londoniaknál én AvB-t érzem a leggyengébb láncszemnek,elég műanyag a pali,nagyobb a füstje mint a lángja....túl van ő picit értékelve....
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Jah igen kifelejtettem a legjobb játékosunkat. Ha felépülnek a sérültjeink,akkor Wenger a bőség zavarával fog küzdeni.GT37 írta:Ramsey?
A Spurs-meccsen meg 2-0 lett a végeredmény, a WhoScored szerint is Townsend a meccs legjobbja, elképesztő, mit művelt megint.
- GT37
Ramsey?
szerk.: Á, már javítva.
A Spurs-meccsen meg 2-0 lett a végeredmény, a WhoScored szerint is Townsend a meccs legjobbja, elképesztő, mit művelt megint.
szerk.: Á, már javítva.
-
Vegyük posztok szerint:Ugye alapból 4-2-3-1-es felállást nyomat Wenger.
Szczesny/Viviano
Sagna/Jenkinson---Merte/Verma---Kosi/Verma---Gibbs/Nacho
Wilshere/Flamini---Arteta/Frimpong(Diabyt direkt nem írtam ide)
Cazorla/Rosi---Özil/Ox---Ramsey/Poldi,Walcott
Giroud/Bendtner
Szerintem sok európai topcsapat örülne ilyen szintű cserepadnak,mint a miénk...Minden kezdő helyére minőségi csere tud beszállni a pályára.A csatárposzt meg télen remélhetőleg meg lesz oldva.Benzema.
Szczesny/Viviano
Sagna/Jenkinson---Merte/Verma---Kosi/Verma---Gibbs/Nacho
Wilshere/Flamini---Arteta/Frimpong(Diabyt direkt nem írtam ide)
Cazorla/Rosi---Özil/Ox---Ramsey/Poldi,Walcott
Giroud/Bendtner
Szerintem sok európai topcsapat örülne ilyen szintű cserepadnak,mint a miénk...Minden kezdő helyére minőségi csere tud beszállni a pályára.A csatárposzt meg télen remélhetőleg meg lesz oldva.Benzema.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
arra nem gondol senki h a Chelseanél és a Citynél is lehetnek sérültek?
Még csak azt se lehet mondani h az Arsenalnak nem bő a kerete.
Még csak azt se lehet mondani h az Arsenalnak nem bő a kerete.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Chelseat toltam, az Arsenal tuti, hogy ki fog pukkadni, ha lesz 2-3 sérültjük. A MU, Pool, Spurs trió szerintem kevés idén a bajnoki címhez, túl sokat fognak botlani. Marad a City és a Chelsea. A City erősebb, de Mou jobb edző, mint Pelle, és ha nüansznyi különbség lesz, akkor a Chelsea inkább esélyes. Egyszerűen több rangadó győzelem van benne Mou részéről, mint Pelle részéről. Ennyi fog dönteni. Még az beleszólhat, ha a Chelsea sokáig megy a BL-ben, aCity meg nem, és kijön a fáradtság különbség, de idén a City eléri szerintem a negyeddöntőt.
Mert mindenki a jelent nézi. Az Arsenal túl vékony kerettel rendelkezik a bajnoksághoz. Özil se fog egész szezonban villogni.Az eb-n már a szezon elején kitették a szavazást (no offense), 108 szavazat közül csak nyolc mondott Arsenal sikert, itt jelenleg vezet
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Az eb-n már a szezon elején kitették a szavazást (no offense), 108 szavazat közül csak nyolc mondott Arsenal sikert, itt jelenleg vezet
"And my heart will leave you never."
- GT37
2-0-ra megyünk a Villa ellen, Townsend és Soldado is betalált, egész jól játszunk, tetszik a csapat.
Andros megint MOM eddig, elképesztő.
Andros megint MOM eddig, elképesztő.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
már most is van: Diaby, Walcott, Poldi, Ox, fiatal francia csatár Sanogo.nmate írta:ha nem lesznek sérülések,
kizárt. hosszú távon nem lehetnek jók. a kezdőjük nagyon jó, de a pad nem az igazi. mi van ha kidől Giroud? lesz egy Bendtner. szóval ahogy idény előtt is írtam, ez most a City-Chelsea között dől el. és továbbra is tartom, hogy a MU nem lesz a top4ben benne.Remy írta:Nincs kérdés... idén az Arsenal behúzza a bajnokságot. Szépen fociznak, eredményesen, a pad is erős. Ennyi elég a bajnoksághoz idén.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
Arsenalra nyomtam.
Nagyon remélem,hogy idén végre sikerül megnyernünk a PL-t.Ha visszatérnek a sérültek akkor a pad is elég hosszú lesz.
És ugye ott van Wenger,aki a liga legjobb edzője.
Nagyon remélem,hogy idén végre sikerül megnyernünk a PL-t.Ha visszatérnek a sérültek akkor a pad is elég hosszú lesz.
És ugye ott van Wenger,aki a liga legjobb edzője.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
chelseare nyomtam.
josé behúzza a 3. pl elsőségét
josé behúzza a 3. pl elsőségét
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
az ágyusokra tettem, ez most jó lehet náluk, és csak jobbak lesznek...és ott van még cazorla és walcott is a háttérben..
sincearsenallastwonatrophy :Đ
sincearsenallastwonatrophy :Đ
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23