Bajnokok Ligája
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Re: Bajnokok Ligája
Na a Bayern szépen kivégezte a Barcát Addig rúgta míg mozgott.
Most már a legnagyobb barcások is bevallhatják maguknak hogy vége az uralomnak. Vajon egy Bayern uralom jön?
Az edző témához visszatérve, szerintem Peppel nem esett volna ez meg. Lehet ha kiestek volna de nem ekkora fölénnyel. Gyenge ez a Barca.
Pep meg azért ment el, mert nem tudott változtatni és rájött, hogy ezzel a taktikával, már nem tud többet nyerni nagyon.
Szerintem a Bayernnel sem lesz sikeres.
Most már a legnagyobb barcások is bevallhatják maguknak hogy vége az uralomnak. Vajon egy Bayern uralom jön?
Az edző témához visszatérve, szerintem Peppel nem esett volna ez meg. Lehet ha kiestek volna de nem ekkora fölénnyel. Gyenge ez a Barca.
Pep meg azért ment el, mert nem tudott változtatni és rájött, hogy ezzel a taktikával, már nem tud többet nyerni nagyon.
Szerintem a Bayernnel sem lesz sikeres.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Az elmélet talán azon bukhat meg, hogy az Arsenal elleni hazai fiaskónak köszönhetően megtanulták a leckét. Nem lazázták el a Juvét sem Torinóban, továbbmentek 4-0-val. Most meg két meccsen egy 7-es. Ettől még persze kikaphatnak a Dortmundtól, de biztosan nem azért, amiért mi az első meccsen. Viszont ha elbuknak, az isten se mossa le róluk, hogy a világ legnagyobb lúzerei.El Unico írta:Örülnék,ha a Dortmund nyerné. És amúgy,ők fogják,szerintem. Most körbenyalják megint a bayernt,hogy mit műveltek a Barcával... elhiszik megint,hogy sima lesz a döntő...
miközben a Dortmund azon dolgozik,hogy kijavítsák a hibákat,amiket elkövettek a Real ellen. Elvégre,kikaptak,és a vereségek okait ki kell deríteni. Jobban fogják majd akarni a győzelmet. Szerintem döntetlen lesz a rendes játékidőben,és a hosszabbításban fog eldőlni Götze góljával.
De nem buknak el. Most nem.
- Galacticos
amúgy de kár hogy nem mi döngöltük őket földbe.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Örülnék,ha a Dortmund nyerné. És amúgy,ők fogják,szerintem. Most körbenyalják megint a bayernt,hogy mit műveltek a Barcával... elhiszik megint,hogy sima lesz a döntő...
miközben a Dortmund azon dolgozik,hogy kijavítsák a hibákat,amiket elkövettek a Real ellen. Elvégre,kikaptak,és a vereségek okait ki kell deríteni. Jobban fogják majd akarni a győzelmet. Szerintem döntetlen lesz a rendes játékidőben,és a hosszabbításban fog eldőlni Götze góljával.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
10 gólja van. 2-t csak nem szerezCsabi írta:lewandovskinak nem 11 gólja van a BL-ben?
Amúgy simán megkaphatja Messi az aranylabdát bajnok lett, gólkirály lett 40+ góllal, elődöntőig "vezette" a csapatát + lőtt azért 8 gólt.
Míg egy Dortmundnál, Bayernnél nincs egyénileg olyan kiemelkedő teljesítmény, aki megkaphatná, úgy, hogy többet tett, mint a másik. Lefordítva --> mind a két német csapat csapatként működik iszonyat jól. Nem egy ember kapja a hátára a csapatot. Mindenki maxot nyújt. Ja és jöhetnek az okok, hogy egyik sem lett (valószínűleg) BL gólkirály, bajnokságban csak 20 körül lőttek gólt a csatárok stb stb...
Láthattuk, hogy nem kell BL-t nyerni, ahhoz, hogy megkapd a bogyót
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2013. május 1., szerda 23:01-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Még egy madridi nyerhet BL-t! Preiset Nuri!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sonic
En a Dortmundnak fogok drukkolni...
Egyreszt mert szimpatikusabbak, masreszt mert a Bayernt utalom. Meg amugyis a sajto mar ugy korbenyalta a bayern-t mint a kovetkezo 3-4 eves korszak egyeduralkodoja, hogy vicces lenne nezni mit irkalnak egy ujabb elbukott donto utan... :-D
Egyreszt mert szimpatikusabbak, masreszt mert a Bayernt utalom. Meg amugyis a sajto mar ugy korbenyalta a bayern-t mint a kovetkezo 3-4 eves korszak egyeduralkodoja, hogy vicces lenne nezni mit irkalnak egy ujabb elbukott donto utan... :-D
10 gólja van emlékeim szerint.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nekem teljesen mindegy,ki nyeri a BL-t. Mindkét csapat megérdemli igazából.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Dehogy drukkolok én a BvB-nek. A bayern megérdemli egy ilyen szezon után. Már pár éve ott vannak a trófea közelében, de eddig lecsúsztak. Tökéletes a csapatuk. Egy hátráltató tényező lehet, hogy félvállról veszik a meccset, lebecsülik a Dortmundot, mert egy barca elleni 7-0 után lehet h megnő az arc. Heynckes elmegy, akkor úgyis gyengébb lesz a bayern, elkezdenek unalmasan passzolgatni majd.Szerintem ebben most minden madridista és minden culé egyetért.
Nur der BVB!
- sonic
Tegnap egy tottenhami pub-ban neztem a meccset. Az angolok ugy szurkoltak a Dortmundnak, hogy azt el se hiszed...torjack írta:Azért jó lesz majd az angolok fizimiskáját nézni, amikor két német csapat kivonul a Wembley gyepére
Szoval gondolom nem banjak annyira a dolgot. :-)
(vagy csak a Real utalja ennyire mindenki...)
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
nem tudom, h kinek drukkoljak. Nekem peldaul az is csabito, h Jupp csinal egy mester harmast a bajorokkal es Pep ezt csinalja utana.
szerk:
szerk:
de a barca eddig meg soha nem vert ki igy csapatot a bl elodontobol, jatszhattak akarmilyen uber focit is, plane nem egy barcat meg ha nincs is top formaban.mondjuk heynekess nem is találkozott a 2-3 évvel ezelőtti barcával.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2013. május 1., szerda 22:47-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mondjuk heynekess nem is találkozott a 2-3 évvel ezelőtti barcával.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Josénak szépen odaadnám ajándékba a két bayern-barca meccs videóját. Hogy legyen miből tanulnia az öregnek. neki kellett néhány "edzőmeccs" a katalánok ellen mire egyáltalán pariba lettünk velük. Heynckes meg nem sokat szarozott...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Azért jó lesz majd az angolok fizimiskáját nézni, amikor két német csapat kivonul a Wembley gyepére