Premier League
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Idén sem lesz meg a veretlen bajnoki szezon
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Most eltekintve a tegnapi blamától,szerintem a Pool még mindig elég meggyőző.
Előző meccseken jobbak voltak,bár látszik,hogy megnőtt az arc,amolyan Real Madridos módon néha csak a mezt viszik ki ők is.
Előző meccseken jobbak voltak,bár látszik,hogy megnőtt az arc,amolyan Real Madridos módon néha csak a mezt viszik ki ők is.
Ők is meggyengültek bőven + itt a koronavírus miatti sorozatterhelés, illetve bármikor mehet akár 3-4 kulcsjátékos is egyszerre karanténba. Szerintem pont emiatt lesz teljesen kiszámíthatatlan a szezon. Bárki odaérhet, ez még az előző idénynél is keszekuszább lesz.illgner írta: Szerintem nem, én látom az idei Bayernben is a potenciált. Főleg azért, mert nem nagyon látom a trónkövetelőket. Mégis kitől várható áttörés az idén, a Juvétól, a Citytől, a Barcától, a MU-tól, a Chelsea-tőll? Esetleg tőlünk? Reális esélyük van a duplázásra, mert nagyon legatyásodott a konkurencia.
Szerintem nem, én látom az idei Bayernben is a potenciált. Főleg azért, mert nem nagyon látom a trónkövetelőket. Mégis kitől várható áttörés az idén, a Juvétól, a Citytől, a Barcától, a MU-tól, a Chelsea-tőll? Esetleg tőlünk? Reális esélyük van a duplázásra, mert nagyon legatyásodott a konkurencia.Sierra írta: nincs itt semmi látnivaló kérem. az meg tényleg vicc, hogy mennyien korszakos csapatnak kiáltották ki őket, vicc. mert sikerült megnyerni 30 év után a bajnokságot. az tény, hogy a háromnegyed távig brutál amit lehoztak, de ha 10 év után megnézni vki a bajnoki tabellát, semmi extra. aztán Atlético ellen meg első körben kizúgtak közük nem volt a címvédéshez, nem hogy a triplához... de ugyanez lesz a Bayernnel is sztem.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A világ legjobb bajnoksága ahol a kieső jelöltek/középcsapatok bármikor agyonverik a bajnokesélyeseket.RaúlCF írta: villa-pool 7-2
spurs-united 6-1
leicester-city 5-2
mik vannak itt legalább jó meccsek vannak
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
villa-pool 7-2
spurs-united 6-1
leicester-city 5-2
spurs-united 6-1
leicester-city 5-2
nincs itt semmi látnivaló kérem. az meg tényleg vicc, hogy mennyien korszakos csapatnak kiáltották ki őket, vicc. mert sikerült megnyerni 30 év után a bajnokságot. az tény, hogy a háromnegyed távig brutál amit lehoztak, de ha 10 év után megnézni vki a bajnoki tabellát, semmi extra. aztán Atlético ellen meg első körben kizúgtak közük nem volt a címvédéshez, nem hogy a triplához... de ugyanez lesz a Bayernnel is sztem.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ez az ún rock'n roll csapatok sajátja.
Megy a szekér 8at rúgnak, nem.megy 8at nyelnek.
A Mous Real is ilyen volt.
Legalábbis hasonló.
Megy a szekér 8at rúgnak, nem.megy 8at nyelnek.
A Mous Real is ilyen volt.
Legalábbis hasonló.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Bírom amikor ilyenkor próbálják a premjerligát éltetni nem pedig a poolt gyalázzák. Bezzeg ha mi kapunk egy 5ost mallorcán akkor rajtunk röhög a világ senkit nem izgat milyen erős a laliga.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ezt pofaztam tavaly is amikor lelettem hurrogva,h kibaszottul nem ertem azt a merhetetlen nagy hypeot amit kaptak egy kurva bajnoki cim utan,meg korszakos csapat meg stb.. hagyjuk mar. Azt is mondtam,h tulajdonkeppen kulcsember serules nelkul hoztak le egy teljes(!) szezont. Na tessek hianyzik 3-4ember aztan maris jon a botlas, mi lenne ha honapokig kellene a serulesektol szenvedniuk.
Eszik a madar
Eszik a madar
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Ma zarult le egy korszakdzsi91 írta: Korszakos pool
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
Korszakos pool
Egyszeru ez, felfutsz, golt rugsz'shutterisland írta: 26 %-os possessionnel 7-et rugni wtf.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
26 %-os possessionnel 7-et rugni wtf.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ki lehet kapni, de ez már mindennek a legallja. Ki is állhatna az egész csapat a kamerák elé, hogy bocsi szurkolók.
Ez szégyen.
Ez szégyen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
menjenek a picsába 7-2 bazdmeg
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
már rég megmondták, hogy ez a liga azért jó, mert bárki megverhet bárkit. azt nem mondták, hogy bárki rúghat féltucatot bárki másnak.
jók ezek az angol top csapatok