OFF
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: OFF
Beszélgetős, sétálós dologban gondolkodom leginkább. Már van egy múzeum ötletem (szereti a történelmet), egy természetjárós, egy szép kilátásos, meg a szabadulószobákat nézegetem. Plusz az örök jollyjoker a meki olyan játékot is találtam, ami Halfkey mond.
Nika! Aham Tettyére gondoltam én is, legjobb, meg talán állatkert, bár az inkább vészterv. Ezt a dugós parkolót nem ismerem sajna de igazából kinőttem már ebből, ő nem olyan lány, nem véletlen fektetek ebbe ennyi energiát, amúgy nem szoktam nagy ügyet csinálni belőle.
Köszi mindenki, minden ötlet egy lehetőség
Nika! Aham Tettyére gondoltam én is, legjobb, meg talán állatkert, bár az inkább vészterv. Ezt a dugós parkolót nem ismerem sajna de igazából kinőttem már ebből, ő nem olyan lány, nem véletlen fektetek ebbe ennyi energiát, amúgy nem szoktam nagy ügyet csinálni belőle.
Köszi mindenki, minden ötlet egy lehetőség
Nos...
Orfűi tó - nincs messze, nyugis környezet.
Malomvölgyi-tó - Kertvároson túl picivel, kiépített ösvény, nagyon szép ősszel.
Állatkert - kb. 2-2,5 órás program.
Utána gasztro-hovatartozástól függően egy kaja a Bohémia sörkonyhában/ Tex-Mexben/ Lezserben.
Este pedig felmenni a Tettyére, szépen ki van világítva a sétány, szép a kilátás. Az emlékműhöz (TV-torony fele) ne vidd, az ismerten “dugós parkoló”.
Lefojtásként a Bazárban egy jó kis kézműves sör.
Orfűi tó - nincs messze, nyugis környezet.
Malomvölgyi-tó - Kertvároson túl picivel, kiépített ösvény, nagyon szép ősszel.
Állatkert - kb. 2-2,5 órás program.
Utána gasztro-hovatartozástól függően egy kaja a Bohémia sörkonyhában/ Tex-Mexben/ Lezserben.
Este pedig felmenni a Tettyére, szépen ki van világítva a sétány, szép a kilátás. Az emlékműhöz (TV-torony fele) ne vidd, az ismerten “dugós parkoló”.
Lefojtásként a Bazárban egy jó kis kézműves sör.
Egyet be, hármat "mellé"?ziro4vr írta: Tesó, nem kell buzulni. Áthívod magadhoz, csinálsz egy jó kacsamellet, mellé kis borocska, háttérbe real meccs aztán beteszed mint vino a ziccert.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kacsamell az fasza, de egyébként bameg ziro Segíteni akarunk neki nem egy félresikerült eröszakkísérletet propagálni..ziro4vr írta: Tesó, nem kell buzulni. Áthívod magadhoz, csinálsz egy jó kacsamellet, mellé kis borocska, háttérbe real meccs aztán beteszed mint vino a ziccert.
Arrol nem is beszélve, hogy jobb találati arányt kívánok itt a fiúknak mint Vini JR-é
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaking 2020. október 5., hétfő 16:03-kor.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tesó, nem kell buzulni. Áthívod magadhoz, csinálsz egy jó kacsamellet, mellé kis borocska, háttérbe real meccs aztán beteszed mint vino a ziccert.
Nem illik.
- babaking
Hát ha versenyt nem is kell futni, de egy kis kirándulás mindig jó. Aztán be lehet ülni egy hangulatos kávézóba például.
Nem tudom Pécsett van-e állatkert, de az is jó program, ha nem brutálisan állatvédö és nem ítéli el nyélböl az állatkerteket
Én mindneképp olyat választanék ahol tudtok beszélgetni - ezért sosem volt kedvencem a mozi az elején. Ülsz mellette nézed a filmet, de nem tudsz meg róla semmit.
Nem tudom Pécsett van-e állatkert, de az is jó program, ha nem brutálisan állatvédö és nem ítéli el nyélböl az állatkerteket
Én mindneképp olyat választanék ahol tudtok beszélgetni - ezért sosem volt kedvencem a mozi az elején. Ülsz mellette nézed a filmet, de nem tudsz meg róla semmit.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Nemtudom Pécsett vannak e ilyen lehetőségek, de Budapesten vannak ilyen "nyomozós várossétálós" játékok, szerintem az jópofa lenne első randinak.
Én a feleségem 12 éve teaházba vittem, az is működött
Én a feleségem 12 éve teaházba vittem, az is működött
-
Első randi, nem tudom biztosan. De az ötlet jöhet. Majd feldobok pár eltérő lehetőséget, és eldöntjük mi legyen.babaking írta: Mennyire vagytok sportosak? Illetve mennyire vagytok versengő típus?
Fussatok versenyt, aki veszit, fizeti a mozit/kajat.babaking írta: Mennyire vagytok sportosak? Illetve mennyire vagytok versengő típus?
joabulicsak
- babaking
Mennyire vagytok sportosak? Illetve mennyire vagytok versengő típus?
-
Srácok!
Pécsett valami az átlagostól kicsit is eltérő, jópofa randit kéne kitalálnom csütörtökre. Bármilyen program ötletet szívesen fogadok, aztán igyekszem a legoptimálisabbat kiválasztani. Ha esetleg van valakinek valami jó ötlete megköszönném!
Pécsett valami az átlagostól kicsit is eltérő, jópofa randit kéne kitalálnom csütörtökre. Bármilyen program ötletet szívesen fogadok, aztán igyekszem a legoptimálisabbat kiválasztani. Ha esetleg van valakinek valami jó ötlete megköszönném!
- h3x0r
Nem kell sajnalni, nem egy 30 negyzetmeteres panelben toltik el azt a 2 hetet.Kercsó írta: Trump és a felesége is covidos.
sajnálom az asszonyt, 2 hét karantén azzal a bohóccal.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Trump és a felesége is covidos.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én most nézem, zseniális a műsor.
Nem tudom eldönteni melyikük a rosszabb, és a moderátort is idevenném, helyet kéne cserélnie Bidennel.
Kína röhöghet a markában.
Nem tudom eldönteni melyikük a rosszabb, és a moderátort is idevenném, helyet kéne cserélnie Bidennel.
Kína röhöghet a markában.
En meg fent is maradtam miatta.ziro4vr írta: Fú ez az amerikai elnöki vita..igazi gyp harc, mint egy live-action south park rész.
CNN jol osszefoglalta, it was a shit show
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
Köszi :-)Marky írta: Van egy ilyen kalkulátor, ahol megadod a saját paramétereidet és megkapod, hol a legolcsóbb. Szerintem igény függő, mire van szükséged. Én letiltottam az OTP-nél az SMS értesítőket, így gyakorlatilag díjmentes a számlám, mivel nem szoktam utalni.
Magánnyugdíj nekem a Prémiumnál van, de nem ajánlanám őket, mert egy év alatt most kaptam az első email értesítőt tőlük, hiába utal a munkahelyem minden hónapban a számlára. Legalább egy értékelést elvárnék negyedévente, hogy mennyi pénzt játszottak el
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Van egy ilyen kalkulátor, ahol megadod a saját paramétereidet és megkapod, hol a legolcsóbb. Szerintem igény függő, mire van szükséged. Én letiltottam az OTP-nél az SMS értesítőket, így gyakorlatilag díjmentes a számlám, mivel nem szoktam utalni.
Magánnyugdíj nekem a Prémiumnál van, de nem ajánlanám őket, mert egy év alatt most kaptam az első email értesítőt tőlük, hiába utal a munkahelyem minden hónapban a számlára. Legalább egy értékelést elvárnék negyedévente, hogy mennyi pénzt játszottak el