OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 6., kedd 15:08

Marky írta:
davi10 írta: A korona-karantén témához: Mi matricát se kaptunk, 1x beszéltünk telefonon az ÁNTSZ-szel, de semmi. Aztán lehet nekünk is a postaládába van...
Teljesen random az egesz. Ismerosom egyutt lakott egy pozitiv teszttel is rendelkezo fertozottel, de pont elkoltozott a tesztelese elott es hiaba lett lejelentve a kontakt, nem kereste fel senki.
Nekem sok választásom nem volt :mrgreen:

A reptéren a gépből kiszállás után mindenkinek megmérték a lázát, majd a rendőrök mindenkinek a kezébe nyomtak egy lapot(én már előre kitöltöttem mert leszedtem a bud.hu-ról így megúsztam a sort) azt kitöltöttük és egyesével engedtek csak be egy kapun miután leadtad a papírt, beregisztrált egy újabb rendőr és a kezedbe nyomta a piros és sárga matricát.

Elég gyorsan és szervezetten ment mindez. Aztán mire végeztem már jött is a bőröndöm is, mivel alig van forgalom. Érdekes volt a reptereket ilyen nyugalomban látni amúgy. :hmmm: :/

Taxis úgy örült nekem mint a fene. :) Azt mondta órákat, néha fél napot vár utasra a reptérnél, alig jön valaki.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2020. október 6., kedd 15:01

Tobben mondtak azt, hogy vonattal mentek haza Magyarorszagra Nemetorszagbol, es cetlit sem kaptak meg.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. október 6., kedd 12:50

davi10 írta: A korona-karantén témához: Mi matricát se kaptunk, 1x beszéltünk telefonon az ÁNTSZ-szel, de semmi. Aztán lehet nekünk is a postaládába van...
Teljesen random az egesz. Ismerosom egyutt lakott egy pozitiv teszttel is rendelkezo fertozottel, de pont elkoltozott a tesztelese elott es hiaba lett lejelentve a kontakt, nem kereste fel senki.

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. október 6., kedd 11:56

Tjacks írta: Nyilván ezt pontosan megmondani nem lehet, de szerintetek mennyi idő alatt lehet reális alap tudást szerezni ahhoz hogy egy junior grafikus állást megpályázzak?
Nekem van egy grafikus haverom, már a mestert is elvégezte. Mondta, hogy "rendes", heti 40 órás melót most nem olyan egyszerű találni, inkább megbízásokat csinál (logók, lemezborítók meg a franc tudja még mit), olyanokat biztos lehet találni mondjuk az upwork.com-on.

Amit hangoztat nagyon, hogy a portfóliót kell nagyon "építeni", azzal lehet házalni.

De amúgy amit Petr mond abban is van igazság, nyomatni kell, simán el tudom képzelni, hogy 1-2 helyen adnak ilyen feladatot és ha meg tudod csinálni akkor fel is vesznek, de nem igazán tudom hogy működik ez arrafelé :D

A korona-karantén témához: Mi matricát se kaptunk, 1x beszéltünk telefonon az ÁNTSZ-szel, de semmi. Aztán lehet nekünk is a postaládába van...

Petr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Petr » 2020. október 6., kedd 10:29

Tjacks írta: Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket/véleményeteket kérni:

féléve kezdtem el két adobe programot "tanulni", szeretnék majd egyszer grafikusként dolgozni.
Napi szinten foglalkozom velük, általában 1,5- 2 óra( gyerkőc mellett már nincs több időm).

Nyilván ezt pontosan megmondani nem lehet, de szerintetek mennyi idő alatt lehet reális alap tudást szerezni ahhoz hogy egy junior grafikus állást megpályázzak?

Kéne egy kis lelki fröccs :mrgreen:

Köszi!

A lényeg lemaradt : Photoshop és Illustrator programot használok.

Nincsen relevans tapasztalatom ebben a szakmaban, de palyazz meg egy junior poziciot es kiderul. :)

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. október 6., kedd 10:26

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket/véleményeteket kérni:

féléve kezdtem el két adobe programot "tanulni", szeretnék majd egyszer grafikusként dolgozni.
Napi szinten foglalkozom velük, általában 1,5- 2 óra( gyerkőc mellett már nincs több időm).

Nyilván ezt pontosan megmondani nem lehet, de szerintetek mennyi idő alatt lehet reális alap tudást szerezni ahhoz hogy egy junior grafikus állást megpályázzak?

Kéne egy kis lelki fröccs :mrgreen:

Köszi!

A lényeg lemaradt : Photoshop és Illustrator programot használok.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 6., kedd 9:28

Amúgy kösz srácok a váladzokat!

Igazából az érdekelt, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak, várható-e, hogy itt rendszeresen megjelennek nálam és, hogy akkor ki kell-e valamit tölteni.

Természetesen eszembe sincs elhagyni a lakást amíg nem tehetem ezt meg hivatalosan is. Kaját is online vettem.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 6., kedd 9:19

Realista24 írta: Karantén alatt még a madridomot is kerülni kéne :shifty:
Ahh olyan könnyen nem szabadultok tőlem :D :sziv:

Amúgy ma megérkezett a második negatív teszteredményem is szóval rövidesen szabadlábon leszek.

Most már offisöl én vagyok itt a legegészségesebb ember(nem szellemileg, azt nem nézték :kalapos: ).

Ami a legfontosabb, hogy tudok segíteni a beteg édesapámnak és nem kell stresszelnem se, hogy koronás lennék.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 6., kedd 6:55

Steve írta: Sziasztok! Steve vagyok, nem keresek új kapcsolatot, nem kellenek tanácsok a szexuális életem rendben van, merevedési és vizelettartási gondjaim nincsenek.

Viszont azt kérdezném, hogy ült-e már valaki karanténban innen? Kijönnek Budapesten leellenőrizni?

Kell valami papírt kitölteni, ha kijönnek?

Én most itt pár napja elvagyok a sárga matricámmal a házközösség üzenőfalán és a piros matricámmal az ajtómon. Én vagyok a ház legrémisztőbb egyede. :mrgreen: Lesz helyem a liftben legalább, ha kiszabadulok.

De Budapesten mennyire járnak ki ellenőrizgetni?

Ez a repülés mókás volt. Reptér full üres, tarts távolságot stb..majd a check-in után bezúdítanak egy gépnyi embert kis szűk helyre és végül ülsz egy teli gépen egymás szájában. Leszálláskor meg mindenki nyomul a másikon keresztül a kijárathoz és összetapadva áll mindenki csak ,hogy kijusson..tarts távolságot :lol: .Miközben valami aluliskolázott agyhalottra az előttem ülő helyen 5x szólt rá a stewardess, hogy a faszi ne az állára tegye a maszkot hanem az kötelezően a szájon és az orron legyen. Ez megterhelő bizonyos embereknek repüléskor. :kalapos:

Na mindegy érdekes volt. A karantén meg uncsi, remélem le tudom rövidíteni, ezen dolgozok.
Karantén alatt még a madridomot is kerülni kéne :shifty:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. október 6., kedd 6:17

Egyik ismerősöm Ráckevére jött fel, minden egyes nap ellenőrizték eddig, egy másik családtagot egy hónappal korábban szintén.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. október 6., kedd 1:23

Nálam senki se járt, a papírt utólag kiderült hogy a postaládába dobták be (ahova nem mentem le a hatodikról merthogy karanténban vagyok) szóval ki se raktam.

Ismerőshöz pár házzal odébb minden nap mentek.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. október 6., kedd 0:34

volt olyan ismerosom, aki napi 2x kellett kiintegessen az ablakon, olyan is, akire ra se neztek.
szerintem eleg random.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 6., kedd 0:09

Sziasztok! Steve vagyok, nem keresek új kapcsolatot, nem kellenek tanácsok a szexuális életem rendben van, merevedési és vizelettartási gondjaim nincsenek.

Viszont azt kérdezném, hogy ült-e már valaki karanténban innen? Kijönnek Budapesten leellenőrizni?

Kell valami papírt kitölteni, ha kijönnek?

Én most itt pár napja elvagyok a sárga matricámmal a házközösség üzenőfalán és a piros matricámmal az ajtómon. Én vagyok a ház legrémisztőbb egyede. :mrgreen: Lesz helyem a liftben legalább, ha kiszabadulok.

De Budapesten mennyire járnak ki ellenőrizgetni?

Ez a repülés mókás volt. Reptér full üres, tarts távolságot stb..majd a check-in után bezúdítanak egy gépnyi embert kis szűk helyre és végül ülsz egy teli gépen egymás szájában. Leszálláskor meg mindenki nyomul a másikon keresztül a kijárathoz és összetapadva áll mindenki csak ,hogy kijusson..tarts távolságot :lol: .Miközben valami aluliskolázott agyhalottra az előttem ülő helyen 5x szólt rá a stewardess, hogy a faszi ne az állára tegye a maszkot hanem az kötelezően a szájon és az orron legyen. Ez megterhelő bizonyos embereknek repüléskor. :kalapos:

Na mindegy érdekes volt. A karantén meg uncsi, remélem le tudom rövidíteni, ezen dolgozok.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. október 5., hétfő 16:35

Marky írta: Ne izguld túl, kis sétálgatás, beszélgetés, talán 1-2 ital. Első alkalmakat pont a túltervezéssel lehet elrontani. :)
http://www.bazar-pecs.hu/

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. október 5., hétfő 16:31

Ne izguld túl, kis sétálgatás, beszélgetés, talán 1-2 ital. Első alkalmakat pont a túltervezéssel lehet elrontani. :)

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. október 5., hétfő 16:24

Donát írta: Beszélgetős, sétálós dologban gondolkodom leginkább. Már van egy múzeum ötletem (szereti a történelmet), egy természetjárós, egy szép kilátásos, meg a szabadulószobákat nézegetem. Plusz az örök jollyjoker a meki :kalapos: olyan játékot is találtam, ami Halfkey mond.
Nika! Aham Tettyére gondoltam én is, legjobb, meg talán állatkert, bár az inkább vészterv. Ezt a dugós parkolót nem ismerem sajna :mrgreen: de igazából kinőttem már ebből, ő nem olyan lány, nem véletlen fektetek ebbe ennyi energiát, amúgy nem szoktam nagy ügyet csinálni belőle.
Köszi mindenki, minden ötlet egy lehetőség :D :D
A Malomvölgyi-tó szerintem nagyon adja, ott lehet nagyot sétálni, dumálni, stb... :)

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2020. október 5., hétfő 16:16

Beszélgetős, sétálós dologban gondolkodom leginkább. Már van egy múzeum ötletem (szereti a történelmet), egy természetjárós, egy szép kilátásos, meg a szabadulószobákat nézegetem. Plusz az örök jollyjoker a meki :kalapos: olyan játékot is találtam, ami Halfkey mond.
Nika! Aham Tettyére gondoltam én is, legjobb, meg talán állatkert, bár az inkább vészterv. Ezt a dugós parkolót nem ismerem sajna :mrgreen: de igazából kinőttem már ebből, ő nem olyan lány, nem véletlen fektetek ebbe ennyi energiát, amúgy nem szoktam nagy ügyet csinálni belőle.
Köszi mindenki, minden ötlet egy lehetőség :D :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 5., hétfő 16:16

Esetleg hős utca, bár úgy tudom már nincs ott anyni gloryhole mint régen. :lol:
Nem illik.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. október 5., hétfő 16:15

Én lefojtásként inkább a "dugós parkolót" ajánlanám :mrgreen: :mrgreen:
ZIDANE

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. október 5., hétfő 16:09

Nos...
Orfűi tó - nincs messze, nyugis környezet.
Malomvölgyi-tó - Kertvároson túl picivel, kiépített ösvény, nagyon szép ősszel.
Állatkert - kb. 2-2,5 órás program.

Utána gasztro-hovatartozástól függően egy kaja a Bohémia sörkonyhában/ Tex-Mexben/ Lezserben.

Este pedig felmenni a Tettyére, szépen ki van világítva a sétány, szép a kilátás. Az emlékműhöz (TV-torony fele) ne vidd, az ismerten “dugós parkoló”.

Lefojtásként a Bazárban egy jó kis kézműves sör.

Vissza: