Nekem sok választásom nem voltMarky írta:Teljesen random az egesz. Ismerosom egyutt lakott egy pozitiv teszttel is rendelkezo fertozottel, de pont elkoltozott a tesztelese elott es hiaba lett lejelentve a kontakt, nem kereste fel senki.davi10 írta: A korona-karantén témához: Mi matricát se kaptunk, 1x beszéltünk telefonon az ÁNTSZ-szel, de semmi. Aztán lehet nekünk is a postaládába van...
A reptéren a gépből kiszállás után mindenkinek megmérték a lázát, majd a rendőrök mindenkinek a kezébe nyomtak egy lapot(én már előre kitöltöttem mert leszedtem a bud.hu-ról így megúsztam a sort) azt kitöltöttük és egyesével engedtek csak be egy kapun miután leadtad a papírt, beregisztrált egy újabb rendőr és a kezedbe nyomta a piros és sárga matricát.
Elég gyorsan és szervezetten ment mindez. Aztán mire végeztem már jött is a bőröndöm is, mivel alig van forgalom. Érdekes volt a reptereket ilyen nyugalomban látni amúgy.
Taxis úgy örült nekem mint a fene. Azt mondta órákat, néha fél napot vár utasra a reptérnél, alig jön valaki.