Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Ti mindig belenéztek a sérülésekbe, ahogy mi is, aztán mikor Mustafi, Sokratis meg Chambers-re kerül a sor lesznek bajok. Luiz is évente lead 4-5 meccset, valószínűleg idén se lesz másként. Ráadásul eddig 2 komolyabb ellenfél volt nektek, mindkettő a Pool ellen, ahol az egyiknél 3-at nyeltetek.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Pedig Arteta alatt egyelőre pont, hogy a védekezés, ami leginkább dicsérhető. Gabriel egyébként egyelőre nagyon meggyőző. Már a mostani tabellán is ez rajzolódik ki, kevés kapott gól, szűk győzelmek. Nyilván kevés a kreatív ember, ezért sem sziporkázunk annyira, de Partey azért előre felé is fog segíteni. Xhakát bírom, de olyan lassú, hogy kanyarodik basszus, egyáltalán nem ér fel a kapu elé. Elneny meg egy alibista. Amúgy Lampard Chelseaének csapatszinten ssem jó a védekezése, és egyénekre bontva se különösebben. Vagy majd a 38 éves Silva megoldja? Szerintem többet lesz sérült, mint egészséges. Másfelöl a 2 németnek eddig sikerült 1 assistot összehozni összesen a 4 bajnokin... Egyáltalán nem néznek ki csapatnak. A MU-t is láttuk, hogy milyen stabilak, eddig van 3 pontjuk, de nullát érdemeltek volna, mert a Brigthon is szétfocizta őket. Maguire is egyre inkább kezd kipukkadni. Én a helyükbe mindenképp erősítettem volna a védelmen. Meg Olét ki kéne vágni. Evertonról még korai beszélni, Leicester is jól kezdett tavaly, aztán még a 4. helyet is kiénekelték a szájukból. Nem mondom, hogy favoritok vagyunk a BL-helyekért, de mindenképp harcban lehetünk. Spurst sem írnám le, nem igazoltak rosszul ők sem. Kontrázni tudnak.poronty írta:Partey nem klasszikus vkp, hanem egy védekező szellemű btb, aztán majd meglátjuk mennyit változik a játéka, most, hogy nem a bunkerba kell futkosnia.Kerlon írta: De ha neked vkp kell, akkor minek vennél tamado szellemu btbt?
És én továbbra is azt tudom mondani, hogy ez szerintem egy egyszeri alkalom volt ágyúéknak, akiknek Ceba-t leszámítva nincs kreatív belső középpályásuk, aztán ő is csak kölcsönbe van. A transzfer előtt meg ágyúnak ott volt Xhaka, Elneny meg Torreira a defenzívebb felfogású belső emberek közül, akik nyilván nem olyan jók, mint Partey, de erre a feladatkörre alkalmasak.
Én nem érzem, hogy ez az Arsenal ott lesz a top 4-ben, hacsak nem folytatódik a két manchesteri csapat bohóckodása huzamosabb ideig. Az a védelem egészen botrányos Tierney-t leszámítva, Gabriel meg Saliba még kérdőjel, de a többi...
-
Partey nem klasszikus vkp, hanem egy védekező szellemű btb, aztán majd meglátjuk mennyit változik a játéka, most, hogy nem a bunkerba kell futkosnia.Kerlon írta: De ha neked vkp kell, akkor minek vennél tamado szellemu btbt?
És én továbbra is azt tudom mondani, hogy ez szerintem egy egyszeri alkalom volt ágyúéknak, akiknek Ceba-t leszámítva nincs kreatív belső középpályásuk, aztán ő is csak kölcsönbe van. A transzfer előtt meg ágyúnak ott volt Xhaka, Elneny meg Torreira a defenzívebb felfogású belső emberek közül, akik nyilván nem olyan jók, mint Partey, de erre a feladatkörre alkalmasak.
Én nem érzem, hogy ez az Arsenal ott lesz a top 4-ben, hacsak nem folytatódik a két manchesteri csapat bohóckodása huzamosabb ideig. Az a védelem egészen botrányos Tierney-t leszámítva, Gabriel meg Saliba még kérdőjel, de a többi...
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
-
Az arsenalban is jó volt a legelején de aztán beleszürkült. Óriási nagy veszteség Thomas elvesztése a ticonak. Elveszítik a posztján egyik legjobb játékosát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ah, akkor ez a Sampos kapcsolat.MVPP írta: Torreira ment az ATM-hoz az Arsenalból, előtte volt a Sampban nagyon jó volt az olaszoknál, az angoloknál nem követtem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
pont ezért szimpatikus Koemancsababarca írta:annak a helyére sose hozunk senkit, majd 50 évesen is ott bambul az okos fejével a pályán...mondjuk kb most se csinál többet, mint akkor fog.Kercsó írta:
kifejezetten örülök, hogy nem a Barca halászta el Busquets helyére.
szánalmas, hogy a pályán lehet, és megint folyamat kezdő.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Pad'em
Torreira ment az Arsenalból az Atmába kölcsönbe, jövőre 20 millió körüli opcióért.Realista24 írta:Azt olvastam Simeone visszavisz valami arcot a Sampbol.Kercsó írta:
ez nekünk csak jó. gyengült az Atma.
nem vágom miért nem hosszabbítottak vele már 2 éve. tudott dolog volt, hogy valaki leteszi az 50 milliót érte.
Covid idején kapnak 50 millát, pótolják kvázi ingyen, aztan majd Cholo beleneveli az Atma felfogást.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Torreira ment az ATM-hoz az Arsenalból, előtte volt a Sampban nagyon jó volt az olaszoknál, az angoloknál nem követtem.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
annak a helyére sose hozunk senkit, majd 50 évesen is ott bambul az okos fejével a pályán...mondjuk kb most se csinál többet, mint akkor fog.Kercsó írta:
szánalmas, hogy a pályán lehet, és megint folyamat kezdő.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt olvastam Simeone visszavisz valami arcot a Sampbol.Kercsó írta:ez nekünk csak jó. gyengült az Atma.Remy írta: Partey - Arsenal.
Nagy fogás.
nem vágom miért nem hosszabbítottak vele már 2 éve. tudott dolog volt, hogy valaki leteszi az 50 milliót érte.
Covid idején kapnak 50 millát, pótolják kvázi ingyen, aztan majd Cholo beleneveli az Atma felfogást.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ez nekünk csak jó. gyengült az Atma.Remy írta: Partey - Arsenal.
Nagy fogás.
#whatisyourexcuse
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Mindkettőre szükségünk volt igazából, még egy kreatív ember nagyon kellett volna azért, de szerintem innentől kezdve odaérhetünk a TOP4-be, főleg amilyen körbeverések mennek, mi meg ha nem is sziporkázva, de egyelőre be-be húzgáljuk a meccseket, és ezen Thomas csak tovább fog javítani. Amúgy én őt nem klasszikus vkp-nak tartom, támadásban is eléggé hasznos. Kicsit idegesítő, hogy nem sikerült még legalább kölcsönbe elhozni egy Lemart akár, akkor minden lyuk betömésre került volna, talán Aouarért visszamegyünk januárban.
De ha neked vkp kell, akkor minek vennél tamado szellemu btbt?poronty írta:Nem is mondtam, hogy azok, bár, ha onnan nézzük, hogy csak az egyikre van pénz, akkor azok. A lényeg az, hogy Aouar egy fiatalabb, keresettebb játékos, és sanszos, hogy jôvô nyáron lesz jobb opciója az Arsenal-nál. Ez kb olyan, mint Havertz meg a Chelsea esete, volt fontosabb csapatrész, ahova költeni kellett volna, de tudták jövôre, már nem ôket választaná.Kerlon írta: de nem is egymás konkurenciái
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
11 millás fizusoadroli írta: Cavani -> MU
-
Nem is mondtam, hogy azok, bár, ha onnan nézzük, hogy csak az egyikre van pénz, akkor azok. A lényeg az, hogy Aouar egy fiatalabb, keresettebb játékos, és sanszos, hogy jôvô nyáron lesz jobb opciója az Arsenal-nál. Ez kb olyan, mint Havertz meg a Chelsea esete, volt fontosabb csapatrész, ahova költeni kellett volna, de tudták jövôre, már nem ôket választaná.Kerlon írta:de nem is egymás konkurenciáiporonty írta: Én speciel Aouar-t vettem volna ugyanennyi pénzért. Rá valószínűleg nem lesz esélye ágyúéknak legközelebb.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
de nem is egymás konkurenciáiporonty írta: Én speciel Aouar-t vettem volna ugyanennyi pénzért. Rá valószínűleg nem lesz esélye ágyúéknak legközelebb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát nem tudom. Az az Aouar amúgy le is tett már valamit az asztalra, vagy csak fel lett kapva? Csak, mert Partey a posztja egyik legjobbja. 50 milláért ajándék az ember.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Én speciel Aouar-t vettem volna ugyanennyi pénzért. Rá valószínűleg nem lesz esélye ágyúéknak legközelebb.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland