Ez a jobbik eset. Nem mindegyik doki ilyen. Van aki tesz rád nagy ívben, ha nincs lóvé.Süti írta: Ezt a hálapénzt valaki magyarázza már meg nekem. Ok, hogy elvárás, de mi van, ha nem adsz? Én műtét után lófaszt nem adtam a dokinak, cserébe nem ő, hanem egy nővér vette ki a varratot. Meg nem nézett rám, de hát én ezzel együtt tudok élni.
OFF
- ___Samy___
Re: OFF
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt a hálapénzt valaki magyarázza már meg nekem. Ok, hogy elvárás, de mi van, ha nem adsz? Én műtét után lófaszt nem adtam a dokinak, cserébe nem ő, hanem egy nővér vette ki a varratot. Meg nem nézett rám, de hát én ezzel együtt tudok élni.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ___Samy___
Jaaaa, így már vagom. Fasza ez így...Tjacks írta:Az a doki aki marad a magánszektorban és kénytelen az állami melóról lemondani( rengeteg komoly műtétet csakis kizárólag ott tudnak elvégezni), sok lóvétól fog elesni. Ezért nyilván béremelést fog kérni sokuk, és azt megfizetni csak az igazán tőkeerős vállalkozók/tulajok fogják tudni tartósan megfizetni.___Samy___ írta: A magánszektor miért fog szukulni?
+ az okosak azt mondják hogy várhatóan bevétel minuszuk is lesz.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Gyakorlatilag orvos hiány lesz, ennyi lesz a következménye. Elég a számokat nézni: aki eddig 240 órát dolgozott havonta, most nem fog csak 180-at. A fizut már rég megérdemelték volna, mindenféle kötelezettség nélkül.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Az a doki aki marad a magánszektorban és kénytelen az állami melóról lemondani( rengeteg komoly műtétet csakis kizárólag ott tudnak elvégezni), sok lóvétól fog elesni. Ezért nyilván béremelést fog kérni sokuk, és azt megfizetni csak az igazán tőkeerős vállalkozók/tulajok fogják tudni tartósan megfizetni.___Samy___ írta: A magánszektor miért fog szukulni?
+ az okosak azt mondják hogy várhatóan bevétel minuszuk is lesz.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Az ápólóké is növekszik.Lavina beindulhat, most majd sírnak az ápolók- tök jogosan - házi orvosok, utána majd jönnek a tanárok,tűzoltók,rendőrök napestig sorolhatnánk.
"Az átfogó, 2022-ig megvalósuló béremelésre lépcsőzetesen, évente több ütemben kerül sor, melynek köszönhetően az érintett szakdolgozók alapbére 2022-ig 72%-kal növekedik"
https://www.kormany.hu/hu/emberi-erofor ... ovekedeset
- ___Samy___
A magánszektor miért fog szukulni?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Az alapfelvetést jónak tartom, más kérdés hogyan akarják megkötni a dokik kezét, és itt most nem arra gondolok hogy csak állami szektorban dolgozhasson.Realista24 írta: Madridom orvosanak mi a véleménye a beremelesrol?
Alapvetően nem lesz elég a fizetésemelés, a magánszektor szűkülni fog így szerintem, cserébe az állami kórházban nem fogsz jobb szolgáltatást kapni, vagy csak minimálisan.
Lavina beindulhat, most majd sírnak az ápolók- tök jogosan - házi orvosok, utána majd jönnek a tanárok,tűzoltók,rendőrök napestig sorolhatnánk.
A hálapénz szerintem marad, max lejjebb mennék a tarifák. 30+éve 3000ft volt a tarifa, én annyiba fájtam anyáméknak. Édesapám akkor keresett 3500 forintot havonta. Ezt csak azért hoztam fel mert egy több tízéves berögződést nem foga dokik többsége ellengedni, eu a társadalom sokkal mohóbb annál.
U.I: köszönöm a válaszokat a tegnapi kérdésemre a két kollégának!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Madridom orvosanak mi a véleménye a beremelesrol?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a sima -szárazföldi- határátkelésre értettem, nem a légire.
a média azt szajkózta, hogy így karantén, úgy tranzit kötelezettség, de le se szarják. (ha tranzitot kapsz, csak az előre kijelölt útvonalon közlekedhetsz, csak a kijelölt benzinkutaknál állhatsz meg és max.24 órád van, hogy elhagyd az országot)
erre fel engem átengedtek 2x is a határon, utána szabadon mozoghattam az országban.
de számtalan ilyen esetről hallattam. 100ból max 4-5 személy kapja meg a sárga-tranzit cetlit.
névszerint tudok 50 olyan magyarországi személyt aki, egy teljes hétvégét töltött szlovákiában szeptember 25-27 között (Spartan hétvége). 200kmre a határtól. visszament MO-ra bármiféle karantén nélkül.
vicc ez az egész. ott voltam. láttam.
a média azt szajkózta, hogy így karantén, úgy tranzit kötelezettség, de le se szarják. (ha tranzitot kapsz, csak az előre kijelölt útvonalon közlekedhetsz, csak a kijelölt benzinkutaknál állhatsz meg és max.24 órád van, hogy elhagyd az országot)
erre fel engem átengedtek 2x is a határon, utána szabadon mozoghattam az országban.
de számtalan ilyen esetről hallattam. 100ból max 4-5 személy kapja meg a sárga-tranzit cetlit.
névszerint tudok 50 olyan magyarországi személyt aki, egy teljes hétvégét töltött szlovákiában szeptember 25-27 között (Spartan hétvége). 200kmre a határtól. visszament MO-ra bármiféle karantén nélkül.
vicc ez az egész. ott voltam. láttam.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Hahaha sorry! Azt hiszem ezt most eljinxeltük Neked..sorry..pedig nem is Remynek hivnak.davi10 írta:Update:davi10 írta: A korona-karantén témához: Mi matricát se kaptunk, 1x beszéltünk telefonon az ÁNTSZ-szel, de semmi. Aztán lehet nekünk is a postaládába van...
A mai nap, október 6.-án kaptam egy e-mailt, hogy október 4.-ig járványügyi megfigyelés alá vagyok helyezve
E-mailbe jött a piros matrica is.
faszság ez az egész aki elkapja úgyis elkapja, nem tudsz mit csinálni, voltunk hetvegen szilvásváradon kirándulni, kisvasút ugye várakozik mindenki megjön a vonat mindenki mint a hering parti a 3 kapuhoz, masfel méter? hogyne persze nyitott kocsik maszkban kell lenni...
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
emailben matrica?
Jól megfigyelnek , odafigyeljééé nekem
Jól megfigyelnek , odafigyeljééé nekem
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Update:davi10 írta: A korona-karantén témához: Mi matricát se kaptunk, 1x beszéltünk telefonon az ÁNTSZ-szel, de semmi. Aztán lehet nekünk is a postaládába van...
A mai nap, október 6.-án kaptam egy e-mailt, hogy október 4.-ig járványügyi megfigyelés alá vagyok helyezve
E-mailbe jött a piros matrica is.
- h3x0r
Nem tudom hogy jon ide a media, de juniustol talan 1 het kivetelevel barmikor atmehettel Romaniabol Magyarorszagra 24 orara. Elvileg holnaptol is atmehetsz, csak visszafele roman oldalon var a 2 het karanten. (nyilvan ceges ut meg ingazok kivetel)Kercsó írta: szeptember 1 óta kétszer léptem át a magyar határt személyautóval. egyszer románia, egyszer pedig szlovákia irányából. senki nem kérdezték tőlem, hogy hová megyek. engedtek tovább mindenféle tranzit-cetli/karantén nélkül... túl van fújva a médiában a határellenőrzés.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Egy bejegyzéssel lejjebb leírtam, hogy mivel jár ha repülsz. Nem a médiából szedtem, hanem saját tapasztalat.Kercsó írta: szeptember 1 óta kétszer léptem át a magyar határt személyautóval. egyszer románia, egyszer pedig szlovákia irányából. senki nem kérdezték tőlem, hogy hová megyek. engedtek tovább mindenféle tranzit-cetli/karantén nélkül... túl van fújva a médiában a határellenőrzés.
Szóval most nem értem, hogy ebben a kontextusban hogy jön ide a média?
Minden más tekintetben szeretnek túlozni persze. De itt most nem erről volt szó.
De ha csak a nem repülőteres határátkelésre érted akkor biztosan így van. Repülésnél szigor volt.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
szeptember 1 óta kétszer léptem át a magyar határt személyautóval. egyszer románia, egyszer pedig szlovákia irányából. senki nem kérdezték tőlem, hogy hová megyek. engedtek tovább mindenféle tranzit-cetli/karantén nélkül... túl van fújva a médiában a határellenőrzés.
#whatisyourexcuse