Anno még a VIVA, MTV, VH1 korszakban futott egy bizonyos száma,
No Promise címmel , többször is leadták megtetszett. Aztán hosszú évekig azt se tudtam, hogy létezik.
Aztán felbukkant az amerikai Álarcos énekesben. Ha jól emlékszem, valami olyasmit mondott, hogy elveszette az inspirációját, ezért is jött a műsorba. Ott Sia számát is előadta,
Alive , krva jó volt.
Ahogy számomra az új számából lejön, jót tett neki a műsor, remek számot rakott össze.
World On Fire Remélem a folytatás is ilyesmi lesz.
Más:
Sokatok volt érintett a fesztiválok, koncertek lemondásában. Egyéni koncertből sokat fogtak és áttettek jövő évre. Néhányat viszont töröltek. Nekem pl 3 jegyem volt. Kettő esetében semmi gond, átpakolták egy jövő évi dátumra, viszont
egyik esetében nem. Törölték. Ahol vettem személyesen a jegyet megkérdeztem 2x is, hogy mi van már a jóváírással, vagy akármilyen infóval. Ők nem tudnak semmit, ők csak árulták a jegyet. Kérdezzem meg a koncert szervezőjétől. A szervező honlapján a "Geduld" (Türelem) a lényeges szó, ami áll. Szóval még sehol semmi infó. E-mailre nem reagálnak. Pedig ha egyszer törölve lett a koncert, a jegyek nem aktuálisak már, sokan érintettek, eltelt már jó pár hónap, írják jóvá egy "utalványon", vagy hadd vehessünk egy másik jegyet rajta, nem? másoknál is van még ilyen, ahol vártok a végkifejletre?