Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 20
Ja és a fórum a vélemeny nyilvanitas szintere, ha nem erdekel, akkor ne olvasd el, ha zavar, akkor ne olvasd el, ha nem szereted Kerlon, akkor ne kovesd, ahogy Kerlon se teszi Viniviis kozossegi oldalait.
Szep almokat
Szep almokat
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ahogy irtam, ti kostoltok be, aztan kapjatok vissza kezbol.
Lehazugozni a masikat nem szep dolog foleg, ha ferditesz, de
A, nem kovetem az instajat, de mikor idejott beleneztem
B, rendre ti hozzatok fel, hogy mit muvelt, "Kerlonnak ajanlom" megnezem, de ki a retek koveti rendszeresseggel??? En biztos nem.
Ehhez nem kell agysebesznek lenned, hogy megertsd. Tessek bonuszba itt egy smile, hogy hu maradjak magamhoz:
Aztan megint en vagyok a fofasz, mert poronty idejott provokalni, aztan kapta ami jart... elotte ment kulturaltan? Ment. Te megint semmi masert nem vagy itt, de gondolom erdemileg nem megy, akkor alljunk bele, mert bantjak a kiskedvencet.
Lehazugozni a masikat nem szep dolog foleg, ha ferditesz, de
A, nem kovetem az instajat, de mikor idejott beleneztem
B, rendre ti hozzatok fel, hogy mit muvelt, "Kerlonnak ajanlom" megnezem, de ki a retek koveti rendszeresseggel??? En biztos nem.
Ehhez nem kell agysebesznek lenned, hogy megertsd. Tessek bonuszba itt egy smile, hogy hu maradjak magamhoz:
Aztan megint en vagyok a fofasz, mert poronty idejott provokalni, aztan kapta ami jart... elotte ment kulturaltan? Ment. Te megint semmi masert nem vagy itt, de gondolom erdemileg nem megy, akkor alljunk bele, mert bantjak a kiskedvencet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Te! Ha nem követed figyelemmel, akkor honnan a retekből tudod, hogy mit csinál az instán? Ekkora médium még Te sem lehetsz...Kerlon írta:Jól beszoptad, nem követem. Nem is tudom, hogy miből gondolná valaki, hogy én követnék egy csb-t. Ezt a Benzemázást nem is értem amúgy, megnézed és megüt a minőségbeli, felfogásbeli különbség. Amúgy az ő stílusa sem tetszik, de a kis videói meg egyebek az elég patent.kiserik írta:
Mivel egyikünk sem ismeri, így érdekes megítélni mint embert. Például Karimnak is volt/van pont elég faszsága a zinterneten. Amíg a pályára maximálisan leteszi a tudását, legyen az bármilyen, addig felőlem brokit is mutogathat civilben. Egyébként neki a gyerekeknél kell sztárnak lennie, azok meg pont ezeket a szarságokat kajálják. Vagyis csak gondolom, hogy szarságok, mert én nem követem, de ha már Te is figyelemmel követed, akkor csak jól csinálja ezt a social media marhaságot
Most akkor:
a.) megnézed az instáját, nem tetszik, kifejted a véleményed (azaz hazudtál)?
b.) nem nézed az instáját, nem teszik amit nem is látsz, véleményt mondasz olyan dologról, amiről nem is tudsz (azaz azt sem tudod, hogy mit beszélsz)?
Melyik? Lehet választani!
Az a poén, hogy addig kulturált az eszmecsere, amíg meg nem jelensz a sértegető stílusoddal meg a hülye smiley hegyeiddel és le nem oltasz mindenkit, aki nem ért veled egyet. Például a ""jól beszoptad"" és hasonlók. Nem ez az első tőled, de mástól ilyeneket nem lehet olvasni. Mennyivel kulturáltabb a ""jól benézted"" például. Nem?Kerlon írta: Ja és egész addig kulturalt modon ment az eszmecsere, amig valaki kotekedni nem lepett be a beszelgetesbe.
Csunya, rossz Kerlon.
RMCF es hehe karrierje is hasonloan ert veget.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A többiek nevében nem tudok beszélni, én speciel semmilyen mértékben nem vagyok frusztrált, de azt nem tagadom, hogy nem kifejezetten szeretem, ha olyan emberekbe áll bele a fórum, akik kiszarják a belüket a meccseken. Az meg pláne zavar, amikor olyan dolgokkal találják meg csórót, hogy modellekkel nyaralgat a szabadidejében, hogy instán táncikál és jól érzi magát, vagy, hogy megváltoztatja a nevét a mezén.
Nekem azzal van pl bajom, hogy múltkor beállt, megnyerte és így is sikerült megtalálnod. Szerencsésen pattant oda, nem volt nehéz dolga, de 3 pontot ért. Felhozom Benzemát példának (nem azért mert ő a kedvenced). Ha szar formában volt heteken keresztül és nem lőtt gólt, hányan könyörögtek, hogy a sípcsontjáról pattanjon be róla, akár csak egy gól? Az elmúlt két évben, pont ezért találják meg egyre kevesebben Karimot, mert, ha szarul is játszik ott van és általában megnyeri a meccset, ami a legfontosabb, pedig sokszor tényleg 5ről kell gólt fejelnie, vagy 6 méterről bebelsőznie.
Én azt se igazán értem, ha zsigerből rühelled az embert, minek nézegeted az instáját? Vagy, hogy minek állsz bele abba, hogy ő 20 évesen mini sorozatot csinál? Nem a Netflix vagy az Amazon csinálja, hanem a saját insta oldala a követőinek. Azt megérteném, ha megnézed, amit készít, majd a tartalmat kifogásolod, és úgy nyilvánítasz véleményt, de így vakon ez szimplán annak szól, hogy gyűlölőd a palit, amiért tényleg fölösleges bármiféle kommentet elereszteni.
Nekem azzal van pl bajom, hogy múltkor beállt, megnyerte és így is sikerült megtalálnod. Szerencsésen pattant oda, nem volt nehéz dolga, de 3 pontot ért. Felhozom Benzemát példának (nem azért mert ő a kedvenced). Ha szar formában volt heteken keresztül és nem lőtt gólt, hányan könyörögtek, hogy a sípcsontjáról pattanjon be róla, akár csak egy gól? Az elmúlt két évben, pont ezért találják meg egyre kevesebben Karimot, mert, ha szarul is játszik ott van és általában megnyeri a meccset, ami a legfontosabb, pedig sokszor tényleg 5ről kell gólt fejelnie, vagy 6 méterről bebelsőznie.
Én azt se igazán értem, ha zsigerből rühelled az embert, minek nézegeted az instáját? Vagy, hogy minek állsz bele abba, hogy ő 20 évesen mini sorozatot csinál? Nem a Netflix vagy az Amazon csinálja, hanem a saját insta oldala a követőinek. Azt megérteném, ha megnézed, amit készít, majd a tartalmat kifogásolod, és úgy nyilvánítasz véleményt, de így vakon ez szimplán annak szól, hogy gyűlölőd a palit, amiért tényleg fölösleges bármiféle kommentet elereszteni.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
Ja és egész addig kulturalt modon ment az eszmecsere, amig valaki kotekedni nem lepett be a beszelgetesbe.
Csunya, rossz Kerlon.
Csunya, rossz Kerlon.
K
K
Az a jó az egészbe, hogy frusztráltabbak vagytok, ha ide írok, mint én magam Vinitől.poronty írta: Ha a két száll egybe fut, akkor talán szabad...Pont az előző kommenttel bizonyítottad be, hogy aki megvádolt téged azzal, hogy nem kizárólag a futball teljesítménye miatt rühelled, hanem azon kívüli dolgok miatt is, teljesen igaza volt. Na nem, mintha eddig titok lett volna.
Te két külön beszélgetésen bizonygatsz egy olyan dolgot, amit egy nem is akarok tagadni, a futball teljesítményt nem rühellem, az egyszerűen kevés, nem ért hozzá, aki nem látja, legyen a mentsége az, hogy Bale -aki itt sincs, Hazard -aki sérült egy éve, szarabb nála.
Viccesek vagytok. Múltkor ott kezdődött, hogy valaki belinkelt, hogy a tiszta ziccerét simán felemelte a kapus kezébe, aztán beírtam, hogy borzalmas és bele álltatok, hogy mert csövesbánatnak kezelm, holott az a teljesítményének szólt.
Most belém állsz, mert az intaja, a viselkedése alapján leírtam, hogy milyen számomra.
Mégha össze is fűzhet a dolog, de akkor is nevetséges.
Csúnya, rossz Kerlon.
K
K
-
Ha a két száll egybe fut, akkor talán szabad...Pont az előző kommenttel bizonyítottad be, hogy aki megvádolt téged azzal, hogy nem kizárólag a futball teljesítménye miatt rühelled, hanem azon kívüli dolgok miatt is, teljesen igaza volt. Na nem, mintha eddig titok lett volna.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
Amugy valaki megnezte az elso reszet ennek a dokumntum sorozatnak? En igen, es egyaltalan nem volt se pavaskodas, se gizdaskodas, se semmi. Volt rola szo benne, hogy majd egy akademiat akar alapitani, mint Neymar, hogy 10 napot nyaraltak a barataikkal, es hogy kemenyed edzik mindig, mert ha egy masodperccel is gyorsabb lesz a palyan tole, mar megeri.
A masik meg az, hogy szerintem picit vicces igy a fotelbol mondani, hogy dokumentumfilmek keszulnek semmit nem elert emberekrol. Viniciust 16 evesen igazolta le a Real Madrid, 45 millio euroert, a harmadik szezonjaban kapja meg a lehetoseget a bizonyitasra, hat nem tudom, a semmit sem elert emberek szamomra mast jelentenek.
A masik meg az, hogy szerintem picit vicces igy a fotelbol mondani, hogy dokumentumfilmek keszulnek semmit nem elert emberekrol. Viniciust 16 evesen igazolta le a Real Madrid, 45 millio euroert, a harmadik szezonjaban kapja meg a lehetoseget a bizonyitasra, hat nem tudom, a semmit sem elert emberek szamomra mast jelentenek.
Drága poronty! Két külön szálat összehoztál, ehhez csak gratulálni tudok.poronty írta:"Jól beszoptad, nem követem. Nem is tudom, hogy miből gondolná valaki, hogy én követnék egy csb-t."Kerlon írta:
Az egészben a legszomorítóbb, hogy egyikőtök azzal jött, mert nem szeretem a magánéleti stílusát - pedig nem is csövesbánatoztam.............
Most, akkor mégis egy csövesbánat vagy nem? Vagy eddig nem volt, csak ezzel instagramos szériájával kapta meg a státuszt?
Amúgy tényleg nem értem miért kell baszogatni szerencsétlent. A képességei olyanok, amilyenek, de legalább kihajtja a belét minden meccsen. Az, hogy mit parádézik instán teljesen magánügy. Ha meg valakit tényleg nem érdekel, hogy táncolgat, sorozatot készít vagy bármi mást csinál, nem kell róla kommentelni.
Belém lehet kötni nyugodtan, de legalább legyünk kicsit konzekvensek.
Amúgy meg aki kipakol mindent az instára és sztár/közszereplő az a magánügyét teregeti ki, persze ebből ő most meg is él.
K
K
- RealMadridFanatic
Kicsit tul van ez tolva mar. Nem O a legnagyobb spiler akit a fold hordott a hatan, de ez a kutyautozes ami megy mar a masik veglet. Szerintem sem egy egetrengeto geniusz, es a mozgasa es eroltetett trukkozesei is azt sugalljak, hogy nem osztonos zseni, csak annak akarna eladni magat. Ettol fuggetlenul szerintem lepett elore donteshozatalt es befejezeseket illetoen is, azt meg nehez vitatni, hogy a palyan mindent beletesz. Kolyok meg, jo adottsagai vannak, lehet belole olyan jatekos, akire lehet szamitani.
A maganelete, megnyilvanulasai meg olyanok amilyenek. A dokufilm baromsagot gyanitom nem O rantotta elo a kalapbol, legalabbis nem egyedul. Komoly stab lehet mogotte, szepen epitik fel, biztos, hogy van mogotte marketing. Manapsag meg ez kell.
Amugy is ki tudja honnan indult (hogy tudja feldolgozni hova jutott mar most) , taknyos meg es lehet, hogy nem is O a legelesebb kes a fiokban, de aki allandoan beleall az biztosan nem volt fiatal es soha nem csinalt vallalhatatlan baromsagokat...
Felreertes ne essek, en sem szeretem a pavaskodast es nincs feltunesi viszketesegem, de nem tudom elitelni azert, mert mutogatja magat, hulye ruhakat hord es instan log ha kell, ha nem. Ettol nem lesz szarabb ember, amit a tvbol es nyilatkozatokbol nem lehet objektiven megitelni.
Arrol nem is beszelve, hogy nalam minden Real jatekos olyan, akinek szoritok, hogy jo legyen, legyen az Khedira, Higuain vagy Bale. Persze lehet kritizalni, de egy gyereket allandoan megtalalni, mert epp az a kozvelekedes, hogy nem felel meg a mindenkori Real-mercenek, az szerintem kicsit eros.
A maganelete, megnyilvanulasai meg olyanok amilyenek. A dokufilm baromsagot gyanitom nem O rantotta elo a kalapbol, legalabbis nem egyedul. Komoly stab lehet mogotte, szepen epitik fel, biztos, hogy van mogotte marketing. Manapsag meg ez kell.
Amugy is ki tudja honnan indult (hogy tudja feldolgozni hova jutott mar most) , taknyos meg es lehet, hogy nem is O a legelesebb kes a fiokban, de aki allandoan beleall az biztosan nem volt fiatal es soha nem csinalt vallalhatatlan baromsagokat...
Felreertes ne essek, en sem szeretem a pavaskodast es nincs feltunesi viszketesegem, de nem tudom elitelni azert, mert mutogatja magat, hulye ruhakat hord es instan log ha kell, ha nem. Ettol nem lesz szarabb ember, amit a tvbol es nyilatkozatokbol nem lehet objektiven megitelni.
Arrol nem is beszelve, hogy nalam minden Real jatekos olyan, akinek szoritok, hogy jo legyen, legyen az Khedira, Higuain vagy Bale. Persze lehet kritizalni, de egy gyereket allandoan megtalalni, mert epp az a kozvelekedes, hogy nem felel meg a mindenkori Real-mercenek, az szerintem kicsit eros.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
"Jól beszoptad, nem követem. Nem is tudom, hogy miből gondolná valaki, hogy én követnék egy csb-t."Kerlon írta:
Az egészben a legszomorítóbb, hogy egyikőtök azzal jött, mert nem szeretem a magánéleti stílusát - pedig nem is csövesbánatoztam.............
Most, akkor mégis egy csövesbánat vagy nem? Vagy eddig nem volt, csak ezzel instagramos szériájával kapta meg a státuszt?
Amúgy tényleg nem értem miért kell baszogatni szerencsétlent. A képességei olyanok, amilyenek, de legalább kihajtja a belét minden meccsen. Az, hogy mit parádézik instán teljesen magánügy. Ha meg valakit tényleg nem érdekel, hogy táncolgat, sorozatot készít vagy bármi mást csinál, nem kell róla kommentelni.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyik 20, masik 30+
Ott lennenek problemak, ha nem lenne minosegbeli különbség.
Csodalkoznek, ha a 20on eves Karim annyival masabb lett volna.
Szerencséjére, nem volt IG.
Ott lennenek problemak, ha nem lenne minosegbeli különbség.
Csodalkoznek, ha a 20on eves Karim annyival masabb lett volna.
Szerencséjére, nem volt IG.
ZIDANE
Jól beszoptad, nem követem. Nem is tudom, hogy miből gondolná valaki, hogy én követnék egy csb-t. Ezt a Benzemázást nem is értem amúgy, megnézed és megüt a minőségbeli, felfogásbeli különbség. Amúgy az ő stílusa sem tetszik, de a kis videói meg egyebek az elég patent.kiserik írta:Mivel egyikünk sem ismeri, így érdekes megítélni mint embert. Például Karimnak is volt/van pont elég faszsága a zinterneten. Amíg a pályára maximálisan leteszi a tudását, legyen az bármilyen, addig felőlem brokit is mutogathat civilben. Egyébként neki a gyerekeknél kell sztárnak lennie, azok meg pont ezeket a szarságokat kajálják. Vagyis csak gondolom, hogy szarságok, mert én nem követem, de ha már Te is figyelemmel követed, akkor csak jól csinálja ezt a social media marhaságotKerlon írta:
Attól mert ez van, még nem kell szeretni. Főleg nem azt a nevetséges bohóckodást, amit ő menőnek gondol pl. az instán. A szart se eszed meg, mert nincs más. Nem?
Hozzáteszem, hogy nem a futballját fikáztam.
K
K
Mivel egyikünk sem ismeri, így érdekes megítélni mint embert. Például Karimnak is volt/van pont elég faszsága a zinterneten. Amíg a pályára maximálisan leteszi a tudását, legyen az bármilyen, addig felőlem brokit is mutogathat civilben. Egyébként neki a gyerekeknél kell sztárnak lennie, azok meg pont ezeket a szarságokat kajálják. Vagyis csak gondolom, hogy szarságok, mert én nem követem, de ha már Te is figyelemmel követed, akkor csak jól csinálja ezt a social media marhaságotKerlon írta:Attól mert ez van, még nem kell szeretni. Főleg nem azt a nevetséges bohóckodást, amit ő menőnek gondol pl. az instán. A szart se eszed meg, mert nincs más. Nem?Steve írta:
De szerinted amúgy mit kellene nekünk Real Madrid szurkolóknak tennünk?!
Ülni a tv előtt és szitkozódni, morogni egyfolytában, vagy mit?
Megvették ezeket a gyerekeket, be lett nézve. A nagy sztárok, mint Hazard, Bale meg semmit sem hoztak. Stadiont építünk, covid van..
Lehet ülni minden nap és MBappe nevét leírni, de attól még jelenleg ez van. Nem tetszik Vini stílusa, gyerekes és komolytalan szerintem. A játéka szintén komolytalan.
De lassan ott tartunk, hogy kb rá lehet számítani, meg a futkározásra.
Akkor mit csináljon az ember. Én személy szerint csak mosolygok a bohócságain(amit ő valószínűleg menőnek gondol).
Jelenleg ez van. Remélem lesz ez máshogy is hamarosan.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
Szerintem vini nem gyerekes. Fiatal, elotte hever a vilag, szarasig van penzzel. Nem mehet mindenki a gènsebèsz haverjával teazgatni. Neki ilyen a szemelyisege, o eljar szorakozni, meg hetero videokat tesz ki instara.
Legyen boldog amig boldog lehet.
Legyen boldog amig boldog lehet.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Értem, amit mondasz és nem is szeretem ezt a stílust. Ha ismernél személyesen engem akkor láthatnád is, hogy ez nagyon távol áll tőlem.Kerlon írta:Attól mert ez van, még nem kell szeretni. Főleg nem azt a nevetséges bohóckodást, amit ő menőnek gondol pl. az instán. A szart se eszed meg, mert nincs más. Nem?Steve írta:
Megvették ezeket a gyerekeket, be lett nézve. A nagy sztárok, mint Hazard, Bale meg semmit sem hoztak. Stadiont építünk, covid van..
Lehet ülni minden nap és MBappe nevét leírni, de attól még jelenleg ez van. Nem tetszik Vini stílusa, gyerekes és komolytalan szerintem. A játéka szintén komolytalan.
Akkor mit csináljon az ember. Én személy szerint csak mosolygok a bohócságain(amit ő valószínűleg menőnek gondol).
De jelenleg nem tudok mit tenni. Megmosolygom ezeket a “menősködéseket”,nem örülök neki, megmosolygom.
Attól mert ez van, még nem kell szeretni. Főleg nem azt a nevetséges bohóckodást, amit ő menőnek gondol pl. az instán. A szart se eszed meg, mert nincs más. Nem?Steve írta:Kerlon írta:
És erre még van, aki vevő is....
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Kerlon írta:És erre még van, aki vevő is....dzsi91 írta:
kihagyott helyzetekből szerintem összelehet rakni azt a 10 részes dokut amúgy most vinidzsítől függetlenül szánalmas amerre megy a világ,hogy tényleg ilyen taknyokról meg semmit el nem ért arcokról dokukat csinálnak.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha ez így van akkor még a közepes szint sem lesz benne, mert abban a pillanatban, hogy mi eladjuk szembe találkozik a teljesítményével. Nem tudom nah, én nem látok bele sokat, de amíg minden szélsőnk ilyen kutyaszar teljesítményre képes addig nem lehet mondaniKerlon írta:Én pont azt látom rajta, hogy ő elhiszi magáról mekkora király, sztár és ennek az a szerencsés vonzata, hogy a hozzáállása is példamutató. Vagy próbálja.wZoLee7 írta: Legbelül mindenki érzi Bale kivételével, hogy mi is van benne
Én pont azt látom rajta, hogy ő elhiszi magáról mekkora király, sztár és ennek az a szerencsés vonzata, hogy a hozzáállása is példamutató. Vagy próbálja.wZoLee7 írta: Legbelül mindenki érzi Bale kivételével, hogy mi is van benne
K
K