Vinícius Junior - 7
- ateeemadrid
Re: Vinícius Junior - 20
Buta is, gyenge is, de továbbra is Ő az egyetlen, aki képes visszapasszon kívül bármi mást is csinálni, én ezért hálás vagyok neki. Nélküle ma is 90 percen keresztül adogattunk volna körbe körbe. Sok gyámoltalan szar.
de ez az erőssége és valahol itt ki is fújt, ha nem 6os dob neki a gép, akkor 1est. ennek az aránya meg kb 1 a 100hozziro4vr írta: Pedig jól állt be, az egyetlen volt akiről elhittem hogy akar valamit ma a pályán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
+1. Küzdeni akarásból példát vehetnének tőle az ilyen Asensio félék.besteve7 írta:Az. És a legnagyobb szégyen a többiek számára, hogy így is az egyetlen vmire használható támadónk. És ez mindent elmond a többiekről.Realista24 írta:Buta.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pedig jól állt be, az egyetlen volt akiről elhittem hogy akar valamit ma a pályán.
Nem illik.
De most nem mindegy, hogy kifelé jön és úgy zavarja vagy ott álldogál? dehogynemRealista24 írta:Egy helyben állt. Meg sem mozdult. A többi mozgott kifelé.Kerlon írta:
Ezt nem vitatom, de most megvédem. Mindenki bent van szögletnél, kb még rajta kívül 3-an voltak lesen, mert feltehetőleg egyik sem számított arra, hogy az összes sahtyor játékos kilép a lövőre. Ilyenkor egy támadó se jön ki gyorsan szögletnél...
Ahogy én láttam.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
És az mi volt, amikor mindenkit megvert és bevitte a tizenhatodik belülre, kisodródott és már látta, hogy becsúszik a hátvédje és belőtte azért.
Meglepett ahogyan beállt, azért elismerésem.
Meglepett ahogyan beállt, azért elismerésem.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy helyben állt. Meg sem mozdult. A többi mozgott kifelé.Kerlon írta:Ezt nem vitatom, de most megvédem. Mindenki bent van szögletnél, kb még rajta kívül 3-an voltak lesen, mert feltehetőleg egyik sem számított arra, hogy az összes sahtyor játékos kilép a lövőre. Ilyenkor egy támadó se jön ki gyorsan szögletnél...Realista24 írta:Buta.
Ahogy én láttam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Az. És a legnagyobb szégyen a többiek számára, hogy így is az egyetlen vmire használható támadónk. És ez mindent elmond a többiekről.Realista24 írta:Buta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára besteve7 2020. október 21., szerda 20:54-kor.
Ezt nem vitatom, de most megvédem. Mindenki bent van szögletnél, kb még rajta kívül 3-an voltak lesen, mert feltehetőleg egyik sem számított arra, hogy az összes sahtyor játékos kilép a lövőre. Ilyenkor egy támadó se jön ki gyorsan szögletnél...Realista24 írta:Buta.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Buta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Raúlnak meg Ikernek volt előtte 10+ prime évedzsi91 írta: Öltük egymást káká meg Raul miatt is,Ikeren is ment a vita.
Más volt a mérce
De néhányan túlzásba estek a szapulásukat illetően arra emlékszem
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Öltük egymást káká meg Raul miatt is,Ikeren is ment a vita.Én rájuk gondoltam, de a khöd is más szinten mozgott azért mint vinidzsí és a haverok
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Jól van, akkor örülj ennek. Figyelemmel követem. pff.kiserik írta:Látod, már megint csak sértegeted a másikat, ahelyett, hogy megtanulnál szöveget értelmezni. Idézem:Kerlon írta: Ahogy irtam, ti kostoltok be, aztan kapjatok vissza kezbol.
Lehazugozni a masikat nem szep dolog foleg, ha ferditesz, de
A, nem kovetem az instajat, de mikor idejott beleneztem
B, rendre ti hozzatok fel, hogy mit muvelt, "Kerlonnak ajanlom" megnezem, de ki a retek koveti rendszeresseggel??? En biztos nem.
Ehhez nem kell agysebesznek lenned, hogy megertsd. Tessek bonuszba itt egy smile, hogy hu maradjak magamhoz:
Aztan megint en vagyok a fofasz, mert poronty idejott provokalni, aztan kapta ami jart... elotte ment kulturaltan? Ment. Te megint semmi masert nem vagy itt, de gondolom erdemileg nem megy, akkor alljunk bele, mert bantjak a kiskedvencet.
Persze, a leghelyesebb a figyelemmel kíséred lett volna, de mea culpa. Erre a válasz:kiserik írta: én nem követem, de ha már Te is figyelemmel követed, akkor csak jól csinálja ezt a social media marhaságot
Csak a kiemelt, ""figyelemmel"" szót nem vetted figyelembe Ahhoz, hogy figyelemmel kövesd nem kell követőnek lenned instán, elég csak párszor (ugye mikor idejött, meg most, mikor felhívták rá a figyelmedet) ránézned, figyelmedet rá összpontosítanod. A lényeg az lett volna, hogy csak jól csinálja a social mediát, ha Te, aki nem szereted, még Te is néha ránézel ilyen vagy olyan okok miatt. Sikerült félreértened és már támadtál is. Nem kell mindig ellenségeket látnodKerlon írta:
Jól beszoptad, nem követem. Nem is tudom, hogy miből gondolná valaki, hogy én követnék egy csb-t.
K
K
régi szép idők amikor ezekkel a játékosokkal nyertünk 4 Bajnokok Lig... ja nem.
Tényleg, milyen érdekes, hogy ahogy ezek a koloncok eltűntek a csapatból, egyből leesett 4 BL. konkrétan rögtön Özil és Higuaín távozása után jött is az első.
Tényleg, milyen érdekes, hogy ahogy ezek a koloncok eltűntek a csapatból, egyből leesett 4 BL. konkrétan rögtön Özil és Higuaín távozása után jött is az első.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mint Higuain meg Ozil?dzsi91 írta: Vinidzsí miatt áll a bál a forumon grande.
Régi szép idők amikor footballisták miatt öltük egymást....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Vinidzsí miatt áll a bál a forumon grande.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Látod, már megint csak sértegeted a másikat, ahelyett, hogy megtanulnál szöveget értelmezni. Idézem:Kerlon írta: Ahogy irtam, ti kostoltok be, aztan kapjatok vissza kezbol.
Lehazugozni a masikat nem szep dolog foleg, ha ferditesz, de
A, nem kovetem az instajat, de mikor idejott beleneztem
B, rendre ti hozzatok fel, hogy mit muvelt, "Kerlonnak ajanlom" megnezem, de ki a retek koveti rendszeresseggel??? En biztos nem.
Ehhez nem kell agysebesznek lenned, hogy megertsd. Tessek bonuszba itt egy smile, hogy hu maradjak magamhoz:
Aztan megint en vagyok a fofasz, mert poronty idejott provokalni, aztan kapta ami jart... elotte ment kulturaltan? Ment. Te megint semmi masert nem vagy itt, de gondolom erdemileg nem megy, akkor alljunk bele, mert bantjak a kiskedvencet.
Persze, a leghelyesebb a figyelemmel kíséred lett volna, de mea culpa. Erre a válasz:kiserik írta: én nem követem, de ha már Te is figyelemmel követed, akkor csak jól csinálja ezt a social media marhaságot
Csak a kiemelt, ""figyelemmel"" szót nem vetted figyelembe Ahhoz, hogy figyelemmel kövesd nem kell követőnek lenned instán, elég csak párszor (ugye mikor idejött, meg most, mikor felhívták rá a figyelmedet) ránézned, figyelmedet rá összpontosítanod. A lényeg az lett volna, hogy csak jól csinálja a social mediát, ha Te, aki nem szereted, még Te is néha ránézel ilyen vagy olyan okok miatt. Sikerült félreértened és már támadtál is. Nem kell mindig ellenségeket látnodKerlon írta:
Jól beszoptad, nem követem. Nem is tudom, hogy miből gondolná valaki, hogy én követnék egy csb-t.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- BlancoMark
No offense, de milyen értelmetlen hülyeségekre tudjátok elpazarolni a drága időtöket. Gondolok ezalatt a "vitára" jelen esetben.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Ja, jól megadtad nekünk, visszakézből, ami jár
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies