OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: OFF

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. október 12., hétfő 14:38

El Sie7e írta: egy real madrid ha a 3. helyet tűzné ki célul a következő szezonban, itt mennyire tapsolnánk?
Hát ha mondjuk azok a játékszabályok, hogy a real minden meccsen emberhátrányban játszik, meg az ellenfél garantáltan rúghat 2 tizit a meccsen (minden meccsen), míg a Barca-Tico emberelőnyben plusz két garantált tizivel játsza minden meccsét, akkor lehet aláírnád a 3. helyet.

Bocsánat, de én nem látom realitásnak a kormányváltást, és amúgy szerintem isten mentse az ellenzéket hogy kormányt váltsanak, ebben helyzetben két évet nem élnének meg, és buknák be a dolgot, hála a fidesz kiépített rendszerének és mutyijainak.

A 2,5 millió fideszest nem lehet eltántorítani, főleg hogy már szeptemberben 2 évvel a választás előtt harcra hívta őket OV. Ők mennek majd és húzzák a voksot ahogy kell.
Persze ha a maradék szavazó elmenne és szavazna az ellenzékre, akkor rendben van, de vajmi kevés esély van erre.

2 éve ez volt a duma, hogy nyerhetünk, aztán jött az újabb kétharmad, a fazonra igazított rendszernek is köszönhetően.
Én már nem reménykedem semmiben, elfogadtam a fidesz rezsimet, persze ettől függetlenül elmegyek és húzom az ellenzékre a voksomat.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. október 12., hétfő 14:19

Realista24 írta:
El Sie7e írta:

nekem van egy beltéri wifis mydlink kamerám, sd kártyával fel is tud venni és folyamatosan felülírja a korábbit, de emailt is küld ha mozgást észlel
Közben találtam kültérit is. Most ez a szett lenne a nyerő, de azért érdekelne tapasztalat.
van hozzá egy alkalmazás, ahol élőben streameli a képet és a hangot is
zaj vagy mozgás észlelésénél küld emailt a megadott email címre amiben 6 db kép van, sajnos olyan opció nincs h észlelésnél pl 1 perces videót küldjön
beszerelése nagyon egyszerű, csak ajánlani tudom ezt a termékcsaládot
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 12., hétfő 14:02

El Sie7e írta:
Realista24 írta: Na, hogy ne csak politizáljatok.

Kül és beltéri kamera/kamerarendszert keresek.

Kültérre kettő, beltérre egyre van szükségem.
Nem tudom van-e olyan, ami folyamat néz, de csak mozgásnál rögzít? Ilyen lenne a cél.
Wifi-s.

Valakinek tapasztalat, ötlet, tanács? Köszi.

Xiaomit nézegetek amúgy, csak ott nem találtam kültérit.
nekem van egy beltéri wifis mydlink kamerám, sd kártyával fel is tud venni és folyamatosan felülírja a korábbit, de emailt is küld ha mozgást észlel
Közben találtam kültérit is. Most ez a szett lenne a nyerő, de azért érdekelne tapasztalat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. október 12., hétfő 13:59

Realista24 írta: Na, hogy ne csak politizáljatok.

Nem tudom van-e olyan, ami folyamat néz, de csak mozgásnál rögzít? Ilyen lenne a cél.
Wifi-s.

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 12., hétfő 13:43

Na, hogy ne csak politizáljatok.

Wifi-s.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. október 12., hétfő 13:04

Santi írta: Én ebből az egész időköziből annyira emlékszek, hogy ment a közszolgálati TV-ben az ellenzéki jelölt nácizása, meg alapvetően feketítése szokás szerint. Ilyen széllel szemben elég nehéz hugyozni.
hát nem tudom, a korábbi nyilatkozatai alapján ez nem is áll messze a valóságtól :mrgreen:
viszont az, hogy egy több éves videót frissként adnak el, az már kicsit problémás :)

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2020. október 12., hétfő 12:55

Én ebből az egész időköziből annyira emlékszek, hogy ment a közszolgálati TV-ben az ellenzéki jelölt nácizása, meg alapvetően feketítése szokás szerint. Ilyen széllel szemben elég nehéz hugyozni.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. október 12., hétfő 12:44

füst írta: De annak is tudnék már örülni, ha menne a váltás Gyurcsány és az MSZP bagázs nélkül.
Viccelsz? Az tökéletes lenne. :lol:

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2020. október 12., hétfő 11:16

Nem ertem mire fel ez a magas lo itt, de nem az en gondom. Most nyert a Fidesz, 4.5 szazalekponttal egy korzetet, es emiatt itt mar az ellenzeknek csak a 2/3 megakadalyozasa a cel, stb. :lol:

Kene tanulni egy kis statisztikat, az egyik alapvetes ott, hogy keves mintaszambol nem kovetkeztetunk a sokasagra, de mindegy is nekem. Amugy itt most lehet hogy hatalmas, 4.5 szazelkpontos vereseget szenvedett az ellenzek, de ha emlekezetem nem csal, akkor legutobb Budapesten egesz jol muzsikalt az egesz dolog, illetve Hodmezovasarhelyen sem voltak akkora gondok.

Ellenzeknel meg boven vannak alkalmas jeloltek, ilyen peldaul Botka is, Karacsony is, Marki-Zay is, de Jakabbal se lennenek gondok, Hadhazy, Bajnai, stb. Most erre johetnek majd a fantasztikus cafolasok miszerint: "hahaha a libas gordonka, meg a makizay es az alkalmatlan karigeri, meg az allatorvosnak is szar hadhazi.", de annyira nem konstruktivak ezek a hozzaszolasok.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. október 12., hétfő 10:41

Szerintem egyáltalán nem biztos a Fidesz győzelem 2022-ben.
Ha meg tudnak állapodni az ellenzéki pártok egy közös programról, és ezt le is tudják kommunikálni, akkor lesz keresnivalójuk. Nekik ez lesz az igazán nehéz, a jelölt kérdést meg tudják oldani egy előválasztással, de a közös program ennyi résztvevővel nem lesz egyszerű.
Én úgy készülök hogy 2022-ben már nem a Fidesz fog nyerni. Ha jól is csinálnak mindent, az emberek már 10+ év után változatosságot akarnak, akkor is ha nem volt rossz kormányzás. Mert ott van az emberek fejében, főleg a fiatalokéban, hogy lehet ezt jobban is, elég volt a mostaniból.
És igazuk is van, voltak hibák, voltak gondok, lehetett volna ez jobb is. Viszont rosszabbul is lehet kormányozni, és nincs garancia arra, hogy a váltás után eredményesebb lesz a kormányzás. A felelősség az ellenzék kezében lesz, nagyon bízom benne, hogy együttműködésük nem a Fidesz legyőzéséig fog tartani, és az előrelátásuk horizontja nem a választás megnyerése, hanem a sikeres kormányzás lesz, mert a neheze utána jön.
A Gyurcsány familytől viszont kivagyok, és azt is nehezen képzelem el, hogy jó világ jön, ha Dobrev nyeri az előválasztást, és ő fog kormányozni a váltás után. Gyurcsány lesz a first lady.

Régebben abban bíztam, hogy ha kormányváltás lesz, akkor a Jobbik éri el, de azok az idők elmúltak, ez már nem az a Jobbik. Jelenleg nagyon kevés szimpatikus arcot látok az ellenzék táborában, van néhány, csak az a bajom hogy egy normálisra jut 4 hülye, és csak csomagban lehet őket kérni. Nem lenne ellenemre egy kormányváltás, de jobban örülnék új arcoknak. De annak is tudnék már örülni, ha menne a váltás Gyurcsány és az MSZP bagázs nélkül.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. október 12., hétfő 9:54

El Sie7e írta: ha ennyire látod te is az átlag magyar ember lélekképét, akkor az ellenzéki összefogás miért nem tud előretolni egy olyan embert aki vezeralak lehet? nem egy ennek a kritériumnak megfelelő embert elő lehetne kaparni, de ők még karigeriznek meg marizaypétereznek esetleg botkáznak
Ha lecsereljuk a Fideszes Orbant egy masik Orbanra, fog valtozni valami? Mennyivel jobb, hogy Koka Janos helyett most Szijjarto Peter az ugyeletes nagyur?
Aki valamikor is alternativat probalt kinalni, azt mindket oldal kokemenyen kicsinalta.

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. október 12., hétfő 9:48

Marky írta:
El Sie7e írta: tegnap is jött a jobbik helyzetértékelése, egy ősfideszes körzetben sikerült megszorongatni a fidesz jelöltjét
ha megnéznék legalább az előző, 2018as országgyűlési választás eredményét, látnák, hogy most több szavazatot kapott a fideszes jelölt mint akkor (természetesen arányaiban, mivel a részvételi arány sokkal alacsonyabb volt)
Szellel szemben ez egy vallalhato eredmeny. Nagyjabol ott elbukott a tortenet, hogy a meghalt kepviselo lanyat inditottak es rahuztak az egesz valasztasra egy erzelmi masszat, amit a legfelso vonalbeli partkatonak is megtoltak.

A magyar ember egy szervilis, vezeralakot kivano lelek, amit tokeletesen megkapnak a jelenlegi vezetestol. Van osszesen 2 millio, akik ezen tulleptek mar? Ilyen valasztasi rendszerben mindig csak egy Kadar-Gyurcsany-Orban gyozhet.
vállalható eredmény? vállalható eredmény lesz az is 2022-ben hogy 2/3 helyett a fidesz 60%ot szerez csak? ha ez vállalható, a mai ellenzéknek semmi keresnivalója a politikai életben, mert nem a kisebb vereség a cél hanem a győzelem. egy real madrid ha a 3. helyet tűzné ki célul a következő szezonban, itt mennyire tapsolnánk?

ha ennyire látod te is az átlag magyar ember lélekképét, akkor az ellenzéki összefogás miért nem tud előretolni egy olyan embert aki vezeralak lehet? nem egy ennek a kritériumnak megfelelő embert elő lehetne kaparni, de ők még karigeriznek meg marizaypétereznek esetleg botkáznak

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. október 12., hétfő 9:42

El Sie7e írta: tegnap is jött a jobbik helyzetértékelése, egy ősfideszes körzetben sikerült megszorongatni a fidesz jelöltjét
ha megnéznék legalább az előző, 2018as országgyűlési választás eredményét, látnák, hogy most több szavazatot kapott a fideszes jelölt mint akkor (természetesen arányaiban, mivel a részvételi arány sokkal alacsonyabb volt)
Szellel szemben ez egy vallalhato eredmeny. Nagyjabol ott elbukott a tortenet, hogy a meghalt kepviselo lanyat inditottak es rahuztak az egesz valasztasra egy erzelmi masszat, amit a legfelso vonalbeli partkatonak is megtoltak.

A magyar ember egy szervilis, vezeralakot kivano lelek, amit tokeletesen megkapnak a jelenlegi vezetestol. Van osszesen 2 millio, akik ezen tulleptek mar? Ilyen valasztasi rendszerben mindig csak egy Kadar-Gyurcsany-Orban gyozhet.

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. október 12., hétfő 9:18

géza írta: Gyurcsany annyira van az ellenzek elen, mint en. O is az arcat adja hozza, mert a DK-s nyuggereket is be kell allitani a sorba, de mar le volt nyilatkozva, hogy semmilyen szerepet nem kapna egy kormanyban az ember, es ez igy is van rendjen.

A fidesz okosan csinalja a propagandagepezetevel hogy felhuzza az egeszet arra hogy ellenzek=Gyurcsany, de ez egyaltalan nincs igy, o csak a szukseges rossz ott.

Vannak az osszefogasban olyan politikusok, es programok, amelyek moge erdemes beallni, ha lesz elovalasztas, akkor ott majd szepen lehet is tajekozodni errol.
addig jó amíg ott van feri mert lesz mire fogni a vereséget :lol:
tegnap is jött a jobbik helyzetértékelése, egy ősfideszes körzetben sikerült megszorongatni a fidesz jelöltjét
ha megnéznék legalább az előző, 2018as országgyűlési választás eredményét, látnák, hogy most több szavazatot kapott a fideszes jelölt mint akkor (természetesen arányaiban, mivel a részvételi arány sokkal alacsonyabb volt) :ike:

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2020. október 11., vasárnap 23:30

Gyurcsany annyira van az ellenzek elen, mint en. O is az arcat adja hozza, mert a DK-s nyuggereket is be kell allitani a sorba, de mar le volt nyilatkozva, hogy semmilyen szerepet nem kapna egy kormanyban az ember, es ez igy is van rendjen.

A fidesz okosan csinalja a propagandagepezetevel hogy felhuzza az egeszet arra hogy ellenzek=Gyurcsany, de ez egyaltalan nincs igy, o csak a szukseges rossz ott.

Vannak az osszefogasban olyan politikusok, es programok, amelyek moge erdemes beallni, ha lesz elovalasztas, akkor ott majd szepen lehet is tajekozodni errol.

matyas0630

HozzászólásSzerző: matyas0630 » 2020. október 11., vasárnap 22:05

csababarca írta: lesimázástól messze volt azért.

meg kell próbálni '22ben így, máshogy még ennyi esély sem lesz.
kétharmadot hátha meg lehet akadályozni, az már jó út lehet.

viszont ha még azt sem, akkor a Gyurcsány-féle ellenzéket félre kell söpörni, ez az utolsó dobásuk.
Amíg az az egyetlen mondás, hogy O1g illetve hogy Lölő lop addig nehéz lesz bármilyen eredményt felmutatni. Leszögezném, hogy nekem se a szívem csücske a rendszer sőt, de egyszerűen az ellenzék semmiféle kormányzóképességet nem mutat fel. Ez a Gyurbán dilemma meg igazán megszűnhetne, mert amíg Feri az ellenzék sorai között lesz jó vezérünk marad a helyén.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 11., vasárnap 21:59

Mit var ez az ugynevezett ellenzek gyurcsannyal az elen?

Koltoi kerdes. :)

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. október 11., vasárnap 21:47

A legnagyobb putriban is van mindenkinek okostelefonja. Ha ablak nincs a házon (!!!!) okostelo akkor is. Ne kérdezd hogy hogy.
mobilt könnyebb lopni mint ablakot. ráadásul ott a beszereléssel is probléma lehet.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. október 11., vasárnap 21:32

El Sie7e írta:
ehhez csak egy megjegyzés mert a feltételezésekkel (főleg gazdaságpolitikailag értelmezhetetlen feltételezésekkel) nem foglalkozom
a hazai választási rendszerben nincs küszöb, akár (körzetenként) 1 szavazattal is érvényes lenne egy országgyűlési választás
amiket írtam az egy fikció (ott volt a HA szó többször direkt, persze a valóságtartalma sem kevés).

mea culpa, összekevertem a népszavazásosdival, szerintem annál van nálunk is küszöb talán.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. október 11., vasárnap 21:28

csababarca írta:
El Sie7e írta:
2022 érdekes lesz, ha már a 2/3 lebontása is siker 12 év után, akkor ott bajok vannak :shutup:
reálisan arra van kis esély. nem nagy, kicsi.

kormányváltásra semmi esély, arra majd ha egyszer OV már nem lesz alkalmas egészségileg vezetőnek, akkor tud széthullani a rendszer. (20 év múlva kb).

most ha olyan történne, hogy az origo, meg a többi pártlap elkezdené megírni a fideszes stikliket, OV bemenne reggel a Kossuthba, és elmondaná hogy mennyi pénzt, hogyan loptak el tőlünk, és hogy osztotta le a pénzeket a vejkónak, lányának, haveroknak...ha azt mondaná hogy minden amit eddig csináltak az csak manipulálás, játék a számokkal volt, és az ország totális csőd előtt áll 2 nappal....stbstbstb....

szóval ha ezután tartanának egy választást, még akkor se tudom elképzelni, hogy kormányváltás történne...előbb lenne érvénytelen szavazás mert nem éri el a küszöböt a szavazószám.
ehhez csak egy megjegyzés mert a feltételezésekkel (főleg gazdaságpolitikailag értelmezhetetlen feltételezésekkel) nem foglalkozom
a hazai választási rendszerben nincs küszöb, akár (körzetenként) 1 szavazattal is érvényes lenne egy országgyűlési választás

Vissza: