Hát ha mondjuk azok a játékszabályok, hogy a real minden meccsen emberhátrányban játszik, meg az ellenfél garantáltan rúghat 2 tizit a meccsen (minden meccsen), míg a Barca-Tico emberelőnyben plusz két garantált tizivel játsza minden meccsét, akkor lehet aláírnád a 3. helyet.El Sie7e írta: egy real madrid ha a 3. helyet tűzné ki célul a következő szezonban, itt mennyire tapsolnánk?
Bocsánat, de én nem látom realitásnak a kormányváltást, és amúgy szerintem isten mentse az ellenzéket hogy kormányt váltsanak, ebben helyzetben két évet nem élnének meg, és buknák be a dolgot, hála a fidesz kiépített rendszerének és mutyijainak.
A 2,5 millió fideszest nem lehet eltántorítani, főleg hogy már szeptemberben 2 évvel a választás előtt harcra hívta őket OV. Ők mennek majd és húzzák a voksot ahogy kell.
Persze ha a maradék szavazó elmenne és szavazna az ellenzékre, akkor rendben van, de vajmi kevés esély van erre.
2 éve ez volt a duma, hogy nyerhetünk, aztán jött az újabb kétharmad, a fazonra igazított rendszernek is köszönhetően.
Én már nem reménykedem semmiben, elfogadtam a fidesz rezsimet, persze ettől függetlenül elmegyek és húzom az ellenzékre a voksomat.