A kinai kamerakat ne engedjetek ki az internetre, mert gondolom nem csak en nem szeretnem a feherre barnult hatsomat megtalalni egy random oldalonkiserik írta: egy ilyen kínai csodát vegyek e, vagy egy értelmes kamera rendszert
OFF
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Köszi, áramot tudok neki vinni, az nem gond.
Na, olvasgatok kicsit.
Na, olvasgatok kicsit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Annó nézegettem ezeket, nem tudtam dönteni, hogy egy ilyen kínai csodát vegyek e, vagy egy értelmes kamera rendszert. Egyelőre nem vettem egyiket sem. Eldöntendő még az is, hogy tudsz/akarsz e a kamerákhoz áramot vinni (hiába wifis egy kamera, attól még áram kell neki). Ha nem, akkor az előbb említett Xiaomiról teszt: https://tesztarena.hu/xiaomi-xiaobai-im ... fi-kamera/ Most a banggood-on a 3 kamera + 1 gateway 80.000 Ft, ha beltérbe mást akarsz, akkor 2 kamera + 1 gateway 58.000 Ft.Realista24 írta:Hétvégi házhoz kellene, igazából semmi extrára, csak néha ránézzek, meg lássam, hogy milyen állatok mászkálnak.kiserik írta: Aki azt hiszi, hogy ma Magyarországon van ellenzék, az szerintem elég naiv ember. Vezérünk első húzása az volt, hogy gondoskodjon a valós konkurenciáról (vagyis annak hiányáról).
A kérdés, hogy mire kell és milyen minőségben? Ha csak ilyen kínai holmik, akkor a Xiaominak is van kültéri, wifis, aksis (mert ugye nem a wifi miatt lesz vezeték mentes, hanem az aksi miatt), a Xiaomi imilab ec2. Hogy mit tud, az jó kérdés. Vannak youtube-os videók. Annyit biztosan nem, mint egy normális biztonsági kamera.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- BlancoMark
2/3 nyilván nem fenntartható egy közös ellenzéki listán (remélem), de a kormányváltás nem reális. Lehet naívan állok a dologhoz, de azt gondolom az egy ideális forgatókönyv lehet hogy a Fidesz marad kormányon, viszont nyilván az ellenzéknek egyre nagyobb szerepe lenne a törvényhozásban, valamint erősödne a háttérországa, míg a Fideszé gyengülne. Abban reménykedem hogy ez szépen lassan lebontaná a rendszert és rárakhatja az országot egy demokratikusabb pályára.
Viszont másfelől az is egy érdekes kérdés lehet, hogy az Orbáni-rendszer tud-e 2/3 nélkül funkcionálni hosszútávon. Én azt gondolom egyébként hogy nem.
Viszont másfelől az is egy érdekes kérdés lehet, hogy az Orbáni-rendszer tud-e 2/3 nélkül funkcionálni hosszútávon. Én azt gondolom egyébként hogy nem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hétvégi házhoz kellene, igazából semmi extrára, csak néha ránézzek, meg lássam, hogy milyen állatok mászkálnak.kiserik írta: Aki azt hiszi, hogy ma Magyarországon van ellenzék, az szerintem elég naiv ember. Vezérünk első húzása az volt, hogy gondoskodjon a valós konkurenciáról (vagyis annak hiányáról).A kérdés, hogy mire kell és milyen minőségben? Ha csak ilyen kínai holmik, akkor a Xiaominak is van kültéri, wifis, aksis (mert ugye nem a wifi miatt lesz vezeték mentes, hanem az aksi miatt), a Xiaomi imilab ec2. Hogy mit tud, az jó kérdés. Vannak youtube-os videók. Annyit biztosan nem, mint egy normális biztonsági kamera.Realista24 írta: Na, hogy ne csak politizáljatok.
Kül és beltéri kamera/kamerarendszert keresek.
Kültérre kettő, beltérre egyre van szükségem.
Nem tudom van-e olyan, ami folyamat néz, de csak mozgásnál rögzít? Ilyen lenne a cél.
Wifi-s.
Valakinek tapasztalat, ötlet, tanács? Köszi.
Xiaomit nézegetek amúgy, csak ott nem találtam kültérit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Aki azt hiszi, hogy ma Magyarországon van ellenzék, az szerintem elég naiv ember. Vezérünk első húzása az volt, hogy gondoskodjon a valós konkurenciáról (vagyis annak hiányáról).
A kérdés, hogy mire kell és milyen minőségben? Ha csak ilyen kínai holmik, akkor a Xiaominak is van kültéri, wifis, aksis (mert ugye nem a wifi miatt lesz vezeték mentes, hanem az aksi miatt), a Xiaomi imilab ec2. Hogy mit tud, az jó kérdés. Vannak youtube-os videók. Annyit biztosan nem, mint egy normális biztonsági kamera.Realista24 írta: Na, hogy ne csak politizáljatok.
Nem tudom van-e olyan, ami folyamat néz, de csak mozgásnál rögzít? Ilyen lenne a cél.
Wifi-s.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Hát ha mondjuk azok a játékszabályok, hogy a real minden meccsen emberhátrányban játszik, meg az ellenfél garantáltan rúghat 2 tizit a meccsen (minden meccsen), míg a Barca-Tico emberelőnyben plusz két garantált tizivel játsza minden meccsét, akkor lehet aláírnád a 3. helyet.El Sie7e írta: egy real madrid ha a 3. helyet tűzné ki célul a következő szezonban, itt mennyire tapsolnánk?
Bocsánat, de én nem látom realitásnak a kormányváltást, és amúgy szerintem isten mentse az ellenzéket hogy kormányt váltsanak, ebben helyzetben két évet nem élnének meg, és buknák be a dolgot, hála a fidesz kiépített rendszerének és mutyijainak.
A 2,5 millió fideszest nem lehet eltántorítani, főleg hogy már szeptemberben 2 évvel a választás előtt harcra hívta őket OV. Ők mennek majd és húzzák a voksot ahogy kell.
Persze ha a maradék szavazó elmenne és szavazna az ellenzékre, akkor rendben van, de vajmi kevés esély van erre.
2 éve ez volt a duma, hogy nyerhetünk, aztán jött az újabb kétharmad, a fazonra igazított rendszernek is köszönhetően.
Én már nem reménykedem semmiben, elfogadtam a fidesz rezsimet, persze ettől függetlenül elmegyek és húzom az ellenzékre a voksomat.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
van hozzá egy alkalmazás, ahol élőben streameli a képet és a hangot isRealista24 írta:Közben találtam kültérit is. Most ez a szett lenne a nyerő, de azért érdekelne tapasztalat.El Sie7e írta:
nekem van egy beltéri wifis mydlink kamerám, sd kártyával fel is tud venni és folyamatosan felülírja a korábbit, de emailt is küld ha mozgást észlel
zaj vagy mozgás észlelésénél küld emailt a megadott email címre amiben 6 db kép van, sajnos olyan opció nincs h észlelésnél pl 1 perces videót küldjön
beszerelése nagyon egyszerű, csak ajánlani tudom ezt a termékcsaládot
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Közben találtam kültérit is. Most ez a szett lenne a nyerő, de azért érdekelne tapasztalat.El Sie7e írta:nekem van egy beltéri wifis mydlink kamerám, sd kártyával fel is tud venni és folyamatosan felülírja a korábbit, de emailt is küld ha mozgást észlelRealista24 írta: Na, hogy ne csak politizáljatok.
Wifi-s.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
nekem van egy beltéri wifis mydlink kamerám, sd kártyával fel is tud venni és folyamatosan felülírja a korábbit, de emailt is küld ha mozgást észlelRealista24 írta: Na, hogy ne csak politizáljatok.
Wifi-s.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, hogy ne csak politizáljatok.
Wifi-s.
Wifi-s.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
hát nem tudom, a korábbi nyilatkozatai alapján ez nem is áll messze a valóságtólSanti írta: Én ebből az egész időköziből annyira emlékszek, hogy ment a közszolgálati TV-ben az ellenzéki jelölt nácizása, meg alapvetően feketítése szokás szerint. Ilyen széllel szemben elég nehéz hugyozni.
viszont az, hogy egy több éves videót frissként adnak el, az már kicsit problémás
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Én ebből az egész időköziből annyira emlékszek, hogy ment a közszolgálati TV-ben az ellenzéki jelölt nácizása, meg alapvetően feketítése szokás szerint. Ilyen széllel szemben elég nehéz hugyozni.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Viccelsz? Az tökéletes lenne.füst írta: De annak is tudnék már örülni, ha menne a váltás Gyurcsány és az MSZP bagázs nélkül.
Nem ertem mire fel ez a magas lo itt, de nem az en gondom. Most nyert a Fidesz, 4.5 szazalekponttal egy korzetet, es emiatt itt mar az ellenzeknek csak a 2/3 megakadalyozasa a cel, stb.
Kene tanulni egy kis statisztikat, az egyik alapvetes ott, hogy keves mintaszambol nem kovetkeztetunk a sokasagra, de mindegy is nekem. Amugy itt most lehet hogy hatalmas, 4.5 szazelkpontos vereseget szenvedett az ellenzek, de ha emlekezetem nem csal, akkor legutobb Budapesten egesz jol muzsikalt az egesz dolog, illetve Hodmezovasarhelyen sem voltak akkora gondok.
Ellenzeknel meg boven vannak alkalmas jeloltek, ilyen peldaul Botka is, Karacsony is, Marki-Zay is, de Jakabbal se lennenek gondok, Hadhazy, Bajnai, stb. Most erre johetnek majd a fantasztikus cafolasok miszerint: "hahaha a libas gordonka, meg a makizay es az alkalmatlan karigeri, meg az allatorvosnak is szar hadhazi.", de annyira nem konstruktivak ezek a hozzaszolasok.
Kene tanulni egy kis statisztikat, az egyik alapvetes ott, hogy keves mintaszambol nem kovetkeztetunk a sokasagra, de mindegy is nekem. Amugy itt most lehet hogy hatalmas, 4.5 szazelkpontos vereseget szenvedett az ellenzek, de ha emlekezetem nem csal, akkor legutobb Budapesten egesz jol muzsikalt az egesz dolog, illetve Hodmezovasarhelyen sem voltak akkora gondok.
Ellenzeknel meg boven vannak alkalmas jeloltek, ilyen peldaul Botka is, Karacsony is, Marki-Zay is, de Jakabbal se lennenek gondok, Hadhazy, Bajnai, stb. Most erre johetnek majd a fantasztikus cafolasok miszerint: "hahaha a libas gordonka, meg a makizay es az alkalmatlan karigeri, meg az allatorvosnak is szar hadhazi.", de annyira nem konstruktivak ezek a hozzaszolasok.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Szerintem egyáltalán nem biztos a Fidesz győzelem 2022-ben.
Ha meg tudnak állapodni az ellenzéki pártok egy közös programról, és ezt le is tudják kommunikálni, akkor lesz keresnivalójuk. Nekik ez lesz az igazán nehéz, a jelölt kérdést meg tudják oldani egy előválasztással, de a közös program ennyi résztvevővel nem lesz egyszerű.
Én úgy készülök hogy 2022-ben már nem a Fidesz fog nyerni. Ha jól is csinálnak mindent, az emberek már 10+ év után változatosságot akarnak, akkor is ha nem volt rossz kormányzás. Mert ott van az emberek fejében, főleg a fiatalokéban, hogy lehet ezt jobban is, elég volt a mostaniból.
És igazuk is van, voltak hibák, voltak gondok, lehetett volna ez jobb is. Viszont rosszabbul is lehet kormányozni, és nincs garancia arra, hogy a váltás után eredményesebb lesz a kormányzás. A felelősség az ellenzék kezében lesz, nagyon bízom benne, hogy együttműködésük nem a Fidesz legyőzéséig fog tartani, és az előrelátásuk horizontja nem a választás megnyerése, hanem a sikeres kormányzás lesz, mert a neheze utána jön.
A Gyurcsány familytől viszont kivagyok, és azt is nehezen képzelem el, hogy jó világ jön, ha Dobrev nyeri az előválasztást, és ő fog kormányozni a váltás után. Gyurcsány lesz a first lady.
Régebben abban bíztam, hogy ha kormányváltás lesz, akkor a Jobbik éri el, de azok az idők elmúltak, ez már nem az a Jobbik. Jelenleg nagyon kevés szimpatikus arcot látok az ellenzék táborában, van néhány, csak az a bajom hogy egy normálisra jut 4 hülye, és csak csomagban lehet őket kérni. Nem lenne ellenemre egy kormányváltás, de jobban örülnék új arcoknak. De annak is tudnék már örülni, ha menne a váltás Gyurcsány és az MSZP bagázs nélkül.
Ha meg tudnak állapodni az ellenzéki pártok egy közös programról, és ezt le is tudják kommunikálni, akkor lesz keresnivalójuk. Nekik ez lesz az igazán nehéz, a jelölt kérdést meg tudják oldani egy előválasztással, de a közös program ennyi résztvevővel nem lesz egyszerű.
Én úgy készülök hogy 2022-ben már nem a Fidesz fog nyerni. Ha jól is csinálnak mindent, az emberek már 10+ év után változatosságot akarnak, akkor is ha nem volt rossz kormányzás. Mert ott van az emberek fejében, főleg a fiatalokéban, hogy lehet ezt jobban is, elég volt a mostaniból.
És igazuk is van, voltak hibák, voltak gondok, lehetett volna ez jobb is. Viszont rosszabbul is lehet kormányozni, és nincs garancia arra, hogy a váltás után eredményesebb lesz a kormányzás. A felelősség az ellenzék kezében lesz, nagyon bízom benne, hogy együttműködésük nem a Fidesz legyőzéséig fog tartani, és az előrelátásuk horizontja nem a választás megnyerése, hanem a sikeres kormányzás lesz, mert a neheze utána jön.
A Gyurcsány familytől viszont kivagyok, és azt is nehezen képzelem el, hogy jó világ jön, ha Dobrev nyeri az előválasztást, és ő fog kormányozni a váltás után. Gyurcsány lesz a first lady.
Régebben abban bíztam, hogy ha kormányváltás lesz, akkor a Jobbik éri el, de azok az idők elmúltak, ez már nem az a Jobbik. Jelenleg nagyon kevés szimpatikus arcot látok az ellenzék táborában, van néhány, csak az a bajom hogy egy normálisra jut 4 hülye, és csak csomagban lehet őket kérni. Nem lenne ellenemre egy kormányváltás, de jobban örülnék új arcoknak. De annak is tudnék már örülni, ha menne a váltás Gyurcsány és az MSZP bagázs nélkül.
-
Ha lecsereljuk a Fideszes Orbant egy masik Orbanra, fog valtozni valami? Mennyivel jobb, hogy Koka Janos helyett most Szijjarto Peter az ugyeletes nagyur?El Sie7e írta: ha ennyire látod te is az átlag magyar ember lélekképét, akkor az ellenzéki összefogás miért nem tud előretolni egy olyan embert aki vezeralak lehet? nem egy ennek a kritériumnak megfelelő embert elő lehetne kaparni, de ők még karigeriznek meg marizaypétereznek esetleg botkáznak
Aki valamikor is alternativat probalt kinalni, azt mindket oldal kokemenyen kicsinalta.
- El Sie7e
vállalható eredmény? vállalható eredmény lesz az is 2022-ben hogy 2/3 helyett a fidesz 60%ot szerez csak? ha ez vállalható, a mai ellenzéknek semmi keresnivalója a politikai életben, mert nem a kisebb vereség a cél hanem a győzelem. egy real madrid ha a 3. helyet tűzné ki célul a következő szezonban, itt mennyire tapsolnánk?Marky írta:Szellel szemben ez egy vallalhato eredmeny. Nagyjabol ott elbukott a tortenet, hogy a meghalt kepviselo lanyat inditottak es rahuztak az egesz valasztasra egy erzelmi masszat, amit a legfelso vonalbeli partkatonak is megtoltak.El Sie7e írta: tegnap is jött a jobbik helyzetértékelése, egy ősfideszes körzetben sikerült megszorongatni a fidesz jelöltjét
ha megnéznék legalább az előző, 2018as országgyűlési választás eredményét, látnák, hogy most több szavazatot kapott a fideszes jelölt mint akkor (természetesen arányaiban, mivel a részvételi arány sokkal alacsonyabb volt)
A magyar ember egy szervilis, vezeralakot kivano lelek, amit tokeletesen megkapnak a jelenlegi vezetestol. Van osszesen 2 millio, akik ezen tulleptek mar? Ilyen valasztasi rendszerben mindig csak egy Kadar-Gyurcsany-Orban gyozhet.
ha ennyire látod te is az átlag magyar ember lélekképét, akkor az ellenzéki összefogás miért nem tud előretolni egy olyan embert aki vezeralak lehet? nem egy ennek a kritériumnak megfelelő embert elő lehetne kaparni, de ők még karigeriznek meg marizaypétereznek esetleg botkáznak
-
Szellel szemben ez egy vallalhato eredmeny. Nagyjabol ott elbukott a tortenet, hogy a meghalt kepviselo lanyat inditottak es rahuztak az egesz valasztasra egy erzelmi masszat, amit a legfelso vonalbeli partkatonak is megtoltak.El Sie7e írta: tegnap is jött a jobbik helyzetértékelése, egy ősfideszes körzetben sikerült megszorongatni a fidesz jelöltjét
ha megnéznék legalább az előző, 2018as országgyűlési választás eredményét, látnák, hogy most több szavazatot kapott a fideszes jelölt mint akkor (természetesen arányaiban, mivel a részvételi arány sokkal alacsonyabb volt)
A magyar ember egy szervilis, vezeralakot kivano lelek, amit tokeletesen megkapnak a jelenlegi vezetestol. Van osszesen 2 millio, akik ezen tulleptek mar? Ilyen valasztasi rendszerben mindig csak egy Kadar-Gyurcsany-Orban gyozhet.
- El Sie7e
addig jó amíg ott van feri mert lesz mire fogni a vereségetgéza írta: Gyurcsany annyira van az ellenzek elen, mint en. O is az arcat adja hozza, mert a DK-s nyuggereket is be kell allitani a sorba, de mar le volt nyilatkozva, hogy semmilyen szerepet nem kapna egy kormanyban az ember, es ez igy is van rendjen.
A fidesz okosan csinalja a propagandagepezetevel hogy felhuzza az egeszet arra hogy ellenzek=Gyurcsany, de ez egyaltalan nincs igy, o csak a szukseges rossz ott.
Vannak az osszefogasban olyan politikusok, es programok, amelyek moge erdemes beallni, ha lesz elovalasztas, akkor ott majd szepen lehet is tajekozodni errol.
tegnap is jött a jobbik helyzetértékelése, egy ősfideszes körzetben sikerült megszorongatni a fidesz jelöltjét