Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Zooler
Kedvenc játékosaid: Figo, R. Carlos

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Zooler » 2013. május 2., csütörtök 10:30

Csak egy megjegyzés: Azért Guardiola ideje alatt ilyen hitehagyott Barcát nem igen lehetett látni.. Már az első percekben érződött a motiválatlanság, a teljes kilátástalanság. Guardiola még szépen belenyúlt a jóba a Bayernnel.. csak kérdés ennél lehet-e többet kihozni a csapatból..

Adamo
Kedvenc csapatod: realmadrid

HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. május 2., csütörtök 9:53

hehe írta:1. lehet tudat alatt érezték, hogy game over, de azért nem adták fel teljesen.
2. messi sérült volt, illetve lehet abban is vmi, amit Csabi mondott, hogy nem akarták a katalánok, hogy messi felsülését lássa a világ.
3. azért hozta le iniestát és xavit, hogy feleslegesen ne legyenek széthajtva. na az volt a pillanat, amikor feladták a dolgot. érthető is, meg nem is.
4. a szurkolók az elmúlt éveket tapsolták meg sztem, tudniuk kell nekik is, hogy egy korszak lezárult, mi voltunk az elsők, akik megcibálták őket az elmúlt 1-2 évben, de a bájern jött, látott és megalázta, teljesen szétbaszta őket.

inkább számomra az a mocskosul durva, hogy még mindig a mai napig nincs egyetlen csapat sem, amelyik címet tudott volna védeni a béellben. ez azért kemény...
1. szerintem mi kicsit maskent alltunk a jatekhoz, nalunk lehetett erezni, hogy benne lehet, a barca jatekaba egy percig sem volt benne, egyik meccsen sem, semmi.
2. lehet, hogy serult volt, de minden egyes kocsog szar bajnokira osszedrotozzak folyamatosan, es a bl elodontore nemtudjak ?! na ne maaaar..
3. szerintem teljesen ertheto, nem volt vissza ut.
4. ezzel egyetertek maximalisan es az igazat megvallva volt is mit megtapsolni lassuk be.

az meg h nem vt cimvedes, sztem annyit jelent, h lehet barmennyire is jo a csapat vagy mehet a szeker, 1-1 biro tevedes vagy egy kis szerencse nelkul nem igen lehet bl-t nyerni. a bayernnek iden annyi szerencseje volt, hogy az arsenal elleni visszavagon meg viszonylag hamar felebredtek es nem pottyantak ki, igaz ehhez kellett egy elso meccs ...
12

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 2., csütörtök 9:45

Danny Smith írta:Csak én éreztem úgy, hogy tegnap alapból úgy állt ki a Barca, hogy feladta a párharcot? (lehet volt már szó erről, bocs. Nem olvastam vissza) Mert ha ez így van, akkor szégyellje magát az egész csapat. Messi miért a padon ücsörgött? Amikor az ő játékában benne van a tripla, esetenként a négy gól is. Meg hogy lehozza Xavit meg Iniestát, hogy ne legyen részese teljes mértékben a vereségnek? UNDORÍTÓ. És a végén meg tapsolnak a szurkolók? MIT? azt, hogy a barca úgy állt ki este, mint aki engedi, hogy jó alaposan segbe...szák??? A katalánok helyében visszakértem volna a pénzemet....SZÁNALMAS! Messi nem volt sérült, nem volt semmi baja.
1. lehet tudat alatt érezték, hogy game over, de azért nem adták fel teljesen.
2. messi sérült volt, illetve lehet abban is vmi, amit Csabi mondott, hogy nem akarták a katalánok, hogy messi felsülését lássa a világ.
3. azért hozta le iniestát és xavit, hogy feleslegesen ne legyenek széthajtva. na az volt a pillanat, amikor feladták a dolgot. érthető is, meg nem is.
4. a szurkolók az elmúlt éveket tapsolták meg sztem, tudniuk kell nekik is, hogy egy korszak lezárult, mi voltunk az elsők, akik megcibálták őket az elmúlt 1-2 évben, de a bájern jött, látott és megalázta, teljesen szétbaszta őket.

inkább számomra az a mocskosul durva, hogy még mindig a mai napig nincs egyetlen csapat sem, amelyik címet tudott volna védeni a béellben. ez azért kemény...
Kép
Kép
Kép

Danny Smith
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, CR, Zidane, Makelele, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid 02'

HozzászólásSzerző: Danny Smith » 2013. május 2., csütörtök 9:31

Csak én éreztem úgy, hogy tegnap alapból úgy állt ki a Barca, hogy feladta a párharcot? (lehet volt már szó erről, bocs. Nem olvastam vissza) Mert ha ez így van, akkor szégyellje magát az egész csapat. Messi miért a padon ücsörgött? Amikor az ő játékában benne van a tripla, esetenként a négy gól is. Meg hogy lehozza Xavit meg Iniestát, hogy ne legyen részese teljes mértékben a vereségnek? UNDORÍTÓ. És a végén meg tapsolnak a szurkolók? MIT? azt, hogy a barca úgy állt ki este, mint aki engedi, hogy jó alaposan segbe...szák??? A katalánok helyében visszakértem volna a pénzemet....SZÁNALMAS! Messi nem volt sérült, nem volt semmi baja.
Viszlát José! Örültem
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 2., csütörtök 9:26

hát azért, elnézve a bayern-barca párharc végeredményét, azt kell mondjam, mi ehhez képest emelt fővel búcsúztunk a bl-ből. azért 7-0-s összesítéssel kiesni elődöntőben egy barcelonának... :hmmm:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 2., csütörtök 8:30

Ha a Bayern megnyeri a Bajnokok Ligáját, a Chelsea pedig az Európa Ligát, akkor bosszút állhatunk az angolokon a tavalyi vereségért, valamint létrejöhet egy Mourinho-Guardiola párharc is.
:lol:
Remélem összejön :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 2., csütörtök 8:09

a dortmund tud a bayern ellen játszani. számukra a bayern barca ellen mutatott játéka nem mérvadó. annyi a különbség a madrid - barca, dortmund - bayern párhuzamban, hogy dortmund nem csak a bayern ellen tanult meg játszani.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 2., csütörtök 7:43

az a durva, hogy ez a bájern a dortmundnál is erősebb bőven. legalább 75% esélyt adok nekik, hogy behúzzák, látszik mindegyik játékosukon, hogy a tavalyi bukott döntő hajtja őket. emellé brutális játékuk van, és a játékosaik is jobb képességűek, mint a dortmundé.
én nem is tudom, hány gólt kaptunk volna tőlük, ha továbbjutunk. tavaly kellett volna megállítani őket az építkezésben, de akkor is lófasz volt az egész real madrid fejben.
Kép
Kép
Kép

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 2., csütörtök 1:47

Egyebkent mi hir Gotzerol? milyen a serulese?
Nelkule viszont nem mondanam, h eselyesek lennenek. akkor kevesebb mint 50%-50% szazalek.
Ez a Großkreutz kanyarban nincs hozza, es mas sem. Nagy ervagas lenne nekik ha nem tudna jatszani a donton.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. május 2., csütörtök 0:32

Müller nálam egyértelműen
Akkor már inkább Messi...de komolyan.

Egyébként ha Bayernes akkor Ribery.

Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. május 2., csütörtök 0:27

flori írta:ez az aranylabda mondjuk tényleg érdekes lesz.. :lol: :lol:

ki lehet az reálisan?

robben?ribéry?lewa?schweni? :ozil: ?
ribery, egyértelmű. bajnokságban is kiemelkedő, és ha viszik a bl-t, akkor kérdés nélkül ő érdemelné. ha a dortmund nyer, akkor necces = messi. :lol: :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 2., csütörtök 0:19

cart írta: Müller nálam egyértelműen
Bayernes haverom mondta, hogy sokáig flop volt a szezonban és Shakiri is jobb volt nála. Most Müller megint elkapta a fonalat, de hullámzó teljesítményre aranylabdát adni, háát :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 2., csütörtök 0:11

flori írta:ki lehet az reálisan?
Müller nálam egyértelműen

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 2., csütörtök 0:08

Galacticos írta:amúgy de kár hogy nem mi döngöltük őket földbe. :(
Pedig a kupa visszavágón ott volt előttünk. Ha ott José tökösebb...

Fast Fox

HozzászólásSzerző: Fast Fox » 2013. május 2., csütörtök 0:07

Most nézem,h a Dortmund 124 km-t futott a meccsen. Na ez a nem mind1. Ehhez képest mi az oda vágón 113, most 118-at. Azért ekkora különbséget futómennyiségben nem nagyon láttam még.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 2., csütörtök 0:06

ez az aranylabda mondjuk tényleg érdekes lesz.. :lol: :lol:

ki lehet az reálisan?

robben?ribéry?lewa?schweni? :ozil: ?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. május 1., szerda 23:57

őszintén szólva... a srácok tegnap kitették a szart is, ennyi volt bennük. ez nem feltétlenül az ő hibájuk, én büszke vagyok rájuk. ugyanakkor amit a barca ma művelt... részeg vagyok, de büszke, h nem lettünk ilyen szinten meggyalázva, szevasztok :mrgreen:

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 1., szerda 23:21

Sokan írták,hogy a Dortmundnak fognak szurkolni.
Nálam valamiért a Bayern a szimpibb.De megpróbálok majd semleges maradni. :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 1., szerda 23:19

Szerintem a Dortmundnak van a legnagyobb sansza a Bayern ellen. Ismerik őket, tudják, hogy mit játszanak, ismerik a játékosokat. Sikerülhet nekik. Ugyanakkor a Bayern a favorit, de én nem adom oda előre nekik a trófeát.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

beckham96
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 1., szerda 23:18

sonic írta:New sponsor? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Behalok. :lol:

Vissza: