Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
flori

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: flori » 2020. október 14., szerda 12:39

A 120hz utani vinnyogas mennnyire valid? Kicsit lemaradtam itt a 10esemmel. Nehez ugy, mert megerett a valtasra a telefon, de a 12 pro max huzos 490ert... :D Abba a hibaba meg nem akarok esni, hogy jovore durran valami nagyobb fejlesztes, kinottem mar az evenkenti telefon cserebol.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. október 14., szerda 9:55

flori írta: Van akit meggyőzött az új iphone? Nekem lassan időszerű lenne a váltás, de a formán kívül annyira nem vettek meg.
Tavasszal vettem 11 Prot, szoval majd az iPhone 14-nel elgondolkozok :mrgreen:

Amugy maga a forma nagyon szexi, vegre vannak elek. Az AR capability is fejlodik, de ehhez elsosorban felhasznaloi szoftverek kellenenek, addig nem lehet kihasznalni.
Az uj chip viszont erdekes lesz, valoszinuleg az elso ARM Macbookok is ezzel fognak jonni. Kivancsian varom, mit tud majd az 5 nanometer egy notebookban. :)

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 14., szerda 9:25

kodo írta:
flori írta: Van akit meggyőzött az új iphone? Nekem lassan időszerű lenne a váltás, de a formán kívül annyira nem vettek meg.
Szintén zenész váltás ügyileg.

Valószínűleg a 12-esre beruhazok, bar megvarom még a teszteket, meg hogy elotte a kezembe vegyem.

Amugy semmi extra, bar nekem a i7 plus után nagy fel lesz.
Nekem az Iphone 5s telefonom volt az abszolút kedvencem a régi Nokia 8850-em óta(azóta sem szerettem úgy telefont :sziv: :D ).

Nagyon szerettem az 5s formáját, meg az egész telefont. Ez a 12-es meg kb uaz csak nyilván modernebb,jobb és teljes kijelzős. Szóval szerintem én idővel benevezek.

Szerintem azok jól jártak akik a sima 11-esre nem neveztek be. Ahhoz képest a sima 12-es sokkal nagyobb előrelépés.

Az 11pro és a 12/pro között viszon már megint nem olyan óriási nagy az ugrás,kb számomra csak a forma jön be jobban.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. október 14., szerda 8:58

Hát nem tudom, én telefon témával úgy vagyok, hogy a 6S-em amíg működik, addig használom. Az akksi ki lett cserélve, most kibír egy napot. Valahogy nincs humorom kiadni egy telefonra sokszázezret (anno 25.000 volt a 6S). Feleslegesnek tartom.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2020. október 14., szerda 8:45

Szintén zenész váltás ügyileg.

Valószínűleg a 12-esre beruhazok, bar megvarom még a teszteket, meg hogy elotte a kezembe vegyem.

Amugy semmi extra, bar nekem a i7 plus után nagy fel lesz.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2020. október 14., szerda 8:08

Van akit meggyőzött az új iphone? Nekem lassan időszerű lenne a váltás, de a formán kívül annyira nem vettek meg.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. szeptember 29., kedd 15:31

Telepített már valaki Huawei p40-re Google playt? Nagy kokanyolas? Egy frissítés nem vágja haza?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. szeptember 20., vasárnap 13:12

Sziasztok!

Tegnap reggel óta nem akar bekapcsolni az asztali gépem. Be se indul, mintha nem kapna áramot. Egyszer valahogy bekapcsolódott tegnap a 100. nyomásra, de azóta semmi.

Amiket kipróbáltam: másik konnektor, másik tápkábel, alaplapi elemcsere.
Remélem csak a bekapcsológomb romlott el, az viszont olyan barom módon van bekötve, hogy nem tudom csak azt letesztelni.
Valami áramot kap, mert ha bedugom, akkor valami nagyon halk "kopogásféle" hallatszik belülről.

Van valami házi praktika, ami felett elsiklottam? Ha nem megy akkor valószínűleg lesz szervizes ismerős, csak nem akarom vasárnap ezzel csesztetni.

Köszi.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2020. szeptember 4., péntek 9:00

flori írta: Tudom ezerszer volt már téma, de azért beírom az én paramétereimet is:
Anyukámnak kellene egy gép, kb. nyomtatáshoz, kevés netezéshez, nagyon maximum filnézéshez, semmi extra. Legyen könnyű, vékonyabb gép,13col körül, és azért bírja is az akksija. Megbízható laptopot keresnék, drága se kell. Legyen egy kompakt ki szerkezet. Keret max 200, nem tudom kijön-e belőle...

Láttam ilyen érintő+laptop egyben kombót, azok milyenek?

Köszi a segítséget, én nagyon kuka vagyok ehhez. :mrgreen:
En egy refurbished lenovo/dell uzleti laptopot vennek a helyedben. Abban a meretben ritkabb, de mar elofordul egy ideje.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2020. szeptember 2., szerda 22:08

Tudom ezerszer volt már téma, de azért beírom az én paramétereimet is:
Anyukámnak kellene egy gép, kb. nyomtatáshoz, kevés netezéshez, nagyon maximum filnézéshez, semmi extra. Legyen könnyű, vékonyabb gép,13col körül, és azért bírja is az akksija. Megbízható laptopot keresnék, drága se kell. Legyen egy kompakt ki szerkezet. Keret max 200, nem tudom kijön-e belőle...

Láttam ilyen érintő+laptop egyben kombót, azok milyenek?

Köszi a segítséget, én nagyon kuka vagyok ehhez. :mrgreen:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. augusztus 21., péntek 17:52

Érdekes, nekem a feleséged mindig azonnal válaszol :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2020. augusztus 19., szerda 10:24

Gondolom a messenger alkalmazásnak beragad valami háttérfolyamat vagy szerver oldalon marad bent valami kapcsoló, hogy online vagy és nem billenti át semmi offlineba. Ha újra elérhető leszel és mittomén bezárod az appot vagy a böngészőablakot újra, az megoldja.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2020. augusztus 19., szerda 9:51

Bocsi a dupláért. Most nézem telefonon, ott meg elérhetőnek jelzi, de közben azt írja a beszélgetésre kattintva, hogy 3 perce volt elérhető :argue: :roll:
Elrontod itt az egeszet az utolso mondattal. Igy mar nem is erdekelnek a valaszok :kalapos:
Vagy van egy másik telefonja is :mrgreen:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2020. augusztus 19., szerda 9:51

Victor írta: Szerintetek mitől lehet az, hogy néha asszonyt folyamatosan elérhetőnek jelzi a Messenger úgy, hogy se a wifije nem maradt éjszakára bekapcsolva, se a számítógépe? :hmmm: Pár hetente előjön ez a dolog, és a túl nagy fantáziával megáldott fórumozó társaimnak előre leszögezném, hogy ilyen akkor is volt már, mikor itt aludt velem, a telefonja pedig kint volt a nappaliban, szóval nem, nem direkt nem ír :mrgreen:
Elrontod itt az egeszet az utolso mondattal. Igy mar nem is erdekelnek a valaszok :kalapos:

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2020. augusztus 19., szerda 9:20

Szerintetek mitől lehet az, hogy néha asszonyt folyamatosan elérhetőnek jelzi a Messenger úgy, hogy se a wifije nem maradt éjszakára bekapcsolva, se a számítógépe? :hmmm: Pár hetente előjön ez a dolog, és a túl nagy fantáziával megáldott fórumozó társaimnak előre leszögezném, hogy ilyen akkor is volt már, mikor itt aludt velem, a telefonja pedig kint volt a nappaliban, szóval nem, nem direkt nem ír :mrgreen:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. augusztus 17., hétfő 13:22

Csabi írta:
ugyanilyen telefonom van, valószínűleg mechanikai probléma. a kamera konstrukciohoz visszterve, szerintem nincs ennel jobb. az képernyő teljes szelessegben hasznalhato, nincs notch, waterdrop, punch hole, semmi. semmi nem zavar használat közben.

es meg mielott valaki azt mondja hogy azok sem zavaroak. valoban, de ezt nem veri semmi. arra hogy mekkora kiralysag igy telefont hasznalni előtte nem is gondoltam. de soha nem terek vissza :mrgreen:

ja es azert nagy az arcom mert a selfi kamerát havonta 1x hasznalom kb, szoval a romlas veszélye igen alacsony :mrgreen:
egyébként közben teljesen magától megoldódott. a hét folyamán 10-15-20 sikertelen próba után sikerült kitolnia és azóta hibárlanul működik. én arra gyanakszom h bringán a tartóban valamit beszedett, vagy a tartó nyomta oda erősebben.

amit meg írsz, hogy mennyire jó az egész kijelzős megoldás, maximálisan aláírom, ezekután én sem váltanék vissza, inkább nem kell előlapi kamera :D

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 17., hétfő 13:10

Marky írta:
wZoLee7 írta: Van egy xiaomi mi9 t prom, aminek az elolapi kameraja a hazbol kell h kijojjon. Sajnos valamiert nem hajlando ra, atvalt ra, hallom h a motor probalkozik kitolni a kamerat de kapok egy hiba uzenetet es ennyi. Meg boven a reklamacios idotartamon belul vagyok, de van egy olyan kerdesem, hogy ha visszaallitom gyariba az segithet? Lehet csak valami softwares problema vagy teljesen biztos, hogy mechanikai gomd van es szet kell h szedjek?
Mivel elindul a motor, de nem történik semmi, ezért innentől mechanikai eredetű a probléma.
Kicsit offtopic: mennyire hülye konstrukció ez :lol:
ugyanilyen telefonom van, valószínűleg mechanikai probléma. a kamera konstrukciohoz visszterve, szerintem nincs ennel jobb. az képernyő teljes szelessegben hasznalhato, nincs notch, waterdrop, punch hole, semmi. semmi nem zavar használat közben.

es meg mielott valaki azt mondja hogy azok sem zavaroak. valoban, de ezt nem veri semmi. arra hogy mekkora kiralysag igy telefont hasznalni előtte nem is gondoltam. de soha nem terek vissza :mrgreen:

ja es azert nagy az arcom mert a selfi kamerát havonta 1x hasznalom kb, szoval a romlas veszélye igen alacsony :mrgreen:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. augusztus 17., hétfő 12:48

Koszi a valaszt.

Van itt olyan aki eurosport playert hasznal? Jon a tour es szeretnem nezni, de tudnom kellene h pl egy hola val, ami vpn el jatszik, nezhetoe a kulfoldrol a magyar eurosport

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. augusztus 16., vasárnap 11:17

wZoLee7 írta: Van egy xiaomi mi9 t prom, aminek az elolapi kameraja a hazbol kell h kijojjon. Sajnos valamiert nem hajlando ra, atvalt ra, hallom h a motor probalkozik kitolni a kamerat de kapok egy hiba uzenetet es ennyi. Meg boven a reklamacios idotartamon belul vagyok, de van egy olyan kerdesem, hogy ha visszaallitom gyariba az segithet? Lehet csak valami softwares problema vagy teljesen biztos, hogy mechanikai gomd van es szet kell h szedjek?
Mivel elindul a motor, de nem történik semmi, ezért innentől mechanikai eredetű a probléma.
Kicsit offtopic: mennyire hülye konstrukció ez :lol:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. augusztus 16., vasárnap 8:22

Van egy xiaomi mi9 t prom, aminek az elolapi kameraja a hazbol kell h kijojjon. Sajnos valamiert nem hajlando ra, atvalt ra, hallom h a motor probalkozik kitolni a kamerat de kapok egy hiba uzenetet es ennyi. Meg boven a reklamacios idotartamon belul vagyok, de van egy olyan kerdesem, hogy ha visszaallitom gyariba az segithet? Lehet csak valami softwares problema vagy teljesen biztos, hogy mechanikai gomd van es szet kell h szedjek?

Vissza: