flori írta: A 120hz utani vinnyogas mennnyire valid? Kicsit lemaradtam itt a 10esemmel. Nehez ugy, mert megerett a valtasra a telefon, de a 12 pro max huzos 490ert... Abba a hibaba meg nem akarok esni, hogy jovore durran valami nagyobb fejlesztes, kinottem mar az evenkenti telefon cserebol.
Szerintem az X-hez képest megéri a váltás. De nyilván pénztárcától és az ember személyes igényeitől függ.
X-hez képest ami jelentős előrelépés: kamera, 5G, kicsivel jobb akksi idő, meg a dizájn ha tetszik.
Az Apple mindig ezt csinálja, hogy újít a dizájnon(ami jelenleg vissza az 5-höz csak modernebb kivitelben ) majd pár évig rápakolásznak és utána újítás.
Nem tudom mi lehetne jövőre akkora forradalmi újítás. Gondolom kicsit jobb lesz, még 320 kamera bele stb..
Nekem 11pro-ról abszolút nem éri meg váltani. Viszont személy szerint nekem ez a dizájn tetszik a legjobban, baromira bejön 12-es kinézete. Az 5s telefonom után is vágyódok a mai napig. ..mmint dizájn szempontjából.
Amúgy régen tök jó volt, hogy volt egymillió fajta különböző stílusú telefon.Nyilván tudom, hogy a tapi kinelző behatárolja a dolgokat, de jópofa volt régen a sokszínűség.