Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kierkegaard

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. október 27., kedd 15:21

Hardverapron van egy csomo

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. október 27., kedd 15:06

Skacok! Tudtok esetleg valami megbízható oldalt, ahonnan lehet óccsó win 10 kulcsot venni? :)

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. október 25., vasárnap 19:11

Na mi a helyzet madridom mindent tudó népe?

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. október 25., vasárnap 14:49

Hőszivattyús vagy kondenzációs szárítógépet vegyek?
Mi a különbség üzemeltetésben, beszerelésben, rezsiárban?
Tapasztalatok?

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2020. október 23., péntek 7:46

h3x0r írta:
hala real írta: Laptopomon win 10 update 0%-on van mar kb 20-25 perce. Varjak vele, vagy valami nem oke?
https://www.cipher-it.co.uk/wp-content/ ... ITCrow.jpg :mrgreen:
:lol:
21%-on van. Estere meg is lesz ilyen tempoban :lol:
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. október 23., péntek 7:14

hala real írta: Laptopomon win 10 update 0%-on van mar kb 20-25 perce. Varjak vele, vagy valami nem oke?
https://www.cipher-it.co.uk/wp-content/ ... ITCrow.jpg :mrgreen:

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2020. október 23., péntek 6:11

Laptopomon win 10 update 0%-on van mar kb 20-25 perce. Varjak vele, vagy valami nem oke?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 14., szerda 19:30

nmate írta:
Realista24 írta: Felbmilliok telefonra. Mindig rajovok hogy elment mellettem a világ ezen a téren. :lol:
Ha céges nem lenne, eléggé bajban lennék. Nekem a száz is sok :D És nem azért, mert nem telik rá, lelkileg.
Ugyanez :mrgreen: Nekem pont az ötödét érné meg egy-egy ilyen telefon. Ami 5 kiló, azért egy százast talán adnék...na de 600ezer? Abból már egy komoly laptop kijön egy igen erős telóval kombóban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 14., szerda 18:28

nmate írta:
Realista24 írta: Felbmilliok telefonra. Mindig rajovok hogy elment mellettem a világ ezen a téren. :lol:
Ha céges nem lenne, eléggé bajban lennék. Nekem a száz is sok :D És nem azért, mert nem telik rá, lelkileg.
Faust írta: Tovabbra is egy helyben toporognak, mert a kameran kivul mar evekkel ezelott ki voltak maxolva a telefonok.
Amúgy az appok is borzalmasak, nagyon irreális teljesítmény igénye van némelyiknek.
Valamivel meg kell magyarázni, hogy miért kell minden évben minden telefonba új proci ami 0,000007-el gyorsabb mint az előző. :mrgreen:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. október 14., szerda 18:27

Ez lehet nem kellett volna, múltkor már jöttek szinte olyanokkal, hogy sms, wtf, az mi? :mrgreen:

Én másfél éve gyűröm lassan a Mi9-et, tökéletes minden téren, sosem hagyott cserben még. Aktívabban július óta használom, melóba korábban a Xiaomi Redmi Note 4-el toltam, de konkrétan eltorzult a telefon, olyan szinten gondjai lettek az akkumulátorával. :mrgreen:
Jelenleg futás közben tudok rajta zenét hallgatni, ha úgy dönt, hogy feltöltődik maximumra. De képes olyanra, hogy hozzá sem piszkálok, és nem kapcsol ki 1-2 napig, vagy 89% alá megy és már be sem lehet kapcsolni tovább, kilövi magát. Vagy zenét akarok váltani és ugyanez 70 akárhány százalékon.
Leszolgált tökéletesen két és fél évet minimum, lehet költöttem is volna rá, ha nincs "szétdagadva", és működne minden egyes pont a képernyőjén, volt egy komolyabb esése az utolsó hónapjában, amikor ment parkolópályára. :mrgreen:
Soha nem volt "újratelepítve" közben, rosszat nem tudok rá mondani az aksin kívül, na!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lordgabi 2020. október 14., szerda 18:29-kor.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. október 14., szerda 18:20

Én az elmúlt 4 évben egy kijelzőt + kamerát rendeltem a telefonomhoz(Írektől), mert széttörtem.(van ilyen)
Ezt cseréltem benne, házilag.

Ideje lenne már, megérett a cserére a készülék ( Winphone Microsoft950 ) , de még csörög és tudok sms-t is küldeni....patent !
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2020. október 14., szerda 18:18

Faust írta: Tovabbra is egy helyben toporognak, mert a kameran kivul mar evekkel ezelott ki voltak maxolva a telefonok.
Amúgy az appok is borzalmasak, nagyon irreális teljesítmény igénye van némelyiknek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2020. október 14., szerda 18:21-kor.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 14., szerda 18:11

Felbmilliok telefonra. Mindig rajovok hogy elment mellettem a világ ezen a téren. :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Petr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Petr » 2020. október 14., szerda 17:42

Faust írta: Gyorsabban es simabban porog a messenger vagy mi? :mrgreen:

Latom kezded erteni. :D

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 14., szerda 16:57

Mondjuk en alapbol nem ertem ezt a kepfrissites mizeriat. Jatszik valaki kompetitiv online shooterrel/strategiaval mobilon? Mert ott van erdemi kulonbseg a kepfrissites miatt, azon kivul meg semmi. Gyorsabban es simabban porog a messenger vagy mi? :mrgreen:

A nagyobb verzioban nem csak a telefoto lencse a kulonbseg, a meret miatt nagyobb szenzor van a telefonban, sokkal erzekenyebb, ezaltal reszletgazdagabb, es sotetben zajmentesebb kepeket tud csinalni. Aki rendszeresen, neadjisten hivatasszeruen mobillal fotozik, annak megeri, mas csak a nagyobb kijelzot fizeti ki. De ez igaz barmelyik gyarto legnagyobb telefonjaval kapcsolatban.

Tovabbra is egy helyben toporognak, mert a kameran kivul mar evekkel ezelott ki voltak maxolva a telefonok.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 14., szerda 15:34

flori írta: A 120hz utani vinnyogas mennnyire valid? Kicsit lemaradtam itt a 10esemmel. Nehez ugy, mert megerett a valtasra a telefon, de a 12 pro max huzos 490ert... :D Abba a hibaba meg nem akarok esni, hogy jovore durran valami nagyobb fejlesztes, kinottem mar az evenkenti telefon cserebol.
Ha azt nezzuk hogy az osszes konkurens flagshipjeben ott a magasabb kepfrissites, akkor kurva gaz. Sot Xiaomiknal mar a kozepkategoriaban is ott van legalabb a 90Hz (sot Mi10T proban 144 van). Ezeket figyelembe veve, es hogy mondjuk mennyibe kerul egy pro/pro max, akkor meg gazabb. :D viszont nyilvan lehet nelkule elno, de ennyi penzert elvarna az ember.

A masik ami fura, hogy tavaly 11 es 11 pro kozott tenyleg volt kulonbseg a pro javara, tobb kamera, szebb kijelzo, jobb uzemido. Iden viszont eltunt minden, egyedul a telefoto kameraval van tobb a pro-ban (meg talan tobb ram), megis tobb tizezerrel dragabb. Szal pl a “pro” elnevezesbe beleferhetett volna egy 120Hz, es akkor a simakba meg csak a 60 Hz.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 14., szerda 14:29

flori írta: A 120hz utani vinnyogas mennnyire valid? Kicsit lemaradtam itt a 10esemmel. Nehez ugy, mert megerett a valtasra a telefon, de a 12 pro max huzos 490ert... :D Abba a hibaba meg nem akarok esni, hogy jovore durran valami nagyobb fejlesztes, kinottem mar az evenkenti telefon cserebol.

Szerintem az X-hez képest megéri a váltás. De nyilván pénztárcától és az ember személyes igényeitől függ.

X-hez képest ami jelentős előrelépés: kamera, 5G, kicsivel jobb akksi idő, meg a dizájn ha tetszik.

Az Apple mindig ezt csinálja, hogy újít a dizájnon(ami jelenleg vissza az 5-höz csak modernebb kivitelben :) ) majd pár évig rápakolásznak és utána újítás.

Nem tudom mi lehetne jövőre akkora forradalmi újítás. Gondolom kicsit jobb lesz, még 320 kamera bele stb..

Nekem 11pro-ról abszolút nem éri meg váltani. Viszont személy szerint nekem ez a dizájn tetszik a legjobban, baromira bejön 12-es kinézete. Az 5s telefonom után is vágyódok a mai napig. :mrgreen: ..mmint dizájn szempontjából.

Amúgy régen tök jó volt, hogy volt egymillió fajta különböző stílusú telefon.Nyilván tudom, hogy a tapi kinelző behatárolja a dolgokat, de jópofa volt régen a sokszínűség.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 14., szerda 14:11

Ha nem fotozol vele, jobban jarsz az XS-el, minden mas csak bullshit. En amugy szemeznek vele ha nem 2020 lenne. :mrgreen:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2020. október 14., szerda 12:39

A 120hz utani vinnyogas mennnyire valid? Kicsit lemaradtam itt a 10esemmel. Nehez ugy, mert megerett a valtasra a telefon, de a 12 pro max huzos 490ert... :D Abba a hibaba meg nem akarok esni, hogy jovore durran valami nagyobb fejlesztes, kinottem mar az evenkenti telefon cserebol.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. október 14., szerda 9:55

flori írta: Van akit meggyőzött az új iphone? Nekem lassan időszerű lenne a váltás, de a formán kívül annyira nem vettek meg.
Tavasszal vettem 11 Prot, szoval majd az iPhone 14-nel elgondolkozok :mrgreen:

Amugy maga a forma nagyon szexi, vegre vannak elek. Az AR capability is fejlodik, de ehhez elsosorban felhasznaloi szoftverek kellenenek, addig nem lehet kihasznalni.
Az uj chip viszont erdekes lesz, valoszinuleg az elso ARM Macbookok is ezzel fognak jonni. Kivancsian varom, mit tud majd az 5 nanometer egy notebookban. :)

Vissza: