Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Lehet, hogy most kicsit naív leszek, de tegnap átértékeltem magam a szezont. Érjünk oda a biztos BL-résztvevő helyek egyikére, ha esetleg bajnokok leszünk, akkor kellemesen csalódok. Talán egy kupa vagy szuperkupa leeshet idén, de többre ne számítsunk. Sajnos "taktikus" a játékunk nagyon régóta. Tegnap nem sikerült bekotorni a gólt, máskor sikerült. 2001 óta vagyok Real Madrid szurkolók, de sztem ilyen gyenge támadósorunk még nem volt. Idén két emberre leszek kíváncsi: Ödegaardra és Valverdére. Remélem, hogy valamelyikük be fog válni. Ezenkívül élvezem Ramos játékát, amíg megtehetem, örülök, hogy Zidane az edző és most majd elválik, hogy a két brazilból lesz-e valami (sztem nem...)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem neztem a meccset. Azt vettem eszre, hogy igy covid alatt, nezok nelkul valahogy nem erzem azt, hogy neznem kellene.
Gyengen toljuk, nem igazoltunk, ugyan azt a csapatot nyuzzuk evek ota, varhato volt h ez lesz. Egyik spanyol csapat sem lesz iden kiemelkedo, barki kepes lesz kikapni szinte barkitol.
Gyengen toljuk, nem igazoltunk, ugyan azt a csapatot nyuzzuk evek ota, varhato volt h ez lesz. Egyik spanyol csapat sem lesz iden kiemelkedo, barki kepes lesz kikapni szinte barkitol.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
R24okos, ő nem nézte a meccset.
Két éve szenvedés. Van ezer jobb dolgom.
Legalább kapjunk ki 5-3ra, azt legalább lehet élvezni. Azért érdemes leulni a tv elé.
De ez? Annyit nem ér, hogy áramot fogyasszak miatta, nemhogy még ki is utazzak. Szerencsém hogy nem lehet, mert amilyen barom vagyok, ennek ellenére is mennek.
Két éve szenvedés. Van ezer jobb dolgom.
Legalább kapjunk ki 5-3ra, azt legalább lehet élvezni. Azért érdemes leulni a tv elé.
De ez? Annyit nem ér, hogy áramot fogyasszak miatta, nemhogy még ki is utazzak. Szerencsém hogy nem lehet, mert amilyen barom vagyok, ennek ellenére is mennek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy top of the league.
(Nem láttam a meccset, de nem gondoltam volna, hogy pont ma bukunk pontokat...)
(Nem láttam a meccset, de nem gondoltam volna, hogy pont ma bukunk pontokat...)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Értékeld a legutóbbi meccset..nem lehet.
Az az érzésem, hogy egy szenvedés lesz ez az év.
Az az érzésem, hogy egy szenvedés lesz ez az év.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
+
Benzema sem tud gólt lőni ebben a szezonban...
ilyen impotens támadórészleg 20 éve nem volt szerintem, mióta követem a csapatot
senkiben sincs benne a gól
a szerencsétlen Portilloban jobban benne volt a gól, mint a mostani támadókban
most mindenki szar az a bajTorquemada írta: Minek is igazolni. Van Lucasunk, Isconk, Asensionk, meg még pár ilyen emberünk, akikkel csak a létszám van meg. Miért vannak ilyen játékosok még itt ?
Benzema sem tud gólt lőni ebben a szezonban...
ilyen impotens támadórészleg 20 éve nem volt szerintem, mióta követem a csapatot
senkiben sincs benne a gól
a szerencsétlen Portilloban jobban benne volt a gól, mint a mostani támadókban
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Azért Benzemának is sikerült 450 perc alatt egy gólt rúgni... Courtois-n kívül nem nagyon teszi oda magát senki, és úgy tűnik, Zidane-nak jó ez így. Egyébként ha nem maradt volna el meccsünk, akár még vezethetnénk így is a tabellát.
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Egyetlen pozitívum tavalyhoz képest, hogy most már nem ingadozó a teljesítményünk.... Hanem stabilan szar.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Mert senkinek se kellenek. Bezzeg amikor anno (elvileg) vitték volna Iscot és Ase-t, nem adtuk el... Most meg rajtunk marad a kolonc...Isco, Ase, LV, Mariano, Bale, Jovic... De Marcit is lassan nyugdíjazni lehet...Torquemada írta: Minek is igazolni. Van Lucasunk, Isconk, Asensionk, meg még pár ilyen emberünk, akikkel csak a létszám van meg. Miért vannak ilyen játékosok még itt ?
A stadiont 2022-ben kell elkezdeni torleszteni.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Minek is igazolni. Van Lucasunk, Isconk, Asensionk, meg még pár ilyen emberünk, akikkel csak a létszám van meg. Miért vannak ilyen játékosok még itt ?
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
Toti írta: Hat bazdmeg lattam mar sok szart,21eve nezek madrid meccset,de ez ilyent,mint a mait..egy cadiz ellen..ez a lagalja volt mindennek. helyzetunk se volt geci ez a legdurvabb,nem a vereseg.
mindegy,legalabb lesz fasza szep uj stadionunk,ahova ugyse mehet majd ember se..megerte
Mi köze a kettőnek egymáshoz? Nem a stadion miatt nem igazoltunk.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
egy Cadiz ellen semmi köze az új stadionnak. félig a castillával is elég kellene lennie. ez egy lélektelen értékelhetetlen szarkupac volt Zidanetól a játékosokig. az arc megvolt csak más nem
Hat bazdmeg lattam mar sok szart,21eve nezek madrid meccset,de ez ilyent,mint a mait..egy cadiz ellen..ez a lagalja volt mindennek. helyzetunk se volt geci ez a legdurvabb,nem a vereseg.
mindegy,legalabb lesz fasza szep uj stadionunk,ahova ugyse mehet majd ember se..megerte
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Elso felidoben kb 50-50 volt, a masodik elejen jok voltunk es eldonthettuk volna a meccset, aztan kb fel oraig azt csinaltak amit akartak. Nehez ezt uralasnak latni, ha nincs Courtois, nagy eges lett volna.petiamadridista írta: Nem volt rossz a játék.
Uraltuk a meccset, a 2. feles elején nagyon sok helyzetünk volt.
De ilyen f.s helyzetkihasználással...
Persze hogy ránk jön a végén az ellenfél, 1 gól nem a világ.
Le kéne tudnunk zárni ezeket a meccseket korábban, akkor az összkép is sokkal jobb lenne.
Persze a fociban nincs felteteles mod, de itt az 1-1 boven megerdemelt eredmeny lett volna az osszekep alapjan. Altalban az ilyenek vegen szopunk be a 93. percben egy egyenlito golt, ennek hianya abszolut fejlodes.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nem volt rossz a játék.
Le kéne tudnunk zárni ezeket a meccseket korábban, akkor az összkép is sokkal jobb lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Szarok rá, ha már fos a játék akkor örüljünk a 3 pontnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Akkor pontositsunk: Tibo azzal hogy nem kapott gólt maximum 2 pontot szerzett. A másik 4 Vini érdeme, ahogy írtad is. Így alakul ki a 6 pont.kiserik írta:Tbo 6 pontot hozott, mert nem kapunk gólt, Vini meg 4et, mert nem 0-0 lett a végeredmény a két meccsenFaust írta:
Inkabb utobbi hozta azt a 6 pontot, de amugy ma Vinyo fasza volt. Lohetett volna harmat konnyuszerrel, de annak is orulni kell ha egyet lo tudatosan.
Amugy lofasz volt az egesz, nagy szerencseje a csapatnak hogy nincsenek nezok, mert ettol meg az olaszdrukkerek bele is emelyegne neha. 3 pont, lepjunk tovabb, ez az idei bajnoksag mottoja.
Tbo 6 pontot hozott, mert nem kapunk gólt, Vini meg 4et, mert nem 0-0 lett a végeredmény a két meccsenFaust írta:Inkabb utobbi hozta azt a 6 pontot, de amugy ma Vinyo fasza volt. Lohetett volna harmat konnyuszerrel, de annak is orulni kell ha egyet lo tudatosan.Tjacks írta: Jól számolom hogy Vini hozott 6 pontot nekünk? Tibo megint hatalmasat játszott.
Amugy lofasz volt az egesz, nagy szerencseje a csapatnak hogy nincsenek nezok, mert ettol meg az olaszdrukkerek bele is emelyegne neha. 3 pont, lepjunk tovabb, ez az idei bajnoksag mottoja.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Inkabb utobbi hozta azt a 6 pontot, de amugy ma Vinyo fasza volt. Lohetett volna harmat konnyuszerrel, de annak is orulni kell ha egyet lo tudatosan.Tjacks írta: Jól számolom hogy Vini hozott 6 pontot nekünk? Tibo megint hatalmasat játszott.