Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2020. október 18., vasárnap 9:45

Lehet, hogy most kicsit naív leszek, de tegnap átértékeltem magam a szezont. Érjünk oda a biztos BL-résztvevő helyek egyikére, ha esetleg bajnokok leszünk, akkor kellemesen csalódok. Talán egy kupa vagy szuperkupa leeshet idén, de többre ne számítsunk. Sajnos "taktikus" a játékunk nagyon régóta. Tegnap nem sikerült bekotorni a gólt, máskor sikerült. 2001 óta vagyok Real Madrid szurkolók, de sztem ilyen gyenge támadósorunk még nem volt. Idén két emberre leszek kíváncsi: Ödegaardra és Valverdére. Remélem, hogy valamelyikük be fog válni. Ezenkívül élvezem Ramos játékát, amíg megtehetem, örülök, hogy Zidane az edző és most majd elválik, hogy a két brazilból lesz-e valami (sztem nem...)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 18., vasárnap 9:26

Nem neztem a meccset. Azt vettem eszre, hogy igy covid alatt, nezok nelkul valahogy nem erzem azt, hogy neznem kellene.
Gyengen toljuk, nem igazoltunk, ugyan azt a csapatot nyuzzuk evek ota, varhato volt h ez lesz. Egyik spanyol csapat sem lesz iden kiemelkedo, barki kepes lesz kikapni szinte barkitol.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 18., vasárnap 8:47

R24okos, ő nem nézte a meccset.
Két éve szenvedés. Van ezer jobb dolgom.
Legalább kapjunk ki 5-3ra, azt legalább lehet élvezni. Azért érdemes leulni a tv elé.

De ez? Annyit nem ér, hogy áramot fogyasszak miatta, nemhogy még ki is utazzak. Szerencsém hogy nem lehet, mert amilyen barom vagyok, ennek ellenére is mennek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. október 18., vasárnap 1:23

Amúgy top of the league. :mrgreen:

(Nem láttam a meccset, de nem gondoltam volna, hogy pont ma bukunk pontokat...) :( :kivagyhe:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 17., szombat 22:34

Értékeld a legutóbbi meccset..nem lehet. :|

Az az érzésem, hogy egy szenvedés lesz ez az év.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 17., szombat 22:01

+
Torquemada írta: Minek is igazolni. Van Lucasunk, Isconk, Asensionk, meg még pár ilyen emberünk, akikkel csak a létszám van meg. Miért vannak ilyen játékosok még itt ?
most mindenki szar az a baj :(
Benzema sem tud gólt lőni ebben a szezonban...

ilyen impotens támadórészleg 20 éve nem volt szerintem, mióta követem a csapatot :hmmm:
senkiben sincs benne a gól
a szerencsétlen Portilloban jobban benne volt a gól, mint a mostani támadókban :shutup:

SzB
Kedvenc játékosaid: CR7

HozzászólásSzerző: SzB » 2020. október 17., szombat 21:39

Azért Benzemának is sikerült 450 perc alatt egy gólt rúgni... Courtois-n kívül nem nagyon teszi oda magát senki, és úgy tűnik, Zidane-nak jó ez így. Egyébként ha nem maradt volna el meccsünk, akár még vezethetnénk így is a tabellát.

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2020. október 17., szombat 21:34

Egyetlen pozitívum tavalyhoz képest, hogy most már nem ingadozó a teljesítményünk.... Hanem stabilan szar. :agree:

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. október 17., szombat 20:57

Torquemada írta: Minek is igazolni. Van Lucasunk, Isconk, Asensionk, meg még pár ilyen emberünk, akikkel csak a létszám van meg. Miért vannak ilyen játékosok még itt ?
Mert senkinek se kellenek. Bezzeg amikor anno (elvileg) vitték volna Iscot és Ase-t, nem adtuk el... Most meg rajtunk marad a kolonc...Isco, Ase, LV, Mariano, Bale, Jovic... De Marcit is lassan nyugdíjazni lehet...

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2020. október 17., szombat 20:51

A stadiont 2022-ben kell elkezdeni torleszteni.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2020. október 17., szombat 20:49

Minek is igazolni. Van Lucasunk, Isconk, Asensionk, meg még pár ilyen emberünk, akikkel csak a létszám van meg. Miért vannak ilyen játékosok még itt ?
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. október 17., szombat 20:46

Toti írta: Hat bazdmeg lattam mar sok szart,21eve nezek madrid meccset,de ez ilyent,mint a mait..egy cadiz ellen..ez a lagalja volt mindennek. helyzetunk se volt geci ez a legdurvabb,nem a vereseg.

mindegy,legalabb lesz fasza szep uj stadionunk,ahova ugyse mehet majd ember se..megerte :)

Mi köze a kettőnek egymáshoz? Nem a stadion miatt nem igazoltunk.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. október 17., szombat 20:45

egy Cadiz ellen semmi köze az új stadionnak. félig a castillával is elég kellene lennie. ez egy lélektelen értékelhetetlen szarkupac volt Zidanetól a játékosokig. az arc megvolt csak más nem

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. október 17., szombat 20:30

Hat bazdmeg lattam mar sok szart,21eve nezek madrid meccset,de ez ilyent,mint a mait..egy cadiz ellen..ez a lagalja volt mindennek. helyzetunk se volt geci ez a legdurvabb,nem a vereseg.

mindegy,legalabb lesz fasza szep uj stadionunk,ahova ugyse mehet majd ember se..megerte :)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 4., vasárnap 19:25

petiamadridista írta: Nem volt rossz a játék.
Uraltuk a meccset, a 2. feles elején nagyon sok helyzetünk volt.

De ilyen f.s helyzetkihasználással...
Persze hogy ránk jön a végén az ellenfél, 1 gól nem a világ.
Le kéne tudnunk zárni ezeket a meccseket korábban, akkor az összkép is sokkal jobb lenne.
Elso felidoben kb 50-50 volt, a masodik elejen jok voltunk es eldonthettuk volna a meccset, aztan kb fel oraig azt csinaltak amit akartak. Nehez ezt uralasnak latni, ha nincs Courtois, nagy eges lett volna.

Persze a fociban nincs felteteles mod, de itt az 1-1 boven megerdemelt eredmeny lett volna az osszekep alapjan. Altalban az ilyenek vegen szopunk be a 93. percben egy egyenlito golt, ennek hianya abszolut fejlodes. :mrgreen:

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. október 4., vasárnap 19:19

Nem volt rossz a játék.
Uraltuk a meccset, a 2. feles elején nagyon sok helyzetünk volt.

De ilyen f.s helyzetkihasználással...
Persze hogy ránk jön a végén az ellenfél, 1 gól nem a világ.
Le kéne tudnunk zárni ezeket a meccseket korábban, akkor az összkép is sokkal jobb lenne.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. október 4., vasárnap 18:55

Szarok rá, ha már fos a játék akkor örüljünk a 3 pontnak. :kalapos:

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2020. október 4., vasárnap 18:47

kiserik írta:
Faust írta:

Inkabb utobbi hozta azt a 6 pontot, de amugy ma Vinyo fasza volt. Lohetett volna harmat konnyuszerrel, de annak is orulni kell ha egyet lo tudatosan. :mrgreen:

Amugy lofasz volt az egesz, nagy szerencseje a csapatnak hogy nincsenek nezok, mert ettol meg az olaszdrukkerek bele is emelyegne neha. 3 pont, lepjunk tovabb, ez az idei bajnoksag mottoja.
Tbo 6 pontot hozott, mert nem kapunk gólt, Vini meg 4et, mert nem 0-0 lett a végeredmény a két meccsen :)
Akkor pontositsunk: Tibo azzal hogy nem kapott gólt maximum 2 pontot szerzett. A másik 4 Vini érdeme, ahogy írtad is. Így alakul ki a 6 pont. :mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 4., vasárnap 18:29

Faust írta:
Tjacks írta: Jól számolom hogy Vini hozott 6 pontot nekünk? :mrgreen: Tibo megint hatalmasat játszott.
Inkabb utobbi hozta azt a 6 pontot, de amugy ma Vinyo fasza volt. Lohetett volna harmat konnyuszerrel, de annak is orulni kell ha egyet lo tudatosan. :mrgreen:

Amugy lofasz volt az egesz, nagy szerencseje a csapatnak hogy nincsenek nezok, mert ettol meg az olaszdrukkerek bele is emelyegne neha. 3 pont, lepjunk tovabb, ez az idei bajnoksag mottoja.
Tbo 6 pontot hozott, mert nem kapunk gólt, Vini meg 4et, mert nem 0-0 lett a végeredmény a két meccsen :)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 4., vasárnap 18:08

Tjacks írta: Jól számolom hogy Vini hozott 6 pontot nekünk? :mrgreen: Tibo megint hatalmasat játszott.

Vissza: