Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Faust
El director de fotografía

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 24., szombat 17:54

Sahtar B > Barca

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. október 24., szombat 17:54

Végre egy meccs, amit nem kapcsoltam ki a pcsába.

Már nagyon kellett.

:agree:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. október 24., szombat 17:51

SIKÍTS NORBERT!
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. október 22., csütörtök 12:46

Toti írta: ez a tegnapi kezdő gondolom a hétvégi klasszikusnak szólt, kérdés, h megérte-e beáldozni (jézusom a shakthar b-től kaptuk a cumit otthon) ezt vagy két szék között a padra szitu jön.
Mindenképp megérte, de így hogy x volt a másik meccs, így tényleg nem nagy érvágás.
Az, hogy ez a felforgatott kezdő semmilyen szintre nem tudott felpörögni a félidei lebaszásig, az viszont már gáz. Ez a Shakthar B csapat meg csalókás, mert a fiataljaik, akik alaphelyzetben messze lennének attól, hogy egy ilyen kaliberű meccsen játszanak, vért izzadtak a meccsen. Lehet az alapkezdőjükkel nem rúgták volna meg a 3 góljukat. De ez csak találgatás.

Mendy és Valverde emelhető ki, hogy próbálkoztak, majd a másodikban Modric és Militao.
Jovicot külön figyeltem, bújócskázott szinte végig. :-@ Nagy flop, el kell felejteni.
Marcelot meg kb 70.-ben szabad csak ráengedni valami alsóházi csapatra, amikor már annyira nem bírnak futni, hogy Marci is fel tudja venni velük a versenyt.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. október 22., csütörtök 11:56

ez a tegnapi kezdő gondolom a hétvégi klasszikusnak szólt, kérdés, h megérte-e beáldozni (jézusom a shakthar b-től kaptuk a cumit otthon) ezt vagy két szék között a padra szitu jön.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. október 22., csütörtök 8:31

Ramos nélkül a BL-ben:
- Juve ellen vereség
- CSZKA ellen dupla vereség
- Ajax ellen vereség
- PSG ellen dettó
- Club Bruggest sikerült megverni
- ManCity győzött
- Sahtar tegnap szintén győzött

Sokan mondták, hogy majd Varane lesz vezér, de rohadtul nem úgy néz ki. Minden csapatba kellenek Ramos, Terry, Rio, Nesta, Puyol féle védelem vezérei tipusok. Ramos nélkül ez sajnos itt nincsen meg :(

Közben Vinicius legalább 14 másodperccel a beállása után gólt lőtt. Ezzel BL rekordot döntött, mint a leggyorsabban gólt lövő cserejátékos.

nagyon kíváncsi leszek, ha ez így megy tovább, akkor pl télen lesz-e egy kis keretfoltozás. Anno Marcelo is télen jött, Huntelaar-Lass is. HA csúcsjátékost nem is lehet elhozni, B vonalasat igen. Ahogy kinéz, már az is előrelépés lenne...

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. október 21., szerda 21:12

Babinho írta:
Faust írta: A klasszikust meg vegigszenvedem, aztan idenre nekem szerintem ennyi volt (legalabbis tavaszig biztos). Elvesztegetett minden perc amit iden meccsnezessel tolt az ember.
+1 ez embertelen, nézhetetlen.

Regu és Hakimi elküldése HATALMAS hiba volt ZZtől. Iszonyat, hogy mit akartunk Odrival es Marceloval.

A támadósor no comment, legalja, azt tegyukel humorosba, remélem pár év múlva már csak egy rossz emlék lesz amin nevetünk mint a ma emlegetett Khödön. Csak ez HALRIJMÖVB
Még ha lenne is Odriozola

De nincs :lol:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. október 21., szerda 21:10

Faust írta: A klasszikust meg vegigszenvedem, aztan idenre nekem szerintem ennyi volt (legalabbis tavaszig biztos). Elvesztegetett minden perc amit iden meccsnezessel tolt az ember.
+1 ez embertelen, nézhetetlen.

Regu és Hakimi elküldése HATALMAS hiba volt ZZtől. Iszonyat, hogy mit akartunk Odrival es Marceloval.

A támadósor no comment, legalja, azt tegyukel humorosba, remélem pár év múlva már csak egy rossz emlék lesz amin nevetünk mint a ma emlegetett Khödön. Csak ez HALRIJMÖVB

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 21., szerda 21:03

A klasszikust meg vegigszenvedem, aztan idenre nekem szerintem ennyi volt (legalabbis tavaszig biztos). Elvesztegetett minden perc amit iden meccsnezessel tolt az ember.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. október 21., szerda 21:02

Ekkora egy alibi brigádot rég látott a világ. Elment Ronaldo, és azóta nem tudott senki előlépni. Benzema megpróbált, de neki az erényei egy gólbaszó mellett jönnek ki. Mindenki jól elevickélt Cé farvizén, most meg egy cselt nem mer meghúzni.

Ha a nyári nagytakarítás ára, hogy Zidane menjen, akkor nem bánom. De bízom benne, hogy belátja ő is, hogy a kiskedvencek folyamatosan visszaélnek a bizalmával.

Asensio, Isco, LV, Marcelo. Jelenleg ők a legnagyobb kerékkötők. Jovictól ha nem is tudunk megszabadulni, akkor kölcsönbe kell küldeni, ahogy Rodrygot is kellett volna. Hazardra meg rábasztunk.

Ha már elfogadjuk, hogy ilyen gyalázat a játék 0 kreativitással, 0 koncepcióval, akkor legalább eredmények legyenek, hogy bevehesse a gyomrom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2020. október 21., szerda 21:04-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2020. október 21., szerda 21:02

Az este nyertese én voltam, mert inkább elmentem edzeni. Arra jöttem haza, ami most megy. Ez a csapat így ebben a formában sajnos reménytelen.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2020. október 21., szerda 20:56

szégyenteljes teljesitmény és hozzá állás és ezen a 2. félidóben az a kicsi akarat sem segit,és ez már két meccse tart!!! nagyon mélyponton van a csapat és az edzó is :angry: :(

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. október 21., szerda 20:54

Isten adja, hogy Marcelot soha többé ne lássuk Real meccsen. Akármennyire szeretem és akármennyire fájó is leírni. Megint nagy verseny volt a védelmünk és a támadósorunk között, hogy melyik legyen szarabb. Hízelgő a 2-3.

Felesleges amúgy minden héten leírni ugyanazt, szar az egész, EL szint ez jelenleg, 0 elképzelés, 0 taktika, gyenge védekezés, nagy káosz az egész, ez ZZ hibája is.

Viniben legalább annyi jó van, hogy ha nála van a labda, akkor nem fix, hogy visszapassz lesz, mint az összes többi játékosunknál.

tl,dr - szar minden

Clasicot viszont hozzuk.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2020. október 21., szerda 20:53

Hát, jó szarok voltunk ismét. Röviden, tömören ennyi.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 19., hétfő 11:43

Realista24 írta: Most láttam , hogy hétvégén El Clásico :lol:
Én most tudtam meg hogy szóltál. :lol:

De azt azért megnézem, ha más nem jövök trollkodni a sok síró kommenttel szemben. :lol:
Nem illik.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2020. október 19., hétfő 7:23

Realista24 írta:
ziro4vr írta: Ja, én se néztem, semmi kedvem nem volt. :lol:

Alapvetően is olyan irányba megy a foci, hogy sokkal kevésbé tud lekötni, pláne jelen körülmények között...hát már máshogy priorizálok.
Most jöttem, hogy hétvégén El Clásico :lol:
Roncsderbi :D Bizonyos értelemben érdekes lesz, nem is emlékszem mikor volt olyan hogy mindkét csapat ilyen gyengusz formában fordult volna az El Clasicora. Ha fogadnom kéne akkor inkább a Barcat mondanám de ki tudja. Jól esne a lelkemnek azért egy Barca verés :D

Aztán felküldi ZZ a Marci, Isco, LV sort...vagy a háromból kettőt akkor kb el is dőlt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 19., hétfő 6:36

ziro4vr írta: Ja, én se néztem, semmi kedvem nem volt. :lol:

Alapvetően is olyan irányba megy a foci, hogy sokkal kevésbé tud lekötni, pláne jelen körülmények között...hát már máshogy priorizálok.
Most láttam , hogy hétvégén El Clásico :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

b3tman

HozzászólásSzerző: b3tman » 2020. október 18., vasárnap 23:03

Kerlon írta:
Yazid írta: ilyen kínkeserves szezon után zidanet mi fogja motiválni? mikor hasonló ilyen fos helyzet volt akkor állt fel. és ne jöjjetek bappe,haaland,camavigna,sancho pakkal plíz :lol:
Talán pont az, hogy újra kell építeni a csapatot és most ez a feladat és nem az, hogy megnyerni mindent.
Csapatot epiteni a jovoben tud, ergo ez nem most feladata. Hogy is van ez hatassal erre a lelektelen, fos, otlettelen jatekra? Vagy kozben agyal egy uj taktikat amit be fog vetni a jovo evben es mar most feladta ezt az evet?

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 18., vasárnap 21:57

Realista24 írta: Zidane in his 54 LaLiga games since he returned as Real Madrid manager

With Marcelo (26 games): W15 (57.7 %) D3 L8 (30.7 %)
Without Marcelo (28 games): W19 (67.9 %) D9 draws L0

Szar volt megint? Vagy mire fel ez a stat?
Csak a második felest láttam. Elől elrontotta, hátul meg a szögletekhez ért vissza.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 18., vasárnap 20:34

Zidane in his 54 LaLiga games since he returned as Real Madrid manager

With Marcelo (26 games): W15 (57.7 %) D3 L8 (30.7 %)
Without Marcelo (28 games): W19 (67.9 %) D9 draws L0

Szar volt megint? Vagy mire fel ez a stat?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: