Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
nézzétek a bayern atletit, hogy jár a labda meg h közlekednek. mi meg mint a slow motion, gyalázat
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Papíron ez volt a legkönnyebb meccs.
Sztem most nem lesz továbbjutás még a csoportból se.
Sztem most nem lesz továbbjutás még a csoportból se.
Nem is kis gólt vágott. Remélem elviszi a Lipcse, megérett a következő szintre.gaborz1 írta: Szoboszlai ismét betalált a BL-ben.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Szoboszlai ismét betalált a BL-ben.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Hagyámá békén
Jó lesz az , csak Körtisz bírja
Jó lesz az , csak Körtisz bírja
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Gondolom a két tini, hogy LV és Asensio frissen kezdhessenek majd a klasszikuson..Mickey írta: Ase vagy a két tini kezd elöl?
Esetleg, felkészül Vasqez
Védelem gondolom, nacho militao varane mendy , középen meg case kroos valverde . talán
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ase vagy a két tini kezd elöl?
Védelem gondolom, nacho militao varane mendy , középen meg case kroos valverde . talán
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk a shaktarnal is lesz egy fel kezdonyi hianyzo, nem veletlen az 1.20-as szorzo ratok.Toti írta: hát nemtudom, ránéztem a mai hivatalos keretre.
védelem éppen kiadja a létszámot
támadósor meg egyenlő a siralomházzal
ramos nélkül meg nem csak általában, de szinte mindig szopunk bl meccseken. de biztos jó foca lesz
mindket csapat rug golt + hazai.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Tavaly is milyen jo focival kezdtuk a BL idenyt.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
hát nemtudom, ránéztem a mai hivatalos keretre.
ramos nélkül meg nem csak általában, de szinte mindig szopunk bl meccseken. de biztos jó foca lesz
up: ráadásul hétvégén klasszikus
up: ráadásul hétvégén klasszikus
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én ma reménykedem egy kis fociban. Sokan már temetik a csapatot, de a spanyol liga továbbra is undorító, senki nem akar focizni szinte csak ölni a játékot. Cholo, Bordalas meg a sok favágó szép irányt mutatott a kiscsapatoknak, meg is látszik.
Ha egy barca, atletico gálázna még azt mondanám, hogy csak mi vagyunk szarok, de nem ennyire fehér meg fekete a helyzet.
engem inkább az érdekel este látunk e valamit abból, hogy állítólag zidane elbeszélgetett a játékosokkal
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
https://m4sport.hu/bajnokokligaja/cikk/ ... -csalodott
Visszahallgattam az értékeléseket, Koeman tényleg visszakérdezett a jól felkészült m4 sportos kollégától, hogy az a kérdése, hogy a Ferencváros meglepte-e őt?
Visszahallgattam az értékeléseket, Koeman tényleg visszakérdezett a jól felkészült m4 sportos kollégától, hogy az a kérdése, hogy a Ferencváros meglepte-e őt?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Ez addig szep lett volna, amif ember hatranyban nem kapnak ket golt 4/5vs 2ben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a tizenegyesig abszolut meccsben volt a fradi, sot.
aztan nekunk osszejottek a befejezesek, de a leradirozastol ez messze allt.
csaloka az 5-1, a fradi nem vallott szegyent.
a dinamoval szoros lehet a harc a harmadik helyert, az ukranok nagy sanszot szalasztottak el azzal, hogy otthon, ceronaldo nelkul sem birtak kiharcolni ma egy x-et a juve ellen.
aztan nekunk osszejottek a befejezesek, de a leradirozastol ez messze allt.
csaloka az 5-1, a fradi nem vallott szegyent.
a dinamoval szoros lehet a harc a harmadik helyert, az ukranok nagy sanszot szalasztottak el azzal, hogy otthon, ceronaldo nelkul sem birtak kiharcolni ma egy x-et a juve ellen.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Összességében az 5-1 nyilván súlyos vereség , de ennek ellenére nem játszott rosszul a Fradi , talán 2 gól született buta hiba után 3-1 megérdemelték volna de így sem szégyen ez az eredmény mert még talán több is van a 2 csapat között
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Steve írta:Realista24 írta:
Már Remy neve is elég... Durva.
Ahogy ráböktem arra a rohadt Elküld gombra már rezgett a háló. Eszméletlen ez földöntúli erő.
Hatalmas grat a Fradinak. Szépen játszottak, jó volt a hozzáállás és jött a gól is. Ennél többet nagyon nem lehetett ma kívánni.
Csak hát a játék képe alapján ez szorosabb is lehetett volna, több lőtt góllal. 3-2 talán reálisabb eredmény lett volna.
Viszont a Kijev ellen ugyanez kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ugy gondoltam, hogy lesimazzak a meccset. Legjobb esetben is 3-0, igy is alakult a meccs, hozzateszem, az elejen a Fradi odaporkolhetett volna! Jol kezdtek a meccset. Aztan jott Pike. vegul olyan eredmeny szuletett, ami a ket csapat kozti kulonbseget tukrozi, viszont megsem volt az annyira sima... jo meccs volt, soha rosszabbat! Szerintem buszkek lehetunk, nem vallottunk szegyent es viszonylag sportszeruek is voltunk. Szep volt Fradi!Realista24 írta:Nagy veres amit a Barca kapott a BMtol.RealAsensio írta: Szerintem nagy verest kap ma a Fradi. Minimum 3-0.
Három közte az normális lenne.
Ui: ha a Fradi ilyen egyszeruen tudott tamadni, kontrazni, akkor remelem mi is tudunk majd hetvegen. Nalunk raadasul nem Tokmagok es Szotyik fociznak, hanem Benzemak es Modricok...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Realista24 írta:Már Remy neve is elég... Durva.Steve írta: Ha kihozzák döntetlenre mindenki a vendégem egy sörre és Remy fizet!!
Ahogy ráböktem arra a rohadt Elküld gombra már rezgett a háló. Eszméletlen ez földöntúli erő.