Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Sahtar B > Barca
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Végre egy meccs, amit nem kapcsoltam ki a pcsába.
Már nagyon kellett.
Már nagyon kellett.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
SIKÍTS NORBERT!
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Mindenképp megérte, de így hogy x volt a másik meccs, így tényleg nem nagy érvágás.Toti írta: ez a tegnapi kezdő gondolom a hétvégi klasszikusnak szólt, kérdés, h megérte-e beáldozni (jézusom a shakthar b-től kaptuk a cumit otthon) ezt vagy két szék között a padra szitu jön.
Az, hogy ez a felforgatott kezdő semmilyen szintre nem tudott felpörögni a félidei lebaszásig, az viszont már gáz. Ez a Shakthar B csapat meg csalókás, mert a fiataljaik, akik alaphelyzetben messze lennének attól, hogy egy ilyen kaliberű meccsen játszanak, vért izzadtak a meccsen. Lehet az alapkezdőjükkel nem rúgták volna meg a 3 góljukat. De ez csak találgatás.
Mendy és Valverde emelhető ki, hogy próbálkoztak, majd a másodikban Modric és Militao.
Jovicot külön figyeltem, bújócskázott szinte végig. Nagy flop, el kell felejteni.
Marcelot meg kb 70.-ben szabad csak ráengedni valami alsóházi csapatra, amikor már annyira nem bírnak futni, hogy Marci is fel tudja venni velük a versenyt.
ez a tegnapi kezdő gondolom a hétvégi klasszikusnak szólt, kérdés, h megérte-e beáldozni (jézusom a shakthar b-től kaptuk a cumit otthon) ezt vagy két szék között a padra szitu jön.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ramos nélkül a BL-ben:
- Juve ellen vereség
- CSZKA ellen dupla vereség
- Ajax ellen vereség
- PSG ellen dettó
- Club Bruggest sikerült megverni
- ManCity győzött
- Sahtar tegnap szintén győzött
Sokan mondták, hogy majd Varane lesz vezér, de rohadtul nem úgy néz ki. Minden csapatba kellenek Ramos, Terry, Rio, Nesta, Puyol féle védelem vezérei tipusok. Ramos nélkül ez sajnos itt nincsen meg
Közben Vinicius legalább 14 másodperccel a beállása után gólt lőtt. Ezzel BL rekordot döntött, mint a leggyorsabban gólt lövő cserejátékos.
nagyon kíváncsi leszek, ha ez így megy tovább, akkor pl télen lesz-e egy kis keretfoltozás. Anno Marcelo is télen jött, Huntelaar-Lass is. HA csúcsjátékost nem is lehet elhozni, B vonalasat igen. Ahogy kinéz, már az is előrelépés lenne...
- Juve ellen vereség
- CSZKA ellen dupla vereség
- Ajax ellen vereség
- PSG ellen dettó
- Club Bruggest sikerült megverni
- ManCity győzött
- Sahtar tegnap szintén győzött
Sokan mondták, hogy majd Varane lesz vezér, de rohadtul nem úgy néz ki. Minden csapatba kellenek Ramos, Terry, Rio, Nesta, Puyol féle védelem vezérei tipusok. Ramos nélkül ez sajnos itt nincsen meg
Közben Vinicius legalább 14 másodperccel a beállása után gólt lőtt. Ezzel BL rekordot döntött, mint a leggyorsabban gólt lövő cserejátékos.
nagyon kíváncsi leszek, ha ez így megy tovább, akkor pl télen lesz-e egy kis keretfoltozás. Anno Marcelo is télen jött, Huntelaar-Lass is. HA csúcsjátékost nem is lehet elhozni, B vonalasat igen. Ahogy kinéz, már az is előrelépés lenne...
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Még ha lenne is OdriozolaBabinho írta:+1 ez embertelen, nézhetetlen.Faust írta: A klasszikust meg vegigszenvedem, aztan idenre nekem szerintem ennyi volt (legalabbis tavaszig biztos). Elvesztegetett minden perc amit iden meccsnezessel tolt az ember.
Regu és Hakimi elküldése HATALMAS hiba volt ZZtől. Iszonyat, hogy mit akartunk Odrival es Marceloval.
A támadósor no comment, legalja, azt tegyukel humorosba, remélem pár év múlva már csak egy rossz emlék lesz amin nevetünk mint a ma emlegetett Khödön. Csak ez HALRIJMÖVB
De nincs
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
+1 ez embertelen, nézhetetlen.Faust írta: A klasszikust meg vegigszenvedem, aztan idenre nekem szerintem ennyi volt (legalabbis tavaszig biztos). Elvesztegetett minden perc amit iden meccsnezessel tolt az ember.
Regu és Hakimi elküldése HATALMAS hiba volt ZZtől. Iszonyat, hogy mit akartunk Odrival es Marceloval.
A támadósor no comment, legalja, azt tegyukel humorosba, remélem pár év múlva már csak egy rossz emlék lesz amin nevetünk mint a ma emlegetett Khödön. Csak ez HALRIJMÖVB
A klasszikust meg vegigszenvedem, aztan idenre nekem szerintem ennyi volt (legalabbis tavaszig biztos). Elvesztegetett minden perc amit iden meccsnezessel tolt az ember.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ekkora egy alibi brigádot rég látott a világ. Elment Ronaldo, és azóta nem tudott senki előlépni. Benzema megpróbált, de neki az erényei egy gólbaszó mellett jönnek ki. Mindenki jól elevickélt Cé farvizén, most meg egy cselt nem mer meghúzni.
Ha a nyári nagytakarítás ára, hogy Zidane menjen, akkor nem bánom. De bízom benne, hogy belátja ő is, hogy a kiskedvencek folyamatosan visszaélnek a bizalmával.
Asensio, Isco, LV, Marcelo. Jelenleg ők a legnagyobb kerékkötők. Jovictól ha nem is tudunk megszabadulni, akkor kölcsönbe kell küldeni, ahogy Rodrygot is kellett volna. Hazardra meg rábasztunk.
Ha már elfogadjuk, hogy ilyen gyalázat a játék 0 kreativitással, 0 koncepcióval, akkor legalább eredmények legyenek, hogy bevehesse a gyomrom.
Ha a nyári nagytakarítás ára, hogy Zidane menjen, akkor nem bánom. De bízom benne, hogy belátja ő is, hogy a kiskedvencek folyamatosan visszaélnek a bizalmával.
Asensio, Isco, LV, Marcelo. Jelenleg ők a legnagyobb kerékkötők. Jovictól ha nem is tudunk megszabadulni, akkor kölcsönbe kell küldeni, ahogy Rodrygot is kellett volna. Hazardra meg rábasztunk.
Ha már elfogadjuk, hogy ilyen gyalázat a játék 0 kreativitással, 0 koncepcióval, akkor legalább eredmények legyenek, hogy bevehesse a gyomrom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2020. október 21., szerda 21:04-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Az este nyertese én voltam, mert inkább elmentem edzeni. Arra jöttem haza, ami most megy. Ez a csapat így ebben a formában sajnos reménytelen.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
szégyenteljes teljesitmény és hozzá állás és ezen a 2. félidóben az a kicsi akarat sem segit,és ez már két meccse tart!!! nagyon mélyponton van a csapat és az edzó is
- ateeemadrid
Isten adja, hogy Marcelot soha többé ne lássuk Real meccsen. Akármennyire szeretem és akármennyire fájó is leírni. Megint nagy verseny volt a védelmünk és a támadósorunk között, hogy melyik legyen szarabb. Hízelgő a 2-3.
Felesleges amúgy minden héten leírni ugyanazt, szar az egész, EL szint ez jelenleg, 0 elképzelés, 0 taktika, gyenge védekezés, nagy káosz az egész, ez ZZ hibája is.
Viniben legalább annyi jó van, hogy ha nála van a labda, akkor nem fix, hogy visszapassz lesz, mint az összes többi játékosunknál.
tl,dr - szar minden
Clasicot viszont hozzuk.
Felesleges amúgy minden héten leírni ugyanazt, szar az egész, EL szint ez jelenleg, 0 elképzelés, 0 taktika, gyenge védekezés, nagy káosz az egész, ez ZZ hibája is.
Viniben legalább annyi jó van, hogy ha nála van a labda, akkor nem fix, hogy visszapassz lesz, mint az összes többi játékosunknál.
tl,dr - szar minden
Clasicot viszont hozzuk.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Hát, jó szarok voltunk ismét. Röviden, tömören ennyi.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én most tudtam meg hogy szóltál.Realista24 írta: Most láttam , hogy hétvégén El Clásico
De azt azért megnézem, ha más nem jövök trollkodni a sok síró kommenttel szemben.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Roncsderbi Bizonyos értelemben érdekes lesz, nem is emlékszem mikor volt olyan hogy mindkét csapat ilyen gyengusz formában fordult volna az El Clasicora. Ha fogadnom kéne akkor inkább a Barcat mondanám de ki tudja. Jól esne a lelkemnek azért egy Barca verésRealista24 írta:Most jöttem, hogy hétvégén El Clásicoziro4vr írta: Ja, én se néztem, semmi kedvem nem volt.
Alapvetően is olyan irányba megy a foci, hogy sokkal kevésbé tud lekötni, pláne jelen körülmények között...hát már máshogy priorizálok.
Aztán felküldi ZZ a Marci, Isco, LV sort...vagy a háromból kettőt akkor kb el is dőlt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most láttam , hogy hétvégén El Clásicoziro4vr írta: Ja, én se néztem, semmi kedvem nem volt.
Alapvetően is olyan irányba megy a foci, hogy sokkal kevésbé tud lekötni, pláne jelen körülmények között...hát már máshogy priorizálok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Csapatot epiteni a jovoben tud, ergo ez nem most feladata. Hogy is van ez hatassal erre a lelektelen, fos, otlettelen jatekra? Vagy kozben agyal egy uj taktikat amit be fog vetni a jovo evben es mar most feladta ezt az evet?Kerlon írta:Talán pont az, hogy újra kell építeni a csapatot és most ez a feladat és nem az, hogy megnyerni mindent.Yazid írta: ilyen kínkeserves szezon után zidanet mi fogja motiválni? mikor hasonló ilyen fos helyzet volt akkor állt fel. és ne jöjjetek bappe,haaland,camavigna,sancho pakkal plíz
Csak a második felest láttam. Elől elrontotta, hátul meg a szögletekhez ért vissza.Realista24 írta: Zidane in his 54 LaLiga games since he returned as Real Madrid manager
With Marcelo (26 games): W15 (57.7 %) D3 L8 (30.7 %)
Without Marcelo (28 games): W19 (67.9 %) D9 draws L0
Szar volt megint? Vagy mire fel ez a stat?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zidane in his 54 LaLiga games since he returned as Real Madrid manager
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema