Rodrygo Goes - 11
Re: Rodrygo Goes - 27
mint ló a lónak
5 gól 400 perc v vmi ilyesmi
az új mr bl
5 gól 400 perc v vmi ilyesmi
az új mr bl
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Én nem értek egyet, egyik sem szint, Vinicius viszont eladhatóbb, ergó többet ér.Én ezt a srácot kezdem sajnálni. A világon mindenki egyet ért abban, hogy sokkal több van benne mint Viniciusban. U
Én is így látom.
Rodrygo egyébként Brazilba mutatósabb volt (meccs összefoglalók alapján), de itt talán még nagyobb zéró mint Vini.
ZIDANE
Nem hiába van ő a jobboson erőltetve, és nem Vini...csak erre valóban rámennek évei és láthatóan nem érzi magáénak a posztot. Be kéne tolni középre 1-1 meccsen, amíg itt van, sokkal jobban érzi a kaput bármelyik másik alternatívánál.wZoLee7 írta: Én ezt a srácot kezdem sajnálni. A világon mindenki egyet ért abban, hogy sokkal több van benne mint Viniciusban. Utóbbi már olyan szinten kitud készíteni, hogy az elmondhatatlan. Mégis Ő kapja meg azt a posztot ami jobban fekszik mind a kettőnek, azokat a perceket amik segítenek jobbá válni. Nem értem, miért tartottuk itt megint ha közben elvesszük előle az éveket, de igazából a lehetőséget sem adjuk meg, hogy hosszabb távon bizonyítani tudjon.
Attól félnek, hogy simán jobb mint Vini és teljesen kiszorul a másik vagy mi? Nem értem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én nem értek egyet, egyik sem szint, Vinicius viszont eladhatóbb, ergó többet ér.Én ezt a srácot kezdem sajnálni. A világon mindenki egyet ért abban, hogy sokkal több van benne mint Viniciusban. U
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én ezt a srácot kezdem sajnálni. A világon mindenki egyet ért abban, hogy sokkal több van benne mint Viniciusban. Utóbbi már olyan szinten kitud készíteni, hogy az elmondhatatlan. Mégis Ő kapja meg azt a posztot ami jobban fekszik mind a kettőnek, azokat a perceket amik segítenek jobbá válni. Nem értem, miért tartottuk itt megint ha közben elvesszük előle az éveket, de igazából a lehetőséget sem adjuk meg, hogy hosszabb távon bizonyítani tudjon.
Attól félnek, hogy simán jobb mint Vini és teljesen kiszorul a másik vagy mi? Nem értem.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
végre valaki érti amire gondolokKerlon írta: abban előnyös a spanyol tucat brazil, hogy csak pár millió euróba és nem 45be került
Ide is idézem magamat (1 éve):KAG írta:BlancoMark írta: Annyira gyér ez a csávó is hogy még a topicját is alig találtam meg, annyira nem érdekel senkit. Semmi rafinéria, vagányság, jó értelemben vett arrogancia . Nulla.
Amúgy érdekes, mert Brazilban több joga volt benne, mint Vinyóban.
Szebben tette-vette a cseleket, agilisabb volt.
Viszont itt tényleg nulla.
Igazából egy barnább Asensio.
kiserik írta: Jelenleg egy brazil Asensio, lövő nélkül. Legtöbbször a biztosra megy és ez sokszor a megállok és visszapassz.
Volt aki hülyének nézett mert hát Rodrygo okos játékos
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
BlancoMark írta: Annyira gyér ez a csávó is hogy még a topicját is alig találtam meg, annyira nem érdekel senkit. Semmi rafinéria, vagányság, jó értelemben vett arrogancia . Nulla.
Amúgy érdekes, mert Brazilban több joga volt benne, mint Vinyóban.
Szebben tette-vette a cseleket, agilisabb volt.
Viszont itt tényleg nulla.
Igazából egy barnább Asensio.
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jimet sakkozni küldték. Egy tükör elé.Realista24 írta:Jim vagy Rodrygo?ziro4vr írta: Az ilyen gyerekeket küldték anno tesiórán szertornázni.
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Csak azert kerdem, mert az eddigiek alapjan en azt lattam tole legnagyobb problemanak, h rendre jobboldalon jatszik, ami nem az a poszt amibol a legtobbet kitudna hozni. De ha baloson is olyan mint jobboson, akkor nincs mirol beszelni rola..Babinho írta:Jobb és baloldalon is feltűnt. De játszani nem játszottnumberone1 írta: Nem lattam a meccset jobb vagy baloldalt jatszott?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Jobb és baloldalon is feltűnt. De játszani nem játszottnumberone1 írta: Nem lattam a meccset jobb vagy baloldalt jatszott?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Mondjuk ezeket a játekosmegfigyelőket is megkérdeznem, akik beajánlották a új brazil sztárokat, jövő reménységeit, hogy nem tűntek fel nekik a hiányosságaik? Pedig mind a kettőben van bőven.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem lattam a meccset jobb vagy baloldalt jatszott?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Rodrygot szertorna, Jimet a bordasfal tetejere kuldtek max mert mindig faszsagokat pofazott.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jim vagy Rodrygo?ziro4vr írta: Az ilyen gyerekeket küldték anno tesiórán szertornázni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
abban előnyös a spanyol tucat brazil, hogy csak pár millió euróba és nem 45be kerültRealista24 írta:Meg egy ilyen és mész pihenni. Következő Raulnal terhetsz vissza.Jim írta: tucatbrazil
ilyenek vannak spanyolban is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg egy ilyen és mész pihenni. Következő Raulnal terhetsz vissza.Jim írta: tucatbrazil
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
tucatbrazil
- BlancoMark
Annyira gyér ez a csávó is hogy még a topicját is alig találtam meg, annyira nem érdekel senkit. Semmi rafinéria, vagányság, jó értelemben vett arrogancia . Nulla.