Több autógyártó ad 5-6-7-8 év garanciát vagy 100-150ezrest, szóval ez nem Tesla specifikus.kiserik írta:A korai Subaru dízel egy hulladék, garanciális javítás volt, ismert probléma. Az Avensisnél is konstrukciós hiba volt. Nem a tesóm a balfácán A korai Model S-nél is ismert a motorok meghibásodása. A különbség annyi, hogy a Teslánál nem kell matekolni. 8 évbe belefér? Bele. Akkor cseréljük. Ezekkel csak arra akartam utalni, hogy a Toyotát, de a Subarut sem tartjuk szar autónak, csak mert némely típus némely darabja meghibásodik.Realista24 írta:
Egyrészt, semmi sincs ingyen. Nyilván, ha first class repjegyet veszel a kaja meg a pezsgő ingyen van és zuhanyozni sem tudsz. Persze az mellékes, hogy a repjegy 5 milla volt. Szóval igen, ingyen.
A másik, hogy miért egy láthatóan hulladék szériás motort hasonlítasz össze egy másikkal?
Vagy az is lehet, hogy néha időben kéne olajat cserélnie, mert ebből úgy is tűnhet, hogy ő gyilkolja a motorokat, mert taxis ismerős az Avensisét 600ezer körül cserélte.
Előző cégeménél a Fordok 3-400ezret úgy mentek el, hogy amikor eladtam őket egy neppernek, visszacsapták őket 120ra jó magyar szokás szerint és szerelő nem mondta meg róla/hangjáról, hogy nem csak 250 volt benne, hanem 400.
Szóval kicsit offensen, de mondd tesódnak, hogy az olajcsere és karbantartás csodákra képes
Egyébként Model S-t nem is vennék. Európai Model Y-nt, majd idővel, talán.
Én nem tartom szarnak a Teslát, de azt mondani, hogy ingyen adnak valamit, erős túlzás. Illetve egy Toyotát megveszel negyed vagy ötöd annyiból, mint egy Teslát. Garancia idő kb. ugyanannyi.
Innen már könnyű kimatekolni, hogy kinek melyik éri meg. Nyilván minél drágább a kocsi, annál kisebb lesz a különbség vagy át is fordul.