Tessék már olvasni, linkelt videókat megnézni. Ugyan azt, mint egy átlag autóval. Majd idővel. Külföldön már elérhetők utángyártott alkatrészek, bontott eredetiek. Akksi cserét is lehet okosan csinálni. Szépen ki fog alakulni ez is, mint minden.Nika91127 írta:És mi lesz 8 év utàn? Elromlik akkor GTK? Vagy “újrahasznosítják”? Magyarul, “halandó ember” vagy megveszi a garanciátlan Teslát és ha elromlik, ugrott a pénze? Szép jövőkép, tekintve a magyar autópark átkag korát...kiserik írta:
A korai Subaru dízel egy hulladék, garanciális javítás volt, ismert probléma. Az Avensisnél is konstrukciós hiba volt. Nem a tesóm a balfácán A korai Model S-nél is ismert a motorok meghibásodása. A különbség annyi, hogy a Teslánál nem kell matekolni. 8 évbe belefér? Bele. Akkor cseréljük. Ezekkel csak arra akartam utalni, hogy a Toyotát, de a Subarut sem tartjuk szar autónak, csak mert némely típus némely darabja meghibásodik.
Egyébként Model S-t nem is vennék. Európai Model Y-nt, majd idővel, talán.
OFF
Re: OFF
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Egy dolog folott elsiklasz. A fekpor rendkivuli modon egeszsegkarosito, rakkelto. Az elektromos autok vagy nem eresztenek ki ilyen anyagokat magukbol, vagy a gyartasuk terheli csak a kornyezetet, ami nem egy lakoovezetben tortenik, ellenben a DPF kiutott dizellel, ami siman okadja a kormot a lakotelepen.Kerlon írta: Száz százalékra mondom, hogy több a hulladék abból, mint egy elkopott fékbetétből.
Ma meg en se vennek elektromos autot, mert arban nem versenykepesek, de mivel globalis tendencia es torekves lett az elektromobilitas, ezert 2025 kornyekere mar le fog menni az aruk az elerheto szegmensbe.
A Tesla nagy feladata, hogy most mar minosegben is az elre torjon, mert hosszutavon az innovacio nem
lesz eleg a 100 eves mammutok kozott.
VIllamosmérnök vagyok tisztában vagyok a villanymotor fékező erejével. Vagyis hát akkor már generátorkodik. Azért kíváncsi vagyok, attól mert valami újrahasznosított még nem jelenti azt, hogy ne terhelné a környezetet. Száz százalékra mondom, hogy több a hulladék abból, mint egy elkopott fékbetétből.kiserik írta:Kicsit értelmesebben leírva: https://villanyautosok.hu/2019/11/30/1- ... dek-tesla/füst írta: Igen, és az a Tesla 4 motort evett meg az 1.2M km alatt. Ergo átlagosan 300.000 km-enként motorcserés.
https://www.teslarati.com/tesla-model-s ... milestone/
Az autó 2013-as, szinte első szériás. Az utolsó motor 680.000 km-t tett meg eddig és semmi baja.
Jól gondolod. A motort és az akksikat is újrahasznosítják. És a fékek kímélése nem Tesla sajátosság. Minden elektromos autó kíméli a fékeket.Kerlon írta:
Gondolom az a motorcsere nem káros, mint a fékpor. az akksikról nem is beszélve...
Továbbra is targom, hogy pár cég hypeolva van, mesterségesen is akár. Amerikának meg főleg szándéka az ilyen a mostani gazdasági háborúkban.
Szép a törekvés, de na. Kb. mint most az Apple, hogy kihagyja a töltőadaptert olyan címszó alatt, hogy már van mindenkinek és ne terheljék a környezetet, aztán meg kiderült, hogy az adott kábel már type-cis és senki nem tudja bedugni a régi típusú töltőfejbe.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
És mi lesz 8 év utàn? Elromlik akkor GTK? Vagy “újrahasznosítják”? Magyarul, “halandó ember” vagy megveszi a garanciátlan Teslát és ha elromlik, ugrott a pénze? Szép jövőkép, tekintve a magyar autópark átkag korát...kiserik írta:A korai Subaru dízel egy hulladék, garanciális javítás volt, ismert probléma. Az Avensisnél is konstrukciós hiba volt. Nem a tesóm a balfácán A korai Model S-nél is ismert a motorok meghibásodása. A különbség annyi, hogy a Teslánál nem kell matekolni. 8 évbe belefér? Bele. Akkor cseréljük. Ezekkel csak arra akartam utalni, hogy a Toyotát, de a Subarut sem tartjuk szar autónak, csak mert némely típus némely darabja meghibásodik.Realista24 írta:
Egyrészt, semmi sincs ingyen. Nyilván, ha first class repjegyet veszel a kaja meg a pezsgő ingyen van és zuhanyozni sem tudsz. Persze az mellékes, hogy a repjegy 5 milla volt. Szóval igen, ingyen.
A másik, hogy miért egy láthatóan hulladék szériás motort hasonlítasz össze egy másikkal?
Vagy az is lehet, hogy néha időben kéne olajat cserélnie, mert ebből úgy is tűnhet, hogy ő gyilkolja a motorokat, mert taxis ismerős az Avensisét 600ezer körül cserélte.
Előző cégeménél a Fordok 3-400ezret úgy mentek el, hogy amikor eladtam őket egy neppernek, visszacsapták őket 120ra jó magyar szokás szerint és szerelő nem mondta meg róla/hangjáról, hogy nem csak 250 volt benne, hanem 400.
Szóval kicsit offensen, de mondd tesódnak, hogy az olajcsere és karbantartás csodákra képes
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Több autógyártó ad 5-6-7-8 év garanciát vagy 100-150ezrest, szóval ez nem Tesla specifikus.kiserik írta:A korai Subaru dízel egy hulladék, garanciális javítás volt, ismert probléma. Az Avensisnél is konstrukciós hiba volt. Nem a tesóm a balfácán A korai Model S-nél is ismert a motorok meghibásodása. A különbség annyi, hogy a Teslánál nem kell matekolni. 8 évbe belefér? Bele. Akkor cseréljük. Ezekkel csak arra akartam utalni, hogy a Toyotát, de a Subarut sem tartjuk szar autónak, csak mert némely típus némely darabja meghibásodik.Realista24 írta:
Egyrészt, semmi sincs ingyen. Nyilván, ha first class repjegyet veszel a kaja meg a pezsgő ingyen van és zuhanyozni sem tudsz. Persze az mellékes, hogy a repjegy 5 milla volt. Szóval igen, ingyen.
A másik, hogy miért egy láthatóan hulladék szériás motort hasonlítasz össze egy másikkal?
Vagy az is lehet, hogy néha időben kéne olajat cserélnie, mert ebből úgy is tűnhet, hogy ő gyilkolja a motorokat, mert taxis ismerős az Avensisét 600ezer körül cserélte.
Előző cégeménél a Fordok 3-400ezret úgy mentek el, hogy amikor eladtam őket egy neppernek, visszacsapták őket 120ra jó magyar szokás szerint és szerelő nem mondta meg róla/hangjáról, hogy nem csak 250 volt benne, hanem 400.
Szóval kicsit offensen, de mondd tesódnak, hogy az olajcsere és karbantartás csodákra képes
Én nem tartom szarnak a Teslát, de azt mondani, hogy ingyen adnak valamit, erős túlzás. Illetve egy Toyotát megveszel negyed vagy ötöd annyiból, mint egy Teslát. Garancia idő kb. ugyanannyi.
Innen már könnyű kimatekolni, hogy kinek melyik éri meg. Nyilván minél drágább a kocsi, annál kisebb lesz a különbség vagy át is fordul.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát, pont a Subarut felhozni... Csak nem a híresen szar boxer-dízel? Be is árazta a piac ;)kiserik írta:Nem 10 év alatt kapott 4 motort, hanem 1.200.000 km alatt. Az elsőt 40.000 km után, mert valami gáz volt vele, mint nagyon első, majdhogynem prototípussal. Mint írtam, az utolsó már majd 700.000 km-nél jár. Ennyit fejlődött az egész. Ezek a motorok elektromos motorok. Nem szabad összetéveszteni a normál motorokkal. Nem javítják, cserélik. Újra hasznosíthatók. Gyakorlatilag kicsit nagyobb mosógép motorok. Örülünk, ha egy mosógép motor elmegy 10 évig és mikor baja van, a szerelő is azt mondja inkább vegyél újat, mert drágább javítani, mint kicserélni. Az megy a szemétbe, de a Tesla full újrahasznosítja az ő ""hulladékait"". A másik, hogy ebben az autóban nem használódott el közel 200 szűrő és legalább 350 liter olaj plusz egyéb kopó alkatrészek, amik egy belső égésű motornál alap és nem újrahasznosíthatóak, egyenesen mennek a szemétbe.füst írta: Az újrahasznosítás egy dolog. Dicséretes, de nem segít azon, hogy egy autóhoz 4 motort kell gyártani 10 év alatt, az tömeggyártás esetén azért elég terhelő a környezetre nézve, már ha maradunk ennél a szempontnál.
De a pénztárcára nézve is, ha egy 60+ ezer dolláros kocsiban kéne cserélgetnem a motort saját pénzből, agyfaszt kapnék. A húszéves szar Skoda 120L kibírt majdnem ennyit úgy, hogy nem volt baja motorikusan. Nem 60 ezer dollárért.
Pénztárcát is nézheted. Ingyen cserélték mindet. Nem saját pénzből. Ingyen. A 120L-ben nem hiszem, hogy az olajcserék, szűrők, gyertyák és egyéb finomságok ingyen lettek volna.
Tesómnak Subaru Outback-je van. Most kapta a harmadik motort. 160.000 km van benne. Előtte egy Toyota Avensise volt. Motorcserésen adta el 150.000 km-rel.
A korai Subaru dízel egy hulladék, garanciális javítás volt, ismert probléma. Az Avensisnél is konstrukciós hiba volt. Nem a tesóm a balfácán A korai Model S-nél is ismert a motorok meghibásodása. A különbség annyi, hogy a Teslánál nem kell matekolni. 8 évbe belefér? Bele. Akkor cseréljük. Ezekkel csak arra akartam utalni, hogy a Toyotát, de a Subarut sem tartjuk szar autónak, csak mert némely típus némely darabja meghibásodik.Realista24 írta:Egyrészt, semmi sincs ingyen. Nyilván, ha first class repjegyet veszel a kaja meg a pezsgő ingyen van és zuhanyozni sem tudsz. Persze az mellékes, hogy a repjegy 5 milla volt. Szóval igen, ingyen.kiserik írta:
Pénztárcát is nézheted. Ingyen cserélték mindet. Nem saját pénzből. Ingyen. A 120L-ben nem hiszem, hogy az olajcserék, szűrők, gyertyák és egyéb finomságok ingyen lettek volna.
Tesómnak Subaru Outback-je van. Most kapta a harmadik motort. 160.000 km van benne. Előtte egy Toyota Avensise volt. Motorcserésen adta el 150.000 km-rel.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dikk a csipától nem láttam a nullátkiserik írta:https://www.youtube.com/watch?v=mcJHJhf ... e=emb_logofüst írta:
Feltéve hogy promóter vagy. Amúgy:
A Teslánál valóban nem a szűrőkre meg olajra kell költeni, hanem a fenntartó elektromos hálózatra... töltők, akksik, fogyasztói elosztószekrény belső alkatrészeire, stb.
Tapasztalatom szerint semmi sincs ingyen, és a csodákban sem hiszek. Ezért aztán a nagyon jól hangzó technológiai ígéreteket úgy kezelem hogy elosztom kettővel, az ujjongást pedig meghagyom másoknak.
Ha nem haragszol, nem folytatnám ezt a vitát, ebből a témából már csömöröm van, rengeteget lehet olvasni róla, és ha az olvasmányaid a fentiekre engednek téged következtetni, akkor tökmindegy mit írok.
Ezzel zárnám részemről; szerintem ha ma egy átlagos kocsiban 300,000 km-nél (vagy korábban) motort kell cserélni akkor az egy szar autó. Akkor is ha elektromos, akkor is ha robbanómotoros.
Nem kell promóternek lenned. A korai Model S-ek km megkötés nélkül 8 év garisok, így ezekben, mint a rekord km-esben is, a Tesla ingyen cseréli a fő alkatrészeket 8 évig. Nem véletlen. Egy új cég nem tesztelhet évtizedeken keresztül. A kezdeti Model S-ek bizony nagyon drága tesztautók. Vegyed-vigyed, ha beszarik rajta valami, akkor cseréljük. Így tudtak fejlődni, javulni.
Nem kívánok én senkivel vitázni, csak a véleményemet írom le. Ez az iparág erősen hajaz a telefonosra. Ott is sokan használnak még nyomógombos, egyszerű telefont, mert a telefon telefonálásra való és akár 1 hétig is elmegy 1 töltéssel. Az okos telefonok meg inkább számítógépek és minden nap töltögetni kell őket.
A lényeg, hogy az autógyárak szinte kivétel nélkül ebben látják a jövőt, az Unió is ebben látja és Magyarország is támogatja.Ha stílustalan akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy: Dikk, há' nem olvastad a cikket, amit linkeltem, meg amit írtam?Realista24 írta: 4 motor.
1.2 millió km.
Első motor 400k.
Utolso 700.
Ez fasza, de akkor a másik kettő?
Első motor 40k
Második 280k
Utolsó 680k
Nem sok matek kell, hogy kiderüljön a harmadik 200k.
A most linkelt videóban is van szó a korai Model S-ek motorhibáiról és arról, hogy ezeket a Tesla teljesen ingyen cseréli.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyrészt, semmi sincs ingyen. Nyilván, ha first class repjegyet veszel a kaja meg a pezsgő ingyen van és zuhanyozni sem tudsz. Persze az mellékes, hogy a repjegy 5 milla volt. Szóval igen, ingyen.kiserik írta:Pénztárcát is nézheted. Ingyen cserélték mindet. Nem saját pénzből. Ingyen. A 120L-ben nem hiszem, hogy az olajcserék, szűrők, gyertyák és egyéb finomságok ingyen lettek volna.füst írta: Az újrahasznosítás egy dolog. Dicséretes, de nem segít azon, hogy egy autóhoz 4 motort kell gyártani 10 év alatt, az tömeggyártás esetén azért elég terhelő a környezetre nézve, már ha maradunk ennél a szempontnál.
De a pénztárcára nézve is, ha egy 60+ ezer dolláros kocsiban kéne cserélgetnem a motort saját pénzből, agyfaszt kapnék. A húszéves szar Skoda 120L kibírt majdnem ennyit úgy, hogy nem volt baja motorikusan. Nem 60 ezer dollárért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
https://www.youtube.com/watch?v=mcJHJhf ... e=emb_logofüst írta:Feltéve hogy promóter vagy. Amúgy:Ingyen cserélték mindet. Nem saját pénzből. Ingyen.
Your vehicle is covered by a New Vehicle Limited Warranty for 4 years or 80,000 km, whichever comes first. The Battery and Drive Unit in your vehicle are covered for a period of:
Model S and Model X – 8 years or 240,000 km, whichever comes first, with minimum 70% retention of Battery capacity over the warranty period.
Model 3 Standard or Standard Range Plus - 8 years or 160,000 km, whichever comes first, with minimum 70% retention of Battery capacity over the warranty period.
Model 3 Long Range or Performance - 8 years or 192,000 km, whichever comes first, with minimum 70% retention of Battery capacity over the warranty period.
A Teslánál valóban nem a szűrőkre meg olajra kell költeni, hanem a fenntartó elektromos hálózatra... töltők, akksik, fogyasztói elosztószekrény belső alkatrészeire, stb.
Tapasztalatom szerint semmi sincs ingyen, és a csodákban sem hiszek. Ezért aztán a nagyon jól hangzó technológiai ígéreteket úgy kezelem hogy elosztom kettővel, az ujjongást pedig meghagyom másoknak.
Ha nem haragszol, nem folytatnám ezt a vitát, ebből a témából már csömöröm van, rengeteget lehet olvasni róla, és ha az olvasmányaid a fentiekre engednek téged következtetni, akkor tökmindegy mit írok.
Ezzel zárnám részemről; szerintem ha ma egy átlagos kocsiban 300,000 km-nél (vagy korábban) motort kell cserélni akkor az egy szar autó. Akkor is ha elektromos, akkor is ha robbanómotoros.
Nem kell promóternek lenned. A korai Model S-ek km megkötés nélkül 8 év garisok, így ezekben, mint a rekord km-esben is, a Tesla ingyen cseréli a fő alkatrészeket 8 évig. Nem véletlen. Egy új cég nem tesztelhet évtizedeken keresztül. A kezdeti Model S-ek bizony nagyon drága tesztautók. Vegyed-vigyed, ha beszarik rajta valami, akkor cseréljük. Így tudtak fejlődni, javulni.
Nem kívánok én senkivel vitázni, csak a véleményemet írom le. Ez az iparág erősen hajaz a telefonosra. Ott is sokan használnak még nyomógombos, egyszerű telefont, mert a telefon telefonálásra való és akár 1 hétig is elmegy 1 töltéssel. Az okos telefonok meg inkább számítógépek és minden nap töltögetni kell őket.
A lényeg, hogy az autógyárak szinte kivétel nélkül ebben látják a jövőt, az Unió is ebben látja és Magyarország is támogatja.
Ha stílustalan akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy: Dikk, há' nem olvastad a cikket, amit linkeltem, meg amit írtam?Realista24 írta: 4 motor.
1.2 millió km.
Első motor 400k.
Utolso 700.
Ez fasza, de akkor a másik kettő?
Első motor 40k
Második 280k
Utolsó 680k
Nem sok matek kell, hogy kiderüljön a harmadik 200k.
A most linkelt videóban is van szó a korai Model S-ek motorhibáiról és arról, hogy ezeket a Tesla teljesen ingyen cseréli.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
4 motor.
1.2 millió km.
Első motor 40k.
Utolso 700.
Szóval az első gyalázat volt, marad 450ezer másik két motorra, ami 225 per motor. Ez elég szerény teljesítmény.
1.2 millió km.
Első motor 40k.
Utolso 700.
Szóval az első gyalázat volt, marad 450ezer másik két motorra, ami 225 per motor. Ez elég szerény teljesítmény.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez hogy a Skodat hasonlitod a Teslahoz olyan mintha azt mondanam hogy papír repülőből sokkal kevesebb robban fel kilövés közben mint ursiklobol
Kb műszakilag annyi a különbség a ketto között.
Amúgy meg az átlag felhasználó mikor megy 300 ezer kilométert az autóval? Ahogy írtad 15-20 év alatt nagyjából...
Kb műszakilag annyi a különbség a ketto között.
Amúgy meg az átlag felhasználó mikor megy 300 ezer kilométert az autóval? Ahogy írtad 15-20 év alatt nagyjából...
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Feltéve hogy promóter vagy. Amúgy:Ingyen cserélték mindet. Nem saját pénzből. Ingyen.
Your vehicle is covered by a New Vehicle Limited Warranty for 4 years or 80,000 km, whichever comes first. The Battery and Drive Unit in your vehicle are covered for a period of:
Model S and Model X – 8 years or 240,000 km, whichever comes first, with minimum 70% retention of Battery capacity over the warranty period.
Model 3 Standard or Standard Range Plus - 8 years or 160,000 km, whichever comes first, with minimum 70% retention of Battery capacity over the warranty period.
Model 3 Long Range or Performance - 8 years or 192,000 km, whichever comes first, with minimum 70% retention of Battery capacity over the warranty period.
Nem 10 év alatt kapott 4 motort, hanem 1.200.000 km alatt. Az elsőt 40.000 km után, mert valami gáz volt vele, mint nagyon első, majdhogynem prototípussal. Mint írtam, az utolsó már majd 700.000 km-nél jár. Ennyit fejlődött az egész. Ezek a motorok elektromos motorok. Nem szabad összetéveszteni a normál motorokkal. Nem javítják, cserélik. Újra hasznosíthatók. Gyakorlatilag kicsit nagyobb mosógép motorok. Örülünk, ha egy mosógép motor elmegy 10 évig és mikor baja van, a szerelő is azt mondja inkább vegyél újat, mert drágább javítani, mint kicserélni. Az megy a szemétbe, de a Tesla full újrahasznosítja az ő ""hulladékait"". A másik, hogy ebben az autóban nem használódott el közel 200 szűrő és legalább 350 liter olaj plusz egyéb kopó alkatrészek, amik egy belső égésű motornál alap és nem újrahasznosíthatóak, egyenesen mennek a szemétbe.füst írta: Az újrahasznosítás egy dolog. Dicséretes, de nem segít azon, hogy egy autóhoz 4 motort kell gyártani 10 év alatt, az tömeggyártás esetén azért elég terhelő a környezetre nézve, már ha maradunk ennél a szempontnál.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- füst
Az újrahasznosítás egy dolog. Dicséretes, de nem segít azon, hogy egy autóhoz 4 motort kell gyártani 10 év alatt, az tömeggyártás esetén azért elég terhelő a környezetre nézve, már ha maradunk ennél a szempontnál.
Kicsit értelmesebben leírva: https://villanyautosok.hu/2019/11/30/1- ... dek-tesla/füst írta: Igen, és az a Tesla 4 motort evett meg az 1.2M km alatt. Ergo átlagosan 300.000 km-enként motorcserés.
Az autó 2013-as, szinte első szériás. Az utolsó motor 680.000 km-t tett meg eddig és semmi baja.
Jól gondolod. A motort és az akksikat is újrahasznosítják. És a fékek kímélése nem Tesla sajátosság. Minden elektromos autó kíméli a fékeket.Kerlon írta:
Gondolom az a motorcsere nem káros, mint a fékpor. az akksikról nem is beszélve...
Továbbra is targom, hogy pár cég hypeolva van, mesterségesen is akár. Amerikának meg főleg szándéka az ilyen a mostani gazdasági háborúkban.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Gondolom az a motorcsere nem káros, mint a fékpor. az akksikról nem is beszélve...füst írta: Igen, és az a Tesla 4 motort evett meg az 1.2M km alatt. Ergo átlagosan 300.000 km-enként motorcserés.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- füst
Igen, és az a Tesla 4 motort evett meg az 1.2M km alatt. Ergo átlagosan 300.000 km-enként motorcserés.
Ez már régi és talán már javították is. Gyakorlatilag egy 7 éves autógyárról beszélünk. Azért ez nagyon kevés. Gyakorlatilag nincs a világon olyan Tesla, aminek ne lenne garanciális a motor-akksi kettőse. Természetes, hogy vannak, de inkább voltak hibák. Fontosabb, hogy figyelik a visszajelzéseket és gyorsan próbálnak reagálni, ha van valami gond, emellett fejlődnek. A kínai gyárban (Európába már onnan jönnek a 3asok) már kevesebb a minőségi probléma és a berlini megnyitása után ez várhatóan még jobb lesz. Egyébként nemrég tette meg a 1,2 millió km-ét egy német Tesla. A poén, hogy a 2. garnitúra féket fogyasztja most ezzel is csökkentve a káros fékpor kibocsátást.Kerlon írta: Újabb Tesla szerelési, tervezési? probléma.
És ugye a tömeggyártott autók tartossági hibái még csak most kezdődnek majd... A múltkori vitát folytatva én tartom továbbra is, hogy sok helyen a brand építés többet ér, mint a termék, illetve azon se lepődnék meg, ha bizonyos politikai dolog is beleszólna ezekbe.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Újabb Tesla szerelési, tervezési? probléma.
És ugye a tömeggyártott autók tartossági hibái még csak most kezdődnek majd... A múltkori vitát folytatva én tartom továbbra is, hogy sok helyen a brand építés többet ér, mint a termék, illetve azon se lepődnék meg, ha bizonyos politikai dolog is beleszólna ezekbe.
K
K