Elvileg jobbról indul, de gyakorlatban oda sétál, ahova éppen kedve tartja.RealMadridFanatic írta: Nem büntetem magam Barca meccsekkel; azon kivul, hogy szabadon mozog, papiron melyik oldalrol indul Messi? Ha jobbrol, oda kell rakni Mendyt az eredeti helyere. Benne van dinamika, kelloen agressziv, talan meg tudna fogni. Marcelot szetszedik, az O oldalan zaporoznanak a tamadasok.
Jobbra pedig nehogy Asensio keruljon, folyamatosan Alba melysegi beindulasai hordoznak veszelyt, oda vissza kell lepnie a szelsonek. Gyanitom hasonlo lesz a felallas, mint a lentebb vazolt, es valoszinu Valverde kerul oda.
Alba pedig sérült volt, nem biztos, hogy kezdeni vagy egyáltalán játszani fog.
Tippek mára? Én a tavaszi Clásico-ra 2-0t tippeltem ide, az fordítva sült el, úgyhogy most mondok egy 0-5-öt
Eddig az volt a "felállás", hogy nálatok van egy jól összerakott védelem, visszafogottabb támadójátékkal, nálunk meg egy roncs védelem helyenként elfogadható támadójátékkal.
Erre mi elkezdtük kapott gólok nélkül a szezont (aztán a legutóbbi 2 bajnokin sikerült 1 gólt szerezni összesen), ti meg egy félidő alatt kaptatok 3-at a Shaktar-tól.
Bármi benne van, én a hazai pálya miatt 1 gólos hazai sikerre számítok.