Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, R. Carlos
Re: Bajnokok Ligája
Csak egy megjegyzés: Azért Guardiola ideje alatt ilyen hitehagyott Barcát nem igen lehetett látni.. Már az első percekben érződött a motiválatlanság, a teljes kilátástalanság. Guardiola még szépen belenyúlt a jóba a Bayernnel.. csak kérdés ennél lehet-e többet kihozni a csapatból..
- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
1. szerintem mi kicsit maskent alltunk a jatekhoz, nalunk lehetett erezni, hogy benne lehet, a barca jatekaba egy percig sem volt benne, egyik meccsen sem, semmi.hehe írta:1. lehet tudat alatt érezték, hogy game over, de azért nem adták fel teljesen.
2. messi sérült volt, illetve lehet abban is vmi, amit Csabi mondott, hogy nem akarták a katalánok, hogy messi felsülését lássa a világ.
3. azért hozta le iniestát és xavit, hogy feleslegesen ne legyenek széthajtva. na az volt a pillanat, amikor feladták a dolgot. érthető is, meg nem is.
4. a szurkolók az elmúlt éveket tapsolták meg sztem, tudniuk kell nekik is, hogy egy korszak lezárult, mi voltunk az elsők, akik megcibálták őket az elmúlt 1-2 évben, de a bájern jött, látott és megalázta, teljesen szétbaszta őket.
inkább számomra az a mocskosul durva, hogy még mindig a mai napig nincs egyetlen csapat sem, amelyik címet tudott volna védeni a béellben. ez azért kemény...
2. lehet, hogy serult volt, de minden egyes kocsog szar bajnokira osszedrotozzak folyamatosan, es a bl elodontore nemtudjak ?! na ne maaaar..
3. szerintem teljesen ertheto, nem volt vissza ut.
4. ezzel egyetertek maximalisan es az igazat megvallva volt is mit megtapsolni lassuk be.
az meg h nem vt cimvedes, sztem annyit jelent, h lehet barmennyire is jo a csapat vagy mehet a szeker, 1-1 biro tevedes vagy egy kis szerencse nelkul nem igen lehet bl-t nyerni. a bayernnek iden annyi szerencseje volt, hogy az arsenal elleni visszavagon meg viszonylag hamar felebredtek es nem pottyantak ki, igaz ehhez kellett egy elso meccs ...
12
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
1. lehet tudat alatt érezték, hogy game over, de azért nem adták fel teljesen.Danny Smith írta:Csak én éreztem úgy, hogy tegnap alapból úgy állt ki a Barca, hogy feladta a párharcot? (lehet volt már szó erről, bocs. Nem olvastam vissza) Mert ha ez így van, akkor szégyellje magát az egész csapat. Messi miért a padon ücsörgött? Amikor az ő játékában benne van a tripla, esetenként a négy gól is. Meg hogy lehozza Xavit meg Iniestát, hogy ne legyen részese teljes mértékben a vereségnek? UNDORÍTÓ. És a végén meg tapsolnak a szurkolók? MIT? azt, hogy a barca úgy állt ki este, mint aki engedi, hogy jó alaposan segbe...szák??? A katalánok helyében visszakértem volna a pénzemet....SZÁNALMAS! Messi nem volt sérült, nem volt semmi baja.
2. messi sérült volt, illetve lehet abban is vmi, amit Csabi mondott, hogy nem akarták a katalánok, hogy messi felsülését lássa a világ.
3. azért hozta le iniestát és xavit, hogy feleslegesen ne legyenek széthajtva. na az volt a pillanat, amikor feladták a dolgot. érthető is, meg nem is.
4. a szurkolók az elmúlt éveket tapsolták meg sztem, tudniuk kell nekik is, hogy egy korszak lezárult, mi voltunk az elsők, akik megcibálták őket az elmúlt 1-2 évben, de a bájern jött, látott és megalázta, teljesen szétbaszta őket.
inkább számomra az a mocskosul durva, hogy még mindig a mai napig nincs egyetlen csapat sem, amelyik címet tudott volna védeni a béellben. ez azért kemény...
- Danny Smith
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, CR, Zidane, Makelele, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 02'
Csak én éreztem úgy, hogy tegnap alapból úgy állt ki a Barca, hogy feladta a párharcot? (lehet volt már szó erről, bocs. Nem olvastam vissza) Mert ha ez így van, akkor szégyellje magát az egész csapat. Messi miért a padon ücsörgött? Amikor az ő játékában benne van a tripla, esetenként a négy gól is. Meg hogy lehozza Xavit meg Iniestát, hogy ne legyen részese teljes mértékben a vereségnek? UNDORÍTÓ. És a végén meg tapsolnak a szurkolók? MIT? azt, hogy a barca úgy állt ki este, mint aki engedi, hogy jó alaposan segbe...szák??? A katalánok helyében visszakértem volna a pénzemet....SZÁNALMAS! Messi nem volt sérült, nem volt semmi baja.
Viszlát José! Örültem
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
hát azért, elnézve a bayern-barca párharc végeredményét, azt kell mondjam, mi ehhez képest emelt fővel búcsúztunk a bl-ből. azért 7-0-s összesítéssel kiesni elődöntőben egy barcelonának...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha a Bayern megnyeri a Bajnokok Ligáját, a Chelsea pedig az Európa Ligát, akkor bosszút állhatunk az angolokon a tavalyi vereségért, valamint létrejöhet egy Mourinho-Guardiola párharc is.
Remélem összejön :Đ
Remélem összejön :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a dortmund tud a bayern ellen játszani. számukra a bayern barca ellen mutatott játéka nem mérvadó. annyi a különbség a madrid - barca, dortmund - bayern párhuzamban, hogy dortmund nem csak a bayern ellen tanult meg játszani.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az a durva, hogy ez a bájern a dortmundnál is erősebb bőven. legalább 75% esélyt adok nekik, hogy behúzzák, látszik mindegyik játékosukon, hogy a tavalyi bukott döntő hajtja őket. emellé brutális játékuk van, és a játékosaik is jobb képességűek, mint a dortmundé.
én nem is tudom, hány gólt kaptunk volna tőlük, ha továbbjutunk. tavaly kellett volna megállítani őket az építkezésben, de akkor is lófasz volt az egész real madrid fejben.
én nem is tudom, hány gólt kaptunk volna tőlük, ha továbbjutunk. tavaly kellett volna megállítani őket az építkezésben, de akkor is lófasz volt az egész real madrid fejben.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Egyebkent mi hir Gotzerol? milyen a serulese?
Nelkule viszont nem mondanam, h eselyesek lennenek. akkor kevesebb mint 50%-50% szazalek.
Ez a Großkreutz kanyarban nincs hozza, es mas sem. Nagy ervagas lenne nekik ha nem tudna jatszani a donton.
Nelkule viszont nem mondanam, h eselyesek lennenek. akkor kevesebb mint 50%-50% szazalek.
Ez a Großkreutz kanyarban nincs hozza, es mas sem. Nagy ervagas lenne nekik ha nem tudna jatszani a donton.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Akkor már inkább Messi...de komolyan.Müller nálam egyértelműen
Egyébként ha Bayernes akkor Ribery.
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
ribery, egyértelmű. bajnokságban is kiemelkedő, és ha viszik a bl-t, akkor kérdés nélkül ő érdemelné. ha a dortmund nyer, akkor necces = messi.flori írta:ez az aranylabda mondjuk tényleg érdekes lesz..
ki lehet az reálisan?
robben?ribéry?lewa?schweni? ?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bayernes haverom mondta, hogy sokáig flop volt a szezonban és Shakiri is jobb volt nála. Most Müller megint elkapta a fonalat, de hullámzó teljesítményre aranylabdát adni, háátcart írta: Müller nálam egyértelműen
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Müller nálam egyértelműenflori írta:ki lehet az reálisan?
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Pedig a kupa visszavágón ott volt előttünk. Ha ott José tökösebb...Galacticos írta:amúgy de kár hogy nem mi döngöltük őket földbe.
Most nézem,h a Dortmund 124 km-t futott a meccsen. Na ez a nem mind1. Ehhez képest mi az oda vágón 113, most 118-at. Azért ekkora különbséget futómennyiségben nem nagyon láttam még.
- flori
ez az aranylabda mondjuk tényleg érdekes lesz..
ki lehet az reálisan?
ki lehet az reálisan?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
őszintén szólva... a srácok tegnap kitették a szart is, ennyi volt bennük. ez nem feltétlenül az ő hibájuk, én büszke vagyok rájuk. ugyanakkor amit a barca ma művelt... részeg vagyok, de büszke, h nem lettünk ilyen szinten meggyalázva, szevasztok
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sokan írták,hogy a Dortmundnak fognak szurkolni.
Nálam valamiért a Bayern a szimpibb.De megpróbálok majd semleges maradni.
Nálam valamiért a Bayern a szimpibb.De megpróbálok majd semleges maradni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem a Dortmundnak van a legnagyobb sansza a Bayern ellen. Ismerik őket, tudják, hogy mit játszanak, ismerik a játékosokat. Sikerülhet nekik. Ugyanakkor a Bayern a favorit, de én nem adom oda előre nekik a trófeát.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Behalok.sonic írta:New sponsor?