realbeckham írta:
A másik. Mindig. Mindig megússzák, hogy ne hintsünk ötöt. Vagy mert balfaszok vagyunk, vagy mert van ilyen paprikajancsi, mint Neto, aki eddig se, es ezutan se az egész életében nem fog igy vedeni. Szerintem errol kene tweet elni. Ez a Dest amugy jó fogás nektek. Tetszett, van venne kakaó. Bar semedoban is volt.
Alba is tetszett. Messi mellett a legjobban ő unia az egészet sztem. Az arckifejezéséröl nekem ez jön le. Reklamált is, sargat is kapott, a haja se volt jo, tul magasra nyirt hatul, az átmenet se sikerült, szóval jo meccs volt
Alba-nak hajbeültetése volt, ha nem olvasom nem hiszem el, én visszakérném a pénzem
Messi meg a karantén óta szar, idén még talán ez volt a legjobb meccse, amit ellenetek hozott. Nagyon el kellett volna passzolni nyáron, lenne pénz, meg lenne a helyén valaki a kezdőben, aki nem érinthetetlen és lehet utasítgatni, hogy védekezzen, ne csak akkor ha kedve van.
Dest tényleg jónak néz ki, eddig Alba helyén is jól tolta, tényleg nagy fogásnak tűnik, csak bele ne fásuljon Ő is az egészbe. Neto meg kellemes meglepetés.